otrdiena, 2013. gada 19. novembris

Horoskopi novembrim By Andis Geste

Horoskops Auniem novembrim.

Zodiaka bukiem sākas jestrs laiks. Šonakt (3./4. novembris) jauns mēness. Šajā novembrī jums mēness ass ir tāda pa-asa – viss par naudu, seksu un kaisli. Un par jūsu pasakainajiem talantiem. Tad nu pēc kārtas.
Jauns mēness ir jūsu viskaislīgākajā mājā. Tur diezgan daudz jautājumu par lielajām naudām un līgumiem. Arī kredītiem un bankām. Šajā sektorā ieplūdīs jauna, svaiga enerģija un nāks JAUNAS ZIŅAS. Tās būs labas ziņas, jo šoreiz jaunais mēness ir ļoti labi aspektēts. Kopā ar jauno mēnesi šajā mājā būs arī ziņnesis Merkurs un lielais, varenais un nopietnais Saturns.
Jo dziļāk mēnesī, jo lielāks uzsvars būs uz to, ko darīsiet jūs – Auni. Principā, es teiktu, ka šis ir naudas mēnesis, kur ir iespējams riktīgi sakārtot nopelnītās naudas lietas, jo tieši tur būs jums pilnmēness (17. novembrī).
Ap 05. novembri mīlas dieviete Venēra, kas ir arī diezgan kāra un naudu un briljantiem, ieiet jūsu darba/karjeras sektorā uz veseliem 4 mēnešiem (!) – līdz 2014. gada 05. martam. Tas nozīmē tikai to, ka darbos/karjerā veiksies. Var gan arī atgadīties dienesta romāni, bet skatieties paši... Venēra parasti vienā mājā uzturas, apmēram, 1 mēnesi, bet tagad - veselus četrus. Jo ilgāk kāda planēta uzturas vienā mājā/zīmē, jo vairāk spēka tā iegūst. Šis ir tas laiks, kad, varbūt, ir jēga apdomāt personīgā biznesa uzsākšanas iespējas. Katrā ziņā darbiem/karjerai vajadzētu iet +/- no rokas.
Diezgan patīkams laiks mājās/ģimenē/savā ādā sākas pēc 07. novembra. Vajadzētu nokārtoties daudzām lietām, pareizāk, tās būs šajā, ļoti svarīgajā sektorā, jau nokārtojušās. Jums līdz 2014. gada jūlijam ir sava komforta savās mājās/ģimenē iekārtošanas laiks. Un tagad šajā, Jupitera svētītajā sektorā iestāsies diezgan liels miers. Jupiters dodas diendusā un tā ir laba zīme, jo lielas bagātnieks un labvēlis zina, ka ar jums viss būs vislabākajā kārtībā. Ar mājām un ģimeni būs ok.
Ap pilnmēnesi (17.11.) gan var sanākt neliels ķīviņš starp ģimeni un darbu. Ģimenei var likties, ka pārāk daudz laika veltiet karjerai. Karjerai var šķist, ka pārāk daudz laika veltiet ģimenei. Šī batālija notiks Auna galvā, bet tas ātri vien atrisināsies un balanss tiks atjaunots – jau ap 20./21. novembri. Ap šo laiku vispār gaidiet brīnumus.
Jums interesanti. Revolucionārais Urāns jums ir iesēdies vispersoniskākajā mājā. Urāns mīl sagādāt pārsteigumus. Tas ir tā, ka dažkārt mēs paši nezinām, ko no sevis var sagaidīt. Novembris ir perfekts mēnesis, KAD NO SEVIS VAR SAGAIDĪT ĻOTI POZITĪVUS BRĪNUMUS UN UZDRĪKSTĒŠANOS.
Novembris ir gada labākais mēnesis. Visa mēneša laikā nāks labas ziņas par vēl nezināmo nākotni. Dažas no šīm ziņām būs ziņas par jaunām iespējām, bet kur ir iespējas – ir vajadzīga noteiktība un uzdrīkstēšanās. Auni ir vieni no četrām zodiaka kardinālajām zīmēm. Tagad kardinālajām zīmēm daudzos jautājumos mainās dzīve – stāsts ir par bāziskām lietām: ģimeni, mājām, karjeru, vistuvākajām attiecībām. Šajos jautājumos varat gaidīt uzlabojumus, jo novembrī debesjuma enerģijas ir ļoti labvēlīgas. Tas nozīmē, ka jākoncentrē drosme un uzdrīkstēšanās.
Lielos līgumus un lielos pirkumus ieteicams veikt tikai pēc 10. novembra, kad mostas Merkurs. Līdz tam ir ieteicams veikt izpētes darbus par tēmu un ievākt attiecīgo informāciju. Mēneša pēdējā dekāde (10 dienas) Auniem ir kopumā pašas labvēlīgākās dienas kalnu gāšanai, jo tad būs jau atrisinājušās iekšējās un ārējās pretrunas par darba-ģimenes tēmu. Galva mēneša pēdējā trešdaļā darbosies lieliski. Marss visu mēnesi dos vitālo spēku – labs laiks sportiskām aktivitātēm un Saule apgaismos lielos plašumus un lielos darbus. Mēneša pēdējās desmit dienas laižat ārā savus talantus un dariet lielas lietas. Ir ideāls laiks tam. Ne velti jūs nesen norāvāties no ķēdes un sajutāt brīvības garšu. Varbūt laiks savam biznesam? Lai jautri un raženi!

Ziņas Vēršiem novembrim.

Katram savu Vērsi! Vēršuki, šis jums būs ļoti personisks mēnesis. Viss grozīsies ap jums un jums vistuvākajiem cilvēkiem. Zem vistuvākajiem cilvēkiem es šeit domāju romantiskos un biznesa partneru, kā arī laulātos draugus. Ja jūs esat pagaidām vieni, tad tagad ir laiks, kad kāda draudzība var pāraugt par kko daudz nozīmīgāku. Novembris emocionāli būs ļoti silts un skaists mēnesis.
Novembrī jauns mēness būs 03. datumā un norisināsies jūsu vistuvāko cilvēku sektorā. Šis ir patiešām mīlīgs un sakarīgs jauns mēness, jo ir lieliski aspektēts ar visu Vēršu draugu Saturnu. Saturns ir debesjuma gruntīgais un stiprais. Kopā ar Saturnu iesaistīti būs Merkurs un Ziemeļu mezgls.
Kādas skaistas nākotnes durvis atvērsies. Vistuvākie cilvēki pie jums tieksies visu mēnesi, jo pilns mēness 17. novembrī norisināsies jūsu vispersoniskākajā mājā Nr. 1. Tad nu sanāk, ka novembra mēness ass jums ir vērsta no vistuvākajiem cilvēkiem virzienā uz jums. Novembris, viennozīmīgi, ir labākais mēnesis 2013. gadā. Un novembra ass ir pati personiskākā no visām. Tad nu, Vēršuki, salieciet to savās ragainajās galvās kopā.
Tālāk... tālāk vēl skaistāk. Vērši ir lieliski draugi, bet tagad citi cilvēki būs Vēršu draugi. Mīlas dieviete Venēra braši iesoļo (ar platu smaidu) jūsu vislielāko plašumu sektorā. Tur viņa būs no 05. novembra līdz 05. martam. Nu gaidiet brīnumus. Tālus ceļojumus, neparastus draugus. Šī ir neparasta vieta Venērai. Karaliene pēkšņi dodas pasaules turnejā. Dažādu krāsu un izcelsmju cilvēki tieksies pie jums. Visi starptautiskie projekti un nodomi būs sasniedzami un realizējami. Šajā visā ir iespējas iepazīties arī ļoti romantiskām attiecībām, jo Venēra ir jūsu zīmes valdniece un aizgādne.
Jo vairāk kāda planēta uzturas kādā noteiktā zīmē/mājā, jo lielāku spēku tā iegūst un jūsu valdniece būs neparasti ilgi šajā sektorā. Vēršiem atvērsies nebijuši plašumi, praktiski visa baltā pasaule.
Ir vēl kāds interesants aspekts, tas norisināsies ap 20-ajiem datumiem. Mostas labais draugs Kairons un viņš mostas draugu mājā. Tas nozīmē, ka draudzība būs dziedinoša. Kāda apsirgusi draudzība varētu tikt dziedināta.
Vēršu novembris ir patiesi dziļi personisks un vai tas nav lieliski, ka visas šīs personiskās lietas notiek vislabākajā gada mēnesī.
Venēra pasaules apceļošanā vislabāk izvēlēsies jūras ceļus, jo četrus mēnešus draudzēsies ar jūru valdnieku Neptūnu. Tas gan nozīmē vēl ko... garšos kāds eksotisks kokteilis. Tequila Sunrise? Vispār ballītes novembrī varētu būt jestras, jo Marss stipri vien sūtīs savu enerģiju romantikas, prieka un azarta mājā. Tas lai būtu jautrāk.
Kopumā jums noteikti patiks. Lietas būs daudz plūstošākas, jo Jupiters liekas uz auss komunikāciju sektorā (07. novembrī). Tur viss būs mierīgi un raiti. Šis ir lielisks mēnesis, kad uzņemt spēkus un skatīties uz dzīvi plašās, mīlošās kategorijās. Heijāā, Vēršuk! Lietas notiek!

Horoskops Dvīņiem novembrim.

Mjā... gribētos teikt – nulle gramu alkohola, bet vai tas ir reāli? Laikam jau nē. Bet varbūt, tomēr...
Dvīnim novembrī sākas jauns laikmets. Jums mēness ass ir viena no sarežģītākajām. Jauns mēness – veselības un ikdienas kārtības mājā, bet pilns mēness jums uzplaiksnīs jūsu iekšpasaules/sajūtu/zemapziņas mājā. Tas jau nebūtu nekas sevišķs, bet jums vājprātā izpildīsies mīlas dieviete Venēra... Labi, pēc kārtas.
Jauns mēness 03.11. šoreiz ir labs, pat ļoti labs. Nekas līdzīgs tai kosmosa kļūdai, kas bija oktobrī. Tagad ir īstais laiks sakārtot veselības lietas (zobeļi, muguras, ginekoloģija utt.). Ja ir ienākušies liekie kg vai sagribas sešpaku, tad jāsāk rīkoties novembrī! Sporta zāle u.c. veselības iestādes jūs jau gaida, ja vēl nav sagaidījušas. Nopietni! Jo izskatās, ka novembrī nopietni būs jāpieiet kaisles jautājumiem, jo..
Jo 05.11.2013. Venēra ieiet jūsu 8. mājā uz veseliem 4 mēnešiem. Parasti viņa vienā zīmē/mājā uzturas apm 1 mēnesi, bet tagad veselus četrus. Kas ir 8. māja? Tā ir visagresīvākā, visseksuālākā māja, kur grozās lielās naudas un lielie līgumi. Venērai tur patīk, jo viņa ir glamūrīga (diezgan padumja) mīlas dieviete, kurai patīk sekss un nauda. Tur viņa ir kā zivs ūdenī. 8. māja ir Džeimsa Bonda teritorija un tajā Dvīnis tagad dzīvosies līdz 2014. gada 05. martam. Te nu vajadzēs lielisku fizisko formu un to sešpaku...
Pilnmēness jums, kā jau minēju, būs jūsu iekšpasaulē. Tas būs diezgan kruta, jo sakrīt ar divām pamatīgām iekšējām opozīcijām. Jūsu iekšpasaulē būs cīņa starp mīļo un seksīgi agresīvo, starp Maiju un Paiju, starp kareivi un dziednieku/miertiesnesi. Un tas viss Džeimsa Bonda cienīgā teritorijā.
Kareivīgais Marss tam visu novembri lies zināmu eļļu ugunī. Marss jums būs ģimenes, emocionālās labsajūtas un jūsu dzīvesvietas/drošības mājā. Tas ir lieliski, jo pašos pamatos jums būs iestrādāts diezgan pamatīgs spēks. Summā tas ļaus gāzt zināmus kalnus.
Ir arī kkas nomierinošs visā šajā. Ir debesjumā divi labie un stiprie: bagātnieks Jupiters un vislabākais draugs, kas nekad nepametīs/nenodos – Kairons. Ap 07.11. Jupiters aiziet nosnausties. To viņš dara tikai tad, ja labi zina, ka ar jums viss būs vislabākajā iespējamajā kārtībā. Un snaust viņš iet jūsu nopelnītās naudas un pašapziņas mājā. Tur viss būs ok.
Ap 20. novembri, toties, mostas Kairons. Viņš vienmēr nokārto visas lietas, ja ir vajadzīga ekstra palīdzība. Mostas viņš jūsu darba/karjeras mājā. Tā kā izskatās, ka darba/karjeras fronte jums ir diezgan nodrošināta pret negadījumiem. Te jāņem vērā, ka Venēra ir diezgan rijīga mīlas dieviete, kas paliek agresīva, ja saož lielu naudu. Un tagad viņa ir Dž. Bonda teritorijā. Skatieties, Dvīņi – nepārforsējiet lietas!
Lielus līgumus, kas saistīti ar bankām/kredītiem (tas aktivizēsies) var slēgt tikai pēc 10. novembra. Tas attiecas arī uz lielformāta pirkumiem.
Vēl viena lieta. Jūsu Dž. Bonda teritorijā bez Venēras būs arī Neptūns. Tas ir kodējs, kam diezgan tuva ir migla un neskaidrība lietās. Nekādus lielus darījumus tagad zem grādiem neslēdziet!! Venēra, protams, gribēs briljantus, bet eksistē arī veselais saprāts. Tieši šādos aspektos cilvēki pamostas Las Vegasā un līmē filmu. Bet izrādās, ka iepriekšējā naktī viņi ir apprecējušies.
Novembra enerģijas ir ļoti labi aspektētas. Riski, principā, attaisnosies. Šis ir gada labākais mēnesis. Jums tas būs arī gada seksīgākais mēnesis. Gaidiet pārsteigumus no draugiem. Uzlabojiet veselību. Baudiet un dzirksteļojiet! Ar zināmu prāta piedevu, tad viss būs cool.

Horoskops Vēžiem novembrim (garš).

Beidri Vēži! Nu tik būs, nu reiz BŪS! Iesaku aizmirst oktobri, jo tas nebija nekāds mēnesis, bet debesjuma kļūda. Laikam viņi tur augšā pielaida kkādus praktikantus pie planētu bīdīšanas oktobrī. Puse Latvijas Republikas pilsoņu oktobrī devās uz zināmu nekurieni. Tie, kas apķērās, ka uz vētrām var uzvārīties – uzvārījās, bet nu vēžiem tagad sākas LAIKS!
01. novembri mēģinām ignorēt kā tādu un TV neskatīties, ja vien negribās redzēt pasaules izmēra murgus. Tajā dienā ir nesmuka vētra, ko atkal tie praktikanti sabīdīja. Ja tajā dienā Vēzi kāds gribēs pamācīt kā pareizi dzīvot (no sērijas: tu par daudz/maz strādā! cik tad tu esi mājās. tu mani nemaz nemīli. utt.) un izsaka Vēža virzienā kādus tekstus ar pārmetumu iekrāsu, atbilde ir īsa – „Davai nedziedi, bet paskaties pats uz sevi! Pavisam drīz, zaķīt, tu dziedāsi citu dziesmu, bet es jau, varbūt, būšu tālu projām.” Koroč, sev uz galvas kāpt neļaujam NEKĀDĀ IZPILDĪJUMĀ!
Viss pa īstam sākas 03. novembrī, kad ir jauns mēness. OMG. Tas iet kopā ar saules aptumsumu un norisinās Vēžu 5. mājā, kur valda prieks, romantika, radošums, bērni, sports un azarts. Tā ir jauka (ļoti, ļoti jauka) māja. Jauns mēness šoreiz ir sakabinājies kopā ar Saturnu, Merkuru, Ziemeļu mezglu un ir labi aspektēts ar Venēru un Marsu. Vēžiem sākas LABO ZIŅU SEZONA. Un tā kā lielais labvēlis Jupiters ir Vēžu zīmē – ir VĒRTS RISKĒT un ņemt pretī dzīves LIELĀS IESPĒJAS. Patiesi nezinu, kad vēl būs šāds iespēju laiks, bet ir viens 'BET'.
Šis viens ‘bet’ ir riktīgs ‘B-E-T’. Lieta tāda, ka ap visu šo lielisko jauno mēnesi Vēžiem divās milzīgās opozīcijās sastājas labais/mīļais ar nosacīti slikto/agresīvo. Un tas viss notiek Vēžu galvās, uzskatos un rīcībā. Opozīcijā ieiet Marss ar Kaironu (vīrišķais, agresīvais ar vīrišķo, maigo. kareivis un dziednieks) un Venēra ar Lilitiņu (maija un paija). Nu tad saliekam kopā: ir lielisko ziņu laiks un Vēži ir ekstremāli garšīgi, un kas nu pašā Vēzī ņems virsroku – bailīgais vai drosmīgais, kurš citiem var pateikt ‘NĒ’ un sev – ‘JĀ’. Baidīties tagad būs NEPRĀTS, vēlāk sūkāsiet spīli par palaistajām iespējām. Bet drosmi vajadzēs!
Tālāk. Tālāk gandrīz kā nav teksta, lai aprakstītu nākamo debesjuma fenomenu, kas norisināsies jau 05. novembrī.. Venēra uz skaļā jaunā mēness fona, klusītiņām iešļūc savā iemīļotajā 7. mājā uz veseliem 4-iem (!!!) mēnešiem. Tas ir kkas absolūti neparasts, jo Venēra parasti 1 zīmē/mājā uzturas nu kādu mēnesi, bet tagad - veselus četrus. Ko tas nozīmē Vēžiem. A, vot ko! 7. māja ir 'vistuvākās attiecības', kur ir rakstītas un nerakstītas vienošanās. Tie ir laulātie draugi, partneri (gan romantiskie, gan biznesa), SOULMEITI utt. Te nu tas, biedri, ir! Vēžus gribēs un Vēžus mīlēs. Nu saliekam tagad visu, visu kopā: jauns mēness ar visu to trako, ekstremāli pozitīvo, romantisko jezgu + Venēra 4 mēnešus partnerības mājā (Venēra ir mīlas dieviete ar glamūra piesitienu, principā mīļa un bik padumja, ķerta uz naudu. Tāda latviešu maija, tikai bagāta.) Un tajā visā vēl ir iesaistīti Merkurs ar Ziemeļu mezglu. Merkurs nes ziņas, bet Ziemeļu mezgls ir vēl nebijusi pozitīvā nākotne. Nu vot, Vēži! Tagad sadzīvojat ar savu seksapīlu un magnētismu. Tas viss tagad būs vnk nereāli sakāpināts un ies labu laika strēķi.
07. novembrī ir viena ziņa, kas varētu bik nomierināt uzkarsušos Vēžu prātus. Lai Vēzis neuzsprāgtu gaisā ar savu ekstremālo seksapīlu utt., labais džeks Jupiters aiziet atpūtā un aicina Vēžus vieglāk uztvert visu notiekošo. Tas ir aptuveni tā, ka viņš visu laiku skatījās, vai tik ar Vēzi kkas slikts nenotiek un meklēja Vēzim, kur labāk, un tagad palika skaidrs, ka ar Vēzi VISS BŪS VISLABĀKAJĀ KĀRTĪBĀ. Jupiters ir gatavs dot zobu par to! Tā kā – Vēzi – atslābsti! Sākas laiks ballītēm, SPA procedūrām utt.
Mēness ass šajā mēnesī Vēžiem ir viena no visforšākajām. Tā ir romantikas-bērna prieku-ballīšu-draugu ass. Kas var būt labāks par šo. Mēle gan vēl būs bik pa-asa, bet kā teikt – uzvarētājus netiesā. Vēži tagad ir uzvarētāji.
Kkādi lieli brīnumi gaidāmi ap pilnmēnesi 17. novembrī. Ja Vēzim kāds kādreiz ir darījis pāri, tad šis pilsonis/pilsone tagad, visticamāk, līdīs uz vēdera, lai lūgtu Vēža visžēlīgāko piedošanu (viens variants). Atnāks negaidīta ziņa, ka Vēzim ir bijusi taisnība, vai arī tiks akceptēts kāds Vēža plāns (otrs variants). Nu ko... ar to var Vēzi apsveikt.
Tālāk Vēžiem ir jāpaspēj kārtīgi izballēties, jo nejaukais debesu spīdeklis - Saule - pārvelkas (21./22. novembrī) uz Vēžu sesto māju, bet tas nozīmē darbs, ikdiena, veselīgs uzturs u.c. neadekvātas, mīlas un jautrības situācijai, lietas. Nu varbūt tas pat ir labi – pēc dzertiņu maratona bik arī pastrādāt un apēst kko veselīgu, pārmaiņas pēc.
Vēžiem ir viens liels draugs Kairons (Hīrons). Viņš ir lāga zellis, kas absolūti vienmēr ir klāt, kad Vēzim kko vajag. Viņš ir kā tāds superīgākais čoms. Novembra pirmās 3 nedēļas viņš ar Jupiteru sēdēs krogā (varbūt tajā pašā, kur tusēs Vēzis un no kura novembrī iznesīs beidzot, vienreiz mūžā pārdzērušos pareizo Mežāzi) Ap 20-ajiem datumiem Kairons atkal būs uz vakts. Tas ir ļoti, ļoti labi, jo viņš palīdzēs visos Vēža plānos. It sevišķi tad, kad kāda/kāds gribēs Vēzi apēst (solīs precēt un zvērēs saules mūžu).
Ak, jā! Nu tagad tiešām Vēžiem daudzi/daudzas zvērēs saules mūžu. Aptuveni 4-5 reizes nedēļā. Take it easy!
Novembra beigas ir nekādas. Vēži jau būs pieraduši, ka katra diena atnes kko jaunu. Pielūdzēju bari, protams, trakos. Bet Vēzim jau būs zināms po. Te nu, Vēžuki, saņematies! Nedomājat, ka laime ir mūžīga. 10-o tiesu liekat uzkrājumiem. Decembris ir nūģisks mēnesis – nekas līdzīgs novembrim. Pietiks jau ar to, ka vēžu galvenā trenkātāja un kosmosa kļūda – Saule – būs iekortelējusies Vēžu darba/ikdienas mājā. Nekas, to kosmosa nešķīsteni Vēži piedabūs spīļaiņus mīlēt, bet tas tikai pēdējā dekādē (pēc 20.12.). Būs decembrī, protams, savas pozitīvās fīčas, bet galīgi citādākas. Par to jau rakstīšu, kad nāks tam laiks.
Tagad (pēc 03.11.) uz priekšu, Vēži! Gaidiet jaukas un lieliskas ziņas. Neliels padoms: ja ziniet kādus Skorpionus, ir vērts ar viņiem ietusēt – tas varētu būt varen ienesīgi. Ja ne ienesīgi, tad vismaz jautri gan.
Visu gaišu!

