piektdiena, 2015. gada 2. janvāris

planēta Venēra plkst.16:48 3.janvāri ieies brīvību mīlošajā Ūdensvīra zīmē

... jo planēta Venēra plkst.16:48 3.janvāri ieies brīvību mīlošajā Ūdensvīra zīmē. Venēras pārziņā ir modes industrija, skaistumkopšana, dārglietas u.c. vērtības. Tāpat kultūra, māksla un mūzikas pasaule. Un kur tad vēl mīlas lietas!!!! 

 Venēra ir otrā planēta aiz Saules, tā ir gandrīz tikpat liela kā Zeme. Sievietes astroloģiskā kartē Venēra parāda to, kā viņa sevi izpauž romantiskā un seksuālā ziņā. Savukārt vīrieša astroloģiskā kartē šī planēta atklāj sievietes tipu, kas šo vīrieti piesaista seksuāli un protams kā pats mīl. Venēra dāvā harmoniju, intimitāti, juteklību un alkas pēc mīlestības, seksa un attiecībām, turklāt šī planēta norāda, kādu novērtējumu ir svarīgi saņemt no citiem, lai atmodinātu iekšēju mīlestību.

Kad Venēra ieiet Ūdensvīrā tad  iekšējā vēlme ir dažādot savas mīlas saites, attiecībās  priekšroka ekstravagancei, būs tieksme  emocionālo dzīvi padarīt neparastāku ar asākām izjūtām un jauniem piedzīvojumiem. Jo neparastāks būs cilvēks, jo lielāka interese izveidot attiecības. Jūtās gan pastāv nenoturība, iespējama strauja partnera maiņa, draugs pēkšņi kļuvis mīļākais un otrādi. Attiecībās ļoti vajadzīga brīvība un neatkarība. Modē dominēs neparasta, avangardiska nots. Šai laika periodā nebūtu ieteicams veikt vēnu operācijas. Arī apakštilbus var piemeklēt krampji, asinsvadu spazmas. Iekšējo dziedzeru darbības traucējumi, mazasinība, psihosomatiskās saslimšanas. Par sirsniņu gan ir jāpiedomā īpaši....


Gandrīz vienlaicīgi ar Venēru arī Merkurs 5.janvārī plkst.3:08 ieiet Ūdensvīra zīmē. Tātad šīs dienas nu nemaz ar nebūs garlaicīgas. Dvīņi lai sarosās. Būs jautri! Viņi būs īpaši pievilcīgi pretējam dzimumam! Daudziem būs avangardiski noskaņots prāts, novatoriski un idejām pārbagāti priekšlikumi. Daudzi steigs iegādaties novatoriskas preces. Būs labas spējas īsā laika sprīdī apstrādāt ļoti lielu informācijas daudzumu. Patiks disciplīna. Ziņas gūsim no  interneta un televīzijas, mazāk no žurnāliem un grāmatām, iespējams, ka  daudzi vēlēsies iegādāties elektronisko grāmatu lasīšanas ierīces. Kājas un rokas jātur siltumā.   Varikozo vēnu sasinājumu posms. Nav ieteicamas operācijas un dažādas manipulācijas apakšstilbā. Pastiprināta kāju ikru krampju lēkmes. Vajadzētu izvairīties no intelektuālā sasprindzinājuma un pārstrādāšanās. Biežāk kā citkārt piedzīvosim histēriskas reakcijas.


Ieteikums visiem! Janvāra 1.dekādē ir iespējams izrunāt visas sasāpējošas tēmas. Jo būs iespējas izteikties un būs arī kas ieklausās.


https://www.draugiem.lv/#/uranija/news/?p=12792205