piektdiena, 2014. gada 22. augusts

22.augusts - Muluk enerģija 2


Šodien 22.augusts - diena, kad jāpauž sava griba Visumā 

 Šajā dienā gaisā valda Austrumu enerģija Muluk - Ūdens, Informatīvais lauks, Debesu rasa, Informācija, Zemapziņas un Karmiskā informācija. Visi šie paskaidrojošie vārdi ir šī enerģija, ko mēs varam izmantot, vai arī, protams, neizmantot!

Šodien informācija ir tā, pie kuras mums ir ļoti viegli piekļūt - varam to lasīt no informatīva lauka, varam ar to darboties - to transformējot un mainot sev patīkamā virzienā, varam izzināt paši sevi un savu zemapziņu. Viss, kas saistās ar informācijas uzņemšanu, izzināšanu un izprašanu - šodien viegli iet no rokas.

 Muluk enerģija ir kā upe, kas plūst cauri Visumam un mums tikai tajā ir jāielec  Griba ir tā, kas saslēdz mūs ar šo enerģiju, tamdēļ gribēsim zināt, gribēsim izzināt paši sevi un dalīsimies ar to informāciju, kas ir mums pieejama, lai upes straume skalo ārā visu veco un sastāvējušos informāciju - un vietā nes ko jaunu!

 Informācijas plūsma šodien iedos kustību kādā noteiktā virzienā  griba būs tā, kas noteiks šo virzienu! Taču ļoti iespējams, ka saskatīsim šīs dienas notikumos divas puses - jo otrā viļņa diena ir tā, kas ļauj mums apjaust monētas divas puses!

Ļausim informācijai plūst un izvēlēsimies - kurā virzienā mēs patiesi vēlamies, lai tā manifestējas!
 
 
 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija