otrdiena, 2014. gada 5. augusts

AUGUSTS 2014: Super Pilnmēness, Super Mēnesis!

AUGUSTS 2014:  Super Pilnmēness, Super Mēnesis!
01.08.2014 … savu astro-enerģētisko prognozi publicējusi Sarah Varcas
http://spiritlibrary.com/sarah-varcas/au
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …



Augusta mēnesis sāksies ar varenu triādi Ūdensvīrā, ko veidos Venēra, Hirons un Saturns kvadrantā starp Jupiteru un Marsu. Pastāv liels risks lietas uztvert pārlieku emocionāli. Mēs varam ievadīt šo mēnesi ar pieaugošu jutīgumu, vedot iekšējo dialogu, kurš varētu skanēt apmēram šādi: ”Ja es nevaru sasniegt visus savus mērķus līdz šī mēneša beigām, tad man vairs nav nekādu cerību, tāpēc – nekādu atkāpšanos vairs, un lai nestājas neviens man ceļā, vienalga, lai ko tas arī prasītu.” Zināmā līmenī tas ir apsveicams dialogs. Ar stingru apņēmību un karstasinīgu izlēmību tālu var tikt šinī pasaulē. Taču šobrīd gudrāk būtu šāda veida iekšējiem ultimātiem uzbērt krietnu šķipsniņu sāls, un atcerēties to, ka galu galā jau Visums visas lietas sakārto, un ka noteiktu prasību uzstādīšana sev, citiem savā dzīvē, vai arī dzīvei kā tādai – var tikai kalpot par recepti vilšanās un izmisuma izsaukšanai. Tā kā – noteikti atvēsiniet savu prātu nedaudz, ja šādi ultimāti lidinās jūsu galvā, Augustam iesākoties, un atcerieties – priekšā mums ir vesels mēnesis laika, kurā, godīgi sakot, notikt var pilnīgi jebkas.


Pirmā nedēļa varētu raksturoties ar tādu jutīguma un iekšējas dedzības sajaukumu, kas var mūs novest pie mocekļa lomas, ja mēs šīm sajūtām ļausimies, bet sākot ar 4. Augustu Neptūns sniegs palīdzīgu roku, atgādinot mums, ka dažkārt lielākus sasniegumus var gūt – atlaižot nospiesto gāzes pedāli, un ļaujot impulsam vadīt mūs uz priekšu zināmu laiku. Mums nav visu laiku jādrāžas lielā ātrumā, cieši turoties pie stūres – neatkarīgi no tā – KO mūsu iekšējais kritiķis saka mums par mūsu progresu uz doto brīdi. TAS IR TESTS! Vai uzticamies Dzīvei pietiekami, lai tā varētu nolikt mūs tur, kur mums jābūt (pat ja izrādītos, ka tas nemaz nav tas, kur mēs būtu gribējuši nonākt), vai arī uzskatam vēl joprojām, ka mēs zinām labāk, un ka mums jāvadās savā ceļā pēc saviem nospraustajiem plāniem un kartes ikkatru brīdi? Ja mēs pirmo Augusta nedēļu izmantosim, lai atbildētu uz šo jautājumu godīgi – mēs būsim gatavi sagaidīt 10. Augusta Super Pilnmēnesi, kurš varētu atklāt mums – KUR mums ir nepieciešams akceptēt, nevis mainīt, un KUR nepieciešams atlaist, nevis pieķerties.

 
Tālab, sākot ar 7. Augustu, līdz pat Pilnmēness otrai pusei – mums ir iespēja aptvert gudrību, lai atšķirtu – kā ir tad, kad pretojamies straumei, un kā ir, kad straume mūs nes. Pirmais gadījums varētu izskatīties izaicinoši vilinošs, taču otrais noteikti būtu tas, kas vajadzīgs patlaban. Tas nebūt nenozīmē, ka mums būtu jāsamierinās ar nevēlamu un nepievilcīgu likteni, un tas nenozīmē arī, ka mēs nevaram rīkoties, lai piepildītu savus mērķus. Tas tikai nozīmē vienu – ja mēs sastopamies ar tiem pašiem šķēršļiem atkal un atkal, atsitot savu pieri pret neredzamu sienu, kura šķietami mūs iesprosto – pēc iespējas ātrāk mums ir jāpadomā – kā no tā visa izkļūt. Un nekad nav bijis svarīgāk saprast, kā tas ir tagad – ka šī neredzamā siena tur atrodas – nevis lai mēs to sagrautu, bet gan – LAI APDOMĀTOS !!! Tā tikai atgādina mums, ka mums savi krājumi ir pamatīgāk jānostiprina, un jāpapildina ar iemaņām, kuras vēl jāapgūst, ar gudrību, kura vēl jāiemanto, un ar veco labo informāciju, kura mums vēl jāatrod, lai mēs varētu virzīties tālāk pareizajā virzienā.
 
Ko nesīs mums 10-tā augusta Pilnmēness Ūdensvīrā. Šis ir ĪPAŠS Super Pilnmēness 2014. gadā, un to vajadzētu respektēt. Jā, es zinu, ka citiem pilnmēnešiem ir dots šogad «super» apzīmējums, tikai ne priekš manis! ŠIS ir Super Pilnmēness, un tas ir jāņem vērā. Saule atradīsies viena grāda attālumā no Lilith Melnā Mēness, un šis izvietojums atgādina mums, ka bez mūsu saskaņošanās ar Visuma Avotu, kurš ir nesalīdzināmi lielāks un daudz spēcīgāks par mūsu sīkajiem cilvēciskajiem prāta apsvērumiem – mums jāapzinās – mēs nespēsim sasniegt to, ko mums būtu jāsasniedz, lai Ūdensvīra Ērā nonāktu droši un neskarti. Astroloģisko laikmetu nomaiņa ir ĀRKĀRTĒJS notikums. Katrs no tiem ilgst dažus tūkstošus [apmēram 2160] gadu, un notiek daudz debašu par to, ko tad īsti nozīmē šī jaunā laikmeta atnākšana. Vienalga, lai arī kādi būtu mūsu uzskati šinī ziņā – viens, kur noteikti būsim vienisprātis, ir tas, ka nākamais būs Ūdensvīra laikmets, un nav cita nekā svarīgāka patlaban, kā mūsu pašu Apziņas celšana, lai satiekam mēs to no dziļa vieduma un sapratnes pozīcijām. Un nekad nevar būt par agru ķerties pie šāda veida projekta uzsākšanas! 
 
 
Es rakstīšu par šo Pilnmēnesi vairāk, kad pienāks laiks, bet šobrīd pietiks, ja pateikšu, ka tas paver brīnišķīgu iespēju izdarīt izmaiņas, un atlaist veco ieradumu, baiļu un nosacījumu enerģiju, kura ir kavējusi vēl mūs līdz šim. Mums tas nav jāpaveic vienas dienas laikā. Šī Pilnmēness enerģijas nostiprinās mūsu izturību un noturību, lai mēs spētu noturēties vajadzīgajā gultnē. Nebūt nav tā, ka tam visam jānotiek vienā acumirklī. Īstenībā, par cik mēs patlaban vēl tikai pielāgojamies un iejūtamies jaunajā un daudz patiesākajā dzīvē – šis Pilnmēness var, iespējams, mums atklāt tos mūsu patreizējās dzīves apstākļus, kuri nevar tikt vēl atbrīvoti, tomēr var tikt aptverti, pieņemti un iemīlēti par to, ka viņi kalpo mums tās Patiesības meklējumos, kura tiks piepildīta. Tā nebūs burvju nūjiņa – tas būs vesels vēl nelietotu instrumentu komplekts, kuru mēs varēsim atvērt, lai atklātu spēku, kas mums piemīt, lai padziļinātu vērīgumu, kas mūsu izpratni nodrošina, un lai vajadzīgo papildus informāciju iegūtu puzles gabaliņu savietošanai. Sapratne, informācija, cilvēki un notikumi, kuri atnāks līdz ar šo Pilnmēnesi, ir ļoti iespaidīgi, un mēs gudri rīkotos, ja neatstātu tos bez ievērības.
 
Un kamēr Saule atradīsies 60 grādos no Mēness Ziemeļu Mezgla, Super Pilnmēnesim sekojošā nedēļa dos mums iespēju maksimāli izmantot šo potenciālu. Tam būs nepieciešama mūsu gatavība ieņemt jaunu redzējumu/ jaunu skatpunktu, pamatotu uz Ūdensvīra Pilnmēness apgaismoto jauno perspektīvu. Šis izvietojums, saistībā ar neseno Pilnmēnesi, prasīs no mums pārregulēšanos – un jo ātrāk mēs to spēsim izdarīt, atmetot veidu, kā mēs uz lietām skatījāmies līdz šim, par labu jaunajai uztverei – jo lielāku ražu mēs varēsim ievākt no šīs, mums tik ļoti nepieciešamās pārregulēšanās. Kāds, protams, var arī pretoties šai pārbīdei, un tie var būt tie, kas nokļūstot straumē, karo ar visiem (ieskaitot sevi pašu!). Taču šā vai tā – šis laiks palīdz mums atlaist ietiepību savā ceļā, un, atklāti runājot, visai nepamatotās iedomas, ka dzīvei ir jādara tas, ko mēs no viņas sagaidām, iepretim daudz rezonējošākam uzskatam, ka dzīvei attiecībā uz mums ir savi nodomi, kuri mums varbūt vēl nav izprotami, un ka tas, ko mēs uztveram kā ierobežojumus un neveiksmes – patiesībā ir varens portāls, caur kuru mums vajag iziet, lai saprastu tos. 
 
 
***
 
 
** no Maijas …**
Publikācija ir gara, un pie tam, šķiet ļoti aktuāla un nozīmīga …
tulkojums vēl nav galā … te ir tas, ko gribējās neatliekami publicēt …
Nobeigumu pievienošu – tiklīdz būs iztulkots!


http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5437180