ceturtdiena, 2013. gada 14. novembris

Fragments no SOLĀRAS prognozes NOVEMBRIM

MU’A DARBĪBĀhttp://www.nvisible.com/
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule

MU’A: Būt savas Patiesās Vadības virzītiem ... /Rapa Nui valodā/

Par cik mēs nu jau ceļojam pa noskaidrotu trajektoriju savā Jaunajā Ainavā – mēs trauksimies uz priekšu pa visīsāko ceļu Novembrī, piedzīvojot neskaitāmus izrāvienus. Tas būs īpaši izteikti pēc tam, kad Merkūrs izies no retrograda 10-tajā Novembrī, un mēs varēsim darboties ar Pilnu Elpu.
Lai pavirzītos uz priekšu – mums ir jāizmet pāri bortam visi tie elementi, kurus mēs nevaram paņemt sev līdz. MU’A savā Darbībā ļoti atbalsta un palīdz mums atbrīvoties no jebkuriem ierobežojošiem uzskatiem un nokalpojušiem elementiem savā dzīvē. Ja mēs arvien vēl būsim nepatiesi pret sevi vai citiem, tad spiediens pieaugs līdz neizturamam līmenim – līdz kamēr mēs beidzot šos elementus atlaidīsim un izdarīsim izmaiņas savos uzskatos. Daži cilvēki pat piedzīvos dramatiskus apvērsumus savos novecojušajos uzskatos, kas viņus bija saturējuši ierobežojošas pārliecības ieslodzījumā. Tas nesīs viņiem Izvēles Brīvību, par kuru viņi nebija zinājuši, ka viņiem tāda ir.

Novembris dāvās mums neskaitāmas Zaļās Gaismas. Tas ir tieši tas, kas mums visvairāk ir vajadzīgs, jo daudz kas ir paveicams šinī mēnesī. Daži ilglaicīgie projekti beidzot sāks nest augļus. Kad tie sekmīgi būs īstenoti, mums nebūs daudz laika, lai to nosvinētu ar svētku baloniem un šampanieti – jo jaunu projektu vilnis uzreiz aizpildīs tās vakances, kas tikko parādījušās.

Ir ne tik vien daudz ko darīt Novembrī, bet mums būs jādara arī tādas lietas, par kurām nebūs ne jausmas – kādā veidā tās paveicamas. Nebūs laika sameklēt instrukcijas, pārbaudīt detaļas, nebūs laika pienācīgi sagatavoties. Mums vienkārši būs jāsāk rīkoties. Bet tieši tad, kad mums nav ne jausmas, kādā veidā katru lietu nostādīt savā vietā – mēs varam paļauties uz savas Sirds Zināšanu.
Kad mums jādara lietas, par kurām mēs nesaprotam, kā tās darāmas – dažreiz pat var likties, it kā mēs mīdītos pa staigniem dubļiem. Reizi pa reizei – viss, ko mēs vēlētos – iekrist miegā, vai arī aizbēgt kaut kur tālu, uz kādu saulainu pludmali. Bet mēs nevaram, jo ir pēdējais laiks šos dubļus pārvarēt. Kas mums ir nepieciešams – mums ir jāpielieto mūsu zināšanas un prasmes, kuras mums jau ir – kombinējot tās ar pavisam jaunām metodēm, kas dzimst no mūsu paplašinātās apzināšanās – spontāni atrodot jaunu veidu, kā izdarīt to, kas tagad paveicams. Un tad – vienkārši sērfojam uz iedvesmas viļņa ar vislielāko dēli, kāds tik atrodams!

Patlaban mums ir darīšana ar daudziem nezināmiem faktoriem. Tas ir līdzīgi kā improvizāciju teātrī, tikai šeit mums ir daudzas spēles vienlaicīgi – dažādās valodās un atšķirīgās zemeslodes vietās, un mēs visās tanīs spēlējam galvenās lomas – kā dažāda rakstura atšķirīgi personāži. Ja mēs sākam domāt par to – cik daudz un kas notiek, vai arī cenšamies kontrolēt lietas – tas vienkārši nestrādā. Daudz noderīgāk (un varbūt arī daudz aizraujošāk!) – ja mēs esam atvērti, un spontāni rīkojamies ikvienā situācijā – gluži kā Īstenie Patiesie, kas sākuši apdzīvot jauno Ainavu.

