trešdiena, 2014. gada 20. augusts

18.augusta līdz 24.augustam


Šajos čika laikos kaut kā nekas neveicas – rodas pinekļi, ja maizes rika krīt, tad noteikti ar apziesto pusi uz leju. Tāpat uzsākt kaut ko ir diezgan sarežģīti, jo arī tas buksējas. Klāt pie šīs buķetes nāk kašķīgums, strīds uz līdzenas vietas burtiski par niekiem. Nopirktās lietas beigu galā izrādās, ka vairs nemaz nepatīk, turklāt nav itin nemaz vajadzīgas. Vienvārdsakot no visa pāri paliek tikai un vienīgi – čiks!

Mēness bez kursa (čika laiks) –
18.augustā no plkst.00:00 – 01:41;
20.augustā no plkst. 05:54 – 11:45;
21.augustā no plkst. 22:34 – 24:00;
22.augustā no plkst.00:00 – 23:49;
24.augustā no plkst. 11:26 – 24:00.

Ir saejošs opozīcijas aspekts Merkuram ar Neptūnu uz 19.augustu, bet tas darbosies līdz 22.augustam. Prāts sapņains, iluzors. Nav realitātes sajūtas.  Iespējama vilšanās, intrigas, neslavas celšana u.c. veida saskarsmes problēmas. Pārāk intensīvs garīgais darbs draud ar pilnīgu spēku izsīkumu. Neptūnam patīk būt noslēpumainam, bet Merkurs tā vien gribēs izvilkt laukā kaut kādus noslēpumus no Neptūna dzīlēm. Tāpēc jābūt īpaši piesardzīgiem, lai kaut ko lieku neizpļāpātu.

Uz 21.augustu ir saejošs Merkura un Plutona trigona aspekts līdz pat 24.augustam. Merkurs prāts, bet Plutonam patīk dažādi pagātnes noslēpumi, maģija, ezotēriska kas ar prātu nav aptverams. Šis aspekts veicina dziļu notikumu analīzi. Ir iespējams „aizrakties” līdz patiesībai. Prāts darbosies perfekti. Politiķiem šis ir labs laiks, lai runātu ar pūli un spētu to labvēlīgi noskaņot sev par labu.

Līdz 24.augustam darbojas lieliskais Venēras un Jupitera savienojuma aspekts Lauvas zīmē – Venēra te ir daudz vājāka par Jupiteru. Turklāt šis savienojums noticis karaliskajos grādos. Burtiski tulkot var šādi - viss veiksies un izdosies. Droši var lūgt palīdzību. Labs laiks sadarbības uzsākšanai ar ārzemniekiem, laba juridiska konsultācija sekmē izdošanos.  Labi uzsākt gavēni tiem, kuriem tas ir vajadzīgs, bet tiem, kuri grib pieņemties svarā – var droši to uzbaroties. Šis aspekts sola vērienīgus svētkus. Tomēr pārmērības var stipri kaitēt paša reputācijai un arī naudas makam.

Šonedēļ ir svarīgs notikums debesīs – Saule ieiet Jaunavas zīmē 23.augustā plkst.4:46. Priekšplānā izvirzās Jaunavu laiks. Ražas ievākšanas laiks. Sākam saņemt savus augļus, ko esam „iesējuši pavasarī”. Labs laiks pievērsties sevis iekšējai un ārējai sakārtošanai. Jaunavu saimnieks Merkurs arī atrodas Jaunavā, tātad būs diezgan sarežģīti noteikt prioritātes. Vispirms priekšplānā izvirzīsies tīri praktiskas lietas, nekāda sapņošana.

Veļas un pirts dienas – 20., 21., 22.augusts.
Īpaši labvēlīgas dienas – 18.un 23.augusts
Enerģētiski nelabvēlīga diena – 24.augusts.
Dzīve pa dienu piedāvā labas iespējas – 21.augusts.
Lai viss izdodas

http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=12263889
Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne