ceturtdiena, 2015. gada 8. janvāris

4.- 6. februārī. DZIMTAS ATMIŅAS ATTĪRĪŠANA


4.- 6. februārī. DZIMTAS ATMIŅAS ATTĪRĪŠANA
Mana dzimtas sistēma: likumi, uzdevumi, mijiedarbība.
Seminārs sastāv no trīs 2,5h garām lekcijām.
Šis seminārs ir veltīts darbam ar dzimtas sistēmu un jautājumiem, kurus skar šī tēma. Savā ikdienas dzīvē mūsdienu cilvēks bieži neaizdomājas par to, kā viņu ietekmē ģimene un visa viņa dzimta un tādēļ nonāk emocionālā vientulībā.
Seminārs ļoti detalizēti izskata karmas jautājumus un tās visdažādākās izpausmes dzimtas sistēmas kontekstā. Tas paceļ jautājumu par dzimtas atbildības, savstarpējo saikņu un savstarpējo attiecību ģimenē tēmu, skar sākotnējās ontoloģiskās konstantes, kā arī dzimšanas un nāves ētiskos jautājumus. Dalībnieki saņems praktiskas rekomendācijas un padomus darbā ar savu dzimtu.
Semināra gaitā būs iespēja veikt arī praktiskus vingrinājumus.
1.DAĻA
1. Nemainīgo bāzes jēdzienu definīcijas: • kas ir karma. Karmas likuma darbības principi, karmas rašanās principi. • Cilvēka struktūra (fiziskais, mentālais, garīgais ķermenis). Katra šī ķermeņa darbības principi.
2. Dievbijības, veiksmes un uzplaukuma likumi.
3. Galvenie dzimtas sistēmas likumi.
4. Demonstrācijas izvietošana „Dzimtas saiknes”.
2.DAĻA
1. Sievišķās un vīrišķās enerģijas mijiedarbība. Pienākums un privilēģijas.
2. Otrā paaudze- māte un tēvs. Saprāta veidošanās pirmajos dzīves gados. Ģimenes attiecības.
3. Nāves ētika. Kas ir realitātes viņā pusē? Kas notiek ar dvēseli tās aiziešanas mirklī?
4. Aborti un to karmiskās sekas.


3.DAĻA
1. Dažādu paaudžu vecāko ietekme uz mums un mūsu bērniem.
2. Detalizēts radinieku saiknes apraksts septiņās paaudzēs.
3. Veselu un garīgi attīstītu bērnu dzimšanas principi.
4.Aizgājušo senču atceres ceremonijas: tradīcijas, darbības principi, praktiskas rekomendācijas.
5. Darba ar dzimtas sistēmu garīgie principi.
Vadītājs: Oļegs Jerjomenko
Kad: 2015.gada 4.-6. februārī plkst. 18:30
Kur: Lāčplēša 125, 1.stāvs, lielā zāle
Dalības maksa: 60 Euro


 

7. februārī, plkst. 12:00. ŠRADHA JAGJA- VĒDISKĀ UGUNS CEREMONIJA, KAS PALĪDZ AIZGĀJUŠO SENČU DVĒSELĒM.
Vēdiskie raksti pasludina, ka dvēsele ir mūžīga, savukārt materiālais ķermenis līdzinās laicīgam apģērbam, kuru dvēsele patstāvīgi maina, ceļojot šajā materiālajā pasaulē. Kad materiālais ķermenis nomirst, dvēsele jeb pati personība iemiesojas jaunā ķermenī un saņem savas iepriekšējas dievbijīgās vai grēcīgās karmas augļus.
Šīs ceremonijas uzdevumi:
1. Palīdzēt aizgājušo senču dvēselēm saņemt garīgo spēku, kura trūkums sagādā ciešanas viņu dvēselēm un neļauj viņiem iet uz priekšu un progresēt. Šrādhas ceremonija ir īpašs garīgais process, kas rada garīgo spēku, un šo spēku mēs ar pateicību nododam saviem senčiem.
2. Mēs varam palīdzēt saviem senčiem un attiecīgi arī sev un saviem bērniem pārvarēt neatrisinātas dzīves grūtības, pārrakstīt sarežģītus dzimtas scenārijus, kas atkārtojas no paaudzes paaudzē, atšķetināt sarežģītus karmiskos mezglus. Karā kritušie, bez vēsts pazudušie, vardarbībā mirušie, pašnāvnieki, atraidītie mūsu dzimtas locekļi- visi šie traģiskie mūsu senču likteņi uzliek mūsu dzīves scenārijam noteiktu nospiedumu, un mūsu spēkos ir palīdzēt atrisināt šīs grūtības.
3. Risināt mūsu dzimtā nākušo abortēto un nedzimušo bērnu problēmu. Abortētie bērni (mūsu un mūsu radinieku) ir atraidītie mūsu dzimtas locekļi. Saskaņā ar dzimtas sistēmas likumiem, neviens no dzimtas locekļiem nedrīkst tikt atraidīts, jo tādā gadījumā tiek izjaukta dabiskā dzimtas enerģijas plūsma, tiek izjaukta harmoniska dzimtas struktūra, palielinās grēcīgo seku nasta, un tas viss neļauj nākamajām dzimtā ienākošajām paaudzēm pilnvērtīgi attīstīties un progresēt. Ar Šradha ceremonijas palīdzību mēs varam atrisināt abortēto bērnu uzdevumu un tādā veida atsvabināt ievērojamu enerģijas daudzumu daudzpusīgai attīstībai.
4. Vērsties pie mūsu dzimtas (gan pa mātes, gan tēva līniju) ar lūgumu dot mums spēku, aizsardzību un svētību. Visu mūsu dzimtas locekļu atbalsts ir ārkārtīgi svarīgs, mēs iegūstam pārliecību un spēku, pateicoties pastāvīgai mīlošu cilvēku- mūsu senču klātbūtnei mūsu dzīvē.
Mūsu dzimtas svētība ir milzīgs dzīvības enerģijas un uz mums vērstas mīlestības resurss. Šradha ceremonija ir cieņas un pateicības izrādīšana visai mūsu dzimtai un lūgums pēc palīdzības un atbalsta.
Ceremonijas vadītājs: Oļegs Jerjomenko
Kur: Lāčplēša 125, 1.stāvs, lielā zāle
Dalības maksa: 25 Euro, treininga „Dzimtas atmiņas attīrīšana” dalībniekiem- 20Euro
Pieraksts: +371 22038168.


 

Nodarbības notiek krievu valodā




Plašāku informāciju Jūs atradīsiet mājas lapā
www.raduga2005.lv un www. radugamira.org
Draugiem.lv
http://www.draugiem.lv/gacraduga2005/
Facebook https://www.facebook.com/radugamira

Mēs vēlam visiem laimi.
Ar cieņu un pateicību
‘Garīgās attīstības cents RADUGA 2005’