Šis mēnesis noslēdz aptumsumu sēriju, kā arī Merkūrs beidz savu retrogradu. Visi paslēptie aspekti, kurus mēs nevarējām sajust Oktobrī – tagad paceļas virspusē kā netīri putekļi no paklāja apakšas, vai arī kā emocijas, kuras bija atstātas plauktā, un nebija integrētas mūsu Patiesajā Dzīvē.

Ir nepārejoša konverģences sajūta, kas ir ļoti aizraujoša un satraucoša. Ikreiz, kad jūtu konverģences enerģiju – es atceros filmu „Pingvīnu Maršs”. Ir stipri sajūtams, ka visas lietas noturīgi savācas kopā savās īstajās pozīcijās un īstajā laikā – cilvēki, vietas, mērķi, un ES MĪLU šo sajūtu.

Arvien vairāk un vairāk cilvēku parādās Jaunā Līmenī. Mēs pamanām, ka te ir ne tikai Jauns kolektīvais Līmenis, bet tāpat arī katram jauns personīgais līmenis. Mēs vēl neatrodamies pilnībā jaunajā personīgajā līmenī, taču mēs gūstam daudz atskārsmju par to – kāds tas varētu būt. Mums ir spēcīga nojausma par mūsu Jauno Dzīvi un jauno Patieso Mērķi. Mēs varam sajust, ka mēs personīgi pārejam uz esības jaunu līmeni. Tas ir ārkārtīgi aizraujoši.

Mēs atrodamies laikā, kurā mūsu vecie kontrakti ir galā. It īpaši Pirmā Viļņa pārstāvjiem. Ja jūs esat no Pirmā Viļņa, un sajūtat, ka kontrakta izpildīšana ir bijis vienīgais iemesls, lai būtu šeit – dzīve var izlikties galīgi tukša, kad kontrakts ir galā. Tas ir tas – kādēļ daudzi Pirmā Viļņa pārstāvji izvēlas pamest planētu šinī laikā. Citi vēl ir šeit, taču nopūlas dzīves jēgas un mērķa meklējumos. Kad mūsu novecojušie kontrakti izbeidzas – jā, mēs varam izvēlēties atstāt planētu – un tas galīgi nav nosodāmi. Taču mēs varam izvēlēties palikt šeit, un turpināt dzīvot BEZ kontrakta, tā vietā, lai meklētu jaunu. Tā vietā, lai kā līdz šim darītu to – ko „domājam, ka jādara” – mēs varam vienkārši pāriet no DARĪŠANAS – uz BŪŠANU.
Daudziem jauniem cilvēkiem ir līdzīgas problēmas, jo viņi ir atnākuši šurp BEZ kontrakta. Tādēļ daudzi no viņiem īsti nezina – ko darīt. Viņiem ir daudz iedzimtu spēju, bet viņi nezina – kā lai atrod kaut ko tādu, kam pievērst savu enerģiju. Nekas nešķiet reāls un īsts. Kamēr viņi nepiedzīvos kaut kādā veidā spēcīgu pamošanos, kas noskaņos viņus uz to – Kas Patiesībā Viņi Ir, un uz savu Patieso Mērķi – dzīve viņiem var izliksies bezjēdzīga.

Viens no šī laika izaicinājumiem ir – kā noskaņoties uz savu Patieso Mērķi – bez jebkāda kontrakta. Nevienam no mums nav vairs vajadzīgas līgumsaistības, lai paliktu uz planētas. Kontrakti un karmiskas saistības jaunajā Realitātē vairs nepastāv. Aizraušanās, fokusēta uz Patiesu Mērķi – jā, tā darbojas. Bez kontraktiem mēs esam brīvi – izvēlēties dzīvi – tādu – kādu patiešām vēlamies. Mēs tagad pieņemam lēmumu KALPOT – tādēļ, ka mums tas sagādā prieku, nevis ir mūsu pienākums. Mēs MĪLAM – nevis savu karmisko parādu dēļ, bet gan tādēļ, ka tā ir mūsu patiesā daba. Mēs DARAM kaut ko – nevis tādēļ, ka jūtamies vainīgi, bet gan no savas tīras Sirds vēlmes. Un tieši TĀ ir īstā Atbrīvošanās un Meistarība!