trešdiena, 2014. gada 20. augusts

DNS spirāles saikne organismā ar Visumu


Zinātnieki ievietoja apaugļotus vardes ikrus divās kamerās, kurās tika radīti visi kurkulēnu attīstībai nepieciešamie apstākļi. Bet vienu no divām kamerām ekranēja tā, lai tajā neiekļūtu nekādi elektromagnētiskie un akustiskie izstarojumi. Parastajā kamerā ar laiku no ikriem iznāca pilnīgi veseli kurkulēni, kas pēc tam izauga par vardēm. Ekranētajā kamerā daļa ikru gāja bojā, bet no pārējiem radās kropli kurkulēni, kas drīz vien tāpat nomira.

Šis eksperiments parādīja ārējo, no kosmosa nākošo izstarojumu nozīmīgumu, kas nes organisma attīstībai nepieciešamo informāciju. DNS ir antenas, kas pavērstas pret kosmosu un pieņem kosmisko informāciju. Pieņemtās informācijas ieraksts notiek viļņu līmenī, akustiskajos un elektromagnētiskajos laukos.

Šajā eksperimentā iegūtie dati saskan ar interesantiem rezultātiem, kas iegūti pētījumu gaitā, ko veica Eigena skola Makša Planka institūtā Vācijā. Pētīdami ģenētisko kodu, vācu zinātnieki nonāca pie secinājuma, ka informācijas atslēgas daļai, kas ierakstīta un rakstāma kā kvaziruna visu mūsu planētas organismu hromosomās, ir mākslīgs raksturs. Pēc P. Garjajeva domām, Zemes organismu genoms vismaz daļēji ir poligons konotāciskām eksobioloģiskām, kosmiskām ietekmēm.
 
http://www.sirius-riga.lv/Dzives%20Etika