ceturtdiena, 2014. gada 6. novembris

Astroloģiskā prognoze novembrim 2014.g.



Your Life Studio Tava dzīves studija

Astroloģiskā prognoze novembrim 2014.g.
Novembris ir pēdējais rudens mēnesis. Auksts vējš tad traucas pa mežiem un laukiem, un dvēseli pārņem noguruma un skumju izjūtas. Ārā auksti un nemīlīgi. Gribas pēc iespējas ātrāk nonākt mājas siltajā omulībā, aizbēgt no aukstuma un paglābties no vientulības.

Gandrīz vienmēr novembris ir bijis pārbaudījumu mēnesis. Planētas pārbauda mūsu izturību, spēju pretoties, spēju stāties pretim grūtībām. Tas taču Skorpiona – vissarežģītākās, noslēpumainākās un dziļākās Zodiaka zīmes -, kura simbolizē nāvi un atdzimšanu, transformāciju, pāreju jaunā līmenī, laiks.

Viens no šīs zīmes simboliem ir Fēnikss, putns, kas atdzimst no pelniem. Ne velti amerikāņi svin Helovīnus oktobra beigās, tādējādi it kā metot izaicinājumu pašu bailēm un kompleksiem!

Līdz ar dabu, kura novembrī sāk gatavoties ziemai, koncentrējot apslēptos spēkus aukstā perioda priekšvakarā, arī mēs krāsim spēkus un neatlaidīgi cīnīsimies ar sarežģītajiem apstākļiem. Diplomātiski labvēlīgie toņi attiecībās var mainīties ar intensīvi kaislīgiem. Gan mīlestībā, gan naidā mēs būsim daudz kaislīgāki un nenogurdināmāki kā parasti.

Dzīve mums nemitīgi piedāvās jaunas iespējas - gan mīlestības un maiguma izpausmēm, gan cīņai un pretestībai. Daudzi no mums būs daudz neatlaidīgāki un uzstājīgāki vēlamā sasniegšanā. Tomēr vislabākā uzvedības līnija novembrī – iekšējais spēks un neatlaidība, kas slēpjas aiz ārēja miera un noslēgtības. Tieši iekšējā pārliecība par savu patiesumu un ārējs miermīlīgums, un savaldība novembrī nodrošinās vislabākos panākumus. Astroloģijā Skorpiona un to pārvaldošās planētas Plutona pārziņā atrodas viss, kas saistīts ar nāvi, neparedzētām katastrofām un notikumiem, kas var krasi izmainīt dzīvi. Novembrī mēs visi esam šīs zīmes varā, kas var ienest negaidīta pārsteiguma elementus, stresu un saskari ar nepatikšanām mūsu dzīvē.

Pateicoties labvēlīgiem Jupitera un Merkura aspektiem, novembra sākumā iepriekšminētie momenti neizpaudīsies pilnībā. Tas būs lielisks laiks visam, kas saistīts ar intelektuālo sfēru, izglītību, zināšanu ieguvi, informācijas izmantošanu. Tas ir ļoti labs laiks lietišķajiem kontaktiem. Ļoti labs periods uzņēmējdarbībai, mācībām, eksāmenu kārtošanai, rakstniecībai un izdevējdarbībai, pārrunām un līgumu parakstīšanai, tiesvedības jautājumu kārtošanai un jebkurā jomā samudžinātu jautājumu atrisināšanai, dokumentu vākšanai un dažādu institūciju apmeklēšanai, ceļojumiem un tāliem braucieniem.

Situācija krasi mainīsies 9.novembrī, kad Plutons būs nonācis līdz savienošanās punktam ar Marsu. Līdz ar to pastāv neparedzētu notikumu, trieciena, stresa, sadursmju iespēja. Tautu un valstu līmenī tas var izpausties jaunos attiecību saasinājumos un karadarbībā. Šis periods būs ļoti nelabvēlīgs lieliem pirkumiem, riskam un finanšu operācijām. No 9. līdz 13.novembrim visbīstamākais periods. Izvairieties no jebkādām ekstremālām situācijām un konfrontācijām. Centieties visas domstarpības atrisināt mierīgā ceļā. Karš, cīņa, pretdarbība var nest daudz nepatikšanu.

