pirmdiena, 2013. gada 25. novembris

TRAUCAS TRIJJŪGS

TRAUCAS TRIJJŪGS

NO GAISMAS DARBINIEKA VĒSTULES:
“Vakar runāju ar māsu, kura dzīvo Maskavas apgabalā un abonē Žurnālu gandrīz no paša tā izdošanas sākuma. Viņa man pajautāja, ko es domāju par žurnālu, palūdza padomu nākošās abonēšanas sakarā. Līdz šim viņa atrada žurnālā kaut kādus materiālus, ar kuriem viņai bija kaut kāda identifikācija. Bet tagad pēdējie numuri viņai liekas vienkārši kaut kāda “pasaka”, materiāli viņai ir zaudējuši realitātes sajūtu apkārtējā dzīvē...

Kāpēc tas notiek? Kāpēc zūd žurnāla popularitāte? Mana sajūta, ja jūs tā interesē, ir tāda, ka redakcija vairāk līdzinās zirgu trijjūgam, kuri traucas UZ TĀLI, neskatoties atpakaļ. Tas ir lieliski, traukties uz priekšu, bet kur tad ir sekotāji? Viņi ir nopietni palikuši iepakaļ no Priekšējās vienības centieniem. Ja to salīdzina ar notikumiem kaujas laukā, tad Priekšējai vienībai nevajadzētu pārāk atrauties no pārējās armijas, tiecoties uz ilgoto mērķi, jo tas rada draudus pazaudēt sakarus ar Dzimto Spēku un Balstu, kura dēļ priekšējā vienība tad arī meklē Ceļu uz Uzvaru. Analoģija man uzpeldēja sarunas ar māsu procesā, kura arī ir tuvu aiziešanai no abonentiem. Žurnāls neatbild uz tiem jautājumiem, kuri satrauc viņu un viņas draugus, arī kuru dēļ viņa to abonē. Es pasmējos, sakot, ka arī pasakas mūsu dzīvē ir ļoti svarīgas, un tās ir ļaužu sapnis un cerība, kura agri vai vēlu piepildās. It kā šoreiz viņa vēl abonēs, apsolīja. Piedodiet, ka dalos ar Jums savās šaubās. Kas attiecas uz mani pašu, tad lasu kaut kādus materiālus, taču daudz kas mani nepiesaista un paliek ārpus manas intereses sfēras. Es domāju, krīze, kuru jūs izjūtat, skar daudzus analoģiska virziena skolotājus un izdevumus. Pepera Luisa  vispār ir aizgājusi no čenelinga un pievērsusies vecajām Mācībām jaunajā pasaules izjūtas, Pārejas enerģiju paaugstinātas, spirāles vijumā. Daudzi ir apjukuši un nezina, kurp “doties”. Tādus periodus ir pārdzīvojušas visas Mācības un to piekritēji, ieskaitot teosofiju. Dažas sabiedriskās kustības... ir novītušas ķildās, sadalīšanās kņadās. Lūk, šķiet, arī viss, ko es gribēju pateikt. Lora.”
Redakcija vērsās ar lūgumu komentēt šo vēstuli pie Valdnieka EL MORIJAS, Žurnāla Garīgā Kuratora.

EL MORIJA
caur Marinu Shults un Sergeju Kanaševski
LASĪTĀJS vai GAISMAS DARBINIEKS?


Sveicināti, Gaismas Darbinieki. Sveicu visus mūsu Žurnāla lasītājus.
Uzreiz gribu teikt, ka tamlīdzīga atsauksme nav tipiska Gaismas Ģimenes izdevuma pastā. Redakcijai pienāk daudz pozitīvu atsauksmju un pateicību par to gaismas darbu, kuru žurnāls īsteno. Paziņošu arī, ka Garīgie Kuratori situāciju ar žurnālu nevērtē kā kritisku. Jā, notika tirāžas samazināšanās šī pusgada sākumā. Taču ievērojama lasītāju daļa jau ir atgriezusies abonentu skaitā. Mūsu izdevumam ir parādījušies arī jauni lasītāji.


