sestdiena, 2014. gada 9. augusts

AUGUSTS 2014: Super Pilnmēness, Super Mēnesis! (tagad iztulkots pilnībā)

AUGUSTS 2014: Super Pilnmēness, Super Mēnesis! (tagad iztulkots pilnībā)
01.08.2014 … savu astro-enerģētisko prognozi publicējusi Sarah Varcas
http://spiritlibrary.com/sarah-varcas/au
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …



Augusta mēnesis sāksies ar varenu triādi Ūdensvīrā, ko veidos Venēra, Hirons un Saturns kvadrantā starp Jupiteru un Marsu. Pastāv liels risks lietas uztvert pārlieku emocionāli. Mēs varam ievadīt šo mēnesi ar pieaugošu jutīgumu, vedot iekšējo dialogu, kurš varētu skanēt apmēram šādi: ”Ja es nevaru sasniegt visus savus mērķus līdz šī mēneša beigām, tad man vairs nav nekādu cerību, tāpēc – nekādu atkāpšanos vairs, un lai nestājas neviens man ceļā, vienalga, lai ko tas arī prasītu.” Zināmā līmenī tas ir apsveicams dialogs. Ar stingru apņēmību un karstasinīgu izlēmību tālu var tikt šinī pasaulē. Taču šobrīd gudrāk būtu šāda veida iekšējiem ultimātiem uzbērt krietnu šķipsniņu sāls, un atcerēties to, ka galu galā jau Visums visas lietas sakārto, un ka noteiktu prasību uzstādīšana sev, citiem savā dzīvē, vai arī dzīvei kā tādai – var tikai kalpot par recepti vilšanās un izmisuma izsaukšanai. Tā kā – noteikti atvēsiniet savu prātu nedaudz, ja šādi ultimāti lidinās jūsu galvā, Augustam iesākoties, un atcerieties – priekšā mums ir vesels mēnesis laika, kurā, godīgi sakot, notikt var pilnīgi jebkas.

Pirmā nedēļa varētu raksturoties ar tādu jutīguma un iekšējas dedzības sajaukumu, kas var mūs novest pie mocekļa lomas, ja mēs šīm sajūtām ļausimies, bet sākot ar 4. Augustu Neptūns sniegs palīdzīgu roku, atgādinot mums, ka dažkārt lielākus sasniegumus var gūt – atlaižot nospiesto gāzes pedāli, un ļaujot impulsam vadīt mūs uz priekšu zināmu laiku. Mums nav visu laiku jādrāžas lielā ātrumā, cieši turoties pie stūres – neatkarīgi no tā – KO mūsu iekšējais kritiķis saka mums par mūsu progresu uz doto brīdi. TAS IR TESTS! Vai uzticamies Dzīvei pietiekami, lai tā varētu nolikt mūs tur, kur mums jābūt (pat ja izrādītos, ka tas nemaz nav tas, kur mēs būtu gribējuši nonākt), vai arī uzskatam vēl joprojām, ka mēs zinām labāk, un ka mums jāvadās savā ceļā pēc saviem nospraustajiem plāniem un kartes ikkatru brīdi? Ja mēs pirmo Augusta nedēļu izmantosim, lai atbildētu uz šo jautājumu godīgi – mēs būsim gatavi sagaidīt 10. Augusta Super Pilnmēnesi, kurš varētu atklāt mums – KUR mums ir nepieciešams akceptēt, nevis mainīt, un KUR nepieciešams atlaist, nevis pieķerties.

Tālab, sākot ar 7. Augustu, līdz pat Pilnmēness otrai pusei – mums ir iespēja aptvert gudrību, lai atšķirtu – kā ir tad, kad pretojamies straumei, un kā ir, kad straume mūs nes. Pirmais gadījums varētu izskatīties izaicinoši vilinošs, taču otrais noteikti būtu tas, kas vajadzīgs patlaban. Tas nebūt nenozīmē, ka mums būtu jāsamierinās ar nevēlamu un nepievilcīgu likteni, un tas nenozīmē arī, ka mēs nevaram rīkoties, lai piepildītu savus mērķus. Tas tikai nozīmē vienu – ja mēs sastopamies ar tiem pašiem šķēršļiem atkal un atkal, atsitot savu pieri pret neredzamu sienu, kura šķietami mūs iesprosto – pēc iespējas ātrāk mums ir jāpadomā – kā no tā visa izkļūt. Un nekad nav bijis svarīgāk saprast, kā tas ir tagad – ka šī neredzamā siena tur atrodas – nevis lai mēs to sagrautu, bet gan – LAI APDOMĀTOS !!! Tā tikai atgādina mums, ka mums savi krājumi ir pamatīgāk jānostiprina, un jāpapildina ar iemaņām, kuras vēl jāapgūst, ar gudrību, kura vēl jāiemanto, un ar veco labo informāciju, kura mums vēl jāatrod, lai mēs varētu virzīties tālāk pareizajā virzienā.

Ko nesīs mums 10-tā augusta Pilnmēness Ūdensvīrā. Šis ir ĪPAŠS Super Pilnmēness 2014. gadā, un to vajadzētu respektēt. Jā, es zinu, ka citiem pilnmēnešiem ir dots šogad «super» apzīmējums, tikai ne priekš manis! ŠIS ir Super Pilnmēness, un tas ir jāņem vērā. Saule atradīsies viena grāda attālumā no Lilith Melnā Mēness, un šis izvietojums atgādina mums, ka bez mūsu saskaņošanās ar Visuma Avotu, kurš ir nesalīdzināmi lielāks un daudz spēcīgāks par mūsu sīkajiem cilvēciskajiem prāta apsvērumiem – mums jāapzinās – mēs nespēsim sasniegt to, ko mums būtu jāsasniedz, lai Ūdensvīra Ērā nonāktu droši un neskarti. Astroloģisko laikmetu nomaiņa ir ĀRKĀRTĒJS notikums. Katrs no tiem ilgst dažus tūkstošus [apmēram 2160] gadu, un notiek daudz debašu par to, ko tad īsti nozīmē šī jaunā laikmeta atnākšana. Vienalga, lai arī kādi būtu mūsu uzskati šinī ziņā – viens, kur noteikti būsim vienisprātis, ir tas, ka nākamais būs Ūdensvīra laikmets, un nav cita nekā svarīgāka patlaban, kā mūsu pašu Apziņas celšana, lai satiekam mēs to no dziļa vieduma un sapratnes pozīcijām. Un nekad nevar būt par agru ķerties pie šāda veida projekta uzsākšanas! 

Es rakstīšu par šo Pilnmēnesi vairāk, kad pienāks laiks, bet šobrīd pietiks, ja pateikšu, ka tas paver brīnišķīgu iespēju izdarīt izmaiņas, un atlaist veco ieradumu, baiļu un nosacījumu enerģiju, kura ir kavējusi vēl mūs līdz šim. Mums tas nav jāpaveic vienas dienas laikā. Šī Pilnmēness enerģijas nostiprinās mūsu izturību un noturību, lai mēs spētu noturēties vajadzīgajā gultnē. Nebūt nav tā, ka tam visam jānotiek vienā acumirklī. Īstenībā, par cik mēs patlaban vēl tikai pielāgojamies un iejūtamies jaunajā un daudz patiesākajā dzīvē – šis Pilnmēness var, iespējams, mums atklāt tos mūsu patreizējās dzīves apstākļus, kuri nevar tikt vēl atbrīvoti, tomēr var tikt aptverti, pieņemti un iemīlēti par to, ka viņi kalpo mums tās Patiesības meklējumos, kura tiks piepildīta. Tā nebūs burvju nūjiņa – tas būs vesels vēl nelietotu instrumentu komplekts, kuru mēs varēsim atvērt, lai atklātu spēku, kas mums piemīt, lai padziļinātu vērīgumu, kas mūsu izpratni nodrošina, un lai vajadzīgo papildus informāciju iegūtu puzles gabaliņu savietošanai. Sapratne, informācija, cilvēki un notikumi, kuri atnāks līdz ar šo Pilnmēnesi, ir ļoti iespaidīgi, un mēs gudri rīkotos, ja neatstātu tos bez ievērības.