Horoskops Lauvam novembrim.

Lauvam novembrī diezgan darbīgi. Mēness ass iekrīt uz ģimenes/māju – karjeras vektora. Tas sola diezgan lielu aktivitāti.
Jauns mēness 03.11. 2013. ir ļoti labi aspektēts. Tajā ir iesaistīts Ziemeļu mezgls (labā nākotne), ziņnenesis Merkurs un lielais un bik paskarbais darba rūķis Saturns. Un tas viss norit jūsu pamatu pamatos, jūsu drošības, ģimenes komforta un emocionālās labsajūtas mājā.
Ģimenes lietās ieplūdīs jauna, svaiga enerģija. Vispār par ģimeni un jūsu mājām runājot, gaidiet patīkamus jaunumus. Un tie nāks visa mēneša garumā. Jo dziļāk novembrī, jo lielāks uzsvars būs uz darba/karjeras jautājumiem. Ja kāds lauvinieks tagad meklē darbu, tad novembris ir tas mēnesis.
Vispār Lauvām novembrī iestājas SAKARĪGAIS laiks, kad tā teikt – tuvāk pie zemes. 05.11.2013. mīlas dieviete Venēra jums ieiet vispraktiskākajā dzīves un ikdienas sektorā un būs tur veselus četrus mēnešus. Venēra palīdzēs sakrāmēt māju un SAKĀRTOT VESELĪBU. Ideāls laiks operācijām, diētām utt. Un šis laiks ies līdz nākamā gada martam.
Lauvinieki, jums jāatceras tas, ka laiks līdz 2014. gada jūlijam ir jums zināmu iespēju laiks. Tad ir laiks, KAD IR JĀPABEIDZ LIETAS, jo pēc 2014. gada jūlija jums sākas jauns 12 gadu Jupitera cikls. Jupiters jums ietecēs pirmajā mājā un sāksies jauna diena ar pilnīgi jaunu lidojuma augstumu. TAGAD IR IDEĀLS LAIX NOLAISTIES UZ ZEMES UN UZTAISĪT KAPITĀLO REMONTU JŪSU LIDAPARĀTAM - rumpim un prātam.
Venēra sestajā mējā - uzsvars uz ikdienas jautājumiem un vēl kas. Lielais labais Jupiters sēž jums azotē/zemapziņā un tur kārto lietas. Tagad viņš uz kādu laiku (pēc 017.11.) iet nosnausties. Tad arī būs miers galvā.
Ap 20. novembra datumiem varētu sākt kārtoties visas lietas, kas saistītas ar bankām un kredītiem. Vispār mēneša pēdējā dekāde (10 dienas) paliks daudz jautrāka, jo jūsu valdniece Saule ieiet prieka, līksmības, bērnu, azarta un sporta sektorā. Lauviniex būs savu māju daudz maz sakrāmējis...
Kopumā sakarīgs un mīlīgs mēnesis bez lieliem pārkritieniem. Drusku jau dīrās uz dažādām pusēm iekšējais labais Lauva un ļaunais Lauva, bet nu tur jāskatās, kuru laist ārā. Ja jānosargā savas lietas, tad jau tas ir ļaunā Lauvas darbs. Vispār lauvinieki paliks neparasti praktiski. Tam palīdzēs arī kareivīgais cīnītājs Marss, kas visu mēnesi būs naudas un pašapziņas mājā. Tas forši, jo ļaus sakārtot finansu jautājumus.
Nu ko lai dara, Lauvinieki, ja jums gada labākais mēnesis iekrīt sakarīguma sektorā. Iešmigosiet un izlaidīsities citkārt. Lai jauki veicas!

Horoskops Jaunavām novembrim.

Jaunavas, jaunavas... Novembrī būs daudz jārunā un jāstrādā un... jātusē. Saprotu, saprotu, ka jums jau tā – tā dzīve nav mierīga, bet ko darīt...
Oktobris bija debils mēnesis un oktobra vājprāts bik ievilksies arī novembrī, bet tikai pašā novembra sākumā. 01. novembri labāk izsvītrot no kalendāra, jo cilvēki nebūs īsti adekvāti. Viss mainīsies, un ļoti strauji mainīsies, ap 03. novembri. Būs jauns mēness.
Jaunais mēness jums komunikāciju, brāļu/māsu, kolēģu, kaimiņu un tehnoloģiju sektorā. Te nu iesaku komunicēt ar tuvāko apkārtni cik jaudas! Jauns mēness šoreiz ir brīnišķīgi aspektēts. Ļoti labi veiksies darbi. Jauns mēness iet roku rokā ar Ziemeļu mezglu un Merkuru. Tas nozīmē, ka nāks ziņas. Labas ziņas par lietām, kas jūs pozitīvi ietekmēs vēl ilgu laiku. Ļoti iespējams, ka atrisināsies kādas lietas vai jautājumi ar brāļiem/māsām. Katrā ziņā būs daudz darīšanu ar savu primāro ģimeni un radiem.
Varbūt atrisināsies kādi jautājumi darbā. Draud paaugstinājums vai pārcelšana uz kādu netālu filiāli. Jo tālāk mēnesī dosieties, jo vairāk būs jākomunicē, tikai komunicēt jau nāksies ar daudz attālākiem pilsoņiem, eksotiskiem pilsoņiem. Spodriniet savas svešvalodas. Pilns mēness 17. novembrī jums iekrīt eksotikas, tālo ceļojumu, plašās pasaules mājā. Ap mēneša vidu jau draud nopietns paaugstinājums darbā ar pārcelšanu uz kādu eksotisku filiāli. Bizness rullēs.
Bet tagad, uzmanību!! Debesjums čum un mudž ar visādiem mūdžiem, bet ir trīs klaji pozitīvi kadri: Jupiters (bagātnieks un labvēlis), Venēra (bik padumja mīlas dieviete ar noslieci uz naudu) un Kairons (īsts draugs, kas nepametīs nekad). Tad lūk, visi trīs viņi izpildīsies novembrī. Sākšu ar Venēru (sievietēm priekšroka).
05. novembrī Venēra iepeld jūsu līksmības, bērnu, sporta, azarta un romantikas mājā. Tas jau nebūtu nekas īpašs, bet viņa tur būs 4 mēnešus!! Parasti Venēra kkur tusē apm 1 mēnesi, bet te viņa jums būs līdz 05. martam. Nu davai! Pieliksim vēl klāt Jupiteru, kas jums ir draugu un tusiņu mājā un Kaironu, kas ir jūsu vistuvāko attiecību mājā – uzzīmējās zināma bilde.
Bilde tāda. Sausu muti izrunājusi Jaunava, kas tikko paaugstināta darbā, dodas uz kārtējo darba tusu, kur slapina pārkaltušo rīkli ar kādu dzērienu un vakaru vada eksotisku draugu kompānijā. Viņa jau sāk nesaprast ko un kādā valodā viņa runā. Kad Jaunava vairs netur, ierodas mīļotais cilvēks vai labs draugs vai biznesa partneris, kas aizved Jaunavu mājās, jo rīt jāstrādā jaunajā amatā, bet vakarā atkal jātusē. Grūta dzīve. Un tā visu novembri!!
Visu novembri agresīvais kareivis Marss būs Jaunavu 1. mājā. Tātad, būs daudz vitālā spēka un turēt varēs riktīgi daudz. Ieteikumiņš: tomēr nepārdzeriet jēgu bezjēgā, jo nāks ziņas. Labas ziņas. Jauns mēness, atcerieties, iet kopā ar ziņnesi Merkuru un pozitīvās un vēl nezināmās nākotnes garantētāju – Ziemeļu mezglu. Šīs ziņas laist garām nevajadzētu nekādā gadījumā!! Tā kā jums vēl viens pilsonis – Urāns – atrodas seksa, kaisles, lielo līgumu un lielās naudas mājā, var gadīties tiešām dzīvi pagriezoši brīnumi. Urāns vienmēr nes negaidītus pārsteigumus.
Novembris jums ir lielo iespēju laiks. Mēnesis būs nereāli darbīgs un pozitīvs, jo novembris viennozīmīgi ir 2013. gada labākais mēnesis. Ja kāda Jaunava grib pārcelties uz dzīvi ārzemēs, tad tagad ir īstais laiks. Ja meklējat darbu – lieliski, runājiet ar tuvāko apkārtni – iespējas būs. Ja slēdzami lieli līgumi / veicami lieli iepirkumi, dariet to pēc 10. novembra. Lai jums izdodas iecerētais! Priekā!!

Horoskops Svariem novembrim.

Svari beidzot nokļūst savā teritorijā, kur lietas var MIERĪGI izsvērt un svara kausus nosvērt savā labā. Svariem šis Jupitera gads (līdz 2014. gada jūlijam) ir darba/karjeras gads. Un novembris ir lielisks mēnesis, vienkārši burvīgs mēnesis, lai sakārtotu naudas lietas.
Jauns mēnesis jums ir jūsu talantu un pašu spēkiem sapelnītās naudas mājā. Jauns mēness šoreiz ir lieliski aspektēts ar visu iespējamo, bet sakarā ar to, ka tur ir iesaistīts darba rūķis/uzraugs Saturns, labās nākotnes vārti – Ziemeļu mezgls un ziņnesis Merkurs – gaidiet jaunumus. Labus jaunumus. Daudzus labus jaunumus.
Jo tālāk dosieties novembrī, jo lielākas paliks naudas summas, kas ap jums riņķos, jo lielāki projekti grozīsies. Tos visus gandrīz kā var ņemt pretī, jo enerģijas ir veiksmīgas un projekti – pa lielam izdosies. Līgumus gan vajadzētu parakstīt pēc 10. novembra, kad sakustēsies Merkurs.
Ar ko man gribētos visus Svarus apsveikt ir ar mīlas dievietes Venēras iesoļošanu jūsu 4. mājā. Tur viņa iedosies jau 5. novembrī un šajā vietā uzturēsies veselus 4 mēnešus. Venērai ārkārtīgi patīk 4. māja un Svariem ļoti patīk, ka Venērai tur patīk... Par ko ir stāsts?
4. māja ir labsajūta savās kurpēs, savās mājās un savā ģimenē. Vispār, Svari, apskatieties! Darbā lietas ies uz urrā, būs pozitīvi jaunumi. Mājās silti, jauki. Ģimenē saticība. Kādu laiciņu tā nav bijis, ko? Tāds nu ir šis novembris, kas stabili būs pats mīlīgākais mēnesis ja ne šajā gadu tūkstotī, tad šajā gadā – noteikti.
Novembra mīlīgais miers pa lielām šaibām būs Svaru pašsajūtas pamattonis vēl kādu pusgadu. Tā kā izbaudiet to un integrējiet sevī novembra enerģijas. Tās ir patiesi baudāmas.
Kas vēl interesanti, ir tas, ka 07. novembrī labais, lielais, varenais Jupiters dodas nosnausties un saka, ka darba/karjeras frontē tagad toč viss būs čikiniekos. Ja Jupiters kko saka, tad tā arī būs. Svari var mierīgi atslābt – darba/karjeras lietās veiksies pilnīgi noteikti. Ja kāds Svars meklē darbu vai grib mainīt darbu, tad novembris ir tas mēnesis.
Viens svarīgs moments. Mēneša pēdējā dekāde (10 dienas) ir ļoti labs laiks, lai savestu kārtībā savu veselību. Ja jums ir kkas jānogriež nost, jāpiešuj klāt, zobeļi jāsalabo utt. šis ir superlaiks. Visādas procedūras, masāžas, diētas utt. – vnk lieliski.
Vispār, Svars! Atpūties novembrī. Decembris būs aktīvs mēnesis.Svariem tas būs ļoti stimulējošs daudzos jautājumos. Būs arī daudz vairāk vitālās enerģijas, nekā novembrī, jo agresīvais Marss sakustēsies. Novembrī čils. Patiesībā čilot vislabāk vajag savās mājās/ģimenē. Tas nesīs vislielāko gandarījumu. Mājās pilnīgi mierīgi var arī lietot apreibinošās vielas un atslēgties no jaunumiem darba frontē.
Lai jums pasakains šis ļoti simpātiskais mēnesis. Novembris pilnīgi noteikti varētu būt skaistuma konkursa uzvarētājs. Pa mierīgo...

Horoskops Skorpioniem novembrim.

Daudz laimes dzimšanas dienā, mīļie Skorpīši!! Novembris patiesi ir jūsu mēnesis. Izturat vēl līdz 03. novembrim, kad būs jūsu privātais jaunais mēness, tad viss mainīsies.
Oktobris bija nekāds. Atceraties pavasari/vasaras sākumu, kad beidzās Skorpioniem elle. Oktobrī, pieļauju, jūs saņēmāt uzaicinājumu atgriezties ellē. Pieļauju, ka tuvākie mēģināja jāt jums smadzenes, bet nu nē. Nē!!!! Tagad viss būs savādāk.
Jaunais mēness (ar Saules aptumsumu) šoreiz ir labiem pārsteigumiem piepildīts. Tas iet kopā ar Saturnu (debesjuma nopietno), Merkuru (ziņnesi) un Ziemeļu mezglu (labo nākotni un pozitīviem jaunumiem). Kaut kas notiks un beidzot durvis uz nākotni jums atvērsies. Novembrī jums 'jaunā un pilnā meness ass' ir ļoti personiska. Tā ir saistīta ar jums un ar jums vistuvākajiem cilvēkiem – laulātajiem draugiem, biznesa un romantiskajiem partneriem. Tur nāks svētība un jaunas, pagalam negaidītas iespējas, par kurām jūs pat nenojaušat.
05. novembrī notiek bezprecedenta kosmisks brīnums – mīlas & glamūra dieviete Venēra uz veseliem 4 mēnešiem ieiet jūsu komunikācijas un rosības mājā. Skorpioni jau nav uz mutes krituši, bet tagad jums piemetīsies samtaina balss un salda mēle. Tauta, brāļi/māsas, kaimiņi un kolēģi gribēs dzirdēt tieši jūs. Te nu nelidojiet zemu! Šis ir jūsu plašais gads (līdz 2014. gada jūlijam). Domājiet lielas lietas un runājiet par tām. Runājiet ar tiem, kas blakus, un raugi, durvis uz plašumiem atvērsies. Durvju rokturis uz plašumiem ir rokas stiepiena attālumā, bet durvju atslēga ir komunikācija.
Jo dziļāk mēnesī, jo lielāku loma un nozīme plašumu iekarošanā būs jūsu vistuvākajiem. Kopā jūs varēsit tagad kalnus gāzt. Ja jums ir bijuši kādi konflikti ar brāļiem/māsām/kolēģiem, tie atrisināsies. Un atrisināsies dziļi, kā jau Skorpionam patīk. Vispār tagad daudz kas atrisināsies. Visas lietas, kas bija ‘iesprūdušas’ – pamatos sakustēsies. Pilnīgi negaidītas lietas var izspēlēt kolēģi, sporta zāles u.c. pulciņu biedri. Tā kā KOMUNICĒJIET!!! Novembris nepavisam nav mēnesis, kad norakties dūņās un ne ar vienu nerunāt. Un elle nebūs! NEBŪS!!
Ap mēneša 20-ajiem datumiem var atrisināties visi jautājumi, kas saistīti ar radīšanu. Gan radošo radīšanu, gan bērnu radīšanu. Foršais puisis Kairons mostas. Jums viņš ir bērnu, romantikas, prieka, azarta un pašapziņas mājā. Kairons palīdz vienmēr, kad vajag drauga plecu. Viņš ir tas, kas jūs droši atgādā mājās pēc jautra vakara krodziņā. Viņš izliek spilvenus tur, kur ir nodoms nokrist. Faktiski ir tā, ka Skorpions novembra sākumā saņems brīnumus. Tad šos brīnumus un ziņas ‘pārvārīs’ un padalīsies ar tuvākajiem. Tālāk negaidīti plašumi atvērsies un varēs riskēt, jo ja kas – Kairons piepalīdzēs.
Ir divas lietas. Ja par kko esat pēdējā laikā intensīvi lauzījuši galvu, tad ap 07. novembri varēsit atslābt. Lietas ies savu gaitu. Novembrī galva vārīs ļoti labi un idejas nāks griezdamās, it sevišķi pēc 10. datuma, kad mostas Merkurs.
Pašā mēneša sākumā iesaku laiku veltīt tuvākās apkārtnes un savu draugu saraksta izpētei.Tieši izpētei un zināšanu atsvaidzināšanai. Tas nav laiks lielu lietu uzsākšanai. Sagaidiet 03. novembri un tad pieņemat lēmumus. (Līgumi jāslēdz un lielie pirkumi jāveic pēc 10. novembra). Novembrī būs tādas ziņas, kas, visticamāk, sagriezīs daudzas lietas kājām gaisā. Tā kā tagad vēl apziniet patreizējo stāvokli, jo informācija mainīsies.
Ja citām zīmēm decembris lielā mērā būs zināms ierobežojumu laiks, tad Skorpioniem būs savādāk. Ja jums pieder veikals, tad pasūtiet preci dubultā. Decembris būs jums ražens. Nu skaidrs, runa ir taču par to, ka jums atveras plašumi. Un tas ir labi, jo jūs esat to pelnījuši! Runājiet, runājiet un vēlreiz runājiet. Katrs jūsu izteiktais mīļvārdiņš novembrī nesīs augļus 10x apmērā. Starp citu, mīļie vārdi ir tas, pēc kā cilvēks parastais ir gaužām izslāpis. Investējot citos, jūs tagad investējat sevī un savā plašajā un lielajā laimē. Veiksmi!!

Horoskops Strēlniekiem novembrim.

Eh atkal tie Strēlnieki. Viņi šogad taisa brīnumus un galvassāpes astrologiem. Jauns mēness (3. novembrī, tobiš šodien) jūsu iekšpasaulē – 12. mājā. Nu kas tas ir, es jums jautāju?? Pilns mēness jūsu ikdienas un veselības aktivitātēs. Nu labi, domājam, kas tas ir.
Koroč, Strēlniekiem restarts. Tas ir kā ieslēgt kompim antivīrusu un pārlādēt kompi kkam jaunam. Jūsu iekšpasaulē/zemapziņā sēž un labu laiku vēl sēdēs kosmosa bubulis Saturns. Kur Saturns – tur zināma nopietnība. Šoreiz Saturns bik atvērs logu un ielaidīs iekšpasaulē svaigu gaisu un svaigas idejas. Un nāks arī ziņas par nākotni.
Novembris ir ļoti labs mēnesis un visa mēneša garumā Strēlniekiem nāks idejas un ATKLĀSMES, kādā veidā IEKĀRTOT SAVU DZĪVI UN SAKĀRTOT IKDIENU, tajā skaitā veselību. Tas, principā, ir ļoti forši. Gaidāmi daudzi ‘ahā!’ momenti.
Ap 05. novembri sākas interesants laiks Strēlniekiem. Mīlas dieviete Venēra uz četriem mēnešiem ieklejo jūsu talantu un nopelnītās naudas mājā. Tas cels pašapziņu un pamatīgi. Venērai nu ne pavisam nepatīk pārlieku nopūlēties ar darba jautājumiem. Viņa labprātāk ietempj kādu dziru un uzēd putukrējumu ar zemenēm. Te nu ir tie ‘Ahā!’ momenti. Strēlnieki var pēkšņi sajēgt kā iekārtoties tā, LAI VIŅU LABĀ STRĀDĀ CITI un vēl par to priecājas (ka var Strēlniekam pakalpot). Hm... jauki!
Strēlnieki ir forši cilvēki un Strēlniekiem ir talants dāvāt iespēju rūpēties par lietām citiem, kamēr paši Streļķi jādelē apkārt un apcer skaistumu. Par ko ne? Visa fiška slēpjas vienā viltīgā aspsektā – jo vieglāk Strēlnieks uztvers notiekošo un attiecīgi rīkosies, jo labāk visiem. Te nav runas par slinkošanu. Te ir stāsts par vieglumu. Viegls Strēlnieks uz sava zirga ir labāks par smagu Strēlnieku. Gan pašam labāk, gan darba zirgam...
A vot, te – interesanti. Kareivīgais un agresīvais/nepacietīgais Marss Strēlniekam visu novembri būs darba/karjeras mājā. Var jau taurēt uz saviem kolēģiem/padotajiem, bet vai vajag? Var taurēt ar smago tauri, bet var lietas bīdīt ar mazo taurīti, vai vēl labāk – svilpīti. Te tas stāsts par vieglumu.
Ap 10. novembri pilnīgi un galīgi sāks atrisināties jautājumi par kredītiem, līgumiem utt, ja tas ir aktuāli. Ap šo laiku būs jau arī sakārtojušās kaisles/seksa lietas, ja tas ir aktuāli. Nedaudz šie jautājumi vēl pacelsies ap pilnmēnesi (17.11.), jo labais Strēlnieks teiks – ‘Eh, jāstrādā pašam’, bet ‘sliktais’ Strēlnieks teiks – ‘Nu liecies mierā, lai strādā citi’. Šis te mikrokarš galvā drīz vien mitēsies, jo atnāks jaunas atklāsmes.
Novembrī Strēlnieks taps ‘paviegls’, kādam viņai/viņam ir arī jābūt. Tas var radīt jautājumus mājās. Bet nauda nāks un mājinieki arī taps pielaidīgāki, it sevišķi, pēc 20. novembra.
20. novembrī mostas Strēlnieku bračka – Kairons (Hīrons). Tas jums atrodas super-truper vietā – jūsu 4. mājā. Tur ir ģimenes/pašu mājas/pašu labsajūtas sektors. Aleluja! Kairons atnāks un nogludinās visas mikroplaisas.
Novembrī Strēlniekam paliks labāk savā ādā. Tas būs labs un pārsteidzoši viegls mēnesis. Tāds sen nav bijis. Strēlniekiem jau tas laimes putns tagad, tad palaidiet to SEV vēlamos virzienos. Lai putnelis jums parāda, kur vieglāk/jautrāk. Un atcerēties, ka zirgam zem jums ir vieglāk, ja Strēlnieks vieglāks. Par vieglu Strēlnieku vieglā novembrī! Priekā!

Horoskops Mežāžiem novembrim.

Hehe, zodiaka sakarīgie! Pienācis jums atvaļinājums. Patiesībā, saturieties!! Mēness ass jums ir novembrī visjautrākā un vēl tā mīlas dieviete Venēra... wow!
Jauns mēness (03.11.) jums draudzības sektorā. Jūsu zīmes valdnieks ir debesjuma varenais darba rūķis Saturns. Viņš būs jaunā mēness kurators. Klāt vēl labās nākotnes elements – Ziemeļu mezgls un ziņnesis Merkurs. Viņi visi kopā organizēs burvīgu jauno mēnesi.
Draugi un draudzība jums būs šī mēneša vadmotīvs. Tā kā draudzības sektorā jums arī ir Ziemeļu mezgls, gaidiet, ka jums parādīsies jauni draugi vai arī esošie atvērs jums uz nākotni kādas durvis.
Pilns mēness jums līksmības, romantikas, bērnu un azarta mājā. Pilns mēness būs 17. novembrī. Tas vien norāda, ka līksmība kopā ar draugiem mēneša gaitā pieņemsies spēkā.
Un tagad – babāāāc!! 05. novembrī mīlas dieviete Venēra (Laimdotas tipa, tikai kāra uz naudu un rotaslietām+glamūru+saldumiem+seksu) ieiet jūsu vispersoniskākajā mājā nr.1. Tas jau ik pa brīdim tā notiek, apmēram, reizi gadā, bet šī reize ir īpaša. Venēra ar jums, dārgie āži un āzietes, būs veselus 4 mēnešus! Un jo ilgāk kāda planēta kkur uzturas, jo vairāk spēku tā izstaro. MEŽĀŽI, JŪS TAPSIET NEREĀLI ŠARMANTI, skatieties, nekļūstiet pār-venēriski.
Lielais, labais Jupiters līdz 2014. gada jūlijam svētī jūsu vistuvākās attiecības. Tas ir pasakaini. 07. novembrī Jupiters dodas dienas dusā. To viņš dara tikai tad, kad viņš zina, ka ar jums viss būs vislabākajā kārtībā. Nu ko lai saka... vnk pasakains laiks!
Ap 20. novembri sāk mosties labais draugs Kairons. Viņš sakārtos komunikāciju jautājumus un brāļu/māsu/kolēģu/kaimiņu jautājumus. Ja šajā aspektā kkas ir kārtojams, tad tas arī veiksmīgi atrisināsies.
Tā, saprotu, ka tiktāl viss bija cukursaldi, vajag kādus marinētus gurķīšus, lai nesāk šķebināt. Pikances parādīsies ap mēneša vidu, kad zināmas dubļu cīņas Mežāžu galvās uzrīkos Laimdota ar Spīdolu. Mežāžiem nav lielu grūtību pateikt vārdiņu ‘Nē’. Te nu būs kkāda dīvainība. Varbūt, būs tā, ka Mežāži gribēs pateikt ‘Nē’ garlaicībai un cukursaldajai dzīvei. Uz to vedina domāt fakts, ka kareivīgais cīnītājs Marss ir jūsu eksotikas, pasaules plašumu un personīgo uzskatu mājā un būs tur visu novembri.
Te nu bik sevi jāpiebremzē, ja jums gadās sastapties ar kko, kas uzreiz neatbilst jūsu uzskatu sistēmai. Atcerieties, ka esat/būsiet extra šarmanti un tauta pie jums tieksies. Varbūt tieksies arī visnotaļ eksotiski pilsoņi, neatgrūžat viņus. Robežas, protams, ir jānovelk, bet novembrī no viņiem var nākt ziņas, kas var atvērt vēl nebijušas durvis uz vēl nebijušu nākotni.
Novembris ir tik labs, ka var iekrist eiforijā un likties, ka tā tagad būs mūžīgi. Ņe figa! Priecāties vajag, bet daļu sava prieka/panākumu deponējiet un investējiet nākotnē. Debesīs spīdekļus bīda eksperti un praktikanti. Novembrī tur pie bīdīšanas ir izcili eksperti, decembrī – tie būs kkādi praktikanti, kas palikuši uz pēcstundām. Tā kā uzkrājat tagad pozitīvo lādiņu. Decembris tāds darba mēnesis vairāk.
Lai jums patīkams šī gada labākais mēnesis, kurš kā jau Mežāžiem pienākas, sakrīt ar visvieglāko un jautrāko mēness asi! Priekā, āžuki!!

Ziņas Ūdensvīriem un Ūdenssievām novembrī.

Nu jūs, lieliskie Ūdensvīri, būsiet īpaši aprūpējamie tuvākos 4 mēnešus - līdz 2014. gada 05. martam. Ir ļoti svarīgi saprast, kas ar jums notiks šajā laikā. Šis ir laiks, kad JUMS BŪS SEVI JĀIEMĀCĀS MĪLĒT PA ĪSTAM... Nu tad – pa plauktiem.
Oktobra trakumi beidzās ap 03. novembri, kad ir jauns mēness. Šoreiz jauns mēness ir jūsu darba/karjeras mājā, bet pilns mēness 17. novembrī – jūsu māju, ģimenes un emocionālās labklājības mājā. Var jau novembri pataisīt par darbs-mājas-darbs tipa mēnesi, bet vai vajag?
Jauns mēness atnesīs daudz laba tieši darba/karjeras jautājumos. Tie, kas meklē darbu, visticamāk, to varētu atrast. Tiem, kam darbs ir līdz kaklam, varētu atrast jaunu darbu vai arī saņemt jaunumus (paaugstinājumu?) jau esošajā darba vietā. Katrā ziņā šajā dzīves jomā ieplūdīs jauna, svaiga un ļoti pozitīva enerģija. Finansiālā situācija varētu jūtami uzlaboties. Pie kam tas notiks visa mēneša garumā.
Lielākos ‘podus’ gan jums nogāzīs mīlas valdniece Venēra. Viņa uz veseliem 4 mēnešiem ielien jums azotē/zemapziņā un dažādos izpildījumos čukstēs: „Mīli sevi!!!” Ūdensvīri un Ūdenssievas ir slaveni ar to, ka viņi vienmēr visu nokārto gan par sevi, gan par citiem. Tikai nez’ kāpēc sevi šajā rindā viņi ir tendēti nolikt kā pēdējos. Nesenais laiks parādīja, ka var arī savādāk – savas intereses likt ‘pa priekšu’ un citiem ļaut pašiem kārpīties. Tikai oktobris šo jauno tendenci pašķobīja un Ūdensvīri atkal sāka domāt par citiem.
Tagad nopietni. Zaķīši Ūdensvīri! Novembrī vēl nekas, bet decembrī, ja vērtēsiet citu intereses augstāk par savējām, saēdīsieties rūgtumu. Un kam tas ir vajadzīgs? Jums jau pēdējām kārtām! Te nu ir tas padomiņš: SĀCIET DOMĀT PAR SEVI JAU LAIKUS (ka tavu māti). Venēra 12. mājā uz 4 mēnešiem nav joka lieta it sevišķi, kad tā aiziet retrogrādā (atpakaļkustībā). Var aizvainoties uz visu pasauli. Toties, ja iemācīsieties sevi mīlēt... nu nebūs jums līdzīgu.
Nu tagad, gudrais Ūdensvīr, saliekam 2+2. Viens variants darbs-mājas-darbs un raizes par visiem apkārtējiem (it sevišķi – bērniem) un garantēts aizvainojums uz visu pasauli vai - otrā variantā - veselīgs egoisms, sevis baudīšana un negaidīti pavērsieni dzīvē. Sāciet jau novembrī par sevi priecāties un jautrs decembris jums garantēts. Novembrī tas ir iekšējs un arī ārējs darbs – sevi mīlēt un sevi lutināt. Izdomājiet, kas tas varētu būt, kas jums patīk. Decembrī jums mēness ass būs nesalīdzināmi jautrāka un bezrūpīgāka, ja jūs to nesačakarēsiet novembrī. Kas ir tās dāvanas, kuras gribētos sev uzdāvināt? Domājiet, galvas jums ir.
Nāks jau arī domas tipa ‘mani neviens nemīl’ un rokas stiepsies pēc sīvā. Hehe, jums ir atļauts iedzert! Un kad iedzerat, varat izraudāties uz drauga pleca. NEVIS LAI DRAUGI RAUD UZ JŪSU PLECA!! Un visus bērnus, nabaga radiniekus, ubagus u.c. sērdieņus lai tagad apkalpo citas instances. Jums ir lielais jautājums par jūsu laimi.
Ja tā sasummē novembri – lieliski jaunumi darbā/biznesā/karjerā + filozofiska apcerība, bet ar kaislīgiem momentiem. Kareivis Marss visu novembri agresīvi dzīvosies pa jūsu kaisles un lielo naudu/projektu māju. Šo laiku izmantojiet savtīgi. Lielie projekti var gluži labi veikties. Līgumi gan jāslēdz pēc 10. novembra. Nu galīgi nav izslēgti dienesta romāni, bet ja tas palīdz karjerai... Koroč, Ūdensvīri, pietiek vergot citiem, domājat arī par sevi un sākot ar decembri, kādu laiku – tikai par sevi. Tad viss būs super-duper. Jaunajā gadā būs arī sviests un desa, ko likt uz maizes un jaunais gads varētu būt arī kādā glamūrīgā vietiņā, piemēram, Seišeļu salās. Bet nu par to stāstīšu decembra horoskopos. Tagad svarīgi lietas nesalaist ripā. Ak, cik gan grūti ir mīlēt sevi... pareizi? :) Sirsnīgi apkampieni!

Horoskops Zivīm novembrim. Ihtioziņas.

Dārgās zivis, apsveicu jūs ar gana jestru un sarežģītu mēnesi, kurā daudz kas izšķirsies un izšķirsies jums par labu.
Nu šodienu (01.11.) labāk no kalendāra un dzīves izsvītrot, jo ir precīzs Urāna/Neptūna kvadrāts un pasaulē atkal rībēs revolūcijas un nemierīgākie prāti rakstīs sūdzības uz Rīgas domi. Jums, Zivītes, jāgaida 03. novembris, bet vislabāk mēneša pēdējā dekāde.
03. novembrī jauns mēness. Jums tas notiek 9. mājā. Te nu ir bik jāpadomā. Zivs pati nezina, kas viņa/viņš tāda/tāds ir. Zivs var būt tāda un šāda un hvz kāda. Jauns mēness iekrīt pasaules plašumu mājā, kur jums atrodas vesela varza ar planētām. Lai arī šīs planētas un jaunais mēness ir bezgala labi aspektēts, Zivs var tapt aizdomīga.
Zivij ir problēmas ar personīgo brīvību. No vienas puses Zivs grib, lai viņu piesien, no otras puses – piesējējam jābūt tādam, kāda uz pasaules nav, jo Zivs nevarsavu pareizo piesējēju izdomāt. Tad nu lūk, pasaule tagad ir vaļā. Zivij parādās brīvība un novembris šajā ziņā Zivīm piespēlēs daudzas LABAS iespējas izvēlēties brīvību.
Jauns mēness iet kopā ar darba rūķi, ziņnesi un labo nākotni, bet novembra mēness ass ir vērsta no VISPĀRĪGĀ/PLAŠĀ UZ KONKRĒTO. Tātad, būs jāizdara lēmumi, secinājumi un JĀVEIC RĪCĪBA. Zinot zivju aizkustinošos un sirdi plosošos izvēlju izdarīšanas mehānismus, varēsim latviskā garā noraudzīties uz zvīņaino līdzpilsoņu spazmām. Koroč, Zivs, NOVEMBRĪ PARĀDĪSIES DAUDZ JAUNAS EJAS JŪSU DZĪVĒ. TĀS VISAS IR LABAS!!! Un nemokieties ar izvēlēm. Labais un ļaunais jūsos plosīsies uz nebēdu (līdaka teiks vienu, bet rauda – otru). Atcerieties, ka jaunās iespējas, ko piespēlēs Ziemeļu mezgls visa mēneša garumā ir labas iespējas.
Jums novembrī ir ļauts šmigot. Pat ieteicams, jo tad tās izvēles nāks vieglāk. Visu mēnesi turpināsies zināms cīniņš ar saviem vistuvākajiem – laulātajiem, biznesa partneriem, romantiskajiem partneriem, bet šajos jautājumos jums būs spēks. Visticamāk, ka caur šiem vistuvākajiem, Zivij atvērsies šī plašā pasaule, kas zivij patīk/nepatīk. Ja tu esi dīķa zivs, kas iekļuvusi jūrā, tad tas nozīmē, ka esi iekļuvusi jūrā un ir jāgaida 20. novembris. Ja esi jūras zivs, kas iekļuvusi dīķī, tad arī jāgaida 20. novembris.
Ap 20. novembri sāk mosties Kairons. Viņš ir vislabākais draugs, kas neatstās Zivi nelaimē nekad. Viņš ir tas, kas nedzer un atved draugu mājās. Viņš izliek visur spilvenus, kad kkur jākrīt. Viņš visu saprot un naivi mīl jūs kā vislabākais draugs. Un viņš tagad mostas jūsu vispersonīgākajā mājā. Tas ir FORŠI! Zivs, esi droša – viņš palīdzēs, ja kkas vēl būs jāpielabo.
Mēneša svarīgākais notikums ir tas, ka 05. novembrī mīlas dieviete Venēra dodas uz veseliem 4 mēnešiem (!!) uz jūsu draugu sektoru. Uhhh... sānsoļi. Zive, Venēra ir mīļa un rijīga mīlas dieviete. Jo ilgāk viņa uzturas kādā sektorā, jo mīļāka un rijīgāka paliek. Tagad ir tas brīdis, kad no kādas draudzības var izaugt kkas cits - daudz lielāks. Draugi tagad veselus 4 mēnešus būs jūsu prioritāte Nr.1. Protams, jūsu vistuvākajiem būs kkas, ko par to teikt, bet vai tas jūs krata? Vistuvākie var bik pagaidīt. Kas svarīgi, draugi arī parādīs pareizos virzienus, kur zivij doties.
Te nu būs mēneša kopbilde: Zivs būs veiksmīgi pārlaidusi debesjuma vētru (01.11.2013.) un te nu pēkšņi (03.11.2013.) mājas sienas nobrūk un atveras plašā pasaule, kur apkārt peld visādi eksotiski radījumi. Zivs vistuvākais kko tur vārās un burkšķ un Zivs sāk just kā tauriņi vēderā dzen apskatīties, kas tur plašumos peld. A tie ir dažādu krāsu un izpildījuma draugi, un viņi saka: ‘Davai, Zivs, peldi 4 mēnešus ar mums!’ Zivs vistuvākais/vistuvākā kko noburkšķ un Zivs aizpeld ar draugiem. Tad 20. novembrī atnāk visu Zivju vislabākais draugs un VISU nokārto...
Dažas remarkas. Novembrī var gadīties LABI pārsteigumi ar naudu. Tas ir aptuveni tā, ka izvelc no skapja ziemas drēbes, bet tur piecītis kabatā no iepriekšējās ziemas. Sīkums, bet patīkami. :) NOVEMBRĪ, IT SEVIŠĶI AP MĒNEŠA VIDU, NEBALLĒJIETIES KOPĀ AR SAVIEM VISTUVĀKAJIEM, nu vnk sakausieties. Ir draugi. Tusējiet ar draugiem. Rūguma podus atstājiet mājās, lai norūgst līdz galam. Jūsu labākais draugs Kairons visu pēc tam nokārtos.
Kopumā, lai arī viss izklausās gana neskaidri, šis ir gada labākais mēnesis, kas zivīm ienesīs sen nebijušu skaidrību lietās un iznesīs Zivis jaunos, tīros ūdeņos. Klausieties savos draugos un tusējiet ar viņiem! Lai jauks un sakarīgs šis, gada labākais mēnesis un lai jums jauns, tīrs ūdens. Veiksmi un prieku!!


Andis Gestehttps://www.facebook.com