piektdiena, 2015. gada 2. janvāris

Unikāla Tibetas hormonālā vingrošana

 

Tautas dziedniece Olga Orlova stāsta par hormonālo vingrošanu, kura ļauj organismā sakārtot visu dziedzeru darbību. Sen zināms: visus organisma novecošanas procesus regulē hormoni.

Vingrojumiem ir vairāk par 2000 gadiem! To izpildīšana aizņems 4 – 5 minūtes nepieceļoties no gultas, derēs arī ļoti slinkiem cilvēkiem! To regulāra izpildīšana palīdzēs atbrīvoties no daudzām slimībām un pievienos jūsu dzīvei 20 – 25 aktīvas, veselas dzīves gadus.
Vingrojumi r ļoti vienkārši un tajā pašā laikā ļoti efektīvi.
2 nedēļu laikā sāk parādīties visu hronisko slimību simptomi.
Vingrošanu nepārtraukt – pakāpeniski viss pazudīs!
6 mēnešu laikā pazudīs praktiski visas slimības.
Smagas slimības (piemēram, bronhiālā astma) prasīs ilgāku laiku – 1 – 1,5 gadu.
Izpildīšanas tehnika.
Ideālajā variantā rekomendējam vingrojumus izpildīt līdz plkst. 6 no rīta.
Jebkurā gadījumā – uzreiz pēc pamošanās.

1.Guļot pacelt rokas un stipri paberzēt plaukstas vienu pret otru 5 – 7 reizes.
Ja pēc tādas berzēšanas plaukstas ir sausas un karstas – ar jūsu biolauku viss ir kārtībā, ja ir siltas, bet nav karstas – biolauks ir 2 reizes mazāks, ja plaukstas vispār nav sasilušas un ir parādījies mitrums – vajag steidzami atjaunoties. Turpinām izpildīt vingrojumus, pat tādā gadījumā, ja jūsu plaukstas ir kļuvušas tikai siltas. Ar laiku tās kļūs aizvien karstākas.
2.Pielikt karstās plaukstas pie acīm un uzspiest uz acīm – 30 reizes, 1 reizi katru sekundi.
Ja ir slikta redze, plaukstas uz acīm atstāj 1 – 2 minūtes. Notiek acu ābola un acs varavīksnenes barošana. Redze momentāli uzlabojas.
3.Pārceliet rokas uz ausīm un uzspiediet uz tām – 30 reizes.
Ja jūtat sāpes – samaziniet spiešanas stiprumu.

4. Lielais pirksts aiz auss – pārējie savilkti dūrē, no augšas – virzām no auss pie zoda un atpakaļ – tā ir viena kustība, bet vajag 30.
Atveseļojas ausis un sejas limfātiskā sistēma.
5.Labo plaukstu uzliekam uz pieres , kreiso virsū un sākam kustību no vieniem deniņiem pie otriem. Viena kustība – no labajiem deniņiem pie kreisajiem un atpakaļ pie labajiem. 30 reizes.
Pierei var gan pieskarties (tad pazudīs krunciņas), gan nepieskarties. Atveseļojas deguna nāsis, darbs ar hipofīzi.
6.Plaukstas saliekam kreiso virs labās un 4 – 5 cm augstāk par vainaga čakru. No spilvena izveidojam veltni, uzliekam galvu . Lidojam virs galvas no pieres līdz vainaga čakrai – uz priekšu – atpakaļ, viena kustība. 30 reizes.
Normalizē asinsspiedienu (gan pazeminātu, gan paaugstinātu). Nostiprinās roku muskuļi un tiek veikts maigs darbs ar locītavām.
7.Veicam tādas pašas kustības no vienas auss pie otras auss un atpakaļ (virs vainaga čakras). 30 reizes.
Nostiprinās roku muskuļi, darbs ar locītavām. Ja kāds nevar pacelt rokas – pēc 3 – 4 mēnešiem tas pāries.
8.Labo roku liekam uz vairogdziedzera, bet ar kreiso roku kustamies no vairogdziedzera līdz nabai un atpakaļ.
30. reizē abas rokas (kreisā virs labās) lēnām noslīd uz vēdera.
9.Ar abām plaukstām (kreisā virs labās) veicam vēdera apļveida masāžu pulksteņa rādītāja virzienā. 30 reizes.
Palīdz ja ir hronisks vēdera aizcietējums.
10.Guļus paceļam rokas un kājas ( var pēc kārtas – vispirms rokas, tad kājas), purinām, tad apļojam , stiepjamies ar plaukstām pie potītēm.
Darbs ar kanāliem un smalkajiem kapilāriem
11.Apsēsties un berzēt pēdas. Tad kājas līdz ceļgaliem, tad gurnus.
Pēdu berzēšanai var pielietot olīvu eļļu, sviestu vai kausētu sviestu (ja pēdas ir sausas). Mainīt kāju stāvokli un berzēt pēdas no otras puses. Ja kaut kur sāp – var masējošām kustībām uzspiest šai vietai. Var ceļgalos saliekt kājas un mainīt ceļgalu virzienu.
Šo vingrojumu izpildu gan tā kā rakstīts, gan arī citos variantos. Ja es tos izpildu naktī un pēc izpildīšanas taisos dažas stundas saldi pagulēt, tad saliecu kājas ceļgalos, lieku vienu kāju uz otras un berzēju vispirms pēdas, tad kājas daļu līdz ceļgalam un nobeigumā – gurnu, virzienā no ceļgala līdz kājas augšdaļai.
Ja ir rīts un es taisos mosties, tad apsēžos uz gultas maliņas, kājas saliektas taisnā leņķī, lieku kāju uz otras kājas ceļgala, berzēju pēdu, tad nolaižu kāju – vieglām kustībām no apakšas uz augšu (limfātiskai sistēmai) masēju kājas ikrus, tad kājas gurnu daļu.
To pašu daru ar otru kāju.
Pēc 10 – 20 minūtēm pēc Tibetas hormonālās vingrošanas sajūtu, ka uzlabojas asinsrite – to apstiprina siltuma un laimes sajūta.
http://dievietei.focus.lv/unikala-tibeta…