otrdiena, 2014. gada 4. novembris

Ilarions 1.-7.novembris

Viedas Meistars Ilarions



1.-7.novembris/2014



Mīļie!
Daudzi cilvēki patlaban sevi velta lielākai prāta un domu attīrīšanai. Tagad, kad emocionālās lietas ir tikpat kā līdzsvarotas un padarītas neitrālas, pienākusi nākamā darbības sfēra- domu vērošana un izvērtēšana. Tas ir darbs, ko varat paveikt tikai un vienīgi jūs paši, jo neviens neatbild par jūsu domām vai to, ko sevī domājat. Uz jebkuru lietu vai notikumu pilnīgi noteikti var lūkoties no vairākām pusēm. Tieši tāpat pastāv vairāk par vienu veidu, kā jūs varat atbildēt. Diemžēl cilvēki dzīves laikā visbiežāk izvēlas atbildēt un reaģēt tajā pašā vecajā veidā, kas nekad arī iepriekš nav nesis panākumus. Tieši tāpēc tie atkal un atkal nokļūst līdzīgās situācijās.


Ikviens cilvēks tiecas pietuvināties saviem augstākajiem aspektiem un ienest kaut ko no tā savā dzīvē. Lai saprastu sevi un realitāti, jūs esat vēlējušies paaugstināt savas enerģijas. Jūs meklējat veidu kā būt pareizajā prāta stāvoklī, lai šīs dzīves laikā varētu atvērt sava ceļojuma dārgumu lādi. Jūs zināt, ka esat dievišķās liesmas dzirksts un esat kopradītājs ar visumu, jūs zināt, ka jums ir brīnumainas radīšanas spējas. Jūs zināt arī to, ka jūsu dvēsele ir dievmīlestības atmodinātās apziņas un dievišķās iedvesmas daļiņa. Ar degsmi un iedvesmu jūs tiecaties pretim gara lielumam. Jūsu iekšienē mītošā transformējošā uguns un gaisma tuvina jūs jūsu sapņiem. Tā ļauj jums mirdzēt kā bākām un paaugstināt visu dzīvo būtņu apziņu, kad cenšaties pacelt savu.


Šī loma prasa pārdomas, apķērību un sapratni par to, kā fokusēts nodoms garu ienes manifestācijā. Kad esat atvērts garam, tad sākat saņemt neierobežotas iespējas un pārpilnību, kas patiesībā vienmēr jums ir bijusi pieejama. Jūs pamanāt skaistumu dzīvē un jūs baudāt šo skaistumu ik dienas un katrā pieredzē. Jūs zināt, ka šajā pārpilnībā var ieiet savienojoties ar Zemes ritmu plūsmu un ļaujoties lieliskumam un vienreizīgumam. Godājiet savu un ikviena cilvēka augstāko labumu. Uzturiet un vairojiet sevī šādu rīcību, kas veicina ikviena cilvēka tālāku potenciālu atklāšanos, un ļaujiet visam citam aiziet.


Jaunās pasaules vīzija izplatīsies tad, ja apvienosiet spēkus un strādāsiet kopā. Pavērojiet, kā varat citiem palīdzēt atklāt viņu augstākās spējas un radošās izpausmes. Tā jūs cilvēces kolektīvā lauka pieredzē sniedzat savu artavu. Apziniet to, kā lietojat savu paša enerģiju un atcerieties godāt apkārtējos, kuri jūs atbalsta. Esiet cēli un augstsirdīgi, kad apgūstat meistarību, jo katram savs ceļš ejams, lai sasniegtu savas meistarības galamērķus. Nevienam nav visas atbildes. Lai iedegtu degsmi citu sirdīs, jums jābūt meistariem ar prasmi vadīt un būt priekšgalā, jums jāpiemīt līdzjūtībai, izvērtēšanai, pašaizliedzīgai kalpošanai un tīram redzējumam.


Jums ik dienas jāturpina tīrīt savs auras lauks un čakras. Lai uzturētu augstāko iespējamo savienojumu, savienojieties ar savu augstāko es un saviem Dieva dotajiem garīgajiem pavadoņiem un eņģeļiem. Ikdienas meditācijas prakses, apceres un pieslēgšanās augstākajām pasaulēm palīdz uzturēt tīrību, skaidrību un mērķa jēgu. Un tas kļūst svarīgi patlaban, kad Zeme ieiet augstākās frekvencēs. Ikviens esat Dieva mīlošās svētības izpausme te uz Zemes. Šīs prakses palīdzēs jums palikt savienojumā ar šo mērķi.


Līdz nākamajai nedēļai…


ES ESMU Ilarions


©2009-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety, no fees are charged for this information and nothing has been changed, or altered in any way and the Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante