otrdiena, 2015. gada 13. janvāris

Astroloģiskā prognoze 2015. gadam 2. daļa. Prognoze katrai zīmei.

 

 
Astroloģiskā prognoze 2015. gadam
ar nelielu ieskatu janvāra mēneša enerģētikā
 katrai zodiaka zīmei.

Auns.
Gads var iesākties diezgan trauksmaini un aktīvi. Vaļoties laika nebūs. Vecā gada vakarā izteiktās un izdomātās apņemšanās gaidīs savu realizāciju. Ikdienas darbi var pajaukt jūsu lielos plānus . Daudz laika jāvelta bērniem, jāuzklausa tie, ja bērnu vecums jau tīņu periodā. Neuzspiediet savu viedokli- lai lēmumus pieņem paši! Ja jums lūdz padomus- dodiet, neatsakiet, bet paši ar pamācībām labāk neiejaucaties. Katrā ziņā „bērnu tēma” varētu izvirzīties par janvāra aktualitāti nummur viens. Otra aktuālākā tematika –partnerība, mīlestība, jūtas. Esiet noguruši gaidīt? Jā, pacietība nav jūsu stiprā puse. Var būt strīdi, vārdu apmaiņa, domstarpības attiecību frontē, vai vienkārši sajūta, ka kaut kas partnerības sakarā nav tā kā vēlētos. Nu , ko? Ja nemainās partneris-mainieties paši, mainiet attieksmi, uzvedību- sāciet ar sevi! Skat , pēc laika notiks brīnums, un partneri ieraudzīsiet pavisam citādā gaismā. Rezultāti būs jūtami jau agrā pavasarī: februārī, martā, kad Venēra jūs aplaimos ar savu statusu Auna zīmē. Maija nogale, jūnija sākums un novembris atkal var ienest kādu saspīlētu laiku attiecību frontē. Finansiāli gan varētu teikt, ka stabils laiks. Nebūs pat īpaši jānopūlas, lai saņemtu kāroto. Finases pašas jūs atradīs. Tāds solās arī būt tuvākais pusgads, tāpēc: dar , ko var! Izmantojiet Jupitera šī pusgada labvēlību, lai papildinātu kontus, stabilizētu ienākumus, iegādātu vai renovētu savu īpašumu. Agrais pavasaris būs arī aktīvs darba frontē- iespējas būs, enerģija arī netrūks. Tad varēsiet realizēt iecerēto. Martā var domāt arī par jaunu auto iegādi vai auto kursu uzsākšanu. Jūlijā darba būs pilnas rokas, bet šajā laikā tomēr labāk atpūsties- ka tikai nav par karstu gan burtiskā, gan pārnestā nozīmē!?
Gad nogale arī akcentēs saspringtu periodu darba lietās, tomēr šajā periodā arī tā rāmāk pār tiltu. Enerģijas var būt pamaz.
Veselībā visam vajadzētu būt kārtībā, katrā ziņā lielu problēmu nevajadzētu būt.  Ja nu vienīgi tiem Auniņiem, kas dzimuši no 5.-10.aprīlim , varētu būt kādi īpaši satraukuma periodi, emocionāla spriedze gada laikā .
Pats gada sākums, psiholoģiski un fiziski no jums var prasīt īpašu atdevi, tāpēc janvārī pasaudzējiet gan sevi. Atcerieties, ka mēnesis pirms dzimšanas dienas arī ir enerģētiski viszemākais periods jūsu personīgajā gadā, tāpēc februārī, marta sākumā nemēģiniet kalnus gāzt. Gan jau vēl paspēsiet!
Lai darbīgs un rezultatīvs gads Auniņiem!

Vērsis.
Gads sāksies pozitīvi. Būsiet harmoniski it visās dzīves jomās. Iekšējais stress būs jūs pametis. Varēsiet domāt ar skaidru prātu un tas nesīs arī rezultātus. Ja tic versija, ka gada sākums dāvā fonu arī visam gadam, tad jūs noteikti būsiet ieguvēji. Gadam kopumā vajadzētu būt veiksmīgam un harmoniskam. Galvenais satraukuma iemesls jums kā vienmēr ir finanses- kādas tās būs, vei beidzot uzlabosies situācija? Jā, teikšu, ka uzlabosies, bet pamazām , pacietīgi iedarbinot sava 2015. gada darba un veiksmes „mašīnu”. Rezultātus sāksiet just ap augusta viduci. Sākot no šī brīža un turpmāk-tuvāko pāris gadu laikā, finansu sakarā varēsiet neuztraukties. Viss notiks uz labu! Naudiņa,darbs,  īpašumi, veiksmīgi piedāvājumi jūs it kā pašus atradīs. Protams, ka jāstrādā būs! Kas tad par Vērsi bez darba!? Tas jau ir bīstams Vērsis...!
Gada sākumā var uzlaboties attiecības ar bērniem. Daudz domāsiet, runāsiet, pavadīsiet laiku kopā. Jaunā paaudze jūt jūsu jauneklīgo auru un dvēseli, tāpēc ļoti tiecas pēc jūsu sabiedrības. Izmantojiet to!
Janvārī ar darba lietām vēl var būt kāda aizķeršanās, bet situācija drīz vien risināsies jums par labu. Sākot ar februāri, darba lietām būtu jāuzņem temps.
Arī auto tēma janvārī var sagādāt zināmu spriedzi- tehniskās apskates, nodokļi, kur lai visam ņem naudu? Risinājums nāks, visam savs laiks. Neķeriet kreņķi!
Aprīlī, maijā variet jau domāt par jauna auto iegādi vai auto kursu apmeklējumu. Kāds varbūt vēlas tikt pie motocikla vadītāja tiesībām- pavasaris tam kā radīts! Kaislīgākus auto- moto fanus par jums redzēt nav nācies!
