otrdiena, 2013. gada 12. novembris

Ilarions 10.-17.novembris

Viedas Meistars Ilarions 10.-17.novembris/2013

Mīļie!
Patlaban ieejat daudz paātrinātāku pārmaiņu laikā, kas jūsu pasauli turēs alternatīvās un dažkārt mulsinošās realitātēs. Tieši šiem straujo pārmaiņu laikiem mēs gatavojām katru no jums. Jūs spējat palikt mierpilni, saglabājot fizisku, mentālu un emocionālu līdzsvara stāvokli; tā jūs turpināt ceļu uz priekšu un spodrināt savu meistarību, lai tiktu galā gan ar sevi, gan visapkārt notiekošo, apzinātu savas spējas un prasmes, un kļūtu par iemītniekiem augstākajās dimensijās. To jūs veicat lieliski un ar panākumiem- patlaban sāk parādīties rezultāti, tie ir gan sajūtami, gan pieredzami un sāk realizēties jūsu personīgajās dzīvēs. Tā kā jums nākas pielāgoties un pieņemt daudzus negaidītus notikumus un pavērsienus, tad ļoti svarīgi ir saglabāt disciplinētu prātu. Transformāciju viļņi turpinās.

Jūs ātri apgūstat sev lemto lomu laikā, kad planēta savienojas ar visuma centru un ieņem jauno vietu visumā. Piepildīsies un jūsu iespēju laukā īstenosies nodoms redzēt pasauli mierpilnu, mīlošu un harmonisku. Tuvojas beigām laiks, kad klumpačojāt tukšās, nesaprotamās un nezināmās enerģijās. Kodu un sakrālās ģeometrijas zināšanas nonāk pie jums caur uzplaiksnījumiem uz saules un kopā ar vējiem nes jums atcerēšanos. Jūs atgūstat savu spēku, kas piepildīts ar mīlestības, labsirdības un piedošanas īpašībām. Jums ir viss vajadzīgais, lai iezemētu jaunās pasaules aprises.

Cilvēce steidz ieiet jauno iespēju laukā, bet pasaule sinhronā un brīnumainā kustībā tiecas saplūst un apvienoties, pieņemot sev lemto likteni. Patlaban tiek atklāts agrāk slēptais un daudzie lielās puzles gabaliņi atrod savas īstās vietas. Mīļie, nebūs laiks atpūsties uz padarīta darba lauriem, šis laiks pieprasa jūsu unikālo spēju aktivizēšanos; lai izietu gaismā, būs vajadzīga vēl lielāka pašdisciplīna. Jūsu iekšienē tiek iedegti atmodas portāli; jūs sākat saprast sava ķermeņa brīnumainās spējas dziedināt un atjaunot sevi. Ja jūsu nodoms saskan ar augstākās kārtības nodomu, tad sākas intensīvas un paātrinātas metamorfozes.

Jebkādos apstākļos palieciet līdzsvaroti; ieelpojiet dziļi, tā piepildot plaušas un spēcinot savu pamatčakru, tad aizturiet elpu un izelpā atbrīvojiet visu veco sastāvējušos enerģiju; tā ar augstākām gaismām spēcināt gaismas ķermeni un piepildāt jūsu kaulu struktūru. Sūtiet mīlestību sava fiziskā ķermeņa visām šūnām un atomiem, jūsu dievišķā templim. Harmonizējiet, harmonizējiet, harmonizējiet! Atcerieties- lai kurp dodaties, jūs visu svētāt, svētāt, svētāt, neatkarīgi, vai jūsu apzinātā apziņa apzinās to vai nē.

Gaisā virmo sajūsmas un gaidu priekšnojautas, jūsu DNS aktivizējas sen slēptās zināšanās, tās izgaismo jūsu mugurkaulu. Tiek ieslēgti slēdži. Jūs varat vizualizēt šos iekšējos slēdžus gar mugurkaulu un čakru centriem, redzot savu roku uz šiem slēdžiem ieslēdzam gaismu visā ceļā līdz pat kroņa čakrai. Piemeklējiet atbilstošas mantras vai citus vārdus, ko varat bieži atkārtot, lai tās jums palīdzētu saglabāt nodomu celt vibrācijas savām domām, vārdiem, darbiem un protams, ķermenim. Ļaujiet jūs svētīt katra brīža priekam.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.
www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante
http://gaismasdarbinieki.blospot.com