pirmdiena, 2013. gada 18. novembris

Laiks 08.11.2013.-20.11.2013.

Vilnis IK-LAMAT-IX (08.11.2013.-20.11.2013.)

Ir sācies jauns 13dienu vilnis, ar vadošo enerģiju IK - Vējš, Kosmiskā elpa, Gars un Kustība. Visā laika vilnī Vējš izkustinās un iekustinās mūsu dzīvi, mums ir tikai jāļaujas...

Šī viļņa galvenais uzdevums ir komunikācija ar Garu un Visuma elpas sajušana dzīvē. Šis ir labs laiks, lai saņemtu informāciju no Visuma un nosūtītu to Visuma plašajā telpā. Kā arī pavisam vienkārši - sazinātos un saņemtu informāciju no sev apkārtējiem cilvēkiem, kā arī efektīgi strādātu un kustētos apkārtējā vidē.

Atvēlēsim laiku, lai, iespējams, uzrakstītu kādu vēstuli kādam tuvam cilvēkam vai arī kādam piezvanītu.

Esiet tieši tādi, kādi Jūs ikkatrs esiet un nesiet sevi sabiedrībā kā Dievisķu būtni, komunicējiet ar apkārtējiem un iekustiniet tos ar savu elpas ritmu.

Ieskatieties un sadzirdiet sava Gara balsi, jo tas ar mums komunicē daudz smalkākā saziņas formā. Gars ar mums runā katru mirkli, tomēr mēs esam aizmirsuši kā klausīties un, ka ar mums, bez apkārtējiem cilvēkiem, vispār vēl kāds runā. Gars izmanto daudzas metodes kā sazināties – bieži ir situācijas, kad dzīvnieki pie mums atnāk ar kādu ziņu. Ja dzīvnieks ar kaut kādu savu uzvedību pievērš mums savu uzmanību, tad dzīvniekam ir kāda ziņa tieši priekš mums. Piemēram, ja suns dzenas pakaļ vārnai, kad dodamies pastaigā, tas var būt kā brīdinājums, lai esam redzīgi un vairamies no kaut kā nepatīkama. Gars mums nemitīgi dod zīmes -Tamdēļ ieskatieties dziļāk šajās zīmēs un padomājiet, ko tās grib pavēstīt.

Šis 13mit dienu vilnis pastums kaut kādus notikumus diezgan pamatīgi uz priekšu. Kosmiskā elpa nesīs mums informāciju no Visuma, kā arī liks caur darbību un kustību slīpēt un pilnveidot pašiem sevi, pieslīpēties apkārtējiem un nospodrināt apkārtājās formas, līdz ar to radot kaut ko pilnīgi jaunu un skaistu, mirdzošu un skanīgu.

Pievērsiet lielu uzmanību vides impulsiem, tiem, kas mūs mazliet pastumj, kaut ko iesaka, liek padomāt un, iespējams, izmēģināt ko jaunu! Un, ja mēs spēsim tos pieņemt un ļauties, tad tas viss mūs nospodrinās līdz izveidosies jauna forma un apveids, par ko paši būsim pārsteigti un priecīgi!


Visuma laika un telpas radošā alķīmijahttps://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni