ceturtdiena, 2014. gada 21. augusts

Laiks no 21.augusta līdz 2.septembrim - Lamat vilnis


21.augustā, kas ir šodiena - iesākas jauns laika vilnis, kas noslēdz 260 dienu ciklu  Tas ir laiks, kas noslēdz pārmaiņu virpuli un šīs 13 dienas pievilksies viss tas, par ko esam domājuši un par ko domāsim!

Šis ir Dienvidu vilnis Pārmaiņu virpulī, kas pēc tā, kā paši novērtēsim sevi un kādu atzīmi sev ieliksim - atnesīs tieši to, ko būsim domājuši!

Šis 13 dienas vada Lamat enerģijas spēks - kura nozīme ir Zaķis, Zvaigzne, Pievilkšanas spēks, Magnētisms, Viss skaistais un harmoniskais, bagātības enerģija. Tā or Dienvidu enerģija, līdz ar to šis vilnis ir tam, lai mēs apzinātos paši sevi un novērtētu sevi! Un spētu izstarot to, ko vēlamies pievilkt! Šis vilnis harmonizē un ļauj mums starot - ja vien koncentrējam savu enerģiju uz to, ko vēlamies sasniegt!

 Viss, kas ir jādara - ir jābūt "šeit un tagad" un jāvēro savas domas - jo it viss, kam pieskaramies un ko nodomājam - pievelkas!

Šajās dienās viss skaistais top vēl skaistāks un viss neglītais - neglītāks! Bagātais - bagātāks un nabagais - nabagāks! Tamdēļ vērsīsim savas domas tajā virzienā, kāds mums ir patīkams un ļausim sev būt harmoniskiem, enerģētiski veseliem un visādi citādi skaistiem un pievilcīgiem!
 Viss, ko nodomāsim - pievilksies!


Ļausim šajā vilnī sev mazliet atpūsties un baudīt! Ļausim sev apstāties un sajust pašiem sevi! Virzot savas domas un nodomu uz vēlamo - mēs veidojam savu realitāti!

 Mijiedarbībā ar pasauli izteiksim savu gribu un dalīsimies ar informāciju, lai tā iet pasaulē! Un jebkuru informāciju mainīsim uz sev izdevīgu - neko nepieņemsim kā faktu, ka tas tā vienkārši ir!
 Darbības un kustības lietās nenobīsimies un darīsim, jo caur to, ka pārvarēsim savas bailes - spēsim nogāzt kalnus!


 Un tad mūsos radīsies sajūtas  kas izkrāsos pasauli un aizsāks kaut ko radošu un jaunu! Un sajūtas mums ļaus justies stabiliem

Šajās 13 dienās vairāk paļausimies un Dievu, Garu vai Augstāko "Es", un starosim.... Tas ļaus mums katram iemīlēt sevi aizvien vairāk un patiesāk, lai mēs piepildītos ar mīlestības enerģiju un dotos jau jaunā virzienā!

Lai mums visiem sirsnīgas, skaistā piepildītas un mīlestības caurvītas šīs dienas!


Visuma laika un telpas radošā alķīmija