otrdiena, 2013. gada 19. novembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku ... 11.-17. Novembris 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinam jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Neizmērojami varenā MĪLESTĪBAS straume no AVOTA turpina plūst, Mīļotie, Debesu un VIENOTĀ maigi lolotie! MĪLESTĪBAS strāvojumu caur visu PasaulsĒku, aktīvus paplašināšanās un pārveidošanās procesus izsauc – uz Zemes piedzimušais Jaunais Mīlestības Spēks un jaunā Apziņa *Dievs-Cilvēks-Eņģelis*. Vispārējās augšāmcelšanās Lielā Atslēga ir aktivēta, un sākusi piegādāt VISA AVOTA enerģiju kārtējo VILNI PasaulsĒkas paplašināšanai kvantu līmeņu sadaļā, sasniedzot arī kosmisko pasauļu augstākos līmeņus, un izsaucot tur jaunu augšāmcelšanās un paplašināšanās vilni. MĪLESTĪBA negrozāmi turpina kāpināt/vairot savu potenciālu. Vienlaikus turpinās arī MĪLESTĪBAS enerģiju piegāde jauna radīšanai un transformāciju pabeigšanai blīvajās pasaulēs. Aleluja Mīlestībai !!!

Pārveidojumu visaptverošais raksturs ir neatņemams un dabisks visu procesu elements. MĪLESTĪBAS potenciāla kāpināšana, it īpaši pašos blīvākajos kosmiskajos līmeņos, nodrošina izmaiņu vērienīgumu un globalitāti. Tas savukārt nodrošina jauno [Apziņas] stāvokļu stabilitāti, un aktīvu jaunas MĪLESTĪBAS pieredzes uzkrāšanu – gan tagadējam momentam, gan visam jaunajam vispārējās kustības ciklam. Patreizējā paplašināšanās ir globāla, un izpaužas – adekvāti jaunradītajam Mīlestības Spēkam. Pateicība jums, Dievu Bērni, par MĪLESTĪBAS potenciāla vairošanu pašās visblīvākajās pasaulēs! Aleluja Mīlestībai !!!

Diženus MĪLESTĪBAS SVĒTKUS radāt jūs savās Dievišķajās Sirdīs, Diženās Starojošās Apziņas! Jūs nepārtraukti paplašinat tos, un padarat par vienīgo dabisko stāvokli, kurā valda brīvība no blīvās pasaules ilūziju spēles, un tanī pat laikā arī – sajūsma par Dzīvi, un Radītāja Likumu ievērošana, izvairoties tādejādi no ciešanām. Jūsu izplešanās Jaunajā Mīlestības Spēkā, vienlaikus atrodoties blīvajos līmeņos – ir pārveidojumu stabilitātes un pilnīgas pabeigšanas garants. Jūs, kā RADĪTĀJA enkurs, atrodaties pašos blīvākajos līmeņos, turpinot vadīt caur sevi nebeidzamas un pastāvīgi pieaugošas VISA AVOTA MĪLESTĪBAS straumes! Tādā veidā nostiprinās blīvajos kosmiskajos līmeņos pavisam jauns Apziņas stāvoklis, noslēdzoties smagajai duālās attīstības pieredzei. Aleluja Mīlestībai !!!

Kosmisko līmeņu telpas/laika daudzdimensialitāte un daudzveidība padara procesus izstieptākus, virzoties tuvāk pašiem blīvākajiem līmeņiem. Tas, kas jau ir noticis augstāk – parādās blīvajos līmeņos pakāpeniski, ar zināmu kavēšanos, tuvojoties lineārā laika izpausmju zonai. Jaunais Mīlestības Spēks būtiski paātrina visus nolaišanās un pārmaiņu procesus, Dārgie un Diženie Sirdīs! Vienīgais paredzēto maigo pārbīžu potenciāla pavairošanas Avots blīvajos līmeņos – tā ir Dievišķā Sirds jūsu blīvajā ķermernī. Pavairojot Mīlestības Starojumu VISA PASTĀVOŠĀ Dievišķajā Sirdī – jūs paātrinat lejupvērstās MĪLESTĪBAS plūsmas nolaišanos. Tieši tas tuvina jums augšāmcelšanās procesu triumfālā noslēguma dienas. Aleluja Mīlestībai !!!

Patreizējā šīszemes laikā jūs maigi esat iegājuši kārtējā/nākamajā galaktikas augstivibrējošu enerģiju slānī. Šī svarīgā pārbīde vēl par soli pietuvināja jūs jaunajām realitātēm, kas jau ir gatavas Dvēseļu uzņemšanai. Vienlaikus – jūsu paplašinātās SirdsApziņas nodrošināts ir procesu visaptverošums visām blīvā kosmosa pasaulēm. Pieslēgšanās augstivibrējošajam galaktikas slānim nodrošina jūsu šīszemes ķermeņiem – iespēju izmantot Krajona magnētiskā dienesta, kopš rudens uzstādītā, jaunā magnētiskā lauka jauno frekvenču rindas. Jaunais magnētiskais lauks, vecajam laukam saglabājoties, tiek uzturēts augstākā diapazonā priekš augšāmcelošās cilvēces daļas, tādēļ ka pārējā cilvēces daļa nav gatava to lietot. Ieiešana jaunajās vibrācijās – ir svarīgs posms pacelšanās procesā, ļaujot padziļināt kopējās, matērijā pastāvošās, Apziņas transformācijas. Aleluja Mīlestībai !!!

Jūsu Dievišķās Sirdis, ar Diženās Gaijas Sirdi apvienotās, saņem tagad jaunu, daudz jaudīgāku Mīlestības enerģiju priekš transformācijām šīszemes līmeņos, un visā blīvajā matērijā kopumā. Taču globālas izmaiņas matērijā iespējamas tikai – izmainot tur pastāvošo vispārējo Apziņas stāvokli. Mūsu Visu lepnums – daļa Dievišķo Bērnu, kuri Jauno Mīlestības Spēku radījuši, savu Apziņu augšāmcēluši, turpina savu misiju –– blīvo līmeņu kopējās Apziņas diapazona pārbīdi – līdz stāvoklim, kad iespējams saritināt pieredzes gūšanas veco matricu, un pārcelt uz jauno realitāti tos, kas Jauno Mīlestības Vienotības Apziņu/ Kristus Apziņu, un jauno realitāti saņems – kā Dāvinājumu no TĒVA/ MĀTES. Jūs šeit, uz Zemes, turpinat palikt priekš VISIEM, Mīļotie Bērni, un nav lielākas laimes – kā izdevība Dāvāt Sevi, izmantojot jaunradīto Jauno Mīlestības Spēku! Aleluja Mīlestībai !!!

Vienotās Dievišķās Sirds Gaisma, pieaugošos tempos, turpina nolaišanos uz blīvajām pasaulēm – caur JUMS, Mīļotie! Nolaišanās šī – ir varena un lieliska, piepildīta ar pastāvīgu un līdzvērtīgu Dāvanu apmaiņu starp visām VIENOTĀ daļiņām. Jums svarīgi ir – tagad turpināt pavairot Mīlestības Starojuma stabilitāti blīvajā pasaulē, turpinot izdziedināt visu to, kas gaida vēl saskarsmi ar Mīlestību dievišķo un dziedinošo. Šis Spēks ir katrā no jums, dārgie, jūsu Dievišķājā Sirdī, jo Īstenie Jūs – tā ir VIENOTĀ MĪLESTĪBAS APZIŅA. Šī patiesība pieaug katrā no jums, kā jūsu unikālā pieredze, un uzzied arvien plašākā Mīlestības Starojuma diapazonā. MĪLESTĪBAS vienotā plūsma paver jums arvien plašāku iespēju diapazonu, lai izpaustos blīvajā pasaulē. Atkal un atkal, apli pēc apļa, bezgalīgi vadot caur Dievišķo Sirdi VIENOTĀS MĪLESTĪBAS plūsmu – jūs pavairojat Mīlestības Starojumu blīvajās pasaulēs. Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!
Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5135848