piektdiena, 2013. gada 22. novembris

Laiks 21.11.2013.- 03.12.2013.

MEN- Imix- MANIK vilnis (21.11.2013.- 03.12.2013.)
Šodien ir sācies MEN vilnis un šis ir vilnis, kas izmainīs pilnīgi visu mūsu dzīvēs.

Men enerģija ir Visuma tīklojums, kurš savieno visus punktus Visumā. Men ir kā zirnekļa tīkls, kurš sasaista visu, kas atrodas šajā Visumā un vismazākās izmaiņas šajā tīklojumā, izmaina visa tīkla uzbūvi.

Men ir makrokosmos un tas nozīmē, ka izmaiņas notiks mums redzamajā realitātē un visi notikumi šajā vilnī ietekmēs mums visiem mūsu turpmāko dzīvi.

Šis ir Rietumu vilnis, kas nozīmē, ka sajūtas un intuīcija dominēs visas šīs dienas. Paļaujoties uz sajūtām un intuīciju, mēs radīsim paši sev jaunu sākumu! Caur to, ka darbosimies caur sajūtām un intuīciju, mēs paši sev radīsim izeju uz pilnīgi jaunu sākumu.
Šis vilnis vedīs mūs no plašām sajūtām caur emocionālu transfomāciju uz jaunu sākumu, lai mēs iedziļinātos visā, kas notiek un sajustu ieguvumu tam, ko esam radījuši šī 260 dienu cikla laikā.
Šajā vilnī vide mums nesīs rezultātus un darbībā būs jāieliek sava griba, pārliecība un pieredze.
Visu šo vilni mums ir jāieklausās savās sajūtas un jādara tikai tas, ko patiesi gribam.

Šajā vilnī ir jādomā un jāģenerē tikai to, ko gribam savā dzīvē uzsākt, kādu gribam redzēt savu dzīvi un jāsajūt, ko gribēsim darīt nākamajā 260 dienu ciklā. Jau pēc 26 dienām sāksies jauns 260 dienu cikls un tas, ko mēs šajā nākamajā ciklā darīsim, uzpeldēs jau šajā vilnī. Jau šajā vilnī sajutīsim un ieraudzīsim to, ko gribam paveikt nākošā cikla laikā.
Šim MEN vilnim būs globāla un plaša ietekme gan uz mūsu dzīvi, gan planētu kopumā. Tas, ko šajā vilnī darīsim, ietekmēs ne tikai mūsu dzīvi, bet visus planētas iedzīvotājus un planētu pašu kā tādu.
 
Šis vilnis izmainīs visu un katra šajā vilnī nodomātā doma un izdarītā lieta radīs kādu jaunu sakumu mūsu dzīvē. Tāpēc piedomāsim pie tā, ko domājam un darām, jo tam būs liela ietekme uz to, ko turpmāk darīsim un kā tas izpaudīsies. Viss, ko nodomāsim un izdarīsim šajā vilnī, atbalsosies mūsu dzīvē vēl ilgi.

Šis vilnis ir labs sapņošanai un lidošanai meditācijās un domās uz savu laimīgo zemi. Šo vilni mēs varam izmantot, lai paceltos savos gribas enerģijas spārnos, kuri mums reāli ir, tikai retais no mums tos ir sajutis;). Un lidot savās sajūtas un vīzijās uz savu laimīgo zemi, uz savu paradīzi zemes virsū.
Mēs šajā vilnī varam pacelties spārnos un lidot tur, kur turpmāk gribam dzīvot, darboties un radīt savu pasauli. Mums vajag tikai sajust - kur un kā tas būs un uzdrīkstēties lidot uz savām jaunajām mājām.
Noticēsim sev un lidosim uz to vietu, uz to dzīvi, kur no sirds vēlamies būt. Neliegsim no šī brīža sev neko, jo mēs pilnīgi visu esam pelnījuši un varam atļauties. Sapņosim par to, ko vēlamies un vienmēr esam gribējuši, un lidosim tiešā ceļā uz turieni. Noticēsim sev un Visumam, un mēs nonāksim savas paradīzes dārzā, kur būs viss, ko vien vēlēsimies.
Izbaudīsim šo 13 dienu lidojumu
 



Visuma laika un telpas radošā alķīmijahttps://www.facebook.com/#!/maijulaikapavedieni