ceturtdiena, 2015. gada 8. janvāris

Grupa Metasintēze. Enerģētiskā prognoze 2015.gada janvārim

 
http://www.metasintez.ru/material_gryppa…
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

2014.gada decembra otrā puse izrādījās esam diezgan saspringta, no visiem skatupunktiem raugoties. Spriedze uz Saules tika kliedēta 20.decembrī spēcīga (X klases) uzliesmojuma veidā, kas sekoja nelielu, taču biežu C un M klases uzliesmojumu virknei. Saskaņā ar manām prognozēm decembra mēnesim, visu trīs avotu – Lielās Centrālās Saules, mūsu Saules un Zemes enerģētikai bija jāizpaužas zemetrīču un vulkānu izvirdumu veidā, kā tas arī notika (Japānā, Indonēzijā, Filipīnās, Egejas jūrā, Irānā, Kaspijas jūrā, utt.). Tomēr to biežums un apjoms nepārsniedza ierastās robežas. Varam tikai minēt, kas ir uzskatāms par šāda nosacīta miera stāvokļa cēloni – kādi harmonizējoši planetārie procesi vai arī spriedze turpina uzkrāties un [tās] izlāde vēl tikai ir priekšā.
Savukārt pašās decembra beigās Zemes enerģētiskā tendence piedzīvoja krasu lejupslīdi, kas simbolizē planētas kolektīvās zemapziņas pārstrādi. Man tas bija visai negaidīti, jo novembra beigās tika skaidri parādīts, ka visas trīs tendences visa decembra laikā būs augšupejošas, kaut gan iepriekš, oktobrī, tika prognozēta zemapziņas pārstrāde decembra-janvāra laikā bez acīmredzamām svārstībām. Rodas iespaids, ka Zemes enerģētikas svārstības kļūst biežākas un grūti paredzamas. Šis faktors ietekmē planētas elektromagnētisko fonu, kā arī ir uzskatāms par iemeslu straujajām temperatūras svārstībām. Gada beigās spēkā pieņēmās Ūdens un Gaisa Stihijas, lai arī decembra sākumā visvairāk izpaudās tieši Zemes Stihija.
Ir skaidrs, ka minētās svārstības, tāpat, kā daudzi citi faktori, ietekmē cilvēces apziņu. Decembra otrās puses emocionālais fons izrādījās ļoti spēcīgs, kas izpaudās starptautisko attiecību veidā starp vadošajām valstīm, ieskaitot krasas valūtu kursu svārstības. Protams, šeit savu izpausmi ir radis arī spēcīgs politiskais faktors. Tomēr mūsu valsts [Krievijas] iedzīvotāju uzvedība attiecībā uz valūtu un produktu un preču iegādi visai stipri atgādināja 90-tos gadus, lai arī šī analoģija ir stipri virspusēja. Taču kopējās cilvēku masas zemapziņa sāka izspēlēt vecos scenārijus. Tas izraisīja depresīva stāvokļa, kā arī somātiska rakstura saslimšanu pastiprināšanos. Ņemot vērā mūsu iedzīvotāju psiholoģisko stāvokli, janvārī mums, acīmredzot, atkal nāksies nodarboties ar zemapziņas programmu, kas saistītas ar bailēm par izdzīvošanu, pārstrādi. Cerēsim, ka šīs pārstrādes dos pozitīvu rezultātu.
Uz šodienu tika parādīts, ka janvārī divas – Saules un Lielās Centrālās Saules enerģētiskās  līknes veido augšējo enerģētiskās ietekmes uz cilvēkiem plakni, bet Zemes enerģētiskā līkne jau atkal slīd lejup, veidojot transformācijas apakšējo robežu.
1. un 30.janvārī cauri Zemes telpai izies tā saucamie koriģējošie mazie “laika spieķi”:
 Pirmais no tiem nāks “no augša uz leju”, t.i. no Lielās Centrālās Saules, un izdarīs nepieciešamās korekcijas zemes attīstības programmā. Šis “spieķis” ieliks pamatus cilvēku apziņas attīstībai visam gadam.
Otrais “spieķis” ir sagaidāms 30.janvārī. Tas ies pretējā virzienā, nododot informāciju par ielikto prgrammu “uz augšu” – Lielās Centrālās Saules Logosam.
Papildus korekcijas notiks aptuveni 10., 15., 20. un 25.janvārī.
Saules sistēmas ietvaros galvenās enerģētiskās plūsmas nodrošinās pastiprinātu mijiedarbību starp Sauli, Zemi un Jupiteru.  Turklāt, Saules un Jupitera ēteriskie lauki paplašināsies, bet Urāna un Saturna ēteriskie lauki, kas no janvāra vidus spēcīgi ietekmēs mūsu planētu, saspiedīsies un palielinās spriedzi.

Šiem procesiem būs divejāda ietekme uz cilvēka ēterisko lauku:
no vienas puses tie izraisīs tā [ēteriskā lauka] paplašināšanos un jaunu robežu noteikšanu, bet
no otras pusesnofiksēs čakrālās ass stāvokli atbilstoši evolūcijas vektoram, ar centru [centrējoties] Sirds čakrā.

Cilvēkiem ar attīstītu apziņas līmeni šie procesi būs labvēlīgi un veicinās apziņas pāriešanu uz vēl augstāku līmeni. Šādu attīstības virzienu atbalsta kosmiskās enerģijas, kas tiek translētas no tādiem Augstākā Zodiaka zvaigznājiem kā Kasiopejas un Gulbja Zvaigznāji. Šīs enerģijas ienes harmonijas un pilnveidošanās  īpašības/kvalitātes tālākās evolūcijas ceļā.

Janvārī priekšplānā atkal izvirzīsies procesi saikņu nostiprināšanai starp dvēseli, fizisko ķermeni un zemākajiem enerģētiskajiem ķermeņiem.
Daudziem no mums nākamais gads, no dvēseles uzdevuma īstenošanas viedokļa raugoties, būs noteicošais. Tieši tāpēc ir nepieciešams paaugstināt zemāko enerģētisko ķermeņu un fiziskā ķermeņa vibrācijas, kas ļaus augstākajiem Dvēseles uzdevumiem atrast piemērotu/adekvātu iespēju sevi izpaust.
Sakarā ar to, ka daudzi uzsāks īstenot savus uzdevumus uz planētas, turpināsies enerģētisko saikņu nostiprināšanās ar planetārajiem poliem un telpām.
Šeit ir sagaidāmas divas tendences.
Pirmā ir saistīta ar strauju apziņas iziešanu augstākajos plānos bez pienācīga darba ar fizisko ķermeni. Tas var izraisīt fiziskā ķermeņa funkcionalitātes pazemināšanos, kas var izpausties, tiešā veidā – kā depresijas, intereses zaudēšana par fizisko pasauli un fokusēšanos vienīgi garīgajā plānā.
Otrā tendence izpaužas kā gremdēšanās zemapziņā, kas arī atņem fiziskajam ķermenim nepieciešamo aizsardzību un esības jēgu. Šeit ļoti būtiski ir noturēt līdzsvaru starp dvēseli un ķermeni, kā arī saglabāt optimālu attiecību starp garīgo un materiālo. Atkārtošu, ka šo līdzsvaru var panākt, centrējoties Sirds Čakrā trijās dimensijās (no 3-šās līdz 5-tajai).


Janvāra beigās, Ūdensvīra enerģiju aktivācijas un ar tām saistītās smalkās pasaules procesu kvalitātes paātrināšanās rezultātā blīvajās dimensijās (Pegaza zvaigznājs), var rasties divejāds efekts.
Pirmkārt, tā ir pareizi apzinātu notiekošo evolūcijas procesu paātrināšanās blīvajās dimensijās, bet otrkārtja šāda apzināšanās izpaliek – krasas un ne vienmēr pozitīvas  (nelīdzsvarotas) pārmaiņas cilvēku dzīvē, iekaitot visas viņu darbības sfēras.


Tā kā Ūdensvīrs ir gaisa zīme, viņa visu caurvijošā ietekme izplatās pilnīgi visur. Šādas ietekmes rezultāti var būt gandrīz nemanāmi īstermiņā, taču perspektīvā spēj izraisīt nopietnas globāla mēroga sekas, īpaši, ņemot vērā to, ka šī programma like pamatus visam gada ciklam.


Varu ieteikt visiem – būt maksimāli apzinātiem un atbildīgiem par visām savām domām, jūtām un rīcību. Nesteigties ar secinājumiem, domāt ar Sirdi un dzīvot harmonijā ar sevi un ar visu pasauli.


Mīļie
Jaunam gadam iesākoties, varbūt ir vērts ņemt vērā šajā vēstījumā raksturoto enerģētisko fonu, lai, izprotot kopsakarības, veidotu savu individuālo attieksmi pret notiekošo.
Lasiet un uzņemiet - patiesā Mīlestībā , Sandra