ceturtdiena, 2015. gada 8. janvāris

„OMNIA” nodarbības


  • Ja vēlies reizē pastrādāt ar ķermeni, prātu un parunāties ar dvēseli, nāc,pievienojies DZIEDINOŠAJĀ MEDITĀCIJĀ CAUR KUSTĪBU 13. un 20.janvārī plkst.18 kopā ar ILZI ELĪZU PALMU! Tās palīdzēs atbrīvoties no traucējošām emocijām un domām par pagātnes notikumiem, jo tie kā saspringums krājas mūsos un pievelk līdzīgus notikumus, kamēr nepalaižam vaļā. Pat tad ja intelektam to veiksmīgi izdevies aizmirst, ķermenis un zemapziņa to lieliski atceras. Atbrīvo vietu un piepildi savu dzīvi ar dzirkstošu prieku, veselu ķermeni un iespēju izbaudīt mirkli! Dalības maksa 10 EUR. Piesakies, sūtot sms uz tālruni 27037878, vai sūtīt e-pastu uz omni8omnia@gmail.com, norādot savu vārdu, uzvārdu un nodarbības nosaukumu. 

  • Mūsos katrā notiek pārmaiņu procesi, kurus brīžiem grūti saprast, izskaidrot un apzināt. Iespējams tas rada diskomforta vai disharmonijas sajūtu arī fiziskajā ķermenī. Vai arī vienkārši ir nogurums vai atnākusi "lielā skumja".Tad enerģijas plūsmas palēninās vai paātrinās vai brīžiem ir sajūta, ka izveidojies "korķis". Blokādes ķermeņa enerģētiskajā sistēmā bieži vien izpaužas arī kā augsta muskuļuspriedze.  ENERĢĒTISKĀ MASĀŽA nozīmē "ārstēt" prātu, ķermeni, un garu kā vienu vienību, lai atgūtu sevī līdzsvaru tikai katram savā harmoniskā veidā un virzienā. Tā palīdzot sev atvērt un ieraudzīt vispirms savu "kosmosu" un, tad jau.......Piesakies, zvanot SANTAI KOZLOVSKAI uz tālruni 26597532.

  • Vēlies dziedināt savu dvēseli, mainot domformas, priekšstatus, pieķeršanās un atkarības?! Ar HALODINAMIKU tas ir iespējams. Nodarbībā līdzās būs dziedošās VĪTOLU ģimenes „galva” -JĀNIS, vieds un gaišs cilvēks, kura paša visa dzīve ir garīgais ceļš. Svētdien, 11.janvārī un 25.janvārī no 17.00-19.30 vari pievienoties šajā nodarbībā piesakoties, sūtot sms uz tālruni 27037878, vai sūtīt e-pastu uz omni8omnia@gmail.com, norādot savu vārdu, uzvārdu un nodarbības nosaukumu. Dalības maksa – ziedojums.

  • 22.janvārī plkst.18.30 GONGU MEDITĀCIJĀ KRISTA DŽULIJA KIRKUPA  aicina mūs piepildīt sev ar skaņu un mieru! Gonga skaņas - gara un ķermeņa vienotība ar Visuma bezgalīgo un mūžīgo skaņu. Ziedojums 15 EUR. Piesakies, sūtot sms uz tālruni 27037878, vai sūtīt e-pastu uz omnia8omnia@gmail.com, norādot savu vārdu, uzvārdu un nodarbības nosaukumu.

  • 29.janvārī plkst.18 INESE ROZNIECE vadīs sarunas DARBS AR SVĀRSTU.  Kā „sadraudzēties” un sadarboties ar svārstu. Iespējas darbā ar svārstu. Kā ar svārsta palīdzību veikt pašdiagnostiku, enerģētiskā lauka attīrīšanu. Šajā praktiskajā seminārā varēsiet apgūt gan pamatus darbam ar svārstu, gan paplašināt savas zināšanas svārsta pielietošanā. Un vēl daudz citas iespējas un praktiski vingrinājumi. Ziedojums no 15 EUR. Piesakies, sūtot sms uz tālruni 27037878, vai sūtīt e-pastu uz omni8omnia@gmail.com, norādot savu vārdu, uzvārdu un nodarbības nosaukumu.

  • Katru pirmdienu no plkst.18.00 - 20.00 notiek CI GUN PRAKSE pie LĪGAS KOLNEJAS.  Šī metode parāda paņēmienus kā apzināti uzņemt, vadīt un uzkrāt dzīvības enerģiju. Piesakies, sūtot sms uz tālruni 29129622, vai sūtīt e-pastu uz omni8omnia@gmail.com, norādot savu vārdu, uzvārdu un nodarbības nosaukumu.

  • 31.janvārī no plkst.10 līdz 16.00 LĪGA KOLNEJA vadīs CI GUN 1.PAKĀPES INICIĀCIJU. Viens no Ci gun mērķiem ir CI cirkulācijas normalizēšana pa kanāliem un bioloģiski aktīvo punktu atvēršana. Caur šiem kanāliem notiek enerģijas apmaiņa starp Kosmosu, cilvēku, Zemi. Visos vingrojumos līdztekus fiziskajām kustībām tiek izmantota arī iztēle. Piesakies, sūtot sms uz tālruni 29129622, vai sūtīt e-pastu uz omni8omnia@gmail.com, norādot savu vārdu, uzvārdu un nodarbības nosaukumu.

  • BĒRNU STUDIJA pirmdienās un trešdienās no 15.00 līdz 18.00 mūsu telpas pārvēršas par vietu, kur bērni nodarbojas ar jogu un meditē. Viņus iedvesmo burvīgā un dzīvespriecīgā  KRISTA VĪTOLA. Bērniem ļoti patīk šīs nodarbības, atved arī Tu savu atvasi pilnvērtīgi pavadīt brīvo laiku!

  • SIEVIŠĶĀ ENERĢIJA TUVPLĀNĀ 5.februārī plkst.18 kopā ar INTU BLŪMU. Viss ir enerģija. Kā izprast sievišķo un vīrišķo enerģiju, atpazīt savus uzvedības modeļus un iemācīties rīkoties pašai ar savu enerģiju, to mācīsimies seminārā.

Runāsimies par šādiem jautājumiem: Kas ir sievišķība un, kā tas ir saistīts ar enerģijām? Sievietes enerģijas kvalitāte un enerģijas avoti. Ķermeniskās un enerģētiskās praktikas- kā atgūt savu spēku. Iņ un Jaņ 

enerģiju mijiedarbības noslēpums, jeb kā tas tika sākotnēji ieplānots. Sievietes un vīrieša seksuālās aktivitātes un enerģētiskā potenciāla cikli. Kāpēc vīriešiem pēc 40 patīk jauniņās, un kā saglabāt skaistumu un 

jaunību pēc iespējas ilgāk. Kā mūsu radošās spējas ir saistītas ar enerģētisko potenciālu.

Kas ir seksuālā enerģija no garīgā un fiziskā viedokļa? Ziedojums 20 EUR. Pieteikties, sūtot sms uz tālruni 26862697, vai e-pastu sirdscels@sirdscels.lv, norādot savu vārdu, telefona numuru un nodarbības nosaukumu. 

 

  • Katru trešdienas vakaru plkst.18 ALEKSANDRS BUSSE AICINA UZ Ci Gun nodarbībām.
 
  • Psihoterapeite BAIBA GERHARDE aicina (tiek komplektēta grupa) uz  5 semināru ciklu par cilvēka izaugsmes jautājumiem, dzīves un attiecību sarežģījumiem, ciešanu pārvarēšanu, šķēršļiem un palīgiem, ejot garīgo ceļu. Meklējot viedumu. „MAINI SEVI UN MAINĪSIES PASAULE, KURĀ TU DZĪVO!” Nodarbības notiks vienreiz mēnesī (no janvāra līdz maijam) ceturtdienās 18.00-21.00, tās ietver lekciju un grupas diskusiju, savas pieredzes pārrunāšanu, atbilžu meklēšanu. Dalības maksa 20.00 EUR.  15.janvārī plkst. 18 ir pirmā satikšanās (ja pieteiksies grupiņa)! Pieteikšanās un sīkāka informācija telefoniski 29448078 vai elektroniski, rakstot uz baibage@inbox.lv.

 
Visas nodarbības notiek pašizziņas centrā OMNIA Vecpilsētas ielā 19, 4.stāvā,  Vecrīgā (blakus klubs Četri balti krekli, ieeja no Alberta laukuma puses, oranžas fasādes māja).