trešdiena, 2013. gada 20. novembris

Pavasara studija un SEMINĀRS "Visuma zīmes"

http://www.pavasarastudija.lv
 Pavasara studijā tiek organizēti semināri, apmācības, treniņi, individuālās un grupu konsultācijas, kurās pamata temati veltīti pozitīvai domāšanai, laimes sajūtai, viedai attieksmei pret ikvienu dzīves situāciju, kā arī iekšējās harmonijas un līdzsvara saglabāšanai.

 About

Pavasara studija ir vieta, kur tiekas pozitīvie cilvēki un runā par gaišām un skaistām lietām, par laimi un par mīlestību.
MissionPozitīvās domāšanas un attieksmes centrs Pavasara studija ir veidots ar mērķi palīdzēt cilvēkiem pašiem būt laimīgiem diendienā neatkarīgi no ārējiem apstākļiem.
DescriptionPavasara studija ir vieta, kur tikties pozitīviem cilvēkiem un runāt par gaišām un skaistām lietām, par to, kas mūs visus un katru padara laimīgākus, pozitīvākus un dzīvi skaistāku. Un dod to drošību, kas vienmēr ir ar mums, jo ir mūsos. Tā ir mūsu pārliecība un dabiskais iekšējais stāvoklis. Tā ir uzkrātā pozitīvā enerģija, kas palīdz dzīvot mums dzīvi tā kā mēs to vēlamies.
General InformationPavasara studijas idejas autore un vadītāja ir Inese Prisjolkova, kas pati ar savu pieredzi ir reāls pierādījums tam, ka domām ir spēks, ka ar attieksmes maiņu mēs spējam ietekmēt savas dzīves norisi, ka attīrot savu zemapziņu no negatīvas informācijas un sapildot sevi un savu dzīvi ar mīlestību, mēs varam sakārtot savu dzīvi jomu pa jomai, piepildot savu ikdienu ar laimi, veiksmi un bagātību.


Ineses SEMINĀRS "Visuma zīmes"
 Pavasara studija Ineses seminārs par Visuma zīmēm  20.novembrī.
 By Pavasara studija

Visums ar mums runā visu laiku, bet kādēļ kāds cits to redz un jūt, bet kāds neko neredz?
Kā saskatīt Visuma zīmes, kā tās saprast un kā iztulkot?
Kā ieklausīties un kā sarunāties?
Kā atpazīt un kā izmantot šīs zīmes savā ikdienā.

Seminārā runāsim par spēku, kurš ir tepat un kuru varam izmantot ik dienas. Runāsim par Visuma atbalstu mums.

Pieteikšanās: 29100714 vai pavasarastudija@gmail.com (Santa)
• Pavasara studija
Kuģu iela 11-302, Riga, Latvia-LV-1048


https://www.facebook.com/#!/events/196199533898090/