svētdiena, 2014. gada 24. augusts

23.augusts - Ok enerģija 3


23.augusts - sestdienas diena, kas pēc Saules kalendāra iekrīt trešajā viļņa dienā, Ok enerģijā - darbības, kustības un ritma dienā!

Un lai vai cik savādi tas liktos - šodien mēs spējam ļoti daudz izdarīt un tas ir ļoti labi, ja darbojamies  taču vairums no mums, kas dzīvo saskaņā ar septiņu dienu darba nedēļu, šodien laiski pavada dienu, jo ir brīvdiena!

 Septiņu dienu nedēļas ritms neatbilst dabiskajiem ritiem un ļoti bieži, kad mūsos ir pāri pārēm enerģijas un dabas ritmi atbalsta un saka, ka ir laiks darīt - sistēma saka - ka ir jāatpūšas. Caur to tikai samazinot mūsu iespēju ģenerēt to, ko vēlamies! Un padarot mūs par vergiem...

Šodien ir laba diena, lai mēs darbotos un šodien mūsu iepriekšējās dienās paveiktais - iegūst savu ritmu un kustību! Varētu teikt - ka iepukstas idejas sirds, kas virza visu uz priekšu. Un ja šodien darbojamies - tad vides impulsi sakārto mūsu darbību un mēs nonākam pie tādas darbības - kas mums pašiem tīk!

 Diena pati par sevi visu kārto un pievērš uzmanību formai!

 Mēs spējam saskatīt tikai to, ko mīlam, un ja esam dogmātiski vai fanātiski kādā tēmā- tad šodiena to ļoti spilgti cels gaismā!

Šajā vilnī mūsu darbība ieņems formu, kādu vēlamies, ja ļausimies impulsiem to sakārtot!

Šodiena ļaus mums apzināties, kas mums patīk un kas nepatīk! Ļaus saskatīt formas un to mijiedarbību, un ja būsim modri - spēsim pamanīt pastāvošās smalkās formas šajā Visumā!

Darbs dara darītāju! Idejas sirds iepukstas tādā ritmā, kāds ir tīkams mums, ja nenobīstamies un mīlam sevi ik uz soļa!



Visuma laika un telpas radošā alķīmija