svētdiena, 2014. gada 10. augusts

no 11.augusta līdz 17.augustam


Mēness bez kursa(čika laiks) –
11.augustā no plkst.01:12 – 15:55;
12.augustā no plkst. 19:01 – 24:00;
13.augustā no plkst.00:00 – 16:00;
15.augustā no plkst. 18:50 – 18:58;
17.augustā no plkst.15:26 – 24:00;
18.augustā no plkst.00:00 – 01:41.

Šajos laika sprīžos kaut kā nekas neizdodas – rodas pinekļi, ja maizes rika krīt, tad noteikti ar apziesto pusi uz leju. Tāpat uzsākot kādu darbību ir jāpieliek lielas pūles, jo viss it kā buksējas. Klāt pie šīs buķetes nāk kašķīgums, strīds uz līdzenas vietas burtiski par niekiem. Nopirktās lietas beigu galā izrādās, ka vairs nemaz nepatīk, turklāt nav itin nemaz vajadzīgas. Vienvārdsakot no visa pāri paliek tikai un vienīgi – čiks!

Šis nedēļas svarīgākie notikumi debesīs:

Vispirms planēta Venēra 12.augustā plkst.10:24 ieiet Lauvas zīmē līdz 5.septembrim – un ko tad mēs te baudīsim līdz septembrim? Sievietes būs īpaši pievilcīgas un seksīgas. Tātad, ja vēlaties kādam īpaši patikt, tad droši uz priekšu! Lauvām patīk spēlēt izrādi jeb izrādīties, nu tad „pucējat savas spalviņas” apmeklējiet skaistumkopšanas salonus, iegādājieties stilīgu apģērbu un košus aksesuārus, lai jūs var pamanīt. Nu un protams dodoties uz teātri pievērsiet īpašu uzmanību savam izskatam, piefiksējiet savās galviņās kādu tad vēlaties sastapt savu vienīgo, spilgti iztēlojaties šo brīdi, un kas zina, Liktenim jau labpatīk šad un tad izspēlēt kādu grandiozu teātra izrādi, kura saucas – DZĪVE. Vīrieši – neskopojieties ar komplimentiem, jūsu planēta Marss kā reizi atrodas ļoti labās pozīcijās. Un vēl, mīļie vīrieši – neskopojieties ar dāvanām, tas ilgtermiņā tomēr atmaksājas. Lai jums viesiem izdodas!

No 12.augusta līdz 24.augustam veidojas Venēras un Jupitera konjukcijas aspekts – kas sola mums te bezmaz vai leiputriju. Šīs nedēļas nogalē būs īpaši daudz svētku, kāzas u.c vērienīgu pasākumu.

Līdz 13.augustam debesīs vēl aizvien būs izejošs jeb izklīstošs Saules un Saturna spriedzes aspekts, kur optimisms un prieks rīvēsies ar stingro, reglamentējošo un stipri ieturēto Saturnu. Tātad līksme tiek iegrožota. Nebūs jums te nekādi svētki, a nu ka strādāt! Šis aspekts īpaši smags ir hroniskajiem sirds slimniekiem. Jā un dienesta romāni var ciest spēcīgu fiasko! Tātad ar priekšnieku nē un nē!!!!
15.augustā fiksais un apsviedīgais Merkurs ieiet Jaunavas zīmē līdz 2.septembrim – un cik tad prātā apsviedīgi būsim? Planēta ir ātra un direkta, tātad domu un ideju bagātība būs. It kā nevajadzētu nekur iestrēgt, bet kas zina? Merkuram ir divējāda daba, kā jau dzīvsudraba aizbildnim. Grūti saķerams un iespējama pat saindēšanās.  Tāpēc jau ar tiem vārdiem tā prātīgi. It īpaši Jaunavas zīmē, kur tas ir diezgan spēcīgs iedziļinoties detaļās un pamanot katru nieku un pie tam vēl pamanās ievērot katru sīkumu pie citiem. Piekasīgs! Būs ļoti grūti saprast abstraktas jeb mūsuprāt neskaidras lietas. Te viss ir konkrēts, piezemēts!

No 11.augusta līdz 19.augustam starp sociālo planētu Jupiters un neskaidrību radošo planētu Neptūns ir kompromisa meklējumu aspekts. Tātad diplomātiskajos dienestos notiek kaut kāda neskaidra „pārbīde”. Viss, kas tāls un netaustāms ir stipri nesaprotams. Notiek lomu pārbīde, tik kādos virzienos, to mēs tikai vēlāk dabūsim just uz savas „ādas”. Dod Dievs, lai mums vienmēr ir mierīgas un Saulainas debesis. Jā un vēl, ekonomikas lauciņos ir diezgan plašas „neskaidrības”, es te mēģinu maigi izteikties, bet man šķiet, ka migla tomēr vairāk sabiezēs, ņemot vērā to, ka Jupiters atrodas fiksētā zīmē. Cik nu esmu informēta, tad daudzām valstīm jāmeklē  potenciālais tirgus noiets savām precēm, nu šis ir viens no aspektiem, kas saka, ka būs pie kaut kā jāpielāgojas. Būs jāpieņem kaut kādi ierobežojumi, lai vispār par kaut ko spētu vienoties.

Venēras un Neptūna kompromisa aspektu nepieminēšu, jo tas ir pārāk īss. Vien izteikšos, ka potenciālajam partnerim nāksies pielāgoties vai pieslīpēties, ja būs gribēšana veidot kaut ko ilgtermiņā. Būs jāpieņem kaut kādi neskaidri apstākļi, vai tieši otrādi – tie jāizprot.

No 9.augusta līdz 21.augustam debesīs Marsa un Plutona labvēlīgais aspekts – kas sola varas ešeloniem panākumus. Bet mums vienkārši mirstīgajiem – sola enerģijas pieplūdumu, kā arī ambiciozitāti. Enerģija tiek guldīta auglīgā augsnē. Vīriešiem pieaug svarīgums.

Veļas mazgāšanas dienas – 12.un 13.augusts

Īpaši laba diena – 12.un 16.augusts.

Piemērota diena skaistumkopšanas kūrēm – 17.augusts.

Pirts diena – 12.augusts.
Lai jums visiem izdodas

•Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne