otrdiena, 2014. gada 5. augusts

no 6.augusta līdz 10.augustam


Mēness bez kursa(čika laiks) –
6.augustā no plkst.17:52 – 24.00;
7.augustā no plkst.00:00 – 16:38;
9.augustā no plkst.11:09 – 16:52.


Šajos augstāk minētajos laika sprīžos kaut kā nekas neizdodas – rodas pinekļi, ja maizes rika krīt, tad noteikti ar apziesto pusi uz leju. Tāpat uzsākt kaut ko ir varenas pūles, jo arī tas buksējas. Klāt pie šīs buķetes nāk kašķīgums, strīds uz līdzenas vietas burtiski par niekiem. Nopirktās lietas beigu galā izrādās, ka vairs nemaz nepatīk, turklāt nav itin nemaz vajadzīgas. Vienvārdsakot no visa pāri paliek tikai un vienīgi – čiks!

Šīs nedēļas svarīgākie planētu aspekti debesu jumā!

7.augustā(līdz 15.augustam) precīzs Marsa un Neptūna trina aspekts – tātad Marsa aktivitāte un Neptūna iedvesma, iejūtība, iztēle un pat labsajūta palīdz lieliski relaksēties ūdenī, priecāties par lieliski padarītu darbu, vai tieši otrādi – uh……, beidzot atvaļinājums!!!

8.augustā ir vairāki aspekti:
Līdz 16.augustam Saules un Merkura savienojums Lauvas zīmē – spēcīgi aktivizējas radošā domāšana, bet tanī pašā laikā stipri var traucēt personīgais EGO! No 6.augusta līdz 11.augustam Merkuram laba saikne ar Urānu – tas radošajām domām piedod oriģinalitātes „piešprici”. Prāts atjautīgs. Vispār kopējā ainā tas pastiprina prieka izpausmes, līksmi. Lielisks laiks atklātām diskusijām.


9.augustā arī vairāki planētu aspekti:
Vispirms jau līdz 10.augustam Merkuram spriedze ar nopietno Saturnu – kas radīs sarunu laikā lielāku pretestību. Toties, ja sarunu biedri ir gatavi sadarbībai, tad šis aspekts veicina „auglīgu augsni” spraigajai diskusijai,  viss ir atkarīgs no pašu apziņas attīstības līmeņa. Iespējama kavēšanās un cita veida traucēkļi un apstākļu sakritības. Nevajadzētu baidīties no kritikas, tieši otrādi tai vajadzētu pievērst īpašu uzmanību, jo Merkura atrašanās Lauvas zīmē pastiprina EGO izpausmes, rezultātā rodas bezjēdzīgs aizvainojums.  Šajā pašā dienā Merkuram savienojums ar Lilitu – kas pastiprina domu radošumu jeb izdomas bagātību. Vajadzētu ļoti rūpīgi pārbaudīt  informācijas avotu un galējo lēmumu atlikt uz dažām dienām. Tātad 8.augustā viss būs atkarīgs no mums pašiem(cik esam patiesi un godīgi savos nodomos), un galu galā tā tas arī vienmēr ir, tikai ļoti neliels % ir atkarīgs no apstākļiem. Ir vēl viens svarīgs aspekts šajā dienā – Saules un Saturna savstarpēja spriedze, kura piedod dienai papildus atbildību ikvienam te uz Zemes. Zināmā mērā tas rada depresīvas un pat skumīgas situācijas. „Jāizbauda” pārāk liela slodze sirdij un arī nerviem. Visādā ziņā veselībai šis aspekts nav pārāk patīkams. Visi cilvēki pārsvarā ir noguruši, ir bezspēcības sindroms.


10.augustā ir tikai viens aspekts –
Kurš būs aktīvs līdz 20.augustam – Saules un Lilitas savienojums – ne visai labas karmas katalizators. Šajā laikā var vairāk izpausties cilvēka zemākās dabas īpašības, apziņa ir it kā aizēnota, Saules stari netiek klāt skaidrībai.


Rezumējot rodas sapratne, ka šīs nedēļas otra puse var tikt aizēnota ar pārāk lielu egocentrismu, pakļaujoties savas būtības zemākajai dabai varam iekļūt krietnās nepatikšanās, it īpaši tie, kuri tendēti uz azartspēlēm u.c. neveselīgiem izklaides pasākumiem. Esiet uzmanīgi savos izteikumos un pat secinājumos, pirms ko skaļi izsakiet, pārbaudiet cik šī informācija ir patiesa un kādi ir tās avoti.

Vislabvēlīgākā būs 6.augusta diena.
Kosmētiskām procedūrām piemērotāka – 8.augusts.
Matu griešanai – 8.augusts.
Organisma atslodzes diena – 10.augusts.

Lai jums viss izdodas. 

Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne