trešdiena, 2013. gada 20. novembris

Viedas Meistars Ilarions 17- 24.novembris/2013

Mīļie!
Tuvojoties ziemas saulstāvjiem ziemeļu puslodē un vasaras saulstāvjiem dienvidu puslodē, cilvēces sirdis sakustēsies, uzņemot kosmosa raidītos spēcīgos gaismas starus; šajā laikā mīlestības vibrācijas transformēs daudzas sirdis. Laika periodā līdz saulstāvjiem ļoti svarīgi ir sevī saglabāt gaismu un fokusu uz gaismu, kā arī uzturēt līdzsvaru. Augšupcelšanās garīgo ceļojumu automātiski vada jūsu daudzdimensionālie aspekti un jūsu individuālie centieni palīdz radīt šādu iespēju visai cilvēcei.


Ikdienā vērojiet apziņā ienākošās domas un sajūtas, jo dažas no tām var nebūt jūsējās, bet gan piederēt apkārtējiem cilvēkiem. Tāpēc ir ļoti svarīgi katru dienu uzsākt ar sava enerģētiskā lauka attīrīšanu, lai tad, kad dotos dzīves aktivitātēs, jūs varētu izšķirt- kuras domas un sajūtas nāk no apkārtējiem. Šādos brīžos vizualizējiet violeto liesmu, kas sadedzina un attīra šīs domas un sajūtas un sūtiet tās transmutēšanai uz Lielo Centrālo Sauli, lai tās tiktu pārstrādātas atpakaļ par gaismu. Daudzi esat daudz par daudz jutīgi pret apkārtējo enerģijām un tāpat arī Zemes enerģijām, un tādēļ jums konsekventi un pastāvīgi jāpraktizē sevis stabilizēšana un attīrīšana.

Augstās enerģijas daudzus cilvēkus padara miegainus un lēnus - tāpēc gribam teikt, ka daudzi svarīgi procesi notiek jūsu būtības citos līmeņos un ar jums viss ir kārtībā. Ļaujiet sev pēc sajūtām un vajadzības atpūsties. Tie, kuri regulāri apmeklē šo mājas lapu, ir ļoti aktīvi augšupcelšanās procesa dalībnieki uz šīs planētas un ir iesaistīti daudzos uzdevumos, kas prasa dalību citos jūsu būtības līmeņos; jūsu mīlestības pilnais čaklums un uzcītība tiek ļoti augsti novērtēta un šajos laikos ir ļoti vajadzīga. Jūs esat tie, kuri patiesi vēlas kalpot šai planētai un visām tās dzīvības formām. Kalpojot šādā veidā, jūs piedalāties galaktikas mēroga norisēs.

Atvēliet laiku, lai pateiktu paldies galaktiskajiem brāļiem un māsām par viņu atbalstu, uzmundrinājumiem un labo gribu, ko tie jums raida pašaizliedzīgi un priekpilni. Centieties savienoties ar viņu enerģijām un sajutīsiet prieku un smieklus, kad viņi būs jūsu tuvumā- tāda ir viņu radītā lauka ietekme. Jūs visi tuvojaties šādam būtības stāvoklim, un patlaban izejat apziņas gaiteņus uz augstākiem būtības ceļiem un izpausmēm. Sajūtiet tūkstošgadu polaritātes pieredzi, kas tiek noņemta no jūsu pleciem un pieslēdzieties Dievišķās Mātes mīlestības vibrācijām, kas tiek izstarotas aizvien spēcīgākās straumēs līdz jūs esat piepildīts ar gaismu.

Jūs visi to ierakstījāt savā dzīves plānā vēl pirms spērāt kāju uz šīs planētas; visa jūsu pieredze katrā polaritātē ir virzījusi jūs pretim šim svarīgajam transformāciju pagrieziena punktam un jūsu ceļojumam atpakaļ uz Avotu, no kurienes reiz atnācāt daudzus eonus atpakaļ. Šis patiešām ir priekpilns laiks, Zeme un cilvēce ir sasniegusi briedumu. No jums šobrīd tiek prasīts tikai un vienīgi- turpināt stingri saglabāt savu nodomu, lai redzētu misiju īstenojamies. Jūs esat izgaismojuši ceļu citiem un tie viegli un droši var to iet vēl lielākā skaitā nekā jebkad domāts un cerēts.

Līdz nākamajai nedēļai...
ES ESMU Ilarions


©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.http://www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message


Tulkoja Māra Brantehttp://gaismasdarbinieki.blogspot.com