ceturtdiena, 2013. gada 14. novembris

Par programmām un bailēm

Uz doto brīdi, cilvēkos ir ļoti daudz baiļu. Lai tās raksturotu, labi noder izteiciens- drošība valda tur, kur nav baiļu. Jums vienkārši šajos jautājumos ir jāuzticas Tēvam, citādi jūs paši atdodat kontroli pār savu būtību, kas tiks izmantots pavisam ne jūsu interesēs, ne jūsu mērķu sasniegšanai. Bet jūs paši atļāvāt tā tam būt. Lai situāciju labotu, nevajadzētu iegrimt šajās enerģijās, nemodināt, nevairot tās, uzreiz meklēt baiļu cēloni, uzreiz atlaist tās. Bailēm ne pret ko nav jābūt. Tēvs par jums rūpējas. Jāpārtrauc pašiem uztraukties par savu dzīvi, pilnībā no visas sirds jāuzticas Tēvam, jums būs viss, varētu pat teikt, ka savai augšanai jums jau ir viss dots, vairāk nekas jums nav vajadzīgs. Ir jāatlaiž visas piesaistes materiālajām lietām vai attiecībām, par kurām jums liekas, ka kaut kas pietrūkst, lai augtu. Jums jau viss ir. [..]

Bailes ir viena no efektīvākajām enerģijām, ar kuru tumsas spēki strādā.Tālāk iet darbs ar visām pārējām negatīvajām enerģijām .Pie kam iestrādnes ir pilnīgi par katru enerģiju. Kā ar tās palīdzību var panākt to, kas tumšajiem ir vajadzīgs. Šī iemesla dēļ, ir ļoti vajadzīgs darbs ar sevi. Jūs aizverat piekļuves pie sevis, ja strādājat ar negatīvajām enerģijām, kuras jūsos ir atliku likām, nav svarīgi, no kurienes tās nāk, tās ir jūsu. Attīroties jūs aizvērsiet piekļuves sev. Un pirmkārt ir jāpievērš uzmanība enerģijām, kurās jūs atrodaties, savam garastāvolim un īpašībām, kuras jūs paužat. Visas negatīvās enerģijas, kuras ir jūsu apkārtējā pasaulē un jūsos, ir jāatlaiž, jāpārstrādā, jāattīra, līdz ar to jūs paaugstināsiet savu tīrību, apzināšanās līmeni. Būs iespēja noskaņoties uz to ceļu, ko jums ir paredzējis jūsu tēvs, un vienkārši iet pa to. Tas ir darbs, kas ir jādara pirmkārt- darbs ar sevi.

Kā tumsas spēki izmanto baiļu enerģiju? Ieviešot bailes, viņi rada situāciju, ka cilvēks sāk meklēt izeju un aizsardzību. Kad cilvēks sāk meklēt izeju, viņi piesviež mācības, ko paši ir izveidojuši, kas it kā atbrīvo no bailēm. Piesviež skolotājus, hipnozi, psihologus. Viņi instrumenti ir gan citi cilvēki, gan mācības, un tas rada situāciju, ka cilvēks pilnībā aiziet pa to ceļu, kas ir izdevīgs viņiem. Citiem vārdiem cilvēks pārsviež savu atbildību uz grāmatu, psihologu un ir ļoti priecīgs, ka var vainot kādu citu. Bet tā kā visa patiesība un viss nepieciešamais jau ir ielikts jūsos, arī atbildība ir jāuzņemas pašiem. Jums ir jāapzinās, ka arī tas esat jūs. Jā, uz patreizējo brīdi jūs esat ļoti netīrs, bet tanī pat laikā visas jūsu Dievišķās daļas no jums nekur nav pazudušas. Ir nepieciešams plānveidīgs darbs ar tām.

Būtnes, kas manipulē ar mums, smalkajos plānos izskatās tā- tās burtiski ielien cilvēkā, aplīp ap to, rada savas matrices, rada saspringtas situācijas, kā rezultātā cilvēkā rodas disbalanss. Viņas var lēkāt cilvēkam acu priekšā, sist pa galvu, kliegt ausīs, durt acīs, novest cilvēku līdz panikai, nestabilitātei, kā rezultātā baiļu enerģijas rašanās ir neizbēgama. Tādos momentos vēlēšanās sazināties ar Tēvu vispār pazūd. Rodas vēlme kaut kur aizbēgt, lai vispār neredzētu, kas ar pašu notiek. Fiziskajā plānā cilvēks sevi sajūt kā apspiestu, un var nonākt pat līdz neprātam. Ar Dievišķo kanālu arī viņi dara briesmīgas lietas- sasien, sit, drebina, krata un,kad rodas piekļuves, ielien pašā cilvēkā un dara ar viņu, ko grib. Tādās situācijās cilvēks sajūtas bezpalīdzīgs un var sazināties pat ar pašu velnu, bet pie Tēva viņš neiet. Tas notiek tāpēc, ka pietrūkst ticības Tēvam un viņš tik ļoti ir vīlies Tēvā, ka viņam vieglāk ir baidīties, neredzēt, kas notiek patiesībā. Uztver to apmēram šādi- ja jau tāda ir mana dzīve, tad tas ir Tēva dots, ka tāds ir mans liktenis. Cilvēks noveļ vainu uz likteni, uz Tēvu. Cilvēkam veidojas maldīgs priekšstats, ka nav nekāda jēga vērsties pie Tēva, ja jau viņš pats šādu situāciju ir radījis. Tā nav patiesība un ir velna, Sātana un nešķīstā darbi. Viņiem no tā ir dikti jautri, viņi iegūst lielu apmierinājumu un vienkārši „kaifo” par to, kāds cilvēks ir stulbenis, ka viņi ir tik viegli novest līdz tādam stāvoklim.

Tāpēc ir ļoti nepieciešams vairot ticību Tēvam. Katru dienu lūgt to Tēvam, līdz kādu dienu ticība būs pieaugusi līdz tādam līmenim, lai nonāktu uz tā ceļa, ko jums ir sagatavojis Tēvs. Kad ir pienācis krīzes brīdis, cilvēkam vajadzētu apzināties, ka viss, kas ir viņam apkārt, ir tas, kā viņš pieņem pasauli. Mainot savu uztveri, ir iespējams mainīt arī savu apkārtējo pasauli, pirmkārt caur darbu ar sevi. [..] Ir arī jāapzinās, ka jūs pat reiz vēl nesaprotat, kā patiesībā iekārtots visums. Šīs zināšanas tiek dotas vienlaicīgi ar Garīgo izaugsmi un atbilstoši cilvēka tīrības pakāpei. Ja jums ir interesanti, kā viss ir iekārtots, audziet un strādājiet ar sevi.

Cilvēkam ir jāapzinās, ka lielākā daļa pasaulē esošo vārdu un domu, ir uzspiestas programmas un paradigmas, tās neatbilst Dievišķajai patiesībai. Jāsaprot, ka tā tas iet no gadsimta uz gadsimtu, tas tiek iefiltrēts jau kopš dzimšanas. Jāapzinās, ka cilvēks var kļūdīties, ka var būt nepatiess. Ar vēršanos pie Tēva var no tā visa atbrīvoties. Nepieciešams vērsties pie Tēva ar lūgumu dot visas vajadzīgās zināšanas un apzināšanās, aizvākt visas programmas, attīrīt apziņu no izkropļojumiem un nevajadzīgajām paradigmām un lūgt, lai ieved Dievišķu kārtību visā Būtībā. Lai parāda patieso bildi- kas cilvēku vada-Dievs vai tumšie. Lūgt apzināšanos par to, kā izmainīt situāciju un ko darīt, lai tas neatkārtotos. Lūgt nostiprināt Garu.

Ir svarīgi apzināties, ka sākotnēji tas bija paša cilvēka lēmums- iepazīt sevi bez Tēva. Tātad Tēva vainošana par to, ka ar jums tiek manipulēts, nedrīkst būt. Jūs paši ļāvāt tam notikt. Vajadzētu apzināties, ka atdalītību jūs jau esat iepazinuši un jūs to vairs negribat iepazīt. Tagad jūs vēlaties iepazīt sevi, sevi kopā ar Tēvu un augt. Augt līdz tiek augstumiem, ko jums ir sagatavojis Tēvs. [..]
Protams, jūs drīkstat arī tālāk iepazīt atdalītību, bet turpmāk par sekām atbildēsiet jūs paši. Vairs neizdosies atbildību un vainu novelt uz kādu citu, jo pa visām Dievišķajām pasaulēm ir palaisti jauni Dievišķi likumi, kas vairs neļauj tā tam turpināties. Tagad katrs atbildēs par savām izvēlēm, nevis kā tas agrāk bija- tikai piemēram pēc 2000 gadiem, par ko daži pat līdz šim nav atbildējuši, jo pamanījušies visu nomest uz pārējiem. Tiks dota arī iespēja pārapzināt situācijās, bet ja atkal notiks mēģinājums nomest atbildību uz kādu citu, sekas tiks palielinātas atkarībā no mērķa, kāpēc jūs to darāt. Ja pieraduma dēļ- tad 2x, ja apzināti- tad pat līdz 9x. Tagad viss būs citādi. Tāpēc labāk būtu ieteicams uzņemties atbildību par visiem nodarījumiem iepriekšējās dzīvēs, un lūgt savus Augstākos pakāpeniski dot zināšanas, kā šīs atbildības risināt. Tādā veidā tiks noņemti daudzi jautājumi no dienas kārtības un tiks atbrīvotas negatīvās enerģijas, kuras patreiz ir tik ļoti vajadzīgas Dievišķajai pasaulei. Uz šo brīdi cilvēkos ir iekonservēts 85% enerģiju un Tēvam nākas radīt jaunas. Tāpēc lūgums pie visiem- atbrīvot šīs enerģijas caur darbu ar sevi. Izvēle ir jūsu rokās. Sākumā tiks dotas situācijas, ar kuru palīdzību cilvēks tiks virzīts, bet vēlāk jau ieslēgsies karmiskā atstrāde, ko būtu vēlams nepieļaut jūsu pašu labā. Jo to, kas ir cilvēku sastrādāts iepriekšējās dzīvēs....ja tagad ieslēgtos karmiskā atstrāde....es jūs neapskaužu! Tāpēc labāk pārapzināt situācijas, kas jums pat reiz tiek dotas. Tās lielākoties jau ir no ļoti tālām jūsu dzīvēm, tās pamazām un pakāpeniski izpeld.[..] Tas ir lūgums.

 
Tulkots no Usladushkas audioierakstiem. Gunta S.
Mākslas darbs- Dagne Ventiņa 2013
http://www.draugiem.lv/#/5.dimensija/news/?p=10997826