pirmdiena, 2014. gada 25. augusts

No smadzeņu spēka uz Sirds spēku - Lorena Gorgo

2014.gada 22.augustāhttp://thinkwithyourheart.com/16319/braihttp://ianlisakov.ucoz.com/publ/ot_sily_…
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa



Augusts, kā zināms, ir intensīvs mēnesis. Mēnesis, kurā mēs sastopamies ar apzinātu sava radošā spēka apgūšanu, ar garīgā un materiālā apvienošanu, ar vīrišķās un sievišķās enerģiju līdzsvarošanu. Fiziskajā līmenī mūs ir aprijusi hipofīzes/čiekurveida dziedzera aktivizēšanās pastiprināšanās, kura mūs dezorientē ar lejuplādēm, kas saistītas ar padziļinātu mūsu smadzeņu pusložu apvienošanos. Un pats par sevi saprotams, mēs vienmēr varam rēķināties ar krietnu belzienu no Lauvas zīmē esošās Saules.

Tomēr šis augusts ir uzskatāms par kaut ko pilnīgi atšķirīgu. Tādā mērā atšķirīgu, ka tas neietilpst nekādos rāmjos. Tik ļoti atšķirīgs, ka es pat nespēju tā kārtīgi to “nolasīt”. Cēlonis tam visam, pēc Plejādiešu Augstākās Padomes vēstītā, ir  tas, ka mēs esam ievilkti pilnīgi jaunā cilvēces radīšanas cikla stacijā, kas nozīmē, ka mainās pati “enerģijas lasīšana”. Mēs ieejam radīšanas reālajā laikā telpā, ienesot nākotni tagadnē, tā vietā, lai atkārtoti radītu no pagātnes.

Mūsu līdzdalība Visuma hologrammā mainās. Mēs pāejam no tīra smadzeņu spēka izmantošanas laikmeta uz jaunu radīšanas modeli, kas balstās uz mūsu vislielāko spēku, kurš mīt (līdz šim snaudošā stāvoklī) mūsu Sirdī.

Ar katru dienu kļūst aizvien acīm redzamāks tas, ka jaunā enerģētika prasa no mums kaut ko pilnīgi citu. Un, tā kā mēs virzāmies uz jaunu pasauli, kurā Sirds ir pirmajā vietā, mūsu “zobratiņi” izjūt patiesas grūtības, cenšoties “apstrādāt/pārstrādāt”  šo pārbīdi. Ja sastopieties ar lielāku nekā Lauvām ierasto tukšuma devu, galvas reiboņiem, “ neskaidru”  garastāvokli, mentālu pārslodzi, nespēju koncentrēties, izpratnes trūkumu vai vēl kaut ko tamlīdzīgu, es jūs apsveicu! Jūs oficiāli “pametat”  savu prātu, pārejot pilnībā uz savas Sirds telpu.

Vecā radīšanas struktūra (kurā pirmajā vietā ir galva), tika oficiāli noraidīta un mēs tagad saprotam, ka, lai veiksmīgi izmantotu savu radošo spēku, mums ir lietas “jādara”  citādi. Šīs pārbīdes rezultātā, ļoti liela TWYH (ThinkWith Your Heart – Lorenas Gorgo mājaslapa) jaunās virzības daļa tiks veltīta tam, lai izzinātu, kā dzīvot, radīt un plaukt fiziskajā pasaulē pilnībā iemiesotas Būtnes lomā.

Tagad, kad mēs veiksmīgi esam nostiprinājuši uz planētas Dievišķo Sievišķo enerģiju, mēs ieejam periodā, kurā nepieciešams no jauna līdzsvarot Dievišķos Vīrišķos spēkus, kuri strukturēs un stabilizēs mūsu jauno uz zemes radīto. Un tieši šī iemesla dēļ mēs tagad aizklāsim visus pamatu likšanas darbus.

Mēs tagad arī tiekam piepildīti ar jaunu dzīvības spēka līmeni, kādu mēs nekad agrāk masveidā neesam sastapuši uz planētas. Līmeni, kas neticami pastiprina mūsu magnētismu, vienlaikus prasot mums pilnībā atlaist visus un paņēmienus un veidu, kādos mēs agrāk “ darbojāmies/rīkojāmies”. Pretējā gadījumā mums draud ievērojama pārslodze. Ja mēs šeit sekosim savam prātam (galvai/smadzenem), t.i. – centīsimies “izskaitļot”, pārdomāt savus nākamos soļus, tas var mūs vienkārši paralizēt. Ja, tomēr mēs sekosim savas Sirds ritmam, kas vienmēr prasa no mums vairāk par to, uz ko, kā mēs jūtam, mēs esam spējīgi, - mēs būsim brīvi un būsim mājās.

