svētdiena, 2013. gada 17. novembris

Seminārs: “Vienotais apziņas lauks” 27.11.2013.-04.12.2013.

Sokrata tautskola aicina piedalīties Daiņa Ozoliņa vadītajā divu lekciju seminārā „Vienotais apziņas lauks”, 2013.gada 27.novembrī un 4.decembrī , Kr.Valdemāra ielā 38, 306-1, Rīga, pl. 18.00-20.00.
Cilvēka apziņa ir Pasaules atspoguļojums. Mūsu (katra cilvēka) apziņa ir saistīta vienotā tīklā gan ar apkārtējo Makro pasauli (cilvēki, dzīvnieki, augi, baktērijas, vīrusi, upes, kalni, avoti), gan Mega pasauli (planētām, zvaigznēm, galaktikām, galaktiku konglomerācijām, melnajiem caurumiem, kvazariem, Visumu), gan Mikro pasauli (molekulām, atomiem, elementārdaļiņām, kvarkiem). Visas pasaules (Mikro, Makro un Mega) atrodas nepārtrauktā periodiskā kustībā. Periodiska kustība rada viļņus – pavērojiet jūru vai kokus vējā un ieklausieties jūras vai vēja šalkoņā un mēģiniet saprast, ko tā stāsta. Ievērojot, ka katra cilvēka apziņa ir saistīta vienotā tīklā ar visas cilvēces apziņu, mēģināsim noskaidrot, kā radusies apziņa un kur atrodas apziņa, kur paliek apziņa pēc cilvēka fiziskās dzīves. Cilvēka apziņa spēj pieslēgties vienotajam apziņas laukam un uztvert informāciju simbolu valodā. Cilvēki spēj uztver citu domas un pārraidīt savas domas citiem cilvēkiem. Parapsiholoģiskās parādības, dziedniecību, rīkstniecību var skaidrot ar vienoto apziņas lauku. Katram cilvēkam ir neierobežotas iespējas vingrināt un paplašināt savu apziņu, izmantojot vienoto apziņas lauku.
Divu vakaru lekcijas, kas ietvers mazliet fizikas un mazliet mistikas. Vienotais visaptverošais lauks varētu būt aprakstīts kā ēters, Akašas hronika, Indras tīkls, Visaptverošā integrālā teorija, hologrāfiskais Visums, in-formācija, fraktālā pasaule un vēl dažādos citos gudros vārdos. Lekciju sagatavot pamudināja Ervina Laszlo grāmata „ Science and the Akashic field” (2007) un latviešu tulkojums (2011, Jumava), atsaucot atmiņā Edgara Imanta Siliņa grāmatu „Lielo patiesību meklējumi”, bet tā nebūs šo grāmatu pārstāsts.


Lektors Dainis Ozoliņš

Dainis Ozoliņš ir ārkārtīgi interesanta un daudzpusīga personība, personība ar ļoti plašām zināšanām un bagātu dzīves pieredzi. Daini vienmēr ir aizrāvusi daba ar savu varenību un skaistumu. Jau studējot Latvijas Universitātē fiziku, vēlāk arī filozofiju, Dainis ļoti interesējās par lietu kopsakarībām, centās meklēt un atrast lietu būtību, saskatīt un atšķetināt, ko slēpj sevī daba. Dainis ir mēģinājis izprast šķietami neizprotamo – materiālā un garīgā kopsakarības. Kā atzīst Dainis, „garīgā pasaule un materiālā pasaule ir cieši saistītas”. Dainis savus pētījumus ir analizējis un uzkrājis, kā arī dalījies ar savām zināšanām, pieredzi un atziņām, daudzus gadus veltot pedagoģiskajam darbam. Daini ikvienā no savas darbības jomām ir ienesis svaigas un oriģinālas idejas. Dainis pasniedz lekcijas Rietumu Ezotērijas skolā. Dainis nodarbojas ar enerģētisko vietu pētniecību un tās saistību ar cilvēka apziņas stāvokļiem, tāpat viņa interešu un darbības lauks ir tautas garīgā mantojuma saistība ar cilvēka cildenumu un dabas skaistumu, kā arī filozofiskais novirziens – zīmes un simboli. Daiņa interešu lokā ir arī parapsiholoģija un astroloģija. Dainis ir daudzu publikāciju autors, viņa intervijas un raksti ir atrodami gan laikrakstos, gan televīzijā, gan interneta portālos. Kā vieslektors viņš tiek gaidīts daudzās Latvijas vietās.

Dalības maksa: ziedojumi (katrs maksā saskaņā ar savu sirdsapziņu un iespējām).
Pieteikties:
info@sokratatautskola.lv vai, aizpildot reģistrācijas anketušeit.
Sokrata tautskolas kontakti:
Tālrunis:+371 29170763; 29463326
e-pasts:
info@sokratatautskola.lv
www.sokratatautskola.lv
http://domatajs.lv/seminars-vienotais-apzinas-lauks-27-11-2013-04-12-2013/