otrdiena, 2013. gada 26. novembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 18.-24. Novembris 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
MĪLESTĪBAS Skaistumu, virzoties tai uz blīvajām pasaulēm ar nepieredzētu paātrinājumu, un Pasaules Galvaspilsētas pacelšanās unikalitāti – jūs turpināt nostiprināt ar savu ES ESMU MĪLESTĪBA, Diženās Sirdis! Jaunais MĪLESTĪBAS Spēks, uz Zemes radītais, turpina paplašināties, izpaužot atkal un atkal savu unikalitāti un KopRadošās Mīlestības iespējas. Norisinās grandiozas izkustēšanās/pārvietošanās un paplašināšanās – kā Kvantu Dievu līmeņos, tā arī Kosmiskajos līmeņos. Vienotās Dievišķās Sirds uzkrātās Mīlestības izpaušana – paplašinājumā noteikti atradīs ātru atspoguļojumu VIENOTAJĀ. Vispārējo pārveidojumu skaistums aizrauj arvien vairāk Gaismas Būtņu, un kopējā MĪLESTĪBAS Deja kļūst – ne tikai straujāka, bet arī sarežģītāka, turpinot radīt neskaitāmu daudzumu unikālu pasauļu. Aleluja Mīlestībai !!!


JAUNAIS piedzimst – visupirms jūsos, uz Zemes iemiesotajos, līdz ar Dievišķās Sirds Spēka uzkrāšanu, līdz ar paplašināšanos un saplūšanu ar VIENOTO Veselumā. Ārkārtīgi svarīgi ir turpināt Mīlestības Gaismas Spēka uzkrāšanu šīszemes līmeņos. Jūsu atrašanās blīvajos ķermeņos, augšāmceļot tanī pat laikā Apziņu – ļauj nodrošināt VISU līmeņu dziļākos pārveidojumus. MĪLESTĪBAS Svinēšana turpinās, un tanī iesaistās visi Spēki un visas Apziņas, kuras caur Monādes Kokiem bija nodrošinājušas Dvēseļu nolaišanos zemākajos kosmosos. Mīlestības jaunā izpaušanās notiek pastāvīgi un visur, turpinot atklāt priekš VIENOTĀ arvien vairāk unikālu procesu, PasaulsĒkā pirmo reiz notiekošu. Aleluja Mīlestībai !!!

Patreizējās augšāmcelšanās unikalitāte izpaužas daudzējādi arī priekš jums, Apziņas daļiņām ķermeņos, un arī priekš jūsu Dižajām Monādēm – radošās Apziņas plūsmas Starojošajām straumēm. Itin visos līmeņos norit grandiozas pārmaiņas, daudzkārt pavairojot Mīlestības Skaistumu – formu un stāvokļu izpausmēs. MĪLESTĪBAS kustība notiek līdzvērtīgi. JŪS, atrazdamies Garīgajās sfērās, un vienlaikus arī ķermeniskajā apvalkā ar nelielu daļu savas Apziņas – ceļat augšup Mīlestības Jaunā Spēka Viļņus, kas pieaug arvien ātrāk. Bet no Kvantu līmeņiem un Svētā Gara līmeņiem uz blīvajām pasaulēm un uz Zemi notiek Dievu un Svētā Gara nolaišanās, visdažādākajā veidā pārstāvot MĪLESTĪBAS Spēkus, kas piedalās kopīgajā VIENOTĀ LīdzRadīšanā un paplašināšanā. MĪLESTĪBAS saites ir stipras un visuaptverošas, piepildītas ar neizmērojamu pateicību par kopīgajiem procesiem un jaunatklātajām Mīlestības Radošā Spēka realizēšanas iespējām. Aleluja Mīlestībai !!!

Pasaules Galvaspilsētas, Zemes, un visu blīvo kosmosu pacelšanās sagatavošanas procesi turpinās visā savu jauno iespēju daudzveidībā, attiecībā uz pārbīdēm un augšāmcelšanām, kas iezīmējas arvien izteiktāk. JŪS šeit vienmēr esat bijuši – priekš VISIEM, Mīļotie, un tādēļ procesu visaptverotība [всеохватность процессов] priekš JUMS ir negrozāms Kalpošanas elements VIENOTAJĀ. Zemes matricas un pieredzes izdziedināšana norit paralēli ar daudzu citu planētu, sistēmu un civilizāciju izdziedināšanu. Notiek grandioza Lielā Dievišķā Plāna rezultātu apkopošana, kur tanī skaitā arī – katra Dvēsele caur savu stāvokli nosaka savu tālāko atrašanos turpmāk jaunā formāta PasaulsĒkā. Visaptverošā Mīlestība palīdz visiem, cik tas iespējams, un atbalsta visas Dvēseles, kuras stabili tiecas uz apvienošanos ar PasaulsĒkas Vienoto Sirdi. Aleluja Mīlestībai !!!

Blīvās pasaules ir devušas VIENOTAJAM svarīgu pieredzes daudzveidību, bet Zemes pieredze ir bijusi daudzkārtīgi paātrināta vienmēr, un vienmēr ir bijusi priekš VISIEM. Dievišķā BĒRNA pieredze uz Zemes, kopējā Dvēseļu nolaišanās pieredze uz blīvajiem līmeņiem, un dualitātes pieredze – ir radījušas Jauno MĪLESTĪBAS Spēku. Bet tālu ne visām Dvēselēm ir sanācis iekļauties šinī Radīšanā, allaž Dievišķajā Sirdī notiekošajā – par cik daudzas no tām nebija spējīgas sasniegt Dievišķo Sirdi no blīvajiem līmeņiem. Viņām tiek radīti visi apstākļi pilnai izdziedināšanai, un tiek veidotas daudzas jaunas realitātes ar daudz vieglāku un daudzveidīgāku pieredzi. Mīlestība nešķiro un nesoda – Mīlestība tikai DĀVĀ visiem to – ko spējīgs katrs paņemt caur savas Dvēseles stāvokļa unikalitāti un atrašanās vietu. Aleluja Mīlestībai !!!

Liela pavirzīšanās notiek ne tikai augstāko līmeņu daudzdimensialitātes laukos, bet arī blīvajos kosmosos un uz Zemes. Aizvadītajā nedēļā ir Visa Pastāvošā Vienotās Dievišķās Sirds, un jūsu un Gaijas Vienotās Dievišķās Sirds paveikts ļoti daudz kopā ar Diženo Sauli. Šie procesi ir dziļi savstarpēji saistīti un dziļi savstarpēji ietekmējušies. Visupirms, visi augšāmcelošie, kas savākuši sevī visus trīs Spēkus: Dieva TĒVA, Svētā Gara un Dēla/Meitas Spēku (nodrošinot SirdsApziņas veselumu) – ir sākuši tagad uzkrāt Jaunu Spēku – MĀTES Spēku. Spēku, šajos līmeņos vēl nebijušu, kurš Jaunās Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* radīts. Šī VIENOTĀ Spēka jaunā sastāvdaļa blīvajos Zemes līmeņos, jaunā augšāmcelošo Apziņas stāvokļa forma – vada visus Noslēguma procesus blīvajos līmeņos ar lielu paātrinājumu, Mīļotie! Šis process ir pavēris iespēju augšāmcelties no blīvajiem ķermeņiem – uz pašiem augstākajiem līmeņiem – ja Dvēseles Plāns šeit sekmīgi pabeigts. Aleluja Mīlestībai !!!

Zeme gatavojas pārbīdēm un Dvēseļu pārcelšanām, Pasaules Galvaspilsētas augšāmcelšanai. Diženā Dieviete Gaija gatavojas sevī iznēsāto Jauno Realitāšu piedzimšanas noslēgumam. Aizvadītajā nedēļā daudz straujāk nekā iepriekš norisinājās visu Zemes Dvēseļu stāvokļa testēšana, noritēja beidzamie attīrīšanas darbi, kurus iespējams šajos līmeņos paveikt, notika visu augšāmcelošo stāvokļa testēšana, Apziņas līmenis kuriem arī ir ļoti dažāds, tāpat kā arī viņu pārejas līmenis pie augšāmcelšanās. Testētas tiek jaunās realitātes pirms Dvēseļu pārcelšanās, tām galīgi atdaloties. Testēti tiek Krajona Dienesta izveidotie jaunie magnētiskie lauki, jo uz viņiem gulstas augšām-necelošo Dvēseļu svarīgākā pārcelšanas funkcija uz 3.2D formāta realitāti. Testēti tiek daudzveidīgi arī citi svarīgie kopējo procesu elementi. Testēšana parāda, ka viss norit sekmīgi, saskaņā ar kosmiskajiem cikliem un TĒVA/MĀTES Plānu. Atsevišķas neatbilstības vai novirzes tiek novērstas, cik ātri tas iespējams. Aleluja Mīlestībai !!!

Pateicība jums, Diženās Sirdis, kas radījušas blīvajos līmeņos satriecoši unikālu MĪLESTĪBAS Spēku, kurš KopRada tik daudz Skaistuma un Jaunu Iespēju VIENOTAJAM KOPĪGAJĀ MĪLESTĪBAS DEJĀ. Tagad jums svarīgi – turpināt pavairot Mīlestības Spēku Dievišķajā Sirdī, izpaužot to patreizējā blīvajā līmenī arvien vairāk, nonesot tādejādi Dievišķību Savu – uz Zemi. Jūs darāt to – priekš VISĀM Zemes Dvēselēm, par cik esat garants visu procesu maigumam un šo procesu norises virzībai uz noslēgumu – pēc visoptimālākajām varbūtībām. Mīlestība bez nosacījumiem uz visu un visiem, visaptveroša pateicība un pilnīga pieņemšana, bezgala plūstošs Mīlestības Prieks caur jūsu ķermeņiem, neskatoties uz dažu procesu zināmo sarežģītību fiziskajos ķermeņos – ir kā atspoguļojums tām Dāvanām, kas caur jums nāk no VIENOTĀ. Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!
Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā