piektdiena, 2013. gada 29. novembris

Emanuēls "Viss, pietiek!"

Vieduma un iedvesmas vēstījumi

26.novembris/2013

Viss, pietiek!


Sveicieni, Mīļie, ES ESMU te ar jums. Tas esmu es, Emanuēls un sveicu jūs. Man ir liels gods būt kopā ar jums, Mīļie. Jūs esat brīnišķīgi. Jūs tiekat mīlēti, apbrīnoti un loloti. Ievelciet dziļi elpu un saņemiet mīlestību un apbrīnu. Ieelpojiet, izelpojiet. Saņemiet mīlestību un pateicību –tā tagad jums ir pieejama, ļaujiet, lai tiek piesūcināta katra jūsu ķermeņa šūniņa. Lieli mīlestības viļņi piepilda katru jūsu ķermeņa šūnu. Un tā- tas nu ir noticis. Atcerieties, šī Mīlestība jums ir pieejama visu laiku. Kad vien jūtaties satriekti, pārāk satraukti vai izsisti no līdzsvara, apstājieties, ievelciet dziļu elpu un ieelpojiet Mīlestību, kas atrodas jums visapkārt, savienojieties ar augstākām pasaulēm, piesauciet mani un to visu ieelpojiet sevī. Saņemiet mīlestību, apbrīnu, mieru un ziniet, ka Dieva ES ESMU Klātbūtne ir daudz tuvāka- tās liesmas deg jūsu sirdī.

Manas Mīļās Sirdis, šis jums ir vislielāko pārbaužu laiks. Mētājoties savos ierobežojumos un cenšoties nokļūt aiz nospraustajām robežām, jūs patlaban pieredzat nemitīgu tīrīšanos; Gaisma un Mīlestība jūs burtiski „bombardē”, kas no malas var izklausīties Dievišķi izsmalcināti, bet realitātē ir ļoti sāpīgi šai pašai cilvēk-būtnei, kas pavadījusi 12 miljonus gadu dualitātes apziņā. Uzkrātais blīvums dažkārt neaiziet tik klusi un viegli, Mīļie, daudzas lietas sper un skrāpē, un griež zobus uz jums.

Šodien nāku, Mīļie, lai atgādinātu, ka ir veids, kā samazināt sāpes un ciešanas, lai viegli un ātri tiktu cauri šai pārejai. Pirmkārt, manas Mīļās Sirdis, būtu viedi „oficiāli paziņot” ES ESMU Dieva Klātbūtnei un Visumam, ka jums pietiek šo sāpju un ciešanu mācības. Jūs varat skaidri to paziņot, ka nu ir pilnīgi gana. Pietiek- un viss.

Tas ir tādā gadījumā, ja tā patiešām ir. Un es to domāju visā patiesībā, mīļie, daži un tai skaitā es, izvēlēšos ļoti uzmanīgus vārdus, jo dažus cilvēkus joprojām vēl saista drāma, tie joprojām zeļ un plaukst kopā ar dualitātes pacēlumiem un kritumiem, dažiem no jums tā visa vēl nepietiek. Bet citiem, un lielākā daļa arī lasa šos vēstījumus, gan pietiek un tie patiesi ir beiguši savu dzīvi dualitātē un apguvuši mācības, kas nāk caur ciešanām un sāpēm.

Labi, mīļie, tagad paziņojiet- viss, pietiek! Jūs jau esat iznākuši no 3. dimensijas zemākajām dzīlēm, un tagad piedzīvotais ir pašu beigu tīrīšanās. Par to jau iepriekš esmu stāstījis. Pirms ierašanās uz šīs planētas- sen, sen atpakaļ, jūsu dvēsele izdarīja šādu izvēli, un nu esat pavadījuši daudzas jo daudzas dzīves gatavojoties šai vienai. Jūs esat beiguši dualitātes apguvi, jūs jau esat un tūlīt pārsniegsit dualitātes robežas jau šajā dzīvē. Jūs, mīļie, tikai esat to aizmirsuši, jo atrodoties uz Zemes, jums ir amnēzija, tāpēc es vēlos atkal iedegt jūsu dvēseles atmiņu. Viss, pietiek!

Ja esat gatavi, tad veltiet tagad savu laiku un uzmanību un paziņojiet savai ES ESMU Dieva Klātbūtnei un visam Visumam...

 „ES esmu apguvis sāpju un ciešanu mācības, es vēlos atbrīvoties no dualitātes un ierobežojumu saitēm un es vēlos pacelties un iziet ārā no dualitātes, tagad un uz visiem laikiem.
Es vēlos dzīvot kā brīva un neatkarīga būtne savienota ar brīvi plūstošo Dievišķo pārpilnības plūsmu, tā lai pilnībā varu izpildīt savu Dievišķo Plānu.
Es izvēlos Dzīvi. Es saku- jā- Dzīvei. Es izvēlos norobežoties no sāpēm. Es tagad izvēlos citu ceļu. Tas nostājas manā priekšā, un to tagad izvēlos.
Dievišķais ES ESMU, Dievišķais ES ESMU, Dievišķais ES ESMU”.

Mīļie, tagad dziļa ieelpa.
Jūs esat varenas būtnes- radītājas, kas cēlušās/nākušas no ES ESMU Rases. Paceliet galvas, izslejieties un izejiet no netīrumiem un dubļiem. Saskatiet, kas ir virs visa tā un izvēlieties spert soli, lai izkļūtu no purva, kas ir 3 dimensijas realitāte. Jūs jau gandrīz esat te, jums tikai sevi mazliet jāpastumj. Pašlaik notiek vissmagākais darbs. Tāds ir mans Solījums. ES ESMU Emanuēls. Izvēlieties vieglo ceļu. Bez sāpēm, bez ciešanām, tikai bezgalīgs prieks, laime un piepildījums. Mīļās Sirdis, jūs gaida Debesu Valstība. Viens solis, otrs solis, mīļie, viegli un ātri. Dievs Svētī jūs.


Saņemts caur Gillian Ruddy.
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

If this message is of value to you and you feel moved to give an exchange in return and contribute toward the maintenance of this service, it is possible by going to the website by clicking below:
Archives available at
Contact Us

tulkoja Māra Brante