piektdiena, 2015. gada 2. janvāris

Karmiskie parādi Adamante


                          Karmiskie parādi ir ļoti spēcīgs magnēts, kas cilvēkam dzīves laikā, dažkārt liek iesaistīties tādas kvalitātes attiecībās, ka pēc tam, kad iepriekšējo dzīvju karmiskais parāds atstrādāts, caur attiecīga veida ciešanām, vai kā savādāk izprasts, cilvēks ar skaidru prātu, atskatoties uz pieredzi brīnās, kā vispār tur nokļuvis. Šādu attiecību sākumā, parasti nostrādā impulss, kas iepakots emocijās, kaislē, jūtās, sajūtā, ka pazīstu šķiet šo cilvēku jau 100 gadus..., un cilvēkam, nostrādā signāls -  "jāņem"! Ja nebūtu šīs ēsmas - jūtu, - cilvēks nekad nebūtu ar mieru atstrādāt karmiskās mācībstundas, jo nav tak patīkami..., tas ir veids kā Dieva plāns tiek pildīts, un tas "āķis" ir nepieciešams, jo atmiņas par to, ko dvēsele ir izvēlējusies atstrādāt šajā dzīvē pirms iemiesošanās, ir gandrīz pilnībā dzēstas no apziņas.

                          Šis mehānisms nav ļauns, tas ir gudrs, un jēgpilns, un ved uz katra iesaistītā cilvēka dvēseles izaugsmi, kas notiek, cauri inkarnācijām, iegūstot daudzveidīgas un dažādas pieredzes, arvien tuvinot to pilnībai - Dieva apziņai Sevī. Kā arī dod iespēju īstenot taisnīguma likumu, izlīdzinot nodarījumus, jo pašam parasti jānokļūst arī pretējā lomā- kā Bībelē rakstīts -"Ko sēsi, to pļausi" , un "Kas ar zobenu nokauj, tas taps nokauts". Izlavierēt nevar un neizdodas. Dieva taisnīgums ir absolūts, tāpēc ir vēlams labi padomāt pirms darām, kaut ko. Un kāpēc kaut ko nodarīt kādam, ja Dievs Bībelē ir apsolījis, ka atriebs Jūsu vietā Jūsu ienaidniekiem? Te slēpjas gudrība, kas ļauj paļauties...un ātrāk dvēseliski augt, neveidojot jaunus karmiskos parādus.

                        Lieliski ir, ja cilvēks, esošs karmiskās attiecībās, apzinās notiekošo, tādejādi spējot pieņemt izsvērtus pozitīvus lēmumus konkrētās karmas atstrādei, neradot jaunus mezglus nākotnei. Lai apzinātos, ir nepieciešams, veltīt laiku Sev, ieklausīties Sevī, pievērst uzmanību savām emocijām, sapņiem, Deja vu.... Visas atbildes var atrast ieklausoties Sevī.  Lielisks rīks, lai saprastu un apzinātos- ir Reinkarnācijas terapijas metode, kurā cilvēks, pavadoņa vadībā, pats atceras Savas iepriekšējās dzīves, saprotot dvēseļu kontraktus, neatrisinātās problēmsituācijas apskatot, lietojot jau šī brīža apziņu.

Adamante