Runājot par veselību, uzlabojumi būs. Lielās problēmas atkāpsies, bet arī pašiem jāpiedomā pie tā, kā uzturēt sevi labā formā. Pārmērībām šajā gadā – nē! Citādi viss nevajadzīgais var savairoties ar dubultspēku! Pēdējais problemātiskais periods varētu būt Vērša zīmes nogalē - ap 19.- 21. maiju dzimušajiem, kurus vēl nedaudz smagnējā planētu enerģētika var pamīcīt, pārbaudīt izturību. Tas varētu būt jūtams sākot ar nedēļu pirms Jāņiem un līdz septembra otrajai pusei ieskaitot. Precīzāk gan to var redzēt tikai individuālajos horoskopos.
Patīkamākais laiks varētu būt  marta beigas, aprīļa pirmā puse, kad pati Venēra aplaimos jūs ar savu klātbūtni, dāvādama radošo pacēlumu, finansiālu atbalstu, mīlestībā jaukus brīžus. Tas jau patiesībā ir arī jūsu labākais periods gadā, kad viss sāk plaukt uz ziedēt, uzzied arī Vērši!!!
Lai daudz darba, lai vairojas finanses, lai mīlestībā sirds gavilē un veselība neklibo 2015. gadā!!!

Dvīņi. 
Dikti viegls jau gan gadiņš nesolās būt... Laiks pienācis uzdevumu risināšanai. Nu ne jau gluži visiem jūsu zīmes pārstāvjiem, bet kādam jau noteikti. Īpaši jāsaausās tiem, kas dzimuši Dvīņu zīmes sākuma posmā 22.- 25.26. maijam. Periods, kurā problemātika aktivizēsies varētu būt gada sākums un gada otrā puse (sākot no augusta), nogale. Kas un kā, tas jānāk pētīt pie astrologa, precīzi pateikt visiem vienu prognozi nav reāli. Kādam veselība, kādam partnerība, vēl kādam kādi tiesu darbi- katram pēc situācijas, karmas un Augstāko spēku ieskatiem . Tas tāpēc, ka Saturns, lielais Skolotājs, iesoļojis Strēlnieka valdījumā, bet attiecībā pret jums tas ir kā novilktas bultas efekts, kas kaut kādā brīdī var „nostrādāt”. Dažādi karmas mezgli var savilkties tieši uz gada nogali- jāšķetina vien tie būs. Nu jau būšu pabiedējusi gana, tagad par kaut ko patīkamāku.
Janvārī darbs ies no rokas, it īpaši tā pirmajā pusē. Mēneša nogalē kaut kāda zināma spriedze var būt arī darba sakarā. Arī auto tēma var likt sevi manīt tieši janvāra otrajā pusē, kad kādam beidzās tehniskā apskate, gada nodoklis jāmaksā..
Mīlestībā un bērnu sakarā vairāk jauku brīžu tieši janvāra otrajā pusē. Būsiet mīlēti un paši mīlēsiet. Būs vēlme sapucēties, nopirkt sev ko jaunu miesai un dvēselei.
Lai kā jūs censtos, tā globāli savu „dzīves veiksmes atslēdziņu” atrast vēl neiespējami, bet ai, cik ļoti to gribēsies. Meklējiet vien, bet neaizmirsties, ka ir tā kā pasakā par Pinokio- laimes zemes durvis ir še pat- ļoti tuvu jums blakus...meklējiet vien! Tepat jau tām jābūt!
Visa gada laikā jāuzmanās no pārsteidzīgiem soļiem, sānsoļiem partnerībā. Tas lielais kārdinātājs var sēdēt uz kreisā pleca un dikti vilināt teikdams: nāc nu noplūc to saldo mīlas augli! Neticiet tukšām frāzēm, sirsniņu sūtītājiem un bučiņu devējiem interneta vidē- tas viss ir falši un neīsti. Cerētais neattaisnos vēlamo! Mācieties izvērtēt īsto no neīstā. Veiksmīgākais laiks mīlestībā var būt aprīļa otrajā pusē, maijā, kad pati Venēra jūs aplaimos , dāvādama iespēju būt skaistiem, mīlošiem un mīlētiem- uzplauksiet līdz ar vasaras iestāšanos! Ceriņu laiks, jasmīnu laiks-tas viss pieder jums, Dvīņi! Nesiet sevī šo dabas dāvāto aromātu, izstarojiet to-lai pārējie arī sajūt! Finansiāli vēl labvēlīgs laiks, bet jāpadomā būtu par uzkrājumiem un drošības sajūtu šajā sakarā, jo sākot no augusta otrās puses, gada nogales un turpmāko pāris gadu laikā kopumā, finansiāli ierobežojumi var būt gaidāmi. Spraigāks varētu būt jūnijs, jūlija sākums, kad var būt daudz darīšanu, daudz darba, neskatoties uz vasaras mēnešu iestāšanos. Var būt daudz izbraukumu, rūpes par auto, mācības autobraukšanā, kas nu kuram. Jūnijā var iegādāties arī jaunu spēkratu vai kādu citu braucamrīku- varbūt bērnu ratiņus?  Oktobris, novembris var būt arī nedaudz nogurdinošāks. Saudzējiet arī sav veselību-laiks parūpēties par to, ja tā atstāta novārtā.
Lai izturība, optimisms, veselība, vēlme apgūt ko jaunu 2015. gadā!!!
Vēzis.
