ceturtdiena, 2014. gada 28. augusts

Īsumā par Skaudību

Skaudība ir enerģija.
Skaudībai ir divas izpausmes.1) Kad skaudējam patīk, un viņš grib sev to, kas ir otram, vai tādu, kāds ir otram, ar negatīvu pieskaņu, ka man nav. 2) Skaudējam patīk, viņš priecājas, ka tam otram ir, un ja būs lemts, tad arī man būs kas līdzīgs, pozitīvā noskaņojumā.

Pirmajā gadījumā, Skaudējs, kurš ierauga kādu lietu (kaut ko, par ko viņam rodas skaudība), viņš šo Skaudības enerģiju no sevis nosūta tam cilvēkam uz skausto objektu. Šādā veidā Skaudējs no sevis ZAUDĒ SAVU DĀRGO ENERĢIJU, un pēc tam brīnās, kāpēc viņam nogurums, neveicas, pievelkas sliktākas situācijas..

Otrajā gadījumā, Skaudējs arī ZAUDĒ SAVU ENERĢIJU, bet viņš VISUMAM NOSŪTA POZITĪVU PIEPRASĪJUMU. Daloties ar prieku, tiek iekustināta arī sava IESPĒJU KRĀTUVE.

(bell) Savukārt Skaudības enerģijas saņēmējs, ja ir nedrošs (ak dieniņās, mani noskauda, kas nu būs...), par sevi nepārliecināts, sāk piesaistīt negatīvās situācijas.
(sun) (sun) (sun) Savukārt PAŠPĀRLIECINĀTS CILVĒKS SAŅEMTO SKAUDĪBAS ENERĢIJU VAR  IZMANTOT PAR VEIKSMĪGU SITUĀCIJU PIESAISTI, VEIKSMĪGIEM DARĪJUMIEM u.c..

Tāpēc, Esiet PAŠI NOTEICĒJI par enerģijām, kuras dodat no sevis apzināti, neapzināti, un PROTIET SAŅEMT CITU SŪTĪTĀS ENERĢIJAS.(hug) (dance) (music)
Dieviņš, Visums ir taisnīgs, kā pats prasīsi, kā domāsi, tā saņemsi. Pat negatīvās domas, tiek pārprogrammētas par pozitīvām, ja cilvēks PATS ŠĀDI SEV IZVEIDO SAVAS DZĪVES PROGRAMMAS (viss, kas labs vai slikts, man notiek par labu... )
Tāpēc rodas atziņa(pray) : PAŠPĀRLIECINĀTI, RADOŠI, POZITĪVI CILVĒKI VAR PRIECĀTIES, KA SKAUŽ, JO ŠĪ ENERĢIJA VAIRO LABKLĀJĪBU. (heart)
Raksta Velta Br. 2014. 28.augustā.
http://www.draugiem.lv/blogs/#/user/1045864/blog/?p=12308372