sestdiena, 2013. gada 23. novembris

Emanuēls "Garīgā izaugsme"

Vieduma un iedvesmas vēstījumi
15.novembris/2013

Garīgā izaugsme

ES ESMU Emanuēls un nāku, Mīļie, šodien jūs sveikt! Labdien! Kā klājas? Jā, patiešām, šajos trauksmainajos laikos šis ir īpašs jautājums. Mani mīļie, ja vien jūs redzētu to, ko mēs redzam no augstākajām pasaulēm, jo tas ir pavisam kas cits nekā tas, ko redzat jūs, un tieši šī atšķirība rada tik daudz lieku satraukumu jūsu brīnumainajās sirdīs. Kaut arī jūs dzirdat manis teikto un sajūtat to savā sirdī un ar sirdi zināt, ka dzirdat patiesību, tomēr vienalga jūsu prāts tiecas interpretēt- tādi nu ir izpaustā vārda ierobežojumi. Tomēr, mīļie, jums jāsaprot, ka katrs jūs individuāli lasāt šos vārdus un saņemat tieši to, kas domāts jums, pat ja tas nav tas ko sagaidāt.

Ievelciet dziļi elpu, Mīļie! Dziļi, dziļi- izdariet to, mīļie, es nevaru pat izstāstīt par to ieguvumu un dziedināšanu, kādu veic šāda dziļā ieelpa, jo ES ESMU ar jums, un ja veltiet kādu brīdi tam, lai savienotu sevi ar mani, es varu jums pietuvoties un jūs atrodaties labākā esības stāvoklī, lai uztvertu mani. Tātad, Mīļie, dziļa ieelpa.

Mīļas sirdis, jūs esat bijuši ļoti pacietīgi un strādīgi, tāpēc iespējams neesat piefiksējuši to, cik tālu esat tikuši. Ja pavērtos atpakaļ uz 2012. gada 21.decembri, kad ārējā pasaulē gaidījāt lielas, varenas un pēkšņas pārmaiņas. Atcerieties tos laikus, mīļie. Kādi jūs tad bijāt? Vai redzat? Padomājiet par sevi. Kā esat mainījušies! Vai notikusi izaugsme? Es redzu, mīļie, kādas cilpas un pavērsieni pārvarēti jūsu garīgajā attīstībā. Varu apstiprinoši teikt- jūs visi tagad esat pavisam citādāki nekā bijāt pagājušā gada 21.decembrī.

Zinu, ka daudzi labprāt būtu vēlējušies šajā dienā pieredzēt monumentālas pārmaiņas uz planētas un daudzi no jums ilgojās pēc šādām pārmaiņām- lai tas viss beidzot notiktu. Bet tagad sakiet, vai notikušais nav licis jums rakt vēl dziļāk? Vai redzat, ka sākāt meklēt vēl vairāk patiesības? Vai šis gads jums nelika vēl vairāk pastiprināt un nostiprināt savus nodomus kļūt vēl labākiem? Jūs esat ieguvuši vēl lielāku spēku un vissvarīgākais- redzu, ka jums visiem ir neatkarība. Kad nezināt, kurā cilvēkā vai viedoklī ieklausīties, kad nezināt kam ticēt, tad jūs, mīļie, esat spiesti ieskatīties sevī un ieklausīties savā sirdī.

Un es saku, mīļie, tā jums būs jādara aizvien vairāk un vairāk. Zinu arī, ka esat to jau daudzas reizes dzirdējuši, bet nepaguris atkārtošu, neapstāšos to atgādinot, līdz zināšu, ka patiesi esat sapratuši. Jūsu sirds, mīļie, ir vienīgā gudriniece, kurā jums ir jāieklausās. Tā ir vienīgā vieta, kurā rast absolūto Patiesību. Jūsu Patiesību. Neviens to jums nevar pateikt priekšā, neviens to nevar paredzēt jau iepriekš, neviens nespēj sajust to, ko sajūtat jūs, neviens cits nevar sadzirdēt Visa Kas Ir Dieva/Dievietes balsi, kas runā uz jums caur jūsu sirdi.

Mīļie, es zinu, ka sajūtat- lielas pārmaiņas tuvojas jūsu ārējai pasaulei. Ja vēl nelaidiet visu caur savu sirdi, tad uzstājīgi jums lūdzu- visus vēstījumus lasiet ar sirdi, klausieties ziņas ar sirdi, ja meklējat kādas atbildes internetā- dariet to ar savas sirds līdzdalību. Koncentrējiet uzmanību savā sirds centrā- pieņemiet apzinātu lēmumu pirms sākat kaut ko lasīt vai klausīties. Pievērsiet uzmanību- kurā vietā atrodas enerģija jūsu ķermenī un vai daudz tās ir galvā, tad pārvietojiet to uz sirds centru. To var panākt ieelpojot uz leju, apzināti pārvietojot uztveres punktu (enerģiju) uz sirdi, vai vienkārši ar nodoma spēku.

Pārvietojiet savu enerģiju uz sirds telpu un PIEVĒRSIET UZMANĪBU tam, ko saka sirds. Mīļie, tas ir vitāli svarīgi. Tumšie zina, ka viņu laiks beidzies un tagad tie vienkārši cīnās katrs par savu personīgo dzīvi. Mīļie, izskatās, ka drīzumā kļūs redzamas pavisam neglītas lietas. Šie cilvēki, kuri patlaban valda jūsu pasauli, atklāti sāks teikt visu, lai tikai paglābtu savu ādu. Tie vērsīsies viens pret otru un būs neiespējami izšķirt, kurš saka patiesību, ja vien jūs paši to nelaidīsiet caur savu sirdi.

Tikai tās dvēseles, kuras iemācījušās sajust savu ceļu, tikai tās, kuras iemācījušās uzticēties savai sirdij un sajūtām, pilnīgi noteikti zinās, kam ticēt. Ieklausieties un klausiet savai sirdij, mīļie, TICIET tam, ko JŪTAT. Uztiecieties savai gudrajai un viedajai sirdij.

Mīļie, jūs esat nonākuši tik tālu. Ja vien spētu redzēt, cik patiesi tālu! Pavisam ātri tuvojas laiks, kad bez šaubu ēnas paši zināsiet, cik tālu esat tikuši. Tāds ir mans Solījums jums. ES ESMU Emanuēls un mīlu Jūs, es mīlu jūsu skaistās sirdis. Dievs Jūs Svētī.

Saņemts caur Gillian Ruddy.
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

If this message is of value to you and you feel moved to give an exchange in return and contribute toward the maintenance of this service, it is possible by going to the website by clicking below:
Archives available at

tulkoja Māra Brante