Vecā gada nogale un gada sākums varēja izvērsties tāds saspringts periods, kurā labāk bija vienkārši nedarīt neko, jo kaut kāda pārlieku rosīšanās varēja izvērsties pret jums, jeb būt nerezultatīva. Pamazām spriedze mazinās un jau mēneša beigās kopējā enerģētika atkal būs normā. Jutīsieties labi, pat atviegloti. It īpaši jauks var izvērsties februāris. Vai nu pavasara tuvums vai planetārā situācija, vai viss kopā stimulēs uz lieliem un labiem aizsākumiem. Jutīsieties mīlēti un mīlēsiet. Radošais pacēlums arī būs līmenī. Izmantojiet Venēras labvēlību februārī – apmeklējiet koncertus un citus radošos pasākumus, rīkojiet izstādes paši un piedomājiet pie sava imidža- pārmaiņas būs satriecošas! Arī tehniskie darbi sekmēsies februārī- gada rats būs iegriezies, varēsiet ar pilnu jaudu uzņemt tempus darba lietās. Viss ies no rokas. Auto būs paklausīgs saviem saimniekiem, apmācības auto kursos sekmēsies. Emocionāli būsiet labā noskaņojumā. Līdz pat novembrim kādi nopietnāki dzīves mezgli būs risināmi tiem, kas dzimuši līdz 10.07. ieskaitot. Gada sākumā , pirmajā pusē šo procesu vairāk sajutīs jūlija Vēži, gada otrajā pusē – jūnijā dzimušie. Šiem Vēzīšiem iespējams nopietnāks laiks partnerības , sabiedrisko, attiecību, tieslietu, laulību jautājumu sakarā. Jācenšas izprast pretējo pusi, uzklausīt partneru viedokli, nogludināt spuriņas savam Ego, nekāpt uz veciem grābekļiem. Mēģiniet savas dzīves kosmisko modeli būvēt nevis tā, ka atrodaties visuma centrā, bet gan tā, ka esiet viens no, kas riņķo ap kaut ko svarīgāku par jums. Vismaz centieties sadzirdēt ne tikai sevi, bet arī citus šajā visumā.
Vasara –neapšaubāmi ir jūsu gadalaiks. Atplauksiet jūnijā un ziedēsiet visu vasaru! Droši baudiet atvaļinājumus- sildieties saulītē, ceļojiet vai rušinieties savos puķu dārziņos. Tas būs laiks, kad var „uzlādēt baterijas” visam gadam! Jūlijā būs labvēlīgs laiks arī laika pavadīšanai ar bērniem, mazbērniem- saule, jūra, bērnu čalas, kas var būt labāks par šo!? Gada nogale- novembris, decembris atkal var prasīt vairāk piepūles, saspringuma , toties karmiskais revīziju laiks dzīvē būs beidzot garām. Finansiāli stabils laiks visa gada garumā. Šajā jautājumā, paldies Dievam , jums nenāksies satraukties.
Veselības jautājumu sakarā uzmanība jāpievērš sirds un asinsvadu sistēmai, vēnām, dzīslām, saitēm, sievietēm –olvadiem un krūšu apvidum.
Dzīves „laimes durvis” ikvienam no jums būs atvērtas- ejiet droši tajās iekšā, viss notiks.
Arī intuīcija, jušana šogad strādās ar īpašu pluss zīmi. Psiholoģija arī būs jūsu stiprā puse. Ja ir profesionāla interese par ezoteriku, medicīnu, masāžu veidiem, fitoterapiju, pirtniecību, aromaterapiju, austrumu gudrībām u.c. pasaules Lielo zināšanu noslēpumiem- tikai uz priekšu! Mācieties paši un dalieties ar jauniegūtajām zināšanām! Dalīts prieks ir dubultprieks!
Lai 2015. gadā stipras ģimenes, plašs bērnu un mazbērnu pulks, veselība un mīlestība- pārējo paši nopelnīsiet!
Lauva.
Gads varētu iesākties diezgan spraigi. Īpaši daudz laika prātošanai netiek atvēlēts. Jārīkojas ātri, aktīvi. Dzīves temps enerģisks, bet tas var fiziski un emocionāli nogurdināt. Janvārī aktuālas var būt ar auto saistītās  lietas- apdrošināšana, gada nodoklis, tehniskā apskate. Bet jāpārvietojas ir daudz. Tāpēc spēkratiem jābūt kaujas gatavībā. Daudz darba darīšanu, izbraukumu, kādam komandējums. Janvāra otrā pusē situāciju vēl var sakāpināt partnerības jautājumi, bērnu uzvedība vai pastiprinātas rūpes par jaunākajiem ģimenes locekļiem. Janvārī arī pašsajūta var nebūt no izcilākajām. Līdz ar februāra otro pusi, martu- enerģijas daudzums palielināsies, pašsajūta kļūs gandrīz ideāla, līdz ar to , tādiem lielākiem plāniem atvēliet agro pavasari, kad spēka un iedvesmas netrūks. Par cik gada sākumā no 21.01.- 11.02. arī Merkūrs mūs it kā stādina, neļaudams ieskrieties, tad viss būs likumsakarīgi. Gada sākumā labāk sevi un savu vidi parevidēt, lieko atmest, koncentrēties un plānot pašu galveno. Sākot ar 18. 02. gan varētu uzsākt arī jaunus projektus.
Finansiāli šis gads solās būt veiksmīgs. Variet vēl paspēt noķert Jupiteru- Lielo labvēli aiz astes. Līdz pat augusta vidum tas vēl atradīsies jūsu valdījumā. Varbūt tomēr iegādāties savu īpašumu, labāk jau privātmāju. Tā vairos komforta sajūtu un cels jūsu pašapziņu, kas savukārt, ir nepieciešama jums, lai jūs labi justos. Padomājiet par šādu iespēju! Kaza nav Zirgs, kam patīk aulekšot pa pasauli... Mājas, komforta zona tai ļoti svarīga.
Aprīlis, maijs- ļoti spraigi un piesātināti mēneši. Jūnijā un  jūlija otrajā pusē jutīsieties pacilāti, laimīgi un varbūt pat iemīlējušies. Siltuma stihija, vasara darīs savu darāmo, lai vairotu jūsos labo pašsajūtu. Baudiet atvaļinājumu, piespiediet sevi neko nedarīt, palaiskoties saulītē, pabaudīt dzīvi, doties atvaļinājumā. Augusts, septembris, oktobris- gan var būt tāds duāls laiks- no vienas puses iespēju būs gana, labvēlība arī stāvēs klātu, bet būs arī tāds kā revīzijas laiks mīlestības jautājumu sakarā. Tas varbūt skars tās Lauviņas, kas ļausies kādam spēcīgam kārdinājumam attiecību frontē vasaras laikā. Esiet prātīgas, vai vērts bojāt jau esošo, dažu kaislīgu brīžu dēļ? Kaut gan – kam jānotiek notiksies! Katrs ejam savu ceļu un gūstam savas mācības. Pati gada nogale var būt tāda saspringtāka, nogurdinošāka, kad enerģijas būs pamaz. Gribēsies mieru un klusumu, kā jau decembrim tas piedienas. Bet, ak vai- vai izdosies to saņemt?!
