svētdiena, 2014. gada 31. augusts

29.augusta diena - Kib enerģija 9


Šodien Uguns ir tā, kas savieno ar šīs dienas enerģiju, kas ir 9 Kib enerģija!
Tamdēļ iedegsim sveces, iekursim kamīnus un kursim uguni gan burtiskā nozīmē, gan katrs pats sevī!

Mūsos katrā mīt šī Dievišķā uguns, ko šodien varam jo spēcīgi atmodināt un caur to palaist vaļā visu smagumu, nepiedotas lietas, sirds sāpes un visu to, kas nes smagu emocionālu nastu!

Ja vakar lidojām un caur lidojumu transformējām emocijas un sajūtas, tad šodien mums sevī un savā dzīvē ir jāaktivizē Uguns stihija- un tā parādīs patiesību!


 Mums ir jāapzinās, ka esam kā uguns, kas izgaismo un attīra, un mūsos ir šī uguns, kuru jo īpaši šodien varam izmantot savas dzīves radīšanai un apziņai, ka esam radītāji!

Šodien ļausim dienai ritēt savu gaitu un patiesība izgaismosies! Un patiesība ir tā, kas ļauj jebkuru dzīves situāciju ieraudzīt patiesības gaismā un caur to palaist to vaļā...

Dienas enerģija izgaismo, rāda patiesību un nes sevī viedu gudrību..

Tamdēļ būsim modri, būsim "šeit un tagad" mirklī un vērosim... Ikkatrs nejauši pateiktais vārds, ikkatra situācija, ikkatrs satiktais cilvēks šodien mums rāda kādu patiesību! Iespējams, esam kādu jautājumu prasījuši Visumam - un šodiena izgaismo to, ko esam vēlējušies zināt!


Ļausim iedegties šodien patiesības liesmai un piedosim, palaidīsim vaļā un atbrīvosimies!

 Uguns ir tā, kas izgaimo un visu sadedzina un tāpat arī mēs katrs šodien spējam izgaismot, piedot sev un apkārtejiem, un atbrīvoties no emocijām, kas šķiet smagnējas! Un šī patiesība aizsāks ko jaunu mūsu katra dzīvē!

Kib ir Dienvidu enerģija - un lai mēs to pilnvērtīgi izmantotu - mums ir jābūt tagadnes mirklī:) vienkārši jābūt un viss pats notiks:)

 Lai mums katram Ugunīga šī diena:)