pirmdiena, 2014. gada 25. augusts

25.augusta diena – Eb enerģija 5


 Esam jau piektajā laika viļņa dienā.. kad vēl tikai mazliet.. un sāksies mūsu ceļojums laikā un telpā - jau jaunā 260 dienu ciklā.

Šodien gaisā valda Dienvidu enerģija - 5 EB! Un pēc deviņ dienu savaites - šodien ir devītā diena - diena, kad jāsvin un jāsvēta nākamās deviņas dienas, kā to darīja mūsu senči!

Šodiena ir kā trampalīns - cik spēcīgi atspersimies - tik tālu aizleksim ! Varētu šo dienu salīdzināt ar saspiestu atsperi, ka ir saspiesta līdz maksimumam, līdz ar to šajā dienā ir ļoti daudz enerģijas, ko spējam transformēt sev vēlamā virzienā. Ja to darām apzināti un apzināmies, ka šodiena ir kā atspēriens - tad nākamās deviņas dienas virzīs mūs uz priekšu viegliem soļiem, taču ja to pavadām neapzināti - tad atspere atlaižas kā pagadās! Pēc nostāstiem, mūsu senči šajās devītajās dienās taisīja rituālus un svinēja - lai nosvētītu nākamās deviņas dienas, lai attīrītu savu ceļu, lai tas ir viegls un patīkams!

 Dienvidu dienas ir dienas, kad mēs saņemam rezultātu, atbilstošu savai vērtībai un trīs dienās paveiktajam darbam ar sevi! Un Dienvidu dienās ir jābūt "šeit un tagad", lai rezultāts mūs spētu panākt!

 Un šodienas EB enerģiju spējam izmantot, ja apzināmies, ka visam ir vienlīdz liela nozīme un ka katrs spertais solis ir vienlīdz svarīgs. Tamdēļ šodien it visam ir jāpievērš uzmanība un jāapzinās, ka nekas nenotiek tāpat vien! Ka mūsu dzīvē it visam ir sava nozīme - taču neko nevaram ierindot kā svarīgāku vai mazsvarīgāku!

 Taču caur katru notikumu, situāciju un sastapto cilvēku - mēs tāpat ejam savu ceļu. Eb dienas mums ļauj apzināties savu ceļu un savu vietu zem Saules! Un ja nebūtu spēruši visus iepriekšējos soļus - nebūtu tur, kur esam tagad un nespētu nonākt uz sava ceļa! Katrs notikums ir vienlīdz svarīgs - lai apzinātos savu ceļu!

Šodien apstāsimies un apdomāsim - kas ir mans ceļš? Un nosvētīsim šo ceļu, kas mums katram ir ejams - ar savām domām un laba vēlējumiem, ar apzinātu meditāciju vai došanos ceļā! Ceļā došanās Eb dienās ir kā saslēgšanās ar šo enerģiju, jo Eb ir ceļš... kas savieno, vieno un dara kopīgu

 Lai skaista šī ceļa diena un skaists, kā arī unikāls - katram savs ejamais ceļš!

 

 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija

Visas dienas ir tik labvēlīgais vai nelabvēlīgas, cik mēs paši domājam. Ja domājam, ka esam maziņi, tad visas planētas mūs ietekmē. Taču ja apzināmies, ka esam lielāki par planētām, tik lieli kā Saule, tad planētas mūs maz ietekmē - drīzāk mēs ietekmējam planētas . Ja dzīvosim bailēs, tad sarausimies maziņi un niecīgi.

Mums jāplešas lieliem un jāstaro, lai tas, kas kādam ir nelabvēlīgs, kļūtu mums labvēlīgs. Mars dod spēku, Saturns palīdz atstrādāt karmu. Domāju, ka tas ir ļoti labvēlīgi, ka mums dod spēku atbrīvoties no saviem nedarbiem un pārvērst šo enerģiju mums labvēlīgā enerģijā.

Gribas atgādināt, ka "KARMA" ir darbība un nekā negatīva tajā nav. Tikai saņemam to, ko paši esam radījuši. Ja radām destrukciju, tad to piedzīvojam. Ja radām bailes, kā dažs labs, tad tās piedzīvojam! Ja radām mīlestību - tad to arī piedzīvojam.

Baidīties no tā, ko paši esam radījuši ir muļķīgi, to tāpat būs jāpiedzīvo un aizmukt no tā nesanāks. Ne Visuma, ne Karmas likumus nevar apiet - kā to cenšas iestāstīt mums dažādi astrologi. Mēs varam tikai apzināti tam iziet cauri, lai neradītu sev un citiem to, kas mums pašiem nepatīk.

Lai jauka diena un patīkama Saturna un Marsa ietekme mums visiem .


 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija