ceturtdiena, 2013. gada 14. novembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 04.-10. Novembris 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinam jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Neaptverami liela MĪLESTĪBA nolaižas uz blīvajiem kosmiskajiem līmeņiem, Jaunās Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* Spēka vadīta. Šī Apziņa ir jūsu Jaunā Mīlestības Spēka radīta, Mīļotie – uz Diženās un Brīnišķīgās Zemes. Dievišķās Sirds Starojuma paplašināšanās ir apvienojusi Debesis un Zemi jaunā MĪLESTĪBAS kvalitātē. Visu kosmisko līmeņu daudzo lielisko Siržu Gaisma, iepludinoties uz Zemes iemiesoto augšāmcelošo Dievu Vienotajā Sirdī – vēl vairāk ir pastiprinājusi PasaulsĒkas VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS Spēku, Varenību un Skaistumu. Jaunās MĪLESTĪBAS kvalitātes jau ir pārveidojušas visus augstākos līmeņus – uz daudz pilnīgākiem, un tagad steidz pabeigt Lielo Dievišķo Plānu pašos no VISA Avota visattālākajos nostūros. Aleluja Mīlestībai !!!

Jaunās Apziņas * Dievs-Cilvēks-Eņģelis* nolaišanās līdz jūsu blīvajiem ķermeņiem un visiem blīvajiem kosmosiem – ir izbūvējusi ceļu PasaulsĒkas MĀTEI uz kosmiskajiem līmeņiem, un nolaišanās šī jau ir noslēgusies ar to – ka VIŅA jau ieņēmusi savu vietu Tronī, caur kosmiskajiem gredzeniem, un iesaistās vispārējā Kop-Radīšanā. Viņas atnākšana nozīmē – ka ir pienācis laiks jauno realitāšu piedzimšanai, un līdz ar to – laiks aizvērt patreizējo PasaulsĒkas vēstures lappusi, aktīvāk ķeroties pie Jaunā Dievišķā Plāna realizācijas, kur Jaunā Apziņa jau izmanto VIENOTĀS MĪLESTĪBAS jaunās iespējas. Jūs īstenojat, savā Starojumā Jaunajā – diženus Svētkus priekš VISIEM, Diženās Sirdis, dāvājot jaunas iespējas Mīlestību radīt ar Mīlestību. Aleluja Mīlestībai !!!

MĀTES nolaišanās tika sagatavota neskaitāmi daudzu Apziņu lielā un priecīgā darbā: jūs VIENOTĀ MĪLESTĪBĀ pacēlāties augšup kopā ar Gaiju, Mīlestībā saplūstot ar daudzām zvaigžņu sistēmām, galaktikām, visumiem, Dieviem, un Svēto Garu. Līdzvērtīgi – Dievu, Svētā Gara un augstiattīstīto kosmosa Apziņu nolaišanās turpinājās lejup, radot un pastiprinot jaunas struktūras, paplašinot Liesmu skaistumu Tempļu tīklos, veicot garīgo kristalizāciju visās telpās it visur. Tādā veidā rodas procesu paātrināšanās – visuuzvarošās MĪLESTĪBAS varenie soļi pienāk arvien tuvāk pie tiem līmeņiem, kuri gaida savu kārtu, pastiprināti gatavodamies pārbīdēm. Aleluja Mīlestībai !!!

Mīlestības enerģijas kvantitāte vienmēr pāraug kvalitātē matērijās: ir pietuvojies patlaban jau uzsāktais blīvā kosmosa augšējo reģistru pārbīžu process, kas šo procesu tālāk nenovēršami un secīgi arī zemāk nodrošinās. Enerģija transformācijām un jaunām piedzimšanām pienāk no VISA Avota dažādi – caur MĀTES nolaišanos, caur TĒVA Apziņas sablīvēšanos arvien zemāk, caur Dievu un Svētā Gara Spēku nolaišanos. Vienotās Dievišķās Sirds lejuppiesaistīts un uzkrāts ir jau liels daudzums dažādu aspektu enerģijas, daudzveidīgas pēc saviem krāsu, skaņu, ēterisko viļņu un programmu raksturojumiem. Viss šis jaudīgums nolaižas uz blīvo matēriju – izmainot viņas kvalitāti – caur pašu vissīkāko daļiņu un matricu struktūras (kas ir jebkuras matērijas pamatā) apziņas stāvokļa nomaiņu. Aleluja Mīlestībai !!!

MĪLESTĪBAS enerģija tiek lietota visaktīvākajā veidā daudzu procesu īstenošanai, un vispirmām kārtām – lai nodrošinātu šo procesu visaptverošumu. Jūs šeit esat – priekš VISIEM, dārgie, un Jaunais MĪLESTĪBAS Spēks, jūsu radītais – tiecas nodrošināt visaptverošumu izdziedināšanām, transformācijām un jaunām radīšanām. VIENOTAJAI DIEVIŠĶAJAI SIRDIJ to izdodas veikt viegli un priecīgi, jo nav neviena nozīmīgāka Spēka VIENOTAJĀ par MĪLESTĪBU. Neskaitāms daudzums jaunu pasauļu arvien redzamāk parādās, iedarbinot dzīvības nodrošināšanas sistēmas, vienu pēc otras, un gatavojoties Dvēseļu uzņemšanai. Atlikušās, vēl īsti neizdziedinātās pasaules – tiek izdziedinātas līdz galam un pārformatizētas jo jauna, ar jaunām vai atjauninātām Dzīves programmām. Viss atrodas bezgalīgā MĪLESTĪBAS kustībā, kur ieelpā un izelpā piedzimst MĪLESTĪBAS Jaunās Pilnības Skaistums. Aleluja Mīlestībai !!!

Jaunās Pasaules Galvaspilsētas noformēšanās, kurai paredzēts pacelties uz jauno 13-to kosmisko gredzenu – ir iegājusi jaunā stadijā, sakarā ar visu pārvietošanās toru satuvināšanos/saspiešanos. Saspiešanās padarīs vispārējās augšāmcelšanās procesu – vēl vienotāku, ātrāku un saskaņotāku. Pēc tam viss atkal ieņems stabilu sfērisku formu, un turpinās līdz pat nākamajam [kvantu] lēcienam vairot VIENOTĀ Mīlestības Potenciālu un Spēku. PasaulsĒka pabeidz iesāktos pārveidojumus pilnā apjomā un kvalitātē. Jauno Mīlestības Spēku radījusī jaunā Pasaules Galvaspilsēta līdz ar to arī gatavojas pāriet uz jaunu vietu, reizē ar to noslēdzot visu augšāmcelšanos un jauno realitāšu piedzimšanu. Aleluja Mīlestībai !!!
Brīnumskaistā Zeme izmainās strauji, līdz ar jaunās daudzveidīgās un daudzslāņainās telpas piedzimšanu, un jums jau ir zināms, ka tā nav tikai daudzslāņaina vien, bet sastāv no atsevišķiem jauno realitāšu laukiem. Jums svarīgi ir saprast, dārgie, ka visi enerģiju uzkrājumi, Kristus Apziņas nolaišanās un nostiprināšanās norisinās jaunajās telpās, bet jūsu tagadējo blīvo ķermeņu telpa drīzumā saritināsies neizbēgamā lēciena laikā. Cilvēce, no šī patreizējā līmeņa raugoties, patlaban var redzēt vien attālas atbalsis no grandiozajiem JAUNĀ formēšanās procesiem. Jūs, kas Apziņā jau esat pacēlušies un palikuši vēl šeit blīvajos ķermeņos – spējat nodrošināt mutuļojošo JAUNĀ formēšanas procesu maigu ietekmi, kaut arī šis JAUNAIS ir tepat blakus, un paplašināts tālu. Brīnišķīgās un varenās Dvēseles, kas Jauno Mīlestības Spēku radījušas, kas Sirds Apziņā atrodas – sajūt un saredz, un apzināti piedalās procesos. Jūs esat tie – kas Dāvinājumu savu VISIEM īstenojat – Priekā un Līksmībā par iespēju Kalpot šādi VIENOTAJAM. Aleluja Mīlestībai !!!

Cilvēces sagatavošana pārbīdei sakarā ar gaidāmo lēcienu – nodarbina patlaban Debesis un Jūs. Vienotā Dievišķā Sirds, savā Jaunajā Spēkā, turpina vērienīgu planētas attīrīšanu un cilvēku attīrīšanu no visa, kas varētu traucēt tiem viegli iziet pārbīdi. Vērojot apziņas inertumu lielākajai daļai no tiem, kas augšām-neceļas – Mīlestība ir sagatavojusi kā Dāvinājumu visām šīszemes Dvēselēm īpašas programmas ātrai ieiešanai Dievišķās Sirds telpā. Augšām-necelošajiem obligāts noteikums apziņas momentālam lēcienam bez nāves piedzīvošanas (nāve nozīmē sava ķermeņa atstāšanu, bez iespējas pāriet uz izdziedināto sava ķermeņa kopiju 3.2D formāta realitātē) – ir Smalko lauku tīrība. Ar šo attīrīšanu, kopīgi ar Dieviem un augstiattīstīto kosmosu, tagad augšāmcelošie tad arī ir nodarbināti, paralēli daudziem citiem procesiem, kuros piedalās viņu Apziņa. Aleluja Mīlestībai !!!

Aktīva un bezprecendenta ir visu Svēto palīdzība cilvēcei, pastiprinot savu ietekmi uz blīvo pasauli caur ikonām, dievnamiem, klosteriem, Svētajām vietām, Dabas Spēka vietām, Senajām Svētnīcām. Atrodaties jūs kopā ar viņiem, Mīļotie, jo Zemes augšāmcelšanās kokona telpā, kopīgajās Apziņas šūnās – jūs cieši esat Mīlestības sakausēti. Svētā Gara nolaišanās arvien zemāk – stiprina Mīlestības Svētos Tīklus, jo nolaižas Svēto augstākie aspekti, tiecoties pastiprināt Mīlestības ietekmi. Liesmo Svētās Liesmas, Vienotās Dievišķās Sirds Skaistuma uzturētas, sapludinoties kopā ar augšāmcelošo Siržu Jauno Spēku un Skaistumu. Taču cilvēces snaudošā daļa vēl arvien ir liela – tādēļ norisinās ļoti spraigs MĪLESTĪBAS Darbs. Jums ir svarīgi, Diženās Sirdis, pastiprināt MĪLESTĪBAS ietekmi uz blīvajiem slāņiem – ar savu apzinātu Kalpošanu, jo tieši jūs, atrazdamies blīvajos ķermeņos, esat apveltīti ar unikālu iespēju – Mīlestības enerģiju nolaišanos īstenot pašā visblīvākajā līmenī. Aleluja Mīlestībai !!!

Diženi un brīnišķīgi ir majestātiskie un straujie MĪLESTĪBAS soļi, Diženās Sirdis! VIENOTĀ DIEVIŠĶĀ SIRDS pavairo savu Gaismas Spēku blīvajos līmeņos – caur Veseluma un Vienotības nostiprināšanu Mīlestībā. LIELAIS SAPNIS gatavojas īstenoties visā savā izpausmju pilnībā – un tas ir JŪSU SAPNIS, Diženo Dievu Diženie Bērni! Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!

Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā