sestdiena, 2015. gada 3. janvāris

Izvēlieties noskaņoties uz Mīlestību!

Izvēlieties noskaņoties uz Mīlestību!
03.01.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

Jau trīs dienas jūs esat jaunajā 2015. gadā. Vai jums izdodas ievērot savas apņemšanās? Vai esat kaut ko no tā jau paveikuši? Šeit, Debesīs, mūs tas galīgi neuztrauc. Mēs Mīlam jūs – tādus, kādi jūs esat. Ja kāda apņemšanās priekš jums ir svarīga – mēs jums palīdzēsim, bet tas, kas mums rūp visvairāk – ir tas, lai jūs piedzīvojat un izstarojat Mīlestību savā ikdienas dzīvē. Ja jūs ar prieku ejat uz sporta zāli un nodarbojaties tur – bez šaubām dariet to! Bet ja jums sevi ir jāpiespiež, lai dotos turp – tad labāk sameklējiet sev citu veidu, kā izkustēties. Vienalga ko jūs būsiet izvēlējušies darīt – galvenais – lai darāt jūs to – ar Mīlestību.
Uzlūkojiet sevi ar maigu labestību šogad. Izturieties pret sevi, it kā jūs būtu nenovērtējams Dieva mīlēts Dārgums, kas jūs patiešām esat. Ko jūs teiktu, ja uzzinātu, ka tad, kad raugāties spogulī – Dievs skatās uz jums caur jūsu acīm? Kā TAD jūs izturētos? Jo – apzināties to vai nē – Dievs šeit, uz jūsu planētas Zeme raugās tieši caur jūsu acīm un caur visām citām acīm tāpat. Dievs ir jūsos, viņš atrodas jums visapkārt, un ir visās citās būtnēs, vienalga, apzinās viņas to vai nē.
Un tā, šogad, ikreiz, kad jūs ielūkosieties sev acīs – centieties tur ieraudzīt Dieva Mīlestību starojam uz jums. Centieties fokusēties uz savu patieso būtību, vienalga, sajūtat jūs to vai nē. Neatkarīgi no tā, kā jūs jūtaties vai kā jūs izskatāties – pasakiet sev: ”Es esmu Dieva Mīlestība, iemiesota cilvēciskā būtnē. Dieva Mīlestība dzīvo manī. Dieva Mīlestība elpo caur mani. Es izvēlos aptvert šo patiesību. Es izvēlos ieraudzīt šo patiesību pats savās acīs. Es izvēlos, lai šī Mīlestība vairojas manī un piepilda mani. Es izvēlos saskatīt šo Mīlestību un Gaismu arī visos citos tāpat.”
Dārgie – noskaņošanās uz Dievu, noskaņošanās uz Mīlestību sagādās jums priecīgus piedzīvojumus jaunajā gadā, neatkarīgi no tā, ko citi būs izvēlējušies. Tieši tā arī ir tā realitāte, kurā jūs vislabāk varat savienoties ar savu iekšējo Vadību, varat tikt pie sava iekšējā Spēka un savām Dieva dotajām spējām, ko jūsu Dvēsele ir vēlējusies izpaust šinī dzīvē. Izvēlieties Mīlestību, dārgie. Izvēlieties Augstāko Patiesību. Neatkarīgi no tā, ko jūs ieraudzīsiet virspusēji skatoties uz sevi, uz citiem, vai noraugoties ziņu pārraidēs – izvēlieties ticēt Mīlestībai, kas dzīvo visās šinīs lietās un slēpjas zem tā visa. Noskaņojieties šādi, dārgie – un jūsu jaunais gads būs brīnumainiem piedzīvojumiem bagāts un skaists.   

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5608855