Ideju netrūks, bet laika tās realizēt gan var nepietikt! Tāpēc, atcerieties, mīļās Lauvas, soli pa solim iet karavāna- kas lēni nāk, tas labi nāk- nestrebiet karstu un nemēģiniet vienā katlā sajaukt pogas ar burkāniem! Katram savs laiks!
Starojiet savu Saules enerģiju tā, lai visiem tiek un pašām pāri paliek!
Lai ražīgs, veiksmīgs, turīgs , labestības un mīlestības pieliets, veselīgs Jums 2015. gads!!!

Jaunava.
Jums  gaidāms tāds duāls gads, kad no vienas puses būs daudz dažādu iespēju, bet no otras puses varētu būt kas tāds, kas jūsu dzīvē var ienest arī zināmu spriedzi un ierobežojumu laiku. Tāpēc, šajā gadā ļoti jāizvērtē, ko , kas un kā darāms, kas pareizi, kas nē. Ko attīstīt, kas var pagaidīt. Gada sākums par neko tādu var neliecināt. Diezgan harmonisks sākums, bet vai tikai tas nav klusums pirms vētras? Sarežģītāks periods varētu būt tām Jaunavām, kas pasaulē nākušas augusta nogalē. Šīm Jaunavām gada sākums, tā pirmā puse un pati nogale var būt īpaši saspringts. Laiks, kurā jāmācās no kaut kā atteikties, jāpiedzīvo kāds grūtāks dzīves mirklis, jārisina kādi tiesu darbi, šķiršanās jautājumi vai jāpiedomā par savu veselību. Precīzāk , protams, to var redzēt individuālajos horoskopos, tāpēc astrologa apmeklējums tieši jums būtu ļoti ieteicams- tā teikt sirdsmieram un saprašanai. Septembra Jaunavām pārbaudījumu periods varētu būt tikai nākamais un aiznākamā gada pirmā puse. Finansu , īpašumu sakrā , jāteic gan , ka iestāsies tāds labvēlīgs periods. Kaut kas noteikti vairosies, tikai katram no jums atkal savā laikā. Jupiters, lielais labvēlis uz dažiem gadiem , sākot ar augusta otro pusi, iesoļos jūsu valdījumā. Esiet moži un nepalaidiet garām savu iespēju laiku. Var būt veiksmīgi darījumi, dzīves vietas maiņa, īpašuma iegāde, bet atcerieties, ka Jupiters paplašina arī nevēlamo, tāpēc domājiet, kas ir tas, ko nevajadzētu paplašināt? Esiet mēreni , dzīvojiet veselīgu dzīvi, domājiet par veselību, vielmaiņas procesiem, savu jūtīgo zonu- kuņģi un zarnām, nervu sistēmu. Mācieties relaksēties – apmeklējiet sev tīkams nodarbības. Protams, nepārspīlējiet ar visu! Vitamīnus ēdiet tad, kad tie ir dabā, nevis tad kad vīrusi jau uz deguna! Rokas mazgājiet tad , kad tas ir nepieciešams higiēnai, nevis 10 x dienā. Vitamīnus lietojiet saprātīgi- slimības laikā tie baro  arī nelabvēlīgās baktērijas, tāpēc tieši šajos periodos nelietojiet nedz uztura bagātinātājus, nedz parasto c vitamīnu. Vairāk izvēlaties dabisko- ķiplokus, ingveru, greipfrūtus, rutkus, medu u.c. labumiņus. Mīlestības tēma arī būs aktuāla. Kārdinājumu netrūks. Un , ai kā gribēsies tiem ļauties! Bet nu gan jāsaka, ka jūsu loģikai un saprātam būtu īstā vieta: visu izvērtējiet un „nomēriet ”10 x, lai vēlāk nav kaķa, kas pa sirdi skrāpējās. Rezultātu savās sirdslietās jutīsiet ap rudeni -  oktobri. Ja būsiet bijuši prātīgi, viss būs lieliski. Oktobrī baudīsiet patiesu mīlestību, uzmanību, mīlēsiet un būsiet mīlēti.
Auto lietām labvēlīgāka bija gada nogale. Februāris var ienest zināmu satraukumu šajā sakarā, spriedze pieaugs. Auto var paniķoties. Gada nodoklis jāmaksā, tehniskā jāiziet. Tas var ienest zināmu spriedzi arī attiecībās, tāpēc februārī var pastiprināties strīdus faktors ģimenē, attiecībās. Harmoniskāks izskatās pavasaris- aprīlis, maija pirmā puse, kad auto lietās sirdsmiers ienāks. Variet apmeklēt autoskolu, mācīties braukt un kārtot eksāmenus. Visam vajadzētu izdoties. Arī esošais auto priecēs.
Augusts, septembris, oktobris enerģētiski var būt ļoti piesātināts periods , pilns notikumu. Jāvēl jums izdošanos, veselību , izturību  , protams, mīlestību un turību 2015.gadā!!!
Svari.
Gada sākums varēja būt tāds spriedzes, satraukuma pilns laiks, kad īsti nezinot no kā, iekšējā sajūta varēja būt nestabila, svārstīga, pat disharmoniska. Gadiņam ieskrienoties, arī paši sāksiet justies labāk. Janvāra otrā puse jau pavērs jauku iespēju durvis gan darba sakrā, gan attiecību frontē. Uzlabosies attiecības arī ar jaunāko paaudzi. Pašos sāks virmot radošu domu lidojums. Kā jau jūsu zīmei pieklājas- partnerības jautājumi jārisina mūža garumā. Ne tikai saistībā ar laulībām un mīļoto cilvēku, bet arī attiecības ar kolēģiem, priekšniecību, mātēm, brāļiem , draugiem. Citus mācīt un iedrošināt, nomierināt- to jūs lieliski pieprotiet, bet pašiem ar sevi, savu Ego tikt galā nav nemaz tik vienkārši. Arī šis gads nebūs izņēmums. Kamēr vien karmas mezgls ceļos pa jūsu valdījumu lielajā visumā, partnerības mezgli būs jāšķetina, nekur jūs nespruksiet! Vislielākais darbs- pašiem ar sevi! Tā tam būs būt! Gada pirmā puse īpaši „pamīcīs ” tos, kas pasaulē nākuši sākot ar 10.oktobri un dilstošā secībā līdz 1. oktobrim . Otrajā gada pusē būtiski uzdevumi būs risināmi Septembrī dzimušajiem Svariem.