Šī izvēle tagad var kļūt jebkurā mirklī par izšķirošo un es patiesi uzskatu, ka tieši tajā arī ir šīs konkrētās pārejas starp evolūcijas cikliem jēga.

Eoniem ilgā neadekvātā (lasi: greizā/sagrozītā) mūsu smadzeņu izmantošana tagad ir ne vien acīmredzama, bet pat līdz smieklīgumam pārspīlēta. Nekas, kas nāk “no galvas”, nedarbojas kā nākas, kā tas ir bijis iepriekš, un, manuprāt , šie bojājumi tagad tiek izgaismoti tā, lai mēs intuitīvi sajustu atšķirību starp duālo (trīsdimensionāli) radīto un Vienotībā (piecdimensionāli) radīto.

Padomājiet par to šādā veidā: “ja jūs saņemtu uzreiz atbildes uz visiem saviem jautājumiem, ko tad jūs darītu tālāk?”

Uzskatiet to, dārgie draugi, par mūsu cilvēces jauno rīcības/darbības veidu.

Sākotnēji mūsu smadzenes bija paredzētas, lai kalpotu par “meklēšanas sistēmu”, kas reaģē uz mūsu Sirds doto komandu atslēgas vārdiem. Ja mēs nezinām, kas notiek mūsu Sirdī, mšu smadzenes nezin, ko “ izskaitļot”, ko meklēt. Nefokusēta sirds noved pie nefokusētas “meklēšanas”, t.i. – pie informācijas pārpilnības, pārslodzes un nespējas izdarīt skaidru izvēli. Mēs vienkārši vairs neesam spējīgi rīkoties šādā veidā.

Orientēšanās šajā visā ne vienmēr būs tik sarežģīta. Mēs joprojām pagaidām turpinām “uztaustīt”  savu ceļu caur šo spēcīgo līmeņa celšanos mūsu cilvēciskajā operatīvajā sistēmā, darot to lielā mērā “uz aklo”. Mēs pilnībā mainām pamatus, uz kuriem tiek būvēts mūsu radītais, pārejot no “galvas” uz “Sirdi”, no bailēm uz MĪLESTĪBU, no atdalītības uz VIENOTĪBU, no ego gribas uz DIEVIŠĶO GRIBU, no vīrišķā uz sievišķo, no pagātnes uz tagadni, no darīšanas uz ESĪBU, no spēka uz magnētismu. Un tā sekas globālā līmenī ir vienkārši neaptveramas (lasi: pagaidu Haoss).

Un šis Haoss ir visai sajūtams. Pasaules mērogā, jo īpaši. Taču es redzu to arī visparastākajos līmeņos. Cilvēki ķeras pie jebkurām (mentālām) iespējām, lai piespiestu lietas notikt, kā ierasts, taču – bez īpašiem panākumiem. Mūsu saikne ar vecajiem “lietu veikšanas”  veidiem pakāpeniski tiek “pārcirsta”, bet tas nozīmē, ka panākumi jekurā radītajā lietā ir atkarīgi tikai un vienīgi no mūsu spējas nostiprināties savā sirdī, noticēt tās magnētiskajai spējai un sekot savam intuitīvajam aicinājumam. Sekot mūsu jaunās bioloģijas un jauno jūtu saprātam. Tieši šeit arī tagad mīt mūsu Augstākais “ Es”.

Gala rezultātā Sirds (Dvēseles) skaidrība – tā arī ir mūsu magnētiskā mikstūra Piecdimensionalitātē. Bet tas nozīmē, ka tie, kas ir pabeiguši darbu pie savas dzīves pārdalīšanas, vistuvākajā laikā spēs saskatīt, cik viegla var būt dzīve un kāds Visuma atbalsts tiek saņemts, kad mēs radām, būdami MĪLESTĪBA.

Lorena

Mīļie,
Sen neesmu neko tulkojusi, jo īsti nekas neuzrunāja. Notiek procesi un daudzas lietas mainās - nekas patiesi vairs nenotiek, kā ierasts. Par to arī šajā vēstījumā.
Lasiet un uzņemiet - Mīlestībā, Sandra.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/forum/?f_tid=5454887