trešdiena, 2015. gada 21. janvāris

Katram ir derīgi zināt par vēzi un ārstēšanos ar medu un kanēli

SIRDS SLIMĪBAS:
Ikdienas brokastīs ēdiet maizi, uz kuras džema vietā ir uzziesta pasta no medus un kanēļa pūdera. Tas pazemina holesterīna līmeni artērijās un glābj cilvēku no infarkta. Pat tie, kam jau ir bijis infarkts, var samazināt atkārtota infarkta risku.
Medus ar kanēli regulāra lietošana nostiprina sirds muskuli.
ENERĢIJAS TRŪKUMS:
Neseni pētījumi parādīja, ka cukura saturs medū ir drīzāk veselīgs nekā kaitīgs spēku uzturēšanai. Padzīvojušiem cilvēkiem, kuri lieto medu un kanēli vienādās proporcijās, uzlabojas uzmanības koncentrēšanās un kustīgums.
Doktors Miltons, kurš veica pētījumus, saka, ka ikdienu lietojot pusi ēdamkarotes medus ar pievienotu kanēli glāzē ūdens, no rīta tukšā dūšā un pēcpusdienā apmēram 15:00, kad organisma dzīves funkcijas sāk pazemināties, dzīves funkcijas paaugstinās uz vairākām dienām.
ARTRĪTS:
Tie, kuri cieš no artrīta, ikdienas, no rīta un vakarā, var dzert 1 tasi silta ūdens ar 2 karotēm medus un 1 tējkaroti kanēļa. Regulāra lietošana izārstē pat hronisku artrītu.
Nesenos pētījumos ir konstatēts: kad ārsti saviem pacientiem nozīmēja maisījumu no 1 ēdamkarotes medus un 1/2 tējkarotes kanēļa pirms brokastīm, pēc nedēļas 75 pacientiem no 200 pilnībā pārgāja sāpes, bet mēneša laikā vairums pacientu, kuri artrīta dēļ nevarēja staigāt vai pārvietoties, spēja staigāt, nejūtot sāpes.
HOLESTERĪNS:
2 ēdamkarotes medus un 3 tējkarotes kanēļa, sajaukti ar 2 glāzēm silta uzvārīta ūdens, samazina holesterīna līmeni asinīs par 10% divu stundu laikā. Tāpat kā tiem, kuri cieš no artrīta, šī maisījuma lietošana 3 reizes dienā ļauj sasniegt normālu holesterīnu pat hroniskiem slimniekiem. Cilvēki, kuri ikdienas kopā ar barību lieto medu tīrā veidā, arī mazāk sūdzas par holesterīnu.
IMUNITĀTE:
Medus un kanēļa ikdienas lietošana nostiprina organisma aizsardzības funkcijas un aizsargā viņu no baktērijām un vīrusiem. Zinātnieki ir konstatējuši, ka medus satur daudz dažādu vitamīnu un dzelzi. Pastāvīga medus lietošana pastiprina balto asinsķermenīšu spēju cīnīties ar baktēriju un vīrusu saslimšanām.
MATU IZKRIŠANA:
Matu izkrišanas vai plikgalvības gadījumā var ieziest matu saknes ar pastu no maisījuma, kurš satur sasildītu olīveļļu, 1 ēdamkaroti medus, 1 tējkaroti kanēļa, 15 minūtes pirms galvas mazgāšanas. Pēc tam izmazgāt matus ar viegli siltu ūdeni. Pietiek pat ar 5 minūtēm, lai būtu pamanāms efekts.
KUŅĢA ČŪLA:
Medus ar kanēli noņem sāpes kuņģī, kā arī dziedē čūlas.
GĀZES:
Saskaņā ar pētījumiem Indijā un Japānā ir noskaidrots, ka medus ar kanēli samazina vēdera uzpūšanos.
SLIKTA ELPA:
Pirmais, ko Dienvidamerikas iedzīvotāji dara no paša rīta, lai uz visu dienu saglabātu patīkamu elpu mutē – viņi skalo kaklu ar karstu medus ar kanēli šķīdumu.
SAAUKSTĒŠANĀS:
Tiem, kuri cieš no saaukstēšanās, 3 reizes dienā ir jālieto pa 1 ēdamkarotei medus ar 1/4 tējkarotes kanēļa. Tas izārstē gandrīz jebkuru hronisku klepu, saaukstēšanos un atbrīvo deguna ejas.
GRIPA:
Spāņu zinātnieks ir pierādījis, ka medus satur naturālu elementu, kurš nogalina gripas baktērijas un glābj cilvēku no saslimšanas.
ILGS MŪŽS:
Tēja ar medu un kanēli, regulāri lietota, aiztur vecuma iestāšanos. 1 karote kanēļa, uzlējumā no 3 glāzēm ūdens un atdzesēta + 4 karotes medus. Dzert 1/4 tases 3-4 reizes dienā. Saglabā svaigu un mīkstu ādu un aiztur novecošanos.
 
Vēzis
Svarīgi zināt!
Vairākus gadus cilvēki savā starpā runā, ka ķīmijterapija ir vienīgais ceļš, kā mēģināt (Mēģināt – atslēgas vārds) novērst vēzi. Džons Hopkinss mums saka: ir alternatīvi ceļi.
1. Katram cilvēkam organismā ir vēža šūnas. Šīs šūnas netiek konstatētas līdz tam laikam, kamēr nesasniedz vairākus miljonus. Kad ārsti vēža slimniekiem saka, ka viņiem vēža šūnu nav, tad tas nozīmē, ka testi nespēj tās konstatēt, tāpēc ka to daudzums nav sasniedzis konstatējamu apmēru.
2. Vēža šūnas organismā parādās no 5 līdz vairāk kā 10 reizēm cilvēka dzīvē.
3. Ja cilvēka imūnsistēma ir stipra, tad vēža šūnām nebūs iespējas vairoties, un audzējs tiks iznīcināts.
4. Vēža slimības cēlonis var būt nepareiza barība, kā arī ģenētisks faktors, apkārtējās vides izmaiņas, kā ar citi dzīves faktori.
5. Lai pārvarētu daudzkārtīgo barības deficītu, vajag panākt izmaiņas diētā, lai ēstu veselīgāku derīgu barību 4-5 reizes dienā, iekļaujot uzturā piedevas, kuras nostiprina imūnsistēmu.
6. Ķīmijterapija izraisa ātri augošu vēža šūnu bojāeju, bet tā arī iznīcina veselās ātri augošās šūnas kaula smadzenēs, kuņģa-zarnu traktā un var kaitēt arī aknām, nierēm, plaušām, sirdij.
7. Radiācija, iznīcinot vēža šūnas, izraisa veselo šūnu bojāšanos, kā arī audu apdegumus un rētas.
8. Sākotnējā ārstēšana, pielietojot ķīmijas un radiācijas terapiju, bieži samazina audzēja izmēru. Taču to ilgstošāka pielietošana neved pie audzēja iznīcināšanas.
9. Kad organismam ir pārāk lielas toksiskas slodzes, ķīmijas un staru terapijas izraisītas, imūnsistēma var tikt pakļauta briesmām vai sabrukšanai. Tātad, cilvēks viegli var tikt pakļauts infekcijām vai komplikācijām.
10. Ķīmijterapija var izraisīt vēža šūnu mutāciju, kura ir noturīga pret ķīmijterapiju, grūti iznīcināma. Arī ķirurģija ir bīstama, tā kā var vest pie vēž šūnu izplatīšanās citās vietās.
11. Efektīvs cīņas paņēmiens ar vēža šūnām – panākt, lai viņas nomirtu badā. Tas ir, nebarot viņas ar produktiem, kuri viņām vajadzīgi, lai vairotos.
 
VĒŽA ŠŪNU BARĪBA IR:
a. Cukura aizstājēji, tādi kā Nutra Sweet, Equal, Spoonfuln utt., izgatavoti no Aspartame, ļoti kaitīgi cilvēka organismam. Labāk izmantot dabas aizstājējus, tādus kā Manuka, medus vai melase, bet tikai mazos daudzumos. Kaitīgs ir arī sāls, kuram ir ķīmiskas piedevas, tam jābūt baltā krāsā, labākā alternatīva ir Brega aminoskābes vai jūras sāls.
b. Piens liek organismam izstrādāt gļotas, īpaši kuņģa-zarnu traktā. Vēzis barojas ar gļotām. Piena aizstāšana ar nesaldu sojas pienu liks vēža šūnām mirt badā.
c. Vēža šūnām laba dzīve ir skābā vidē. Gaļas diēta ir skāba diēta. Tāpēc labāk ēst zivis vai citu gaļu, piemēram, vistas (tiesa, vistas gaļā tagad visa kā pietiek...) Gaļa satur antibiotikas un augšanas hormonus, kuri ir dzīvnieku barībā, kā arī parazītus, kuri ir īpaši kaitīgi onkoloģiski slimiem cilvēkiem.
d. Diēta, kurā 80% ir svaigi dārzeņi un sulas, pilngraudi, sēklas, rieksti un augļi, palīdzēs organismam iegūt sārmainu vidi. Apmēram 20% sārmainas vides nodrošina pagatavoti produkti, ieskaitot pākšaugus. Svaigas sulas saglabā fermentus, kuri viegli absorbējas un sasniedz šūnu līmeni 15 minūšu laikā, lai barotu veselās šūnas, paātrinot viņu augšanu. Lai saglabātu fermentus – veselu šūnu celtniekus – centieties dzert sulu no svaigi spiestiem dārzeņiem (vairums dārzeņiem, ieskaitot dīgstus), kā arī ēst dažādus dārzeņus 3-4 reizes dienā. Fermenti tiek iznīcināti pie temperatūras 104 F (40 C).
e. Izvairieties dzert kafiju, tēju un šokolādi, kuras satur daudz kofeīna. Zaļā tēja ir labākā alternatīva, tai piemīt pretvēža īpašības.
Ūdens. Labāk dzer attīrītu vai filtrētu ūdeni, lai organismā nenonāktu toksīni un smagie metāli, kuri atrodas ūdensvada ūdenī. Destilēts ūdens ir skābs – izvairieties no tā.
 