Gada pašā nogalē, situācija mainīsies un nopietnos uzdevumus risinās jau citu zīmju pārstāvji. Jūs savu jau būsiet paveikuši. Aprīlī , maijā mīlestība var sist augstu vilni! Uhh...ka tikai viss izdotos kā nākas! Tas būs jūsu iespēju laiks- jaukais pavasara ziedonis! Dzejnieku un mīlnieku laiks! Veriet savas sirdis vaļā, nebaidieties baudīt dzīvi visā tās krāšņumā! Plaukstiet līdz ar pumpuriem, pirmajiem ziediem, ceriņiem! Ieelpojiet pilnu krūti! Aromāti dabā un mīlestība - tas ir tas, kas jūs iedvesmo un ceļ spārnos! Atcerieties, esiet taču Venēras bērni!
Auto tēma var būt aktuāla martā. Kādam neliels remonts, kādam doma iegādāt jaunu auto, kādam eksāmenu laiks auto skolā. Labāk gan auto lietas veiksies jūnijā. Tad arī variet plānot tuvākus un tālākus izbraukumus, atvaļinājumu, auto iegādi, mācības šajā sakarā.
Viens no aktīvākajiem un darba ziņā piesātinātākajiem periodiem varētu būt novembris, decembris. Rausieties uz visām četrām pusēm, bet būs arī rezultāts.
Finansiālā ziņā veiksmīgāka varētu būt gada otrā puse, tāpēc nopietnākus darījumus var atstāt uz gada nogali. Veselībā jāsaudzē visi organisma „vadi”: dzīslas, asinsvadi, sievietēm –olvadi, vēnas, zarnas. Nedrīkst pārpūlēt redzi, apsaldēt galvas virsējo daļu. Jāseko vielmaiņas procesiem organismā. Visu ar mēru. Viens no galvenajiem moto šajā gadā varētu būt – veselīgs dzīves vieds! Jo veselā miesā taču labāk jūtas arī mūsu dvēsele un gars. Domājiet par to- ko un kā lietojiet uzturā, vai kustības ir proporcionālas fiziski neaktīviem dienas periodiem. Pastrādājiet ar sevi, mainiet ieradumus un dzīves kvalitāte pati uzlabosies! Slinkum, slinkum- laid mani vaļā! Tā man teica bērnībā vecaistēvs...
Lai darbīgs, veiksmīgs, mīlestības pilns un veselību nesošs 2015. gads!!!
Skorpions.
Gads var iesākties diezgan spraigi- darba ļoti daudz. Tas , savukārt, var radīt zināmu spriedzi , satraukumu. Jāpiedomā arī par auto lietām- kam gada nodoklis, kam tehniskā, kam apdrošināšana, kam atkal auto paniķojas. Uzdevumu apjoms var darīt nervozāku, vieglāk ievainojamu, līdz ar to arī mīlestībā, attiecību jomā tāda strīdus faktora klātbūtne. Sajūta, ka netiec labi novērtēts, mīlēts, lolots. Bērni arī rāda savus radziņus. Finansu joma arī gada sākumā varēja būt daudz labāka. Tomēr, nekas jau traģisks nav, viss ir risināms. Ar mieru, sapratni, vēsu prātu un siltu sirdi- viss taps jaukāks. Tas kā jūtamies , lielā mērā ir atkarīgs no mums pašiem- mūsu domām, attieksmes pret apkārtējiem. Ko izstarosim, to saņemsim pretim. Īpaši jau jūsu-Skorpionu enerģētikai piemīt liels psihiskais spēks, tāpēc domājiet labi, dariet labu un labi būs! Februāris var ienest daudz harmoniskāku periodu dzīvē, jutīsiet, ka viss iet daudz gludāk, pat īpaši nepiepūloties. Darbs neradīs vairs satraukumu, bet gan dāvās prieku un patikšanu. Tieši tas pats varētu būt arī par tēmu- spēkrati. Viss notiks, braukšana sagādās baudu.Varēsiet apciemot draugus, radus, paziņas. Paspēsiet visu, kas iecerēts.
Martā, aprīlī jūsos var pamosties kaislīgie Skorpioni! Lai visi saturas! Labi, ja būs pretmīla, ja ne – pārdzīvojumi sirdslietās garantēti! Arī darba apjoms būs pieaudzis. Kādam var kaut kas nepamierināt darba sakarā un tieši pavasarī darbu iespējams uzteikt, mainīt, atteikties no tā, kas par daudz. Savukārt , jūlijs –augusts tieši pretēji- dāvās daudz jaukas iespējas paceļot, pabaudīt. Arī darbs būs tīrais prieks, ja vien labprātīgi nebaudīsiet atvaļinājuma gaisotni, kas arī šajā periodā varētu labi iederēties. Gada nogale, atkal ir jūsu laiks! Citi nīgrojās par tumšajiem rudens vakariem, bet jūs baudiet visu, ko var baudīt! Enerģija atjaunosies un to sajutīsiet . Varēsiet kalnus gāzt. Finansiāli veiksmīgāks periods sāksies ap gada otro pusi, sākot no septembra. Līdz augustam ieskaitot,  finansiālu ierobežojumu periods varētu būt it īpaši novembra Skorpioniem. Tomēr tas ir tāds kā pēdējais pārbaudījumu vilnis, kam sekos uzplaukuma gadi finansiālajā , īpašumu sakarā. Tāpēc vēl nedaudz jāsavelk jostas, bet gada nogalē svētki varētu būt arī jūsu mājās.  Veselības ziņā jāuzmanās vairāk novembra 18.-21. datuma Skorpioniem. It īpaši smagnējs periods varētu būt otrais pusgads, sākot ar pirmsjāņu laiku līdz pat oktobrim. Tad nu arī visāda veida pārbaudījumiem vajadzētu beigties, bet tas jau arī nopietnāk pētāms katra individuālajā astro-kartē. Kādam tā var būt veselība, kādam sirdslietas, kādam tiesu darbi- šķiršanās jautājumi vai kādi citi nopietni zaudējumi, kas katram reiz dzīvē piedzīvojami. Jūsu lielākais talants ir celties no pelniem- atdzimt, bet bez lieliem satricinājumiem jūs dzīvēs nevēlaties neko mainīt, tad nu izturiet un mainieties uz labu! Nopietnai zīmei- nopietna prognoze..!
