trešdiena, 2013. gada 13. novembris

Grupa Metasintēze. Enerģētiskā prognoze 2013.gada novembrim

http://metasintez.ru/material_gryppa_met
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


Oktobra mēnesis ir beidzies, apliecinot savu neparedzama un vienlaikus visas mūsu darbības sfēras transformējoša mēneša nozīmi. Gandrīz katrā cilvēka darbības jomā ir notikušas nopietnas izmaiņas, lielākoties - "negatīvas". Tomēr nevajadzētu notikumus aplūkot tikai no dualitātes viedokļa. Katram notikumam ir divas puses un mēs iesakām aplūkot tās kopā, t.i. atrast jēgpilnu graudu it visā, kas notiek.

Kā jau mēs paredzējām, planētas enerģētika sāka paaugstināties oktobra otrajā pusē, kas nekavējoties ietekmēja cilvēku emocionālo stāvokli - pastiprinājās sociālās pretrunas, politiskās krīzes, spriedze attiecībās starp valstu vadītājiem un vienkāršajiem cilvēkiem, utt.

Sabruka daudzas ilūzijas un cilvēks izrādījās esam vienatnē pats ar sevi, kas bija nepieciešams, lai izstrādātu godīgu attieksmi pašam pret sevi - tas ir uzskatāms par pamatu vēlmei pēc dziļas transformācijas un tās īstenošanai. Notiekošās pārmaiņas skāra plašas zemapziņas programmas, kas bieži vien ir saistītas ar dzimtas problēmām. Attiecības starp vecākiem un bērniem atkal saasinājās, pieprasot radikālu pārveidošanu.

Fiziskais ķermenis jau kuru reizi "padevās" spēcīga augstu frekvenču enerģētiskā spiediena priekšā un daudzi sajuta uzstājīgu nepieciešamību strādāt tieši ar fizisko ķermeni visos līmeņos, ieskaitot pareizu ēšanu, fizisko slodzi, utt., kā arī fiziskā ķermeņa lomas apzināšanos garīgajā darbā un izpratni par fiziskā ķermeņa saikni ar enerģētiskajiem ķermeņiem.

Oktobra vidū daudzi nonāca pie jaunas robežas - pēc karmisko programmu atstrādāšanas, notiek izmaiņas dvēseles programmā, kas vērstas uz savas misijas izpildi uz Zemes. Oktobra beigās Jaunā Realitāte kļuva daudz sajūtamāka, izpaužot sevi jau ceturtajā dimensijā, un tie, kuriem ir paredzēts to manifestēt, sāka just tās pievilkšanas spēku. Ir pienācis brīdis, kad radusies nepieciešamība saskaņoties ar šo realitāti, lai turpmāk pareizi to izvērstu iesākumā pašu enerģētiskajos ķermeņos, bet pēc tam daudz blīvākos esības plānos.

Daudziem no mums izdevās pāriet uz jaunu savu nodomu manifestēšanas līmeni, turklāt tagad, ņemot vērā augsto frekvenču enerģijas, radīšana no Sirds ir kļuvusi pilnīgi reāla. To veicina "šeit un tagad" stāvoklis, kas maksimāli pietuvina ikvienu viņa patiesajai būtībai.

Neprātīgais notiekošo notikumu temps oktobrī tika nomainīts pret pilnīgu to apstāšanos. Un mums bija jāizpauž patiesa intuīcija, lai nekļūdīgi apzinātos notiekošo un pareizi uz to reaģētu. Augstas aktivitātes periodus nomainīja acīmredzama nekā nedarīšana - šajā periodā notika visdziļākās atklāsmes, kas mūs aizved uz jaunu apzinātības līmeni.

Komēta Aison atmodināja planetāro programmu dziļai blīvo ēterisko slāņu pārveidošanai, kas galvenokārt virzīta uz cilvēka blīvi-ēteriskā ķermeņa transformāciju. Tas ir sākums ilgstošam ķermeņa ēteriskās matricas un tās funkcionēšanas principu transformēšanās ciklam.

Ar ko mūs iepriecinās novembris?

Sāksim ar Saules sistēmu. Lielās Centrālās Saules enerģija gandrīz pilnībā pārvalda mūsu sistēmu. Oktobrī saules programmas, kā arī visu planētu programmas, saskaņojās ar Lielās Centrālās Saules enerģijām. Starp planētām izveidojās jaunas informatīvās un enerģētiskās attiecības, turklāt izskatās tā, ka visas planētas ir sākušas "strādāt" uz mūsu Zemi, palīdzot tai sarežģīta posma iziešanā. Tieši Zeme atrodas sistēmisko pārveidojumu centrā un impulss no mūsu planētas daudzējādā ziņā nosaka visas Saules sistēmas evolūcijas tempu. Procesus uz mūsu planētas var nosaukt par saskaņojošiem. Tās noosfēru (planetāro apziņu) skars nopietnas izmaiņas, kas saistītas ar "iegriešanos" ceturtajā dimensijā jaunas evolucionārās programmas ietekmē (Jaunās realitātes izpaušana, cilvēkam līdzdarbojoties).

Novembrī Zemei garām paies vairāki asteroīdi, kas ietekmēs mūsu planētas magnētisko lauku (caur tās kodolu). Tie izraisīs nelielas korekcijas mūsu planētas elektromagnētiskajā apvalkā. Runas par Zemes elektromagnētiskā lauka pavājināšanos notiek jau sen. Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas, runa ir ne tik daudz par lauka pavājināšanos, cik par tā diapazona frekvenču izmaiņām. Elektromagnētiskā lauka frekvences, kuras var izmērīt ar ierīcēm, var pavājināties, tai pat laikā, kad planetārais elektromagnētiskais lauks var pastiprināties uz daudz augstāku frekvenču rēķina, kuras iepriekš nav tikušas šo ierīču reģistrētas. Protams, viss dzīvais uz planētas arī būs paļauts līdzīgām pārmaiņām to elektromagnētiskajos laukos. Un cilvēks nav izņēmums. Var teikt, ka cilvēka enerģētiskajā ķermenī mainās elektromagnētisko frekvenču attiecība augstākām frekvencēm gūstot pārsvaru (piektās-sestās dimensijas prāna). Vienlaikus DNS elektromagnētiskais lauks var pat pastiprināties, jo DNS bioloģiskais pāris atjauno saiknes ar citiem DNS slāņiem, kas atrodas citās dimensijās.

Sākot ar novembra pirmajām dienām, Lielās Centrālās Saules un mūsu Saules enerģijas atkal pieaugs, turklāt lēcienveidīgi. 3.novembrī notiks Saules aptumsums Skorpionā (plus jauns mēness), kas arī izdarīs grūdienu jauna enerģētiskā vijuma uzsākšanai. Zemes enerģija uzreiz reaģēs ar spēcīgu pacēlumu, kurš ietekmēs divas stihijas - Gaisu un Ūdeni. Novembrī ir sagaidāmas jaunas spēcīgas viesuļvētras, vētras un plūdi. Tāpat arī satraukumi/nemieri sabiedrībā un finansiālās problēmas.
Novembrī, kā vienmēr pie mums, Krievijā, sāksies gripas epidēmijas, turklāt daudz plašākos mērogos un ar nopietnākām sekām elpošanas un sirds-asinsvadu sistēmām. Baktēriju un vīrusu pasaulē turpinās ģenētiskās mutācijas, kas apgrūtina slimību ārstēšanu.

Kas attiecas uz pārmaiņām cilvēka enerģētikā, tad attiecība starp dievišķo sievišķo un vīrišķo enerģiju tā [cilvēka] enerģētiskajā ķermenī sāk mainīties par labu sievišķajai enerģijai. Tas ir nepieciešams, lai īstenotu jebkura mēroga radošos plānus - kā cilvēciskos, tā arī planetāros. Šo divu enerģiju būtība jau sen un pamatīgi ir tikusi cilvēku izkropļota. Vispārcilvēciskajā apziņā šīs enerģijas stāv ir pretstatītas viena otrai un pat cīnās viena ar otru, liedzot sev iespēju pilnvērtīgi radīt. Dievišķo radošo enerģiju sākotnējās nozīmes atjaunošana un to pareiza izmantošana - ir viens no cilvēces uzdevumiem. Tieši tāpēc ir tik svarīgi iemācīties radīt no Sirds, kurā divas dievišķās enerģijas ir vienotas/ir vienots veselums, pie nosacījuma, ka prāts un sirds arī veido vienotu veselumu.

Apgaismota cilvēka blīvi-ēteriskais ķermenis paaugstinās vibrācijas un kļūs, no vienas puses daudz uzlādētāks, no otras - daudz gaismu nesošāks. Citiem vārdiem sakot, mainīsies tā [ķermeņa] vibrāciju frekvence. Ēteriskie kanāli sāks uzņemt prānu no daudz augstākām dimensijām un ievadīt to fiziskā ķermeņa enerģētiskajos kanālos. Tas izraisīs ķermeņa enerģētisko sistēmu pārkārtošanos, paplašinot iespējas sevis dziedināšanās jomā. Protams, šie procesi notiks pēc cilvēka, kurš apzinās savas turpmākās attīstības vektoru/virzienu, gribas izpausmes.

Mēs jau runājām par iespējamo iemiesošanās programmu nomaiņu atsevišķiem cilvēkiem. Šis process jau notiek visai ātros tempos. Programmas nomaiņu izraisa cilvēka apziņas pieaugums, kas izstrādā karmiskās situācijas un ir gatavs pāriet uz citu līmeni sevis izpaušanā visos esības līmeņos. Pāreja uz daudz augstāku Dvēseles stāvokli - tas nav acumirklīgs process. Tas notiek vairākos etapos un sākas ar iluzioru "strupceļu", īslaicīgu/pagaidu dzīves bezjēdzīgumu. Tas ir signāls, kas liecina, ka dvēsele ir izstrādājusi/pārstrādājusi viszemāko cēloņu-seku saikņu līmeni un ir gatava realizēt/īstenot savu uzdevumu/misiju (vienu no daudzām).

Ja cilvēks apzināti vēršas pie saviem augstākajiem aspektiem un pauž gatavību attīstīties tālāk, dvēsele sāk sarežģītu procesu jaunā uzdevuma izvēršanā. Šis process skar arī enerģētisko ķermeņu transformāciju. Pirmais sāk mainīties blīvi-ēteriskais ķermenis, pareizāk sakot, tā matrica. Bet pēc tam arī fiziskais ķermenis (skatīt augstāk minēto). Visas šīs pārmaiņas ir nepieciešamas, lai optimāli ievadītu jaunās programmas, kas tiek virzīta īstenošanai, augstās enerģijas. Šajā etapā jaunā programma pilnībā netiek cilvēka nolasīta, dažkārt tiek sniegta informācija par tās būtību un virzību. Pēc tam var sākties pārmaiņas reālajā dzīvē - darba maiņas, dzīvesvietas maiņas veidā vai cilvēkam apzinoties jaunas iespējas un prasmes. Vai arī daudz smalkākās izpausmēs - tā apzināšanās jomā, kas viņš [cilvēks] ir patiesībā.

Novembris dos grūdienu šādu procesu attīstībai. Tas notiek Jaunās realitātes izvēršanās rezultātā, jo daudzi no mums ir saistīti ar to iemiesošanās uzdevumu veidā.

Tatjana Zolotuhina
2013.gada 29.oktobrī


Mīļie! Grupas Metasintēze enerģētiskā prognoze novembrim par tām pārmaiņām, kas notiek, lai arī ne vienmēr tas ir acīmredzami. Par šajā vēstījumā teikto attiecībā uz oktobri, varu sacīt, ka manā pieredzē šeit teiktais ir apstiprinājies. Lasiet un uzņemiet - patiesā Mīlestībā.
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=5116972