otrdiena, 2013. gada 26. novembris

Jūs Esat Gaisma

25.11.2013 … Erceņģelis URIĒLS caur Jennifer Hoffmanhttp://enlighteninglife.com/light/#sthas
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Sajūta, ka ir vēlēšanās ‘iet Mājās’, kur, jūsuprāt, jūs atgrieztos pie AVOTA – tā ir izpausme uzskatam, ka te, kur jūs esat – uz šīs Zemes vai šinī savā fiziskajā ķermenī – te kaut kādā veidā esat atdalīts no AVOTA. Kad blīvums atdala jūs no pilnīgas AVOTA Gaismas un Vibrāciju izpaušanas – kas gan liek jums domāt, ka blīvums nav tāda pati pilntiesīga Visuma [Universa] vai AVOTA enerģijas daļiņa? Ja jau blīvums tur atrodas, un ir kā daļa no visām lietām – tad arī visām citām lietām tāpat ir jābūt kā daļai no tā. Un tā arī jūs – pat sava blīvuma atšķirtības ieskauti – tāpat esat savienoti ar Visumu, tāpat esat daļa no AVOTA Gaismas, Mīlestības, Patiesības, Enerģijas un Vibrācijām.
Nav iespējams BŪT kaut kur Visumā, kur nav nekāda savienojuma ar AVOTU – pat atrodoties blīvumā uz Zemes. Visuma Klātbūtne, Gaisma un enerģija – vienalga tur ir, kā daļa no visām lietām. Jūs nevarat būt atdalīti no šīs Klātbūtnes – vienalga, lai kur jūs atrastos un ko jūs darītu. Dievišķais ir jūsu iekšienē, un tā ir jūsu Veseluma izpausme, nevis jūsu izredzētība; tas nav apbalvojums, kurš jums tiek piešķirts par nopelniem, vai par to, ka cītīgi esat pie tā strādājis. Jūs Esat Dievišķi. Jūs uzsākat katru savu iemiesošanos – savā Dievišķības statusā un kvalitātē, ko jūs pievienojat Pilnībai/Veselumam sava dziedinošā ceļojuma laikā. Jūs netopat Dievišķīgi, līdz ko kļūstat Pilnīgi – Dievišķais ir daļa no jūsu enerģētiskā zīmoga – tas nav nekas tāds, ko vajadzētu sameklēt vai nopelnīt.

Jūs neesat AVOTA izraidīti vai Dieva Mīlestības pamesti. Atdalīšanās nav atšķirtība – tas vienkārši ir iemiesošanās process tumsā (jeb blīvumā), ar mērķi – gūt Gaismas pieredzi kā fiziskai būtnei, nevis kā Gaismas Būtnei. Jūs nevarat iegūt AVOTA pieredzi, kamēr jūs esat Gaismā – jums ir jāsper solis ārpus Gaismas, lai to piedzīvotu. Ne jau kā sodu – šo ceļojumu katrs no jums ir labprātīgi izvēlējies, ar lielu Mīlestību, un bieži vien – daudz ko upurējot. Katrs no jums ir MEISTARS, kurš kļuvis par Kalpu, lai taptu par daļu no augšāmcelšanās cikla, un nodrošinātu tā pabeigšanu.

Iemiesošanās pašā zemākajā no blīvuma slāņiem – ļāva jums kļūt par fizisku būtni ar savu Dievišķo Centru, spoži Starojošu. Kad jūs ar to savienojaties – jūs atceraties savu savienojumu ar AVOTU, un balss, kura gribēja ‘iet MĀJĀS’ – nomierinās. Jūs VIENMĒR esat Mājās – lai kur arī jūs būtu – jo jūs nesat Māju Gaismu visu laiku sev līdz, un SEVĪ. Jūsu Uzdevums – nonest Debesis uz Zemi – ir gandrīz pabeigts, un tas ir tas, ko jūs darījāt ar katru savu soli savā dziedinošajā ceļojumā uz Pilnību, kas bija ceļojums no blīvuma uz Gaismu, no atšķirtības uz atkalapvienošanos – ienesot AVOTA Gaismu fiziskajā plānā – lai nebūtu vairs atšķirtības. Aizkara tagad vairs nav – par cik AVOTS un fiziskais plāns apvienojies vienā Dievišķā savienojumā.

Ikviena jauna frekvence, kuru jūs iemiesojat, ikviena jauna vibrācija, uz kuru jūs noskaņojaties, katrs jauns prieks, ko ļaujat sev piedzīvot, un Mīlestība, ko ļaujat sev saņemt un Dāvāt – nes jūs tuvāk šī ceļojuma nobeigumam, kurš – kā izrādās – nebija bijis jūsu Mērķis ... Jūsu Mērķis, kuru jūs bijāt vēlējušies vairāk par visu – vienmēr ir bijis kopā ar jums, un nebija nekad no jums šķirts, jo tas NEKAD nevar būt no jums šķirts.

Jūsu Sirdis ir smagas, jūs esat noguruši, jo ceļojums ir bijis garš. Tagad jums ir laiks – atcerēties SEVI, atcerēties Savu Gaismu, Savu Dievišķo Dzirksti un Savu Iekšējo Liesmu, kas ir jūsu savienojums ar AVOTU. Ieejiet SEVĪ, lai atrastu to – jo tas nes mieru un komfortu, kuru vēlaties. Lolojiet šo savienojumu, jo tā ir jūsu atkalapvienošanās ar ‘Mājām’, kur jūs vēlējāties atgriezties, jūsu solījums augšāmcelties, kurā jūs esat ieguldījuši tik daudz. Tā ir Gaisma – JŪSU Gaisma – Pasaules Gaisma – Visuma Gaisma. Jums nevajag to nekur meklēt, jums nevarat to atrast citur nekur – tā ir JŪSOS, un tā ir daļa no jums. Esiet tagad Mājās, jūsu ceļojums ir pabeigts, kad jūs atkalapvienojaties ar Savu Gaismu, lai pilnībā iemiesotu savu Dievišķību savā Cilvēciskajā.


http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5146575