svētdiena, 2014. gada 24. augusts

no 25.augusta līdz 31.augustam


Mēness bez kursa(Čika laiks) - rodas pinekļi, ja maizes rika krīt, tad noteikti ar apziesto pusi uz leju. Tāpat uzsākt kaut ko ir diezgan sarežģīti, jo arī tas buksējas. Klāt pie šīs buķetes nāk kašķīgums, strīds uz līdzenas vietas burtiski par niekiem. Nopirktās lietas beigu galā izrādās, ka vairs nemaz nepatīk, turklāt nav itin nemaz vajadzīgas. Vienvārdsakot no visa pāri paliek tikai un vienīgi – čiks! Ieklausieties savā intuīcijā!!! Čika laikā jāsakārto lietas, kuras ir jāsakārto.

25.augustā no plkst.00:00 – 12:33;
27.augustā no plkst.05:29 – 24:00;
28.augustā no plkst.00:00 – 00:54;
29.augustā no plkst.19:00 – 21:00;
30.augustā no plkst.00:00 – 11:53.

No 16.augusta līdz septembra sākumam ir ieslēdzies viens no visnelabvēlīgākajiem aspektiem debesīs – un tas ir Marsa(kara Dievs) un Saturna destruktīvais aspekts(precīzs savienojums 25.augustā) – garīgi nobriedušajiem šis aspekts nes tikai un vienīgi izdošanos. Dod konkrētu un praktisku rezultātu. Bet garā vājākiem šis aspekts izsauc virkni neizdošanos, traumas un visādā ziņā dzīvībai ārkārtīgi bīstamas situācijas. Šis aspekts veicina terorisma un agresijas izpausmes. Padziļinās krīzes situācija.

25.augustā plkst.17:12 jaunMēness – šajā mēnesī saejošā opozīcijā ar Neptūnu veicinās dažāda rakstura noslēpumu atklāšanos. Būs dažāda rakstura kaislības vētras attiecībās un arī strap sadarbības partneriem. Infekciju slimību uzliesmojums.

25.augustā ir vairāki precīzi aspekti debesīs, to darbības amplitūda būs gandrīz vai visu šo nedēļu:
Intelektuālais Merkurs veidos labu aspektu ar darbīgo Marsu un nopietno Saturnu – tas veicinās un aktivizēs smadzeņu darbību, kā arī būs lieliskas iespējas noslēgt izdevīgus sadarbības līgumus. Tāpat jebkura iniciatīva tiks novērtēta pat ļoti atzinīgi. Darba sapulcēs būs viegli vienoties par tekošajiem darbiņiem. Jāieklausās gados vecāku cilvēku padomos. Priekšniecība būs labvēlīgi noskaņota.

Tāpat mīlīgajai Venērai būs labs aspekts ar neaprēķināmo Urānu, kas dienas fonam piedod draisku noskaņojumu, draudzīgumu un mīlestība no pirmā acu skatien.

26.augustā(strādā līdz augusta beigām) precīzais Venēras un Saturna šķiršanās aspekts – tiek veicinātas problēmas jebkāda veida sadarbības un privāta rakstura attiecībās. Harmonijas trūkums. Skumjas un dziļas dvēseles sāpes. Acīmredzot bērnu skolas sagatavošanās pasākumi ģimenes budžetā ienesīs krietnu finansiālu robu. Tāpat Venērai būs vienlaicīgi ļoti slikts aspekts arī ar kareivīgo Marsu kas attiecībām piedod ļoti kaislīgas dabas raksturu. Greizsirdības scēnas. Uzvedība būs vairāk nekā destruktīva bez īpašas izsmalcinātības. Tieši, atklāti un pat agresīvi tiks pausta patiesā nostāja pret pretējo dzimumu un citādi domājošiem. Tāpat pastiprināsies kāre pēc mīlas piedzīvojumiem. Un nav vēlams ieguldīt līdzekļus biznesā, jo cerētai rezultāts varētu izpalikt.

28.augustā ir precīzs Venēras un Lilitas savienojuma aspekts (tā ietekme ir no 23.08.14.-1.09.14.)- te emocionalitāte un paaugstinātais jutekliskums provocēs ne visai labas darbības. Pieaugs saldkaisle un erotiskais uzbudinājums.

Tāpat no 22.augusta līdz 5.septembrim debesīs strādā Saules un Neptūna pretstāve – precīzais aspekts būs 29.augustā – te tiek veicināta savstarpēja nesapratne un paaugstināta lielummānija. Tieksme izklaidēties var provocēt tūlītējas nepatikšanas. Vajadzētu atlikt visāda veida darījumus un komerciāla veida pasākumus. Šajā laikā uzdarbojas cilvēki ar zemiem instinktiem. Esiet piesardzīgi un saudzējiet sevi. Jābūt īpaši piesardzīgiem ceļojuma laikā. Šis aspekts veicina Saules aizklāšanos ar dūmiem, mākoņiem.... un vispār trūkst Saules gaismas. Pieaug nokrišņu daudzums.

Organisma atslodzes diena – 25.augusts.
Skaistumkopšanas dienas – 28., 29.. augusts

Lai jums visiem izdodas!
http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=12292235
Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne