ceturtdiena, 2013. gada 21. novembris

Emanuēls "Noslēguma attīrīšanās"

Vēstījums viedumam un iedvesmai
12.novembris/2013
Noslēguma attīrīšanās
Sveicieni Jums, Mīļie! Tas esmu es Emanuēls un nāku pie jums šajā dievišķi skaistajā dienā. Vai sajūtat šīs dienas sevišķumu, mīļie? Tikai nenosodiet sevi, ja nebijāt to sajutuši. Patlaban daudziem ir grūti laiki- Gaisma jūsu būtībā iesūcas arvien dziļāk un dziļāk un burtiski krata un purina ārā no jums visu negatīvo, ko nesat savos fiziskajos ķermeņos. Tieši tāpēc varat arī neapjaust savu emociju un reakciju izpausmju cēloņus un to, kā tas viss paceļas un aiziet prom. Galvenais, mīļie, pieņemiet visu ko sajūtat ar domu, ka tā tam ir jābūt. Viss ir perfektā un Dievišķā kārtībā, pat ja jums to gribētos dēvēt par ellīti!
Ievelciet dziļu elpu, mīļie, cik dziļi vien varat un ziniet, ka ES ESMU ar jums šajā brīdī, kad lasāt šos vārdus. Kādu brīdi izjūtiet manu klātbūtni, sajūtiet mani tā pa īstam, uzņemiet mani un manis teiktos vārdus, ko lasāt. Dziļi elpojiet.
Nu jā, mīļie, visi varat arī neapjaust šīs dienas īpašo nozīmību. Tas nekas. Daudziem šis fiziskais iemiesojums ir pēdējais. Un šī inkarnācija ir pēdējā, kas noslēgsies ar to, ko saucat par nāvi. Daudzi to ļoti labi zināt. Un jūs darāt visu iespējamo, lai pārliecinātos, ka nekļūdāties un visu paveiksiet.
Visas neatrisinātās, nesakārtotās, nelīdzsvarotās enerģijas un mācību stundas ir paredzētas sakārtot šajā dzīvē. Palikusī "bagāža", ko nesat sev līdzi no pagātnes dzīvēm, un esat to pamatīgi noslēpuši, ir dziļi slēpta negatīvā enerģija. Apzināti zinot vai nezinot, un atbrīvojot šīs enerģijas (bet jūs zināt, ka tas ir pilnīgi noteikti jāpaveic šajā dzīvē), kas bieži vien saistītas ar lietām, kas notikušas iepriekšējās dzīvēs un tām nav sakara ar šo dzīvi. Mīļie, jūs bieži vien saskaraties ar enerģijām, kas nāk no pagājušajām dzīvēm, un, ja vien gribat, tad varat sasiet visus trūkušos pavedienus un tieši tāpēc dažkārt pieredzat pilnīgu apjukumu savās sajūtās.
Un bieži vien nākas pieredzēt intensīvas svārstības, kas šūpo jūs no visaugstākā prieka līdz nekad nepieredzētām sāpēm. Un šādas svārstības pilnīgi mierīgi var notikt 24 stundu laikā ar tendenci vēl paātrināties, jā, šīs sajūtas ir pietiekami sarežģītas, un bieži vien arī šādu vēstījumu saņēmēji jūtas mazliet "mentāli traumēti", jo pieredz lielas svārstības īsā laika sprīdī.
Atslēga šim laikam- iet roku rokā ar laika piedāvātajām svārstībām. Ļoti viegli ir pakļauties plūsmai, kad viss notiek labi, kad jūtat savienojumu ar Visu Kas Ir, kad jūsu sirds dzied un šķiet, ka labāk pat būt nevar, ir tik viegli iet kopā ar plūsmu, kad viss notiek viegli un raiti, bet Mīļie, jūs VARAT pieredzēt tādu pašu raitumu arī grūtajos brīžos. Neesiet bargi pret sevi, kad izjūtat bailes, šausmas, dusmas, aizvainojumu, visu, ko varētu nosaukt par negatīvu. Es lūdzu jūs no visas sirds, mīļie, nenosodiet sevi un nenokariet degunu par to, ka neesat garīgi vai nejūtaties esam uz garīgā ceļa brīžos, kad jums ir grūti.
Jūs vienkārši iztīrāt savu veco negatīvo bagāžu, enerģiju, kas satur tādas rīcības momentus, kas jums vairs nekalpo, ir novecojuši un vairs neder augstākās frekvencēs. Jūs vienkārši aizmetat visu, kas jūs neesat, kas nekad neesat bijis un visu ko nevēlaties. Lai cik tas ir izaicinoši, samīļojiet šos tumsas brīžus, apskaujiet savas bailes, apskaujiet savas sāpes, samīļojiet visu, kas iet jums cauri un ziniet, mīļie, bez mazākās šaubu ēnas, ka tieši to te nācāt paveikt un viss notiek Dievišķi perfektā kārtībā.
Mīļie, jūs attīrāties un nepaliks nekas neizstrādāts vai neizravēts, šajā reizē jūs izvēlējāties to paveikt un tas nav priekš vārgajiem un nespēcīgajiem. Bet jūs, mani mīļie, esat stiprie un varošie, jūs esat Ceļa rādītāji, Gaismas bērni, kuri grasās pārtapt Gaismas Meistaros. Tāpēc esat te. Un tāpēc, lai atbrīvotu visu, kas jūs neesat. Lai viss iet savu gaitu un priecājieties par to, kas aiziet prom no jūsu Būtības, tas uz mūžīgiem laikiem nogrims Aizmirstības jūrā.
Sveiciet sevī ienākošo Kristus būtību. Smagais darbs, kas sagatavo ceļu tam, lai jūs kļūtu par Visa Kas Ir Dievu/Dievieti uz Zemes, nesīs visauglīgākos rezultātus, tie pārspēs jebkādas sapņus. Tāds ir mans Solījums Jums. ES ESMU Emanuēls un Debesu Valstība ir jūsu. Es mīlu jūs. Dievs svētī jūsu smalkās sirdis.
Saņemts caur Gillian Ruddy
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel
If this message is of value to you and you feel moved to give an exchange in return and contribute toward the maintenance of this service, it is possible by going to the website by clicking below:
Archives available at
tulkoja Māra Brante