Lai vairāk smaida jūsu sejās, optimisma un iedvesmas, lai veselība un izturība un pats galvenais – abpusēja mīlestība 2015. gadā un arī turpmāk!

Strēlnieks.
Gads iesācies kā nu kuram... dažam samērā neitrāli, bet tiem, kas dzimuši Strēlnieka zīmes sākuma posmā –ap 23.- 27. novembri, jau sākot no pērnā gada nogales var neklāties tik spīdoši. Tie, kas problemātiku nejūt, labi vien ir, jo nevajag meklēt problēmas tur, kur viņu nav, bet tie, kas tik tiešām izjūt tādu smagnējāku gada sākumu, tāds var izrādīties arī viss gads. Nav diez cik optimistiski, tomēr, katram savs uzdevumu risinājumu laiks, vai ne? Nevar jau vienmēr tikai pa dzīvi tā viegli laidelēt. Tāpēc izturība visa gada garumā būs nepieciešama. Vēlākos datumos dzimušie Strēlnieki , iespējams , nemaz nenojauš, kas vēl būs jāpiedzīvo tuvāko gadu laikā. Uhhh...kā pabiedēju! Nav pat manā garā, bet labāk nedaudz pabrīdināt, lai saprotiet, ka savu laiku dubļus bridu, savu laiku rotājos... Jāuzmanās arī sportistiem, kas dzimuši minētajos datumos- traumatisms var paaugstināties, ārstēšana ieilgt.
Finansiāli gan vēl labs periods- tāpēc ķeriet lapsu aiz astes! Veiksmes planēta vēl pus gadu atradīsies no jums labvēlīgā attālumā- dāvādama iespējas. Tomēr nešķiežaties viegli- esiet taupīgi, jo turpmāko pāris gadu periods (2015. gada nogale -2016.-2017.gada pirmā puse )  finansiāli nemaz nebūt tik veiksmīgs. Veidojiet uzkrājumus- noderēs.
Februāris var ienest zināmu spriedzi, satraukumu darba lietās, auto lietās un mīlestības sakarā februāra pirmā puse . Rosīsieties kā vāveres riteņos, bet jēga maza. Tikai enerģijas patēriņš. Harmoniskāks mīlestības, attiecību jomā var būt februāra otrā puse, marts. Arī darba lietās viss ies no rokas tieši martā. Ar auto risināmos jautājumus arī labāk atstāt uz marta mēnesi, kad viss ritēs bez aizķeršanās. Arī tad, ja kāds svarīgs brauciens vai autoskolas eksāmens- to labāk plānot uz martu. Attiecību sakarā aprīlī, maijā tāda saspīlētāka gaisotne, bet daudz darīšanu jūnijā- slodze var būt daudz par lielu.
Interesants periods varētu būt jūlijs, augusts it īpaši tas var skart attiecību, mīlestības tēmu. Šajā periodā gan var būt vairāk patīkamu brīžu, kam gribēsies ļauties. Kārdinājumu tuvumā būs pat pārāk daudz un ļoti stipri, tāpēc diez vai izdosies no tiem izsprukt. Vilinājums būs tik spēcīgs, ka taisni vai atgādinās magnēta iedarbību. Nu, ko – emocijām ļausiet vaļu!? Tikai nesakiet, ka nebija brīdinājuma uzmanīties no šīm attiecību peripetijām...Domājiet vairāk ar galvu šoreiz, sirds var maldīties...
Veselības ziņā- esiet uzmanīgi ar gūžu zonu, iegurni, gūžu kauliem, astes kaula traumām. Mugurkauls šajā vietā jums ir īpaši trausls. Vārdu sakot- samaziniet dzīves tempus cik vien iespējams, lai mazāk problēmu paši sev radītu nākošajos pāris gados.
Vēlēšu jums  veselību, izturību un vēsu prātu, kā jau uguns zīmei, tas noderēs!!!Optimisms un labā humora izjūta, lai palīdz jums pārvarēt visus šķēršļus 2015. gadā un turpmāk!
(Pavisam drīz arī saņemsiet nelielu dāvaniņu no manis un www.e-padomiem- kārtējo sēriju „Ko likt galdā Strēlniekam!”Attaisnojušu iemeslu dēļ, nedaudz kavējam...)
Mežāzis.