Bet tai pat laikā es nevaru teikt, ka lietas norit tā, kā gribētos. Tāpēc ka, patiešām, tirāža paliek salīdzinoši neliela. Bet mēs esam ieinteresēti, lai mūsdienu Gaismas Mācība pēc iespējas plašāk izplatītos jūsu pasaulē, lai pēc iespējas lielāks cilvēku skaits piedalītos gaismas jaunradē, veltītā Zemes un visu planetāro dzīvības formu Augšupcelšanai. Tomēr mēs saprotam, ka Žurnāls “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения” pašreizējā etapā nevar kļūt par izdevumu, kurš būs atbilstošs visu Gaismas Darbinieku, visu gaismas kustības slāņu un virzienu interesēm. Pati Gaismas kustība pašreizējā etapā pārstāv daudz atšķirīgu strāvojumu, virzienu. Tā ir daudzveidīga, dažādos plānos, daudzvarianta. Bez tā tagad nevar iztikt. Gaismas Darbinieki ir izkliedēti pa visu planētu un pēc būtības ir dažādās valodās runājošu gaismas kustības pārstāvju armija. Tādēļ, ka jūs reizēm nevarat lasīt citās valodās, jums liekas, ka Gaismas kustība ir nesaskaņota, prasa apvienošanos un vispārēju vadību. Bet tieši tādu vadību tad arī īsteno Gaismas Ģimene no smalkā plāna, ņemot vērā reģionus, valodas saziņu, tās vai citas valsts īpatnības, reliģiskās tradīcijas. Dažbrīd parādās cilvēki, kuri zem apvienošanās idejas lozunga tiecas pakļaut savai kontrolei dažādas gaismas darbības kustības aiz tīri egoistiskas tieksmes vadīt, kas neatnesīs nekādu labumu, bet vienīgi skaidru sliktumu.

Un tieši tāpēc gaismas kustības kopējo vadību īsteno Gaismas Ģimene, jums labi pazīstami Augšupceltie Skolotāji, Garīgā planetārā un galaktiskā vadība.
Mūsu kustībā ir ne mazums jauniņo – to, kuri tikko ir pamodušies no Dualitātes miega un meklē atbildes uz jautājumiem: kā atrast savu ceļu, kā iekārtot savu personīgo dzīvi. Un tādiem cilvēkiem vajag palīdzēt, nekaitējot vispārējai straujajai virzībai uz priekšu. Bet to nav iespējams īstenot viena garīga izdevuma ietvaros.

Žurnāls no paša sākuma izgāja uz diezgan augstu Garīgās informācijas līmeni. Garīgie vēstījumi, mūsu izdevuma autoru un līdzautoru nodoti, ir pirmkārt adresēti tiem, kuri nav jauniņie gaismas darbā. Tie ir cilvēki, kuri jau ir atraduši savu ceļu dzīvē un pieņēmuši svarīgu lēmumu – veltīt savu dzīvi Planētas Augšupcelšanai. Un tas ir atbildīgu cilvēku atbildīgs lēmums. Pie tam gribu atzīmēt, ka ļoti daudz profesionālu Gaismas Darbinieku ir noformējušies tieši pēdējo divu, trīs gadu laikā, kad sākās gatavošanās 2012. gada Lielajai Pārejai. Īpaša Gaismas Darbinieku vienība piedzima Otrās Harmoniskās Planetārās Konverģences īstenošanas laikā. Ne mazums Gaismas Darbinieku ir nobrieduši un savākuši pieredzi projekta “Augšupcelšanās Austrumos un Rietumos” realizēšanas procesā. Tagad es stāstu jums par procesiem, kuri jums ir zināmi. Taču tamlīdzīgi procesi tiek īstenoti ne tikai Eiropā un ASV. Visā pasaulē tagad ir novērojama Gaismas kustības augšana. Gaismas Grupas un sabiedriskās kustības realizē Gaismas Projektus visā pasaulē, visos kontinentos. Dažiem no jums tagad liekas, ka gaismas kustība piedzīvo krīzi, jo daudziem cilvēkiem taču radās vilšanās pēc tam, kad viņi nekonstatēja 2012. gada Lielās Pārejas skaidras pazīmes.

Taču mēs, Augšupceltie Skolotāji, vēstām jums, ka patiesībā planētas gaismas kustība tagad ir stipra kā nekad. Un to vairs nav iespējams nodzēst. Tā aug, iet plašumā. Vīlušos, nogurušo, neticošo vietā nāk jauni Gaismas Meistari, kuri ir izauguši nopietnam darbam un turpina pilnveidot savu profesionālo meistarību.
Mēs vēl un vēlreiz atkārtojam tiem, kuri tagad šaubās, kuri ir vīlušies. Šaubu un vilšanās laiks ir pagājis. Pienācis laiks aktīvi strādāt un virzīties uz priekšu. Pienākuši laiki, kuri dod milzīgas iespējas kā personīgai garīgajai izaugsmei, savas profesionālās gaismas meistarības paaugstināšanai, tā arī visas cilvēces garīgajai izaugsmei. Tagad es vēršos pie tiem Gaismas Darbiniekiem, kuri sen interesējas par ezotēriku un balstās uz garīgo informāciju, nodotu 19. gadsimta beigās un 20. gadsimta pirmajā pusē. Mani dārgie! Šī informācija cilvēkiem tik dota Dualitātes Eksperimenta apstākļos. Daudzi teosofijas un citu garīgo mācību atzinumi neapšaubāmi ir pareizi. Taču daudz kam tagad ir jātiek jums atklātam citā līmenī, par cik jūs tagad esat ienākuši pilnīgi jaunos dzīves apstākļos. Informācijas pasīvas uztveršanas, tās apjēgšanas vietā ir pienācis aktīvas kopradīšanas ar informāciju laiks. Daudzos no jums dzīvo apņēmības trūkums un nevēlēšanās spert soļus uz priekšu, mainot savu “Es” un reāli sākot gatavošanos augšupcelšanai.

Daudzi, kuri skaitās Gaismas Darbinieki, gaida, kad viņu vietā sagatavošanos augšupcelšanai un pašu augšupcelšanos izdarīs citi – vai tie būtu apkārtējie cilvēki, Augstākās Būtības vai ārpuszemes civilizācijas. Bet pēc tam, kārtējo reizi vīlušies, sauc visu cilvēci par atpalikušu savā evolucionārajā uz priekšu ejošajā kustībā.

Gaismas prakšu, praktisku meditāciju, kuras mēs dodam šajā etapā, pildīšana ir laika pavēlējums tiem cilvēkiem, kuri uztver Augšupcelšanos nevis kā pasaku, bet savas dzīves realitāti, kā savu dzīves programmu. Ar to pašreizējais etaps arī ir savdabīgs, mani dārgie, ka vieni jau reāli dzīvo kā savu “Es” daļa piektajā dimensijā, ne tikai sazinoties ar viņu, bet jau arī daļēji ieejot viņā. Citi, saucot to par “pasaku”, notur gan savas garīgās izaugsmes, gan garīgās meistarības iespējas. Līdz ar to, uztverot mūsu nodoto informāciju kā nereālu, kā “pasaku”, jūs noturat arī savu jauno enerģētisko gaismas struktūru augšanu. Jūs noturat jauno ķermeņu dzimšanu. Kādu iespaidu uz jums tas var atstāt? Jums personīgi – tā, ka jūs, pirmkārt, šajā iemiesojumā neīstenosiet augšupcelšanos, un, otrkārt, nonāksiet piecdimensiju pasaules zemākajos līmeņos, kur atkal taču sāksiet nodarboties ar to, ar ko varēja nodarboties vēl šeit, šajā pasaulē. Jūs atkal taču, jau piecdimensionalitātē, īpašā pasaulē, sāksiet būvēt savas jaunās gaismas struktūras un jaunos gaismas ķermeņus, lai iegūtu iespēju dzīvot augstākās piektās dimensijas pasaulēs – tajās pasaulēs, kur dzīve ir ne tikai patiesi brīnišķīga, bet arī dod jums jaunas, galvu reibinošas iespējas. Atsakoties no mūsdienīgajām gaismas praksēm, uztverot tās kā “pasaku”, jūs ierobežojat savas attīstības iespējas, noturat savas Garīgās Izaugsmes tempus. Bez tam, tas nozīmē arī to, ka jūs pagaidām nesniedzat planētai to palīdzību, kuru varētu jau tagad sniegt. Saprotiet, tas, protams, nav drauds. Jūs varat izvēlēties jebkurus savas attīstības tempus. Neviens jums to nepārmetīs. Taču jums līdz ar to pienākas zināt arī par lietu reālo stāvokli. Par to, pie kā ved tā vai cita izvēle.
Žurnāls “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения” tagad ir viens no nedaudzajiem masu informācijas līdzekļiem, kuri ļauj cilvēkiem ne tikai garīgi augt, ne tikai paaugstināt savu profesionālo meistarību. Viņš ir dzimis tādēļ, lai palīdzētu jums personīgi un planētai īstenot Augšupcelšanos. Vai jūs esat tam gatavi? Nesteidzieties atbildēt “nē”. Tāpēc ka atteikšanās no Augšupcelšanās tagad – tā ir atteikšanās no tās misijas, kuru jūs brīvprātīgi uzņēmāties izpildīt šajā iemiesojumā. Augšupcelšanās – ir katra no jums misija – to, kuri lasa šīs rindas vai klausās šo informāciju. Ja jūs esat turējuši šo Žurnālu rokās kaut reizi, tātad – jūs esat to skaitā, kuri ir apņēmušies augšupcelties, ejot uz šo iemiesojumu. Tātad, jūs esat to skaitā, kuri reāli spēs to izdarīt. Tātad, jūs esat to skaitā, kuri deva svinīgu solījumu palīdzēt planētai nevienkāršajā planetārās Augšupcelšanās laikā.

Vēlreiz atkārtojam: PLANĒTAS AUGŠUPCELŠANĀS – TAS NAV VIENA MOMENTA AKTS. TAS IR PROCESS, KURU MĒS, GAISMAS ĢIMENE, ĪSTENOJAM KOPĀ AR JUMS – JŪSU PASAULES GAISMAS DARBINIEKIEM. “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ” – tā nav vienkārši lasīšana. Katrs mūsu izdevuma žurnāls ir VIENOTA ENERĢĒTISKA PAKETE, ar kuru vajag strādāt, sākot ar pirmo materiālu un beidzot ar pēdējo. Un tā ir jūsu izvēle – vai jūs paliekat vienkārši Lasītājs, jeb jūs kļūstat GAISMAS DARBINIEKS. Starpība šeit ir tāda, ka vienkāršam lasītājam šī ENERĢĒTISKĀ PAKETE neatvērsies. Nesāksies viņa gaismas struktūru aktivizācija, neturpināsies viņu smalkmateriālo gaismas ķermeņu dzimšana. Bet Gaismas Darbiniekam šī ENERĢĒTISKĀ PAKETE kļūs reāls palīgs, lai sagatavotos Augšupcelšanai. Protams, tas nenozīmē, ka mūsu izdevums ir vienīgais ceļš uz Augšupcelšanos. Nē, protams. Jūs varat izvēlēties citu ceļu, meklēt savas metodes un formas, lai sagatavotos Augšupcelšanai. Daudzvariantums ir apsveicams! Taču Mēs, Žurnāla Garīgie Kuratori, tā Garīgie Autori, apgalvojam jums, ka pašreizējā laikā mūsu prakses un enerģētiskās paketes ir viens no efektīvajiem ceļiem, kā sasniegt planetāro un personīgo Augšupcelšanos.

Gaismas kustību var salīdzināt ar jūsu parasto skolu. Kāds apmācās pirmajā klasē. Bet kāds – jau ir skolas absolvents. Starp žurnāla lasītājiem, mēs zinām, ir jauniņie, tie, kuri grib tikt skaidrībā ar to, kas notiek, un saņemt atbildes uz jautājumiem, kuri viņus interesē. Kāds ilgu laiku iziet “sākuma klašu kursu”. Mani dārgie! Tā, ja jūs neatrodat jums vajadzīgo informāciju Žurnālā, ja neatrodat atbildes – uzdodiet savus jautājumus! Mēs vai nu atbildēsim jums, vai arī norādīsim jums uz jau publicētu informāciju, uz to vai citu nepieciešamo speciālo literatūru. Mēs nevaram veltīt “jaunākajām klasēm” visas žurnāla lappuses, bet radīt speciālas rubrikas ir iespējams. Tam ir vajadzīga jūsu aktivitāte, lasītāju aktivitāte. Jūs varat sūtīt jautājumus, jūs varat sūtīt savas pārdomas, mēs priecāsimies, ja jūs padalīsieties ar savu noderīgu pieredzi, saņemtu jūsu garīgajā ceļā.

Viens no aktuāliem jautājumiem, kurš paliek dienas kārtībā, ir sakaru nodibināšana ar savu Augstāko “Es”. Pavēstu mūsu pašreizējiem un nākošajiem lasītājiem, ka jaunajā gadā mēs gatavojam veselu virkni vēstījumu, veltītu šai tēmai. Tagad ir parādījušās jaunas iespējas Garīgo Kanālu atvēršanai, jauni instrumenti, lai sazinātos ar savu Augstāko “Es”. Un mēs palīdzēsim jums atklāt šīs iespējas un apgūt jaunos Garīgos instrumentus.
Bez tam jūsu nākotnes dzīve vienkārši nav iedomājama bez tā, ka aktīvi sākat sadarboties ar jūsu JAUNAJĀM SMALKMATERIĀLAJĀM ATBALSTA GRUPĀM. Ar viņu palīdzību jūs ne tikai spēsiet piedalīties četrdimensionalitātes un piecdimensionalitātes pasauļu apvienošanās procesā. Jūs spēsiet komfortablāk iekārtot savu dzīvi jūsu pasaulē. Šī tēma kļūs par vienu no vadošajām tēmām nākošajā gadā “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ” lappusēs.
Un beidzot pats galvenais. Kopā ar Žurnālu jūs piedalīsieties planetārajos gaismas darbos, planetārajās meditācijās. Kopā ar mums jūs turpināsiet Zemes un visu planetāro dzīvības formu Augšupcelšanās procesu.
Būt kopā ar mums, ar mūsu Žurnālu, vai iet citu ceļu, protams, jālemj jums.
Mēs, Gaismas Ģimene, vienalga atbalstīsim jūs jūsu garīgajā ceļā.

Visu Žurnāla Garīgo Kuratoru vārdā – JŪSU EL MORIJA
2013.09.21

No žurnāla “МИРОВОЙ ЧЕННЕЛИНГ: духовные сообщения”, 2013., 5. numurs.
Žurnāla e-pasta adrese:
mirovoy_channeling@mail.ru
Pievienots 23/11/2013http://www.magnitiduha.info/archives/7329
Tulkoja Jānis Oppe