12. Gaļas olbaltumvielas ir grūti sagremojamas un prasa lielu fermentu daudzumu. Nesagremota gaļa, kura paliek zarnu traktā, trūd un ved pie lieliem toksiskiem uzkrājumiem.
13. Vēža šūnu sieniņām ir ciets olbaltumvielu pārklājums. Atteikšanās no gaļas vai tās lietošanas samazināšana atbrīvo fermentus uzbrukumam vēža šūnu olbaltumvielu sieniņām, kas ļauj nogalināt vēža šūnas.
14. Dažas pārtikas piedevas nostiprina imūnsistēmu (IP6, Flor ssence, EFSA, antioksidanti, vitamīni, minerāli utt.) un dod iespēju organisma paša spēkiem (body own killer cells) iznīcināt vēža šūnas. Citas piedevas, līdzīgi vitamīnam E, ir pazīstamas kā cēlonis apoptozei jeb programmējamai šūnu nāvei, kas ir normāla metode, kā organisms nosaka bojātas, nevēlamas un nevajadzīgas šūnas.
15. Vēzis – tā ir prāta, ķermeņa un gara slimība. Aktīvs un pozitīvs gars palīdzēs cīnītājam ar vēzi palikt dzīvam. Atriebīgi un žultaini cilvēki, otrādi, ieliek savu ķermeni stresainā un skābā vidē. Iemācieties būt ar dzīvespriecīgu un piedodošu garu. Iemācieties atslābināties un baudīt dzīvi.
16. Vēža šūnas nevar plaukt skābekļa vidē. Ikdienas vingrinājumi un dziļa elpošana svaigā gaisā ļaus organismam saņemt vairāk skābekļa līdz pat šūnu līmenim. Skābekļa terapija – tas ir cits līdzeklis, izmantojams cīņā ar vēzi.
17. Palīdziet sev: nē – plastmasas konteineriem un mikroviļņu krāsnij! Nē – ūdens pudelēm saldētavā! Nē – polietilēna plēvei mikroviļņu krāsnī!
 
Džons Hopkinss nesen šo rakstu nosūtīja informācijas biļetenam. Šī informācija sāk izplatīties arī Walter Reed Army medicīnas centrā. Dioksīns ir ķīmiska viela, kura izsauc vēzi, īpaši piena dziedzera vēzi. Dioksīni ir visai indīgas vielas mūsu ķermeņa šūnām. Nesasaldējiet plastikāta pudeles ar ūdeni. Sasalstot no plastmasas izdalās dioksīns. Nesen doktors Edvards Fudzimoto, hospitāļa atveseļošanas programmas Castle vadītājs, bija televīzijas programmā, lai izskaidrotu tā bīstamību veselībai. Viņš runāja par dioksīnu un par tā bīstamību mums. Viņš brīdināja, ka nevajag sildīt ēdienu mikroviļņu krāsnī, izmantojot plastmasas traukus. Tas īpaši attiecas uz produktiem, kuri satur taukus. Viņš teica, ka savienojot taukus, augstu temperatūru un no plastmasas izdalīto dioksīnu, pēdējais nonāk barībā un galu galā ķermeņa šūnās. Tā vietā viņš liek priekšā ēdiena sildīšanai izmantot stikla konteinerus, piemēram, Corning Ware, Pyrex, vai keramiskus konteinerus. Jūs iegūsiet tos pašus rezultātus, tikai bez dioksīna. Arī tādas lietas, kā pusdienas pie televizora, šķīstošu produktu, zupu utt. sildīšanu nevajadzētu veikt mikroviļņu krāsnī, labāk kaut kādā citā veidā. Papīra trauku izmantošana nav slikta, taču mēs zinām, kas atrodas izmantojamajā papīrā. Tāpēc vienkārši drošāk ir izmantot Corning Ware rūdīto stiklu utt. Viņš mums atgādināja, ka nesen daži Fast food restorāni pārgāja no putuplasta uz papīra traukiem. Dioksīns ir viens no šīs nomaiņas cēloņiem. Viņš arī atzīmēja, ka ir bīstami konteineru apklāt ar polietilēna plēvi Saran, izmantojot mikroviļņu krāsni. Ēdiens sasilst, un augstās temperatūras iedarbība uz plēvi var būt par iemeslu indīgiem toksīniem barībā, jo plastmasas plēve var izkust, un pilieni nonāks barībā. Apklājiet konteineru ar papīra dvieli. Dalieties šajā informācijā ar visiem draugiem no jūsu elektroniskā saraksta.
 
Izsūtīts 19.01.2015
Sanata Kumaras vietnes vēstkopa
Autors Natālija Koteļņikova
e-pasts sanatcumara@gmail.com This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tulkoja Jānis Oppe