piektdiena, 2015. gada 2. janvāris

2015

AGNESE MIĻUTINA
2015.gads būs gana raibs, kā jau kazas gads liks daudziem paspriņģot un palēkāt. Janvārī un februārī turpināsies globālās pārmaiņas tieši valsts iestādēs, struktūrās. Iespējams, ka atklāsies kādi caurumi likumdošanā, kas veicinās sistēmas sabrukšanu. Tā būs jāpilnveido un jāpapildina. Cilvēkiem jāmācās rast līdzsvars, sapratne un izpratne partnerattiecībās, sākot no ikdienas dzīves līdz augstajiem līmeņiem. Februārī būs vairāk harmonisks laiks, kad varēs veiksmīgi dibināt jaunus kontaktus, virzīt jaunus projektus. Kā bīstamības elements – nedzīvojiet pārāk lielās ilūzijās un sapņos. Staigājiet vien pa zemi. 20.Martā būs Saules aptumsums Zivju zīmē, bet 4.aprīlī būs Mēness aptumsums Svaru zīmē. Saules aptumsums būs zīmīgs Zivīm, Jaunavām, Strēlniekiem un Dvīņiem, bet Mēness aptumsums atstās savu iespaidu uz Svariem, Auniem, Vēžiem un Mežāžiem. Saules aptumsuma galvenā tēma būs mērķi, cik vēl tie aktuāli, jo daļa tiks kā ar nazi nogriezti nost. Tāpēc labāk paši uztaisiet savā dzīvē revīziju un atstājiet svarīgāko. Mēness aptumsuma galvenā tēma būs attiecības, gar ar partneriem, gan ar visiem apkārtējiem un mācību process. Iespēja, balstoties uz iegūto, virzīties tālāk.

Maijs un jūnijs būs salīdzinoši mierīgi mēneši, kad varēs aktīvi iesaistīties dažādos dzīves procesos, baudīt dzīvi ar mēra sajūtu, jo kas par daudz, tas par skādi. No 15.jūnija Saturns ieies atkal Skorpiona zīmē, tas nozīmē, ka Skorpioniem atkal nāksies pievērst savu uzmanību tam vai dzīvē viss ir līdz galam sakārtots. Tas attieksies uz periodu, kas bija no 08.12.14 – 24.12.14., bet vēlāk Strēlniekiem par periodu no 24.12.14.- 14.03.15. Tāpēc izdariet visu līdz galam. Tas skars arī visas pretējās zīmes un 90 grādu leņķī esošās. Jūlijā veidosies dažādas karmiskas situācijas, ar kurām būs jātiek galā. Sākot no augusta līdz novembra vidum būs noteikti atmiņā paliekošs periods, jo Lilita (Melnais Mēness – cilvēku tumšā karma) vēl atradīsies Jaunavas zīmes pēdējos grādos un veidos savienojumu ar Ziemeļu mezglu, kas atradīsies Svaru zīmes pirmajos grādos. Ņemot vērā to, ka Ziemeļu mezgls ik pa laikam mainīs savu gaitu, tad šajā periodā nav ieteicams rīkot kāzas, slēgt svarīgus darījumus un tamlīdzīgi. Ziemeļu mezgls ir nākotnes ass un savienojumā ar Lilitu veicinās visu laiku risināt kādas smagas problēmas, pie tam karmiska rakstura, būs visādas nesaskaņas, nosodījumi, neprecizitātes, solījumu nepildīšana. 13.09. būs Saules aptumsums Jaunavas zīmē – tēma – draudzība, brīvā izvēle, pārmaiņas var skart privātās struktūras, īpaši kas nodarbojas ar ēdināšanu, dažādu pakalpojumu sniegšanu, medicīna, izglītība. 28.septembrī būs Mēness aptumsums Auna zīmē – tēma – partnerattiecības un paša attieksme pret citiem. Šie abi aptumsumi ietekmēs tās pašas zīmes, kas jau bija pavasarī. Decembrī gaidāmas pārmaiņas kādas lielas struktūras ietvaros.

Īsumā par janvāri. No 04.-06.01. būs viduspunkta starp aptumsumiem ietekme. Tas ir periods, kad notiek viss šķērsām, ne tā kā plānots. Jācenšas pielāgoties jauniem apstākļiem. Var uzdarboties dažādas stihijas – vētras, plūdi, puteņi. Lidmašīnām var būt dažāda rakstura problēmas un arī ar elektrību. Tas ir periods, kad notiek arī dažādi negadījumi. Cilvēki zaudē modrību. Tāds pats periods būs laika posmā no 10.-16.01.

9.janvārī nav labākais laiks, lai dotos tālos ceļojumos, uzsākt svarīgus pasākumus. Var valdīt pesimisms un depresija, šķitīs, ka esat nelaimes čupiņa.
11. un 12. Janvārī, tad gan liksies, ka visur veicas, viss izdodas. Iespēja realizēt lielus plānus, bet jāņem vērā visādi sīkumi, kas var iztraucēt.

16.un 17.janvāris – nav veiksmīga diena. Liksies, ka nekas nepadodas, visur šķēršļi, var būt vēlme ieslīgt aizmirstībā – alkoholā. No tā gan vajadzētu labāk atturēties, var būt grūtības no tā iziet vai atiet. Labāk apmeklējiet kādu skaistu koncertu vai pasākumu, novērsiet savas drūmās domas.
20.janvārī sākas Ķīniešu Jaunais gads – Kazas gads. Ar šo brīdi tiks izcelta Ūdensvīra zīme, tā kā Ūdensvīrs nav nekāda mierīgā zīme, bet gan trauksmaina, vienmēr kustībā un gatavi doties avantūrās, tendence uz visu ko jaunu, tad tādiem arī veiksies šajā gadā. Mācēsiet izgrozīties, iet uz priekšu un nebaidīties, būt neparastiem, ekstravagantiem, ar skatu nākotnē, tad spēsiet sasniegt sev vēlamos mērķus, bet ja paliksiet visu laiku ēnā, tad tā arī turpināsies jūsu dzīvē. Iekustiniet enerģijas savā dzīvē, ķermenī un rīkojaties!

27.janvārī var veikties mīlestībā, kādos svarīgos iepirkumos, tomēr vēlams paskaitīt naudu līdzi.
30.janvārī būs atkal neveiksmīga diena, labāk neuzsāciet neko, arī attiecību skaidrošanai nebūs laba diena. Veltiet dienu labāk sev, parādiet sev cik ļoti mīlat sevi.

Mēness kritiskās dienas:
04./05.01.; 13.01.; 19.01.; 28./29.01.