trešdiena, 2014. gada 20. augusts

Atlaidiet Tumsu, lai atbrīvotu Gaismu sevī!

16.08. 2014 … Eņģeļi caur Ann Albershttp://angelmessages.visionsofheaven.com
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …



Saņemieties drosmi! Kad jūs vērojiet satricinājumus un nemieru uz jūsu Zemes – saprotiet, ka jebkuras turbulences iemesls galu galā ir – ārkārtīgi liels Gaismas pieplūdums, kas, gluži dabiski, liek izkustēties tumsai, kura bija līdz šim pasīva – gan pasaulē, gan cilvēku prātos. Jūs nevarat tumšā istabā paspīdināt lukturīti tā, lai neieraudzītu visas tās lietas, kuras ir putekļainas, netīras, neatrodas savās vietās, vai pretendē uz izmešanu. Tāpat analoģiski arī, kad daudz skaistākas un smalkākas enerģijas nonāk uz jūsu planētas – vecās sāpes, vecie aizvainojumi, vecās dusmas uzpeld virspusē – lai tiktu ievērotas un izdziedinātas. Tas notiek gan sabiedrības mērogos, gan arī personīgajā līmenī priekš daudziem.

Bet vienalga – tanī pat laikā tas sniedz lielu iespēju paplašināties, un augt nepiespiestības un grācijas virzienā. Kad jūs ļaujat aiziet no jums tam, kas jums vairs nekalpo – atšķirtību veicinošām ideoloģijām, ierobežojošiem uzskatiem, nemīlošiem apstākļiem … – jūs paverat vietu brīnumainu iespēju ienākšanai savā dzīvē. Kad jūs pamanāt veco paternu sarosīšanos sevī – izvēlieties apņemt tos savā Mīlestībā, pateikties tiem par dāvātajām izaugsmes iespējām, un ļaujiet tiem iet. Tādejādi jūs varat ienākt lielākā un daudz skaistākā Īstenībā, un tātad arī – lielākā un daudz skaistākā realitātē.

Izaugsme patiešām ietver ”atlaišanu.” Sēklai ir jāatstāj savs apvalks, lai izdīgtu. Cālim ir jāatstāj sava čaumala, lai izšķiltos. Rožu pumpuram ir jāatbrīvojas no šaurajām zaļajām kauslapiņām, kas to ietver, lai uzplauktu. Bērnam ir jāatmet sava bezpalīdzība, lai kļūtu par spēkpilnu cilvēku. Un tā, dārgie, – vienmēr, kad jūs augat, kad jūs vēlaties ko vairāk – vienmēr būs arī ierobežojumi, kurus jums vajadzēs atlaist. Ja jūs vēlaties savā dzīvē vairāk pārpilnības – jums ir jāatlaiž savas domas par trūkumu. Ja jūs vēlaties Mīlestību – jums jāatlaiž sava bezvērtība, vai arī iedomas, ka jebkurš var jums ko nodarīt. Ja jūs vēlaties sev labāku karjeru – jums ir jāatlaiž priekšstats, ka visu to jums jāvirza tikai pašam un vienam. Tātad – ja jūs vēlaties izaugsmi, lai vairāk spētu jaunradīt SAVĀ(U) DZĪVĒ(I), vai arī vēlaties BŪT vairāk TAS, Kas Jūs PATIESĪBĀ Esat – neatstājiet neievērotas tās lietas sevī, kuras ir pretrunā ar jūsu jaunajām vēlmēm un radošajām idejām – svētījiet tās, un atlaidiet.

Patiesībā jau jūs nekad nevarat atlaist savu Patieso ES – savu Iekšējo Gaismu. Jūs tikai varat atlaist tos ierobežojošos uzskatus un apstākļus, kuri ir bijuši jums, kā tāda skološanās telpa uz kaut kādu laiku. Jūs tikai varat atlaist to, kas bija šķitis kā ”parvērums” vai ”drošība”, lai tādejādi uzzinātu – cik tomēr pilnīgi jūs tiekat sargāts, lolots un Mīlēts patiesībā.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=5447661