Marss ar Plutonu nes lielu enerģijas un spēka pieplūdumu, kas var radīt pamatu ārkārtīgi kritiskiem momentiem. Pastāv reāla nelaimes gadījuma iespēja. Šajās dienās no mājas jāiziet tikai nepieciešamības gadījumos. Pat mājās jābūt piesardzīgam. Iespējami liktenīgi triecieni, kas bīstami dzīvībai, vilšanās, naida izpausmes, zaudējumi, saskare ar nelādzīgiem plāniem. Pieaugs masu katastrofu iespējamība. Šai laikā labāk izvairīties no masu pulcēšanās vietām. Cilvēku pūļi, pārvietošanās pa ātrgaitas satiksmes ceļiem šai periodā ir bīstama. Tranzītu raksturo drudžaina, satraukta darbība, jukas. Periods no 9. līdz 13.novembrim ir laiks, kad saasinās visas agrākās problēmas un karmiskā norēķināšanās par pagātni. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka oktobrī mēs ievācam sava darba augļus par gadu. Šai zelta rudens mēnesī (oktobrī) mēs ievācam vēl pavasarī dēstīto un vasarā audzēto savu pūliņu „ražu”. Savukārt novembris ir karmisko rēķinu noslēgšanas laiks, kad mēs maksājam par kļūdām un neprecizitātēm, par visām tām nepareizajām rīcībām, ko esam pieļāvuši visa gada laikā.

Plutona negatīvās ietekmes iedarbības iespēja saglabāsies visu mēnesi, tomēr visspēcīgāk tā būs izteikta mēneša vidū. Tajā savu lomu spēlēs ne tikai aktīvais Marss, bet arī negatīvais Saturns savienojumā ar Venēru. Novembrī ir ļoti svarīgi sargāt un taupīt naudu, un tērēt to tikai tādā gadījumā, ja esat rūpīgi apsvēruši pirkuma nepieciešamību un tas jums patiešām ir vajadzīgs. Ļoti bīstamas ir avantūras. Nav vēlams aizdot vai aizņemties naudu. Ļoti rūpīgi jāizvēlas biznesa partneri. Jaunu cilvēku ienākšana jūsu biznesā var nest jums vairāk zaudējumu kā ieguvumu. Novembrī labāk paļauties uz savu intuīciju kā uz citu padomiem un ieteikumiem.

Šai periodā jūs varat pārvērtēt savas iespējas un uzņemties to, kas jums nav pa spēkam. Nedrīkst apmeklēt tādus masu pasākumus kā mītiņi vai koncerti, doties uz stadioniem, daudz braukt ar automašīnu, pārsniegt ātrumu. Vajag izvairīties no ļaužu pūļiem, kā arī no ilgstošas uzturēšanās slēgtā telpā. Planētas rada palielinātas agresivitātes lauku – iespējamas ķildas un strīdi. Skorpiona laikā īpaši spēcīga ir zemapziņa. Lai nekļūdītos, vajag vērīgi sekot zīmēm un ieklausīties iekšējā balsī. Lai pilnībā nenonāktu apstākļu gūstā un tie jūs nepakļautu sev, vajag atrauties no ierastās rutīnas un pēc iespējas vairāk atrasties svaigā gaisā, apmeklēt interesantas vietas, satikties ar draugiem, kā arī nodarboties ar to, kas jums patīk. Skorpions ir simbols vecā iznīcībai un jaunā meklējumiem; tādā veidā jau novembrī aizsākas gatavošanās jaunam gadam, jaunam ciklam, kad ikvienam būs risināmi jauni uzdevumi. Ar neveiksmju un problēmu palīdzību novembrī mēs daļēji sadedzinām veco karmu un gatavojamies pārmaiņām.

Tas ļauj secināt, ka novembrī mēs būsim diametrāli pretēju notikumu liecinieki. Iespējamas ļoti smagas grūtības un šķēršļi un vienlaikus arī neparasti liels prieks un emociju uzplūdi. Starp citu, nav nekā pārsteidzoša tādās emociju galējībās. Skorpions taču ir galējību zīme. Šai zīmei prieks sniedzas līdz robežai ar sāpēm, bet bēdas vienmēr iet roku rokā ar prieku.

 Novembrī ar partneriem un tuviniekiem būs ļoti grūti rast kompromisu un kopēju valodu. Vecie draugi var izturēties vēsi un vienaldzīgi. Būs ārkārtīgi grūti atgūt to cilvēku labvēlību, kurus jūs nepelnīti aizskārāt vai kam nodarījāt pāri. Iespējami sarežģījumi laulāto attiecībās un spontāni un īslaicīgi romāni, kas sagrābj jūs kā viesulis. Plutons ļoti pastiprina jūtu sfēru, visu novedot līdz galējai robežai, tāpēc sagatavojieties pārbaudījumiem!

Prognozes sagatavoja www.your-life-studio.com



https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=697764190321706&id=250266368404826