Gads sācies veiksmīgi? Tā tam būs būt arī turpmāk! Es ļoti ceru! Savu skaisto dzimšanas dienu laiku nosviniet godam! Janvāris jūs apspīd ar pašām galvenajām  planētām! Tas ir jūsu laiks, baudiet to, priecājaties, saņemiet laba vēlējumus un spīdiet! Esiet kā Saules, kas pašā tumšākajā laikā izstaro gaismu un apkārtējos sasilda! Arī jūs to spējat! It īpaši tagad- janvārī! Pierādiet, ka neesiet sava vēsā Saturna važās sasaluši- jūs taču variet būt mīļi, jauki- kā saka „balti un pūkaini”, ja gribat, protams!? Mīliet un jūs mīlēs! Zināms, ka darbs jums ir labākā atpūta, tomēr šoreiz pieturieties pie principa: darbs nav zaķis...! Droši baudiet atpūtu! Lai kā es te cenšos jūs mudināt uz neko nedarīšanu, iekšēja spriedzīte darba un citos jums nozīmīgo jautājumu sakarā nepametīs. It īpaši tos, kas dzimuši Mežāža zīmes vidusposmā- ap janvāra sākumu 3.-8. datumu. Gada otrajā pusē svarīgi mezgli būs raisāmi arī decembra Mežāžiem. Vairāk gan šis periods iezīmē ar partnerību, laulību  saistītos jautājumus. Galvenais nekāpt uz veciem grābekļiem mīlas frontē. Tad jau viss būs labi. Attiecībās par primāro neizvirziet pienākumu un finansu stabilitāti, materiālo labklājību, bet gan emocionālo saskarsmi, maigumu un jūtas. Modiniet savu libido! Lai dzīve rit ar garšu!Paši būsiet tikai ieguvēji! Īpaši jauki sajutīsieties agrā pavasara iespaidā, kad plaukstošie sniegpulksteņi, zemes smarža jūs īpaši uzrunās. Kāds var arī sajust pirmo tauriņu pieskārienu, tikai gan sirds apvidū, ne pļavā... Elpojiet ar pilnu krūti. Baudiet dzīvi, citādi izņemot darbu nebūs ko atcerēties! Aprīlī, maijā vairāk uzmanības veltat savām atvasēm, bērni , mazbērni priecēs. Aprīlis un maijs kādam atkal sagādās iespēju parušināties savā dārzā, kaut ko jaunu pievienot savai dārza kolekcijai. Spēka un enerģijas netrūks.
Maijs, jūnijs aktivizē nelielu strīdus faktoru- šajā periodā esiet iecietīgāki, saprotošāki. Jūnijā, jūlijā labāk tomēr ņemt atvaļinājumu, citādi lielu rezultātu nebūs. Būsiet noguruši, enerģijas būs pamaz. Labāk pabaudiet sava pavasara darba rezultātus. Oktobrī enerģija atkal var pieaugt. Tomēr- esiet taču ziemas bērni, tāpēc karstums var arī nogurdināt, bet rudenī, viss it kā saliekas pa plauktiņiem, atkal kārtība, plāni, darbs.
Finansiāli stabils laiks- uzplaukums gaidāms tuvāko gadu laikā, sākot ar augusta nogali, kad veiksmes un naudas planēta atradīsies jums labvēlīgajā  Jaunavā. Tāpēc traki iespringt šajā sakarā nav vērts. Viss notiks pat neatkarīgi no jums. Kāds tiks pie sen kārotā īpašuma, kādam mantojums uz „galvas uzvelsies”- varēsiet pirkt un pārdot, kā saka „ bīdīt lietas”.
Izmantojiet tuvāko gadu labvēlīgo enerģētiku labu pārmaiņu īstenošanai ! Esiet drosmīgāki! Viss notiks!
Lai laba veselība, jo ko gan darba rūķiem var labāku vēlēt- tad jau pārējo pagādāsiet paši!


Ūdensvīrs.
Gads iesākas bez īpašām izmaiņām? Darba daudz- naudas pamaz? Tikai mieru, kā teica Karlsons! Viss pamazām risināsies. Teiksiet- cik tad var gaidīt? Nu, vēl līdz augusta viducim, tad jau pamazām finansiālā situācija uzlabosies. Un , vispār, arī kopējā dzīves kvalitāte līdz ar to. Būs mazāk jānervozē, vairāk laika varēsiet veltīt sev mīļajām nodarbēm, mācībām, sportam, aktīvai atpūtai, ceļotpriekam. Ierobežojumu laiks būs beidzies. Vēl kāds brīdis grūtību tiem, kas pasaulē nākuši februāra 16.-19. datumos. Jums gan vēl kāds pārbaudījums var sekot arī šajā gadā, sākot ar pirmsjāņu laiku jūnijā un beidzot ar septembra otro pusi. Tad gan pamazām visām ķibelēm jāliek punkts. Veselība uzlabosies, enerģija atjaunosies, viss pamazām ieies savās sliedēs un ar 2016. gadu jau par problēmu laiku tikai pasmiesieties. Jābūt taču arī reiz jūsu lauciņā svētku laikam!?
Janvāra otra puse, februāris  var ienest dzīvē daudz patīkamu mirkļu-un kā nu ne, tas jau ir jūsu valdīšanas laiks. Būsiet savu dzīvju noteicēji! Būsiet skaisti un starojoši, neskatoties uz lielo darba slodzi un daudz darīšanām. Mīlēsiet un būsiet mīlēti. Bērni un mazbērni jūs vienkārši dievinās. Arī mīļotie neatpaliks! Iestartējiet sav personīgā gada enerģētiku godam- kāds sākums , tāds viss gadiņš.  Janvārī  savediet kārtībā savus spēkratus, tie drīz vien var noderēt. Tiem, kas plāno tos iegādāties, labāk atlieciet uz vasaru-jūniju, kad viss, kas saistās ar tehniku un ripojošo dzīves pusi, ies no rokas daudz veiksmīgāk. Patīkams var izvērsties periods no aprīļa otrās puses līdz maija nogalei, kad varēsiet pabaudīt pavasara iestāšanos visā tā krāšņumā. Varbūt laiks apmeklēt ceriņu dārzu Dobelē? Vai izbaudīt šo laiku savās bērnu dienu lauku mājās? Katrā ziņā – vasaras tuvums, ceriņu aromāts un skaistā pasteļtoņu krāsu gamma jūs iedvesmos! Jūlija beigas, augusts var prasīt atkal kaut kādu nopietnāku periodu mīlas , attiecību frontē. Kaut kādi mezgli var būt šķetināmi. Jāāā, tā attiecību fronte- tur viss vienmēr kaut kā ar grumbuļiem?! Par ko , par kādiem tēvu vai saviem grēkiem tas viss?! Novembrī, decembrī varēsiet atkal baudīt sirdsmieru . Kādam varētu izdoties, pēc lielo peripetiju posma attiecību sakarā, izveidot harmonisku ģimenes vidi. Viss jau sākas pašā cilvēkā- padomājiet, ko varētu mainīt sevī, lai visu vērstu uz labu,  protams, ja paši to vēlaties?! Kā saka, viena pagale nedeg! Bet ko nu par ikdienišķo? Jūs taču esiet kā Augstāka vērti! Mācieties, jeb pareizāk sakot, atkārtojiet jau to, ko ziniet- jo jūs taču visu ziniet vislabāk!
Veselībā vājās vietas – kāju vēnas, sirdsdarbība, nervu sistēma...tas viss kā vienmēr jāpasaudzē.
Klausieties mūziku, dejojiet, fotografējiet, studējiet astroloģiju, skaistumkopšanu , jaunākās tehnoloģijas, ceļojiet - visi trumpji jums rokās! Galvenais ir mērķis- kaut ko vēlaties un īstenojiet to! Lai dzīve ir piepildīta ar labām emocijām.
Apņēmību, pacietību un mieru, tikai mieru dvēselēs un sirdīs 2015. gadā un turpmāk!
Zivis.
Gads ieripinājies kā nu kuram?! Kāds jau pērnā gada nogalē sajutis lielu smaguma, vientulības  sajūtu, veselību traucējumu nastu.. Visticamāk, ka tad esiet februāra 19.- 23. datumu Zivtiņas, kam šī gada enerģētika nav diez cik labvēlīga. It īpaši gada sākums un nogale, kad šo datumu pārstāvjiem vēl var pievienoties arī pārējo februāra datumu īpašnieces kā arī pirmās marta nedēļas Zivis. Tā nu ir, ka katram sava reize uzņemt dzīves grūtības savos plecos. Tāpēc saudzējiet sevi, savu veselību cik vien var. Dzīvojiet veselīgi un sāciet to jau darīt laicīgi, jo tuvākie pāris gadiņi no jums var prasīt īpašu spēku un enerģijas atdevi. Saturns vēlas uzrīkot kādas mācību stundas, būsim gatavi tās godam izturēt. Labāk labprātīgi atteikties no kaut kā , kas mums svarīgs, bet bez kā var iztikt, nekā piespiedu kārtā zaudēt sev ko svarīgu. Protams, ka pārbaudījumu laiks Zivīm būs katram savā jomā, kas nu kuram pēc „nopelniem”?! Un ne jau visām reizē. Labāk jau to pastāstīs astrologs, veroties jūsu personīgajā astro kartē. Tāpēc labāk nešaustiet sevi un nesadomājaties, bet vienkārši- apmeklējiet astrologu. Bilde taps skaidrāka.
Esiet vairāk egoistiskākas šoreiz, domājiet par sevi, savu veselību, ieklausieties sajūtās. Veselība var prasīt īpašu uzmanību, it īpaši tajās zonās, kas Zivīm jūtīgas- kājas, vēnas, pēdas, papēži, pēdu kauli un kaulu sistēma vispār, arī pats mugurkauls. Viss ir diezgan nopietni, ja kaut kas no manis nosauktā signalizē. Kādam var būt jūtīgā zona pavisam citā ķermeņa daļā, tad problemātika aktivizēsies tur. Arī to variet noskaidrot pie astrologa. Pašārstēšanās un iedvesma, protams, ir laba lieta, tur jūs esiet speci, bet slinkums var ņemt virsroku, tad naski pie dakteriem, lai vis nav vēl trakāk.
Mīlestības frontē var būt īpaši spēcīgs kārdinājumu periods visa gada garumā. Tik daudz vilinājumu, ka nez kā un ko izvērtēt, lai nekļūdītos. Labāk jau paliekat pie pārbaudītām vērtībām, dēkās neielaižaties. Cerētais var nebūt tas, ko vēlējāties. Janvāra nogalē, februārī var būt tāds kā uzplaukuma periods. Jutīsieties valdzinošas, mīlētas un gribētas. Vienkārši starosiet. Viss ies no rokas, tomēr nepārcenšaties, jo pirms šūpļa svētkiem trakot nevar. Enerģijas krājumi izsīkuši. Apgriezienus uzņemiet marta otrajā pusē, kad spēka būs gana.
Auto lietu sakārtošanu gan variet paspēt jau februārī, tehniskās lietas tad risināsies samērā raiti. Aprīlī, maijā, kad citu gadu jūtaties kā spārnos pavasara burvībā, šogad diez cik veiksmīgs periods viss neizskatās. Droši vien, kā nu kuram. Jūnijā nepārstrādajieties, labāk atpūsties, ņemt atvaļinājumu. Kādam darba lietas var sagādāt īpašas raizes  tieši jūnijā. Septembris, oktobris atkal aktualizēs partnerības jautājumu risināšanu, pašsajūta arī – nu tā, pa vidum. Gada nogalē centieties pavisam lēni pār tiltu. Nesteidzaties, pārvietojaties lēni, automašīnās bez ātruma pārsniegšanas u.t.t.. Finansiāli, īpašuma lietās arī nav daudz iepriecinoša, it īpaši , sākot ar augusta nogali, septembri un turpmākos pusotra gada naudiņš kusīs tikai tā. Nu labi vēl, ja būs kam kust...
Tāpēc, ja ir iespēja pašlaik, gada pirmajā pusē, veidojiet kādu uzkrājumu. Zinu jau, ka neesiet uz to naskas, vienmēr taču ir kas tāds, ko sirds vēlas sev vai kādam citam iegādāt. Tomēr atcerieties to, ko teicu un ķerieties pie sava gribasspēka veidošanas. Tam gan ir labs laiks! Varbūt tieši to turpmākie gadi mums vēlas pateikt- jā , tieši tā: esiet stipras, gan garā gan miesā, domās un darbos, attīsties savas vājās puses, it īpaši gribasspēku. Darbs ar sevi, savām domām- tas būt šī gada galvenais uzdevums!
Lai nepiepildās šīs prognozes negatīvākie aspekti, lai veselība un gribasspēks uzvar visas nebūšanas, nost ar vientulību , mainieties uz labu , atcerieties par savu galveno misiju- palīdziet tiem, kam tas nepieciešams !!!
...jūsu uzticamais, bet ļoti noslogotais astrologs I.Reiha


https://www.draugiem.lv/blogs/#/ilzereiha/blog/?p=12818233