otrdiena, 2015. gada 20. janvāris

Mīliet Citus Viņu Pašu Izvēlētajā Ceļā

Mīliet Citus Viņu Pašu Izvēlētajā Ceļā
18.01.2015 … Erceņģelis Gabriēls caur Shanta Gabriel
http://spiritlibrary.com/shanta-gabriel/…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Gabriēla vēsts šai nedēļai:
Mīlēdami citus viņu pašu izvēlētajā ceļā, jūs veidojat to enerģiju, ko saņemat savā pasaulē.

Tā ir vienīgā Gabriēla vēsts, kas skar citus cilvēkus. Tomēr būtībā tā ir Zelta Likuma mācība. Mēs zinām, ka ir svarīgi izturēties pret citiem tā, kā mēs vēlētos lai pret mums izturas. Erceņģelis Gabriēls skaidro, ka šādi rīkodamies, mēs dodam iespēju enerģijai virzīties mūsu dzīvē tādā veidā, ka mēs saņemam to, ko esam dāvājuši.
Kad es domāju par to, kādu izturēšanos es vēlētos, un kā patiešām man patiktu izturēties pret citiem, man nāk prātā Budistu Mīlošas Labestības koncepcija. Kad es iztēlojos Mīlestības dāvāšanu – tā patiešām ir Mīlestības pilna Labestība, kas atrodas šīs vēlmes pamatā. Daudzejādā ziņā tas vienkāršo visas lietas, kad es izmantoju Mīlošas Labestības atribūtus, kā pamatu un atskaites punktu visām manām attiecībām.
Viens no maniem paraugiem ir Dalai Lama. Piedzimšana viņa 10-tajā dzimšanas dienā ir viena no tām lietām, ar ko es varu lepoties. Man patīk viņa cilvēciskums, viņa humors, un it īpaši viņa viedums. Savā Labestības Politikā viņš ir teicis:
Sirsnīga atvērtība padara prātu mierīgu un rāmu, tā ietekmē arī ķermeni pozitīvā veidā. No otras puses – naidīgums, greizsirdība un bailes iedragā mūsu Dvēseles mieru, padara mūs uzbudinātus, un slikti iespaido mūsu ķermeni. Arī mūsu ķermenim ir nepieciešams Dvēseles miers, satraukumi tam nav piemēroti. Tas parāda, ka nosliece uz Dvēseles mieru ir mums jau asinīs.
Viens no šī pārsteidzošā cilvēka izteicieniem atrodas piesprausts pie mana ledusskapja:
Kad jūs saskatāt sevi citos – kā gan viņi jums varētu kaitēt?
Tas ievērojami motivē Mīlēt citus, tādus – kādi viņi ir, un ļaut viņiem pašiem izvēlēties savu ceļu dzīvē. Vairumam no mums ir iznācis saskarties ar tādiem, kas gribētu izmainīt šo mūsu domāšanu. Tas reti kad izdodas, taču tas netraucē mums sniegt viņiem labāko, kas mums ir.
Es gribu allaž paturēt prātā, ka vislabākais un mīlošākais veids, kā izturēties pret citiem, ir – ļaut viņiem BŪT, kas viņi ir, respektējot viņu izdarītās dzīves izvēles. Tas var reizēm nozīmēt arī to, ka mēs nevaram vairs palikt kopā, bet priekš mūsu Dvēseļu attīstības tas varētu būt pats labākais risinājums visām iesaistītajām pusēm.
Mums tāpat jāatceras arī, ka tas, ko mēs daram priekš sevis un priekš citiem, skar visu pasauli. Tādejādi visas planētas un mūsu pašu laimes vārdā mums ir jāatceras, ka Mīloša Labestība – tas ir spēks, kas uzlabo mūsu pašu veselību un labklājību, un dāvā pasaulei cildeno Cieņas, Līdzcietības un Miera Klātbūtni.
Dievišķā Klātbūtne:
Lai Dieva Mīlestības Gaisma staro vienmēr caur mani pasaulē un visās manās attiecībās ar citiem. Lai citus vienmēr es uzlūkoju ar Cieņu un Labestību, neatkarīgi no viņu nopelniem un izdarītajām dzīves izvēlēm. Lai vienmēr ļauju citiem dzīvot, kā viņi paši to izvēlējušies, un lai man pietiek drosmes darīt tāpat.
Un lai vienmēr atceros, cik svarīgi ir veltīt Sev to pašu Mīlošo Labestību, ko dāvāju citiem, jo tikai tā Miers var iestāties uz Zemes.
Pateicos, un Tā Tas Ir.

Gabriēla vēsts #10
Mīlēdami citus viņu pašu izvēlētajā ceļā, jūs veidojat to enerģiju, ko saņemat savā pasaulē.

Dārgie,
Mīlēdami citus un ļaudami viņiem iet savu izvēlēto ceļu, jūs pamodinat Līdzcietības un Pieņemšanas enerģiju sevī. Šī enerģijas piepilda jūsu Sirdi un nokļūst jūsu pasaulē. Tas ļauj jums saņemt tādu pašu enerģiju no citiem, un sniedz jums tādu pašu brīvību BŪT.
Laiku pa laikam citu izvēlētais ceļš var izskatīties destruktīvs, jo tā nav tā enerģija, kuru jūs būtu ar mieru izvēlēties priekš sevis. Šādā situācijā vislabākais, ko jūs varētu darīt, ir – atļaut viņiem sekot viņu pašu izvēlētajam ceļam, un jums tāpat būtu jāļauj arī sev izvēlēties ceļu, kas kalpotu jūsu Augstākajam Labumam. Tas var pat nozīmēt, ka jūs nesatiksiet viņus vairs nekad.
Veidojiet to enerģiju, ko vēlaties savā dzīvē, pamodinot savu Apziņu visam Labajam, kas jums ir pieejams. Tas ir izvēles jautājums. Noskaņojiet sevi uz to, ko jūs patiešām vēlaties savā dzīvē. Atlaidiet vajadzību būt pareizam. Atlaidiet negatīvās domas, kas var apdraudēt jūsu laimi. Pie jebkuras izdevības atkal un atkal izdariet izvēli, par labu dzīvošanai patiesas Mīlestības Gaismā. Tas ir tilts no Debesīm uz Zemi. Izdarot savas izvēles, par labu Mīlestībai, jūs varēsiet BŪT šinī pasaulē, nepakļaujoties tai. Kad jūs izdarat izvēli – Mīlēt citus, tādus, kādi tie IR – jūs paverat ceļu Mīlestības atmodai uz Zemes, kur visi var būt brīvi.
Saņemiet Mīlestību, dāvājiet Mīlestību, un ESIET Mīlestība. Ar šo Mīlestības pilno enerģiju savus nodomus īstenojot, atcerieties Erceņģeļa Gabriēla vēsti:
Mīlēdami citus viņu pašu izvēlētajā ceļā, jūs veidojat to enerģiju, ko saņemat savā pasaulē.

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5635057