Un kamēr Saule atradīsies 60 grādos no Mēness Ziemeļu Mezgla, Super Pilnmēnesim sekojošā nedēļa dos mums iespēju maksimāli izmantot šo potenciālu. Tam būs nepieciešama mūsu gatavība ieņemt jaunu redzējumu/ jaunu skatpunktu, pamatotu uz Ūdensvīra Pilnmēness apgaismoto jauno perspektīvu. Šis izvietojums, saistībā ar neseno Pilnmēnesi, prasīs no mums pārregulēšanos – un jo ātrāk mēs to spēsim izdarīt, atmetot veidu, kā mēs uz lietām skatījāmies līdz šim, par labu jaunajai uztverei – jo lielāku ražu mēs varēsim ievākt no šīs, mums tik ļoti nepieciešamās pārregulēšanās. Kāds, protams, var arī pretoties šai pārbīdei, un tie var būt tie, kas nokļūstot straumē, karo ar visiem (ieskaitot sevi pašu!). Taču šā vai tā – šis laiks palīdz mums atlaist ietiepību savā ceļā, un, atklāti runājot, visai nepamatotās iedomas, ka dzīvei ir jādara tas, ko mēs no viņas sagaidām, iepretim daudz rezonējošākam uzskatam, ka dzīvei attiecībā uz mums ir savi nodomi, kuri mums varbūt vēl nav izprotami, un ka tas, ko mēs uztveram kā ierobežojumus un neveiksmes – patiesībā ir varens portāls, caur kuru mums vajag iziet, lai saprastu tos. 

Pēdējās divas šī mēneša nedēļas piedāvās mums neskaitāmas iespējas – pārliecināties – ko šīs pārbīdes nozīmē priekš mums, mūsu personīgajā ikdienas dzīvē. Runa iet par divu šķietami nesavienojamu spēku darbību, kuri pēc savas būtības prasīs no mums – lai mēs speram soļus ar visu mums piemītošo vīrišķību un izlēmību, darot lietas savādāk, un izmantojam abu šo spēku potenciālu. Viens no tiem ir dzimis Urāna, Hirona un Saturna savienībā, kura pastāv jau kopš jūnija, un orientē mūs uz nepieciešamo dziedināšanos, lai mēs varētu aptvert daudz dziļāk un plašāk īstenās Patiesības. Otrs, dzimis Merkūra, Jupitera un Neptūna savienībā, nostāda mūsu ego problēmas priekšā, par cik ego var aptvert tikai tādas patiesības, kuras mums personīgi ir piemērotas, vairo mūsu labsajūtu, un ļauj mums kontrolēt dzīvi. Tomēr kontrole nepavisam nav tas, kas mums ir pa spēkam. Katrā gadījumā – ne tādā veidā, kā mūsu ego to būtu gribējis. Šis ir tīrīšanas un atlaišanas laiks, un mums var būt arī sāpīgi, kad tas notiek. Mēs varam būt stipri pieķērušies – par cik pārsvarā mēs identificējamies tieši ar to, ko mums nepieciešams atlaist. Tādos brīžos mums nākas sastapties ar ego izlēcieniem, iepretim Dievišķajai lietu kārtībai, kurai nepieciešama pilnīga mūsu uzticēšanās.

Šinī mēnesī mēs tiekam aicināti pārbaudīt mūsu personīgo dogmu un uzskatu patiesumu – vienalga, lai cik ’pareizi’ mums tie nešķistu, un vienalga, lai cik daudzi cilvēki tos būtu pieņēmuši par savējām. Mēs nevaram ieiet Ūdensvīra laikmetā, apkrāvušies ar uzskatiem, kuri mūs nomāc, vai ierobežo mūsu potenciālu. Un arī no pašiem ’garīgākajiem’ un šķietami ’mūsdienīgākajiem’ uzskatiem vajadzētu atbrīvoties, ja mēs tos esam pieņēmuši sava ego barošanai. Galu galā – uzskati, dogmas, evolūcijas modeļi, apzīmējumi, ko mēs piešķiram paši sev un citiem – nekas no tā nav būtiski svarīgs nākamajam laikmetam, kur nepieciešams būs vienīgi tas, ka mēs esam KLĀTESOŠI ikkatru brīdi, esam VIENOTI ar VISU dzīvi, kas virmo ap mums un caur mums, un katrreiz ievērojam AUGSTĀKO Labumu. Savā ziņā tas ir bezgala vienkārši, taču no otras puses – TIK BEZGALA DZIĻI, ka mūsu prāts nekad nebūs spējīgs to aptvert – lai arī kā viņš necenstos. 

Jauns Mēness iestājas 25. Augustā, atrodoties Jaunavas 3. Grādā, ciešā savienojumā ar Eņģeļu Valstībām. Neatkarīgi no tā, kā jūs iedomājaties Eņģeļus – kā realitāti, kā metaforu, vai kā pasaku – šinī Jaunmēnesī runa būs par gādību un atbalstu, kas pieejams katram un ikvienam no mums. Augusta mēnesis ir ļoti intensīvs, un daudzi var sastapties ar problēmām un kritiskām situācijām. Taču šis Jaunmēness nāks kā balzāms, lai mierinātu smagās Sirdis un nogurušās Dvēseles. Viņš atgādinās mums, ka mēs NEKAD neesam vieni, vienalga, lai cik izolēti mēs arī nejustos, atgādinās, ka PATI DZĪVE strāvo caur mums, savienojot mūs ar itin visu kosmosā un vēl tālāk. Jaunmēness aicinās mūs piedzīvot šo faktu, neskatoties uz to, cik sekmīgi mūsu prāts būs iegalvojis mums, ka viss ir pagalam, un ka mēs esam atstāti un aizmirsti. Izveidojoties savienojumam starp Marsu, Saturnu un Skorpionu, ļoti iespējams, šis varētu izskatīties kā spiediena piemērošanas un spēka demonstrēšanas laiks, taču patiesībā – tas ir laiks, kurā mēs varam saņemt visu savu drosmi, lai lietas darītu pavisam savādāk. Nevis krist negatīvismā, novērsties un noliegt – bet tieši skatīties tam acīs, lai kas arī tas būtu, un apzināties – ka, ja jau mēs esam šinī pasaulē, kur tas viss notiek – tad mēs esam atbildīgi par to, un esam šeit aicināti no visa kosmosa – izturēties atbildīgi, godprātīgi un ar cieņu. Mēs nevaram sevi atdalīt no šīs pasaules sāpēm, un mums tas nav jādara. Mēs virzāmies uz Ūdensvīra laikmetu, līdzdalības, brālības un māsības laikmetu, kurā – netaisnība attiecībā pret vienu – tā ir netaisnība attiecībā pret visiem. Tā ir pavisam cita pieeja, nekā Zivju laikmetā, kurā glābējiem un upuriem bija jāsatiekas, lai izspēlētu savas lomas.
  
Tuvojoties šī mēneša beigām, mēs varam nonākt pie atziņas, ka mēs katrs varam būt glābējs un upuris – gan sev pašam, gan viens otram. Vai arī mēs varam izvēlēties nebūt ne viens ne otrs, un radīt pilnīgi jaunu ceļu savā dzīvē. Spēles laukums ir pārvērties, un mēs paši varam izvēlēties savu lomu tanī. Taču mums ir jāizvēlas uzmanīgi, un ar dziļu pietāti pret globālo Apziņu, no kuras mēs smeļamies, un kurā mēs ieguldam ikkatru dien’. Mums ir jānonāk pie atziņas, ka tad, ja mēs uzskatām sevi par pārāku – mēs padarām citus necilākus tādejādi. Ja mēs uzskatām sevi par bezspēcīgu – mēs dodam varu citiem pār mums. Ja mēs uzskatām, ka vienīgi pozitīvais pelna mūsu uzmanību – mēs noliedzam visu to [cilvēku] pieredzi, kuri cieš dienu no dienas. Un ja mēs tikai citus aicinām darīt kaut ko savai izaugsmei – mēs līdz ar to noliedzam savu iesaistīšanos pozitīvu pārmaiņu potenciāla veidošanā, un piedalamies destruktīva un nelabvēlīga stāvokļa uzturēšanā.

Augusts 2014 būs intensīvs katrā ziņā. Daudziem būs nepieciešams atbalsts, līdzcietība un sapratne, lai cauri tam ejot, atrastu pareizo virzienu. Taču mēs to izdarīsim. Visi mēs. Uzstādot sev šādu mērķi šī mēneša sākumā. Uzticoties patiesumam nevis dogmām, līdzcietībai nevis žēlumam, un savas acis tik plaši atverot, ka ar tām neko citu vairs nebūs iespējams saskatīt, kā vien pašu dziļāko Patiesību, kura atklāsies mirkli pēc mirkļa, ja mēs būsim gatavi to saņemt. Ja mēs izdarīsim visu, ko vien varam – mēs spēsim iziet tam cauri, un nonākt otrā pusē plaukstoši, ne tikai izdzīvojuši vien, un ar daudz skaidrāku apziņu, nekā jebkad līdz šim.
 

Sarah Varcas