piektdiena, 2013. gada 1. novembris

Fragments no SOLĀRAS prognozes OKTOBRIM 2013

KONVERĢENCE http://www.nvisible.com/
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule

Dimanta NEREDZAMĀS paplašinātās realitātes Jaunā Ainava ir TOTĀLI JAUNA REALITĀTE, pilnīgi atšķirīga no tā, ko mēs pazinām iepriekš.
Tā ir pārsteidzoša. Tā ir brīnumaina. Un tā ir šeit, TAGAD …


Lai pilnībā apdzīvotu Jauno Ainavu, mums pašiem ir jākļūst par gluži jaunām, svaigām būtnēm. Tas ir vairāk, nekā traumu, sirdsēstu un savu nolietoto pagātnes uzskatu vienkārša atlaišana – tā ir ļaušana, lai šīs mūsu pagātnes daļiņas sabirzt sīkos putekļos. Tas līdzinās veca dokumenta sadedzināšanai, kamēr vārdi, kas bij uz tā rakstīti – izgaist, un no vecā nav vairs nekas izlasāms.

Tas gan nenozīmē, ka mums jāatvadās no visa, kas notika mūsu pagātnē. Mēs daudz ko no vecā varam iekļaut ŠEIT un TAGAD kā savas esības pavedienus. Mēs varam arī visu, kas bijis iepriekš – ienest Jaunajā Patiesības Līmenī. Neskatoties uz to, ka mūs ieskauj vecie draugi, vecās attiecības un ģimene – mēs varam būt – Kas Mēs Tagad Esam, nevis tie – Ko Viņi Sagaida No Mums.

Lai uzturētos Jaunajā Līmenī – mums vajag pilnībā izraut sevi no savas vecās domāšanas un duāli orientētajiem uzskatiem. Ja mēs to neizdarīsim – mūs var ieraut sevī spēcīgs aizejošās dualitātes vilnis. Tas ir tas – kādēļ mēs veicam šādu atlaišanu un [lietu] nobeigšanu. Mums – gluži kā gaisa balonam – ļauj atbrīvoties no balasta, lai tādejādi mēs varētu pacelties augstākam lidojumam. Ikkatrai lietai jābūt – vai nu atlaistai, vai pārceltai uz šo Jauno līmeni.

Šis Jaunais Līmenis ir starta punkts ieiešanai mūsu īstajās pozīcijās. Tas ir pilnībā noenkurots paplašinātajā ŠEIT un TAGAD. Tas rezonē ar PAREIZO LAIKU un PAREIZO VIETU, un ar zināšanu, ka VISS IR LABI. Jaunais Līmenis – tā ir absolūti jauna frekvenču josla, kas ir ievērojami plašāka par to, ko mēs bijām pazinuši līdz šim. Tā ir Ultra, Ultra Diženāka Realitāte! Kad mēs pakāpjamies šinī Jaunajā Līmenī – tas izsauc pamatīgu mūsu būtības pārkalibrēšanos.

Oktobris ir svarīgs mēnesis priekš mūsu nākotnes skatuves uzstādīšanas. Spēcīgi izpausta šinī laikā ir konverģences un atkalapvienošanās tēma. Neskaitāmi mūsu dzīves elementi sanāk kopā, kā nekad vēl iepriekš. Mēs parādāmies paplašinātajā Jaunajā Līmenī. Mūsu Patiesie Nodomi saplūst Vienā Mērķī. AN Gaismas Ģimene rodas un atkalapvienojas visā pasaulē. Ir neaprakstāmi liels spēks mūsu Vienotās Būtības Bezgalīgajai Mīlestībai, kas nekad agrāk vēl nav bijusi tik dzīvīga.

Septembrī mēs stādījām daudzas sēklas. Tanī laikā mums nebija nekādas nojausmas un priekšstata par to – kādi stādi izaugs no šīm sēklām. Tagad mēs varam redzēt, ka mūsu iesētās sēklas nes mums dažādu šķirņu melones, lielākas un mazākas. Šīs sulīgās melones nobriest, un iekrīt tieši mūsu atvērtajās rokās no šī brīža, līdz pat gada beigām.

Jūtams, ka šis mēnesis piekrauts ar negaidītiem notikumiem. Ir tāda sajūta, ka kaut kam lielam jānotiek. Ir neaprakstāmi liels enerģijas pieplūdums tuvu virszemei. Var sajust Jaunās Sabalansētības masīvu cunami, kas gatavojas ienākšanai. Un daudzus vēl lielākus cunami var sajust aiz horizonta, neskaitot tos, kas jau saredzami.

Bet tanī pat laikā ir sajūta, it kā mēs virzītos caur veselu sēriju Dzelteno (brīdinājuma) Uguņu. Tās brīdina, lai katru lietu mēs daram ar ultra skaidru apzināšanos, un rīkojamies uzmanīgi un patiesi. Laiku pa laikam patrāpīsies ekstremāls enerģiju sajaukums, kas var būt ārkārtīgi mainīgs, un dažkārt nepastāvīgs pēc savas dabas. Kad bangas kļūst mainīgas un viļņi negaidot maina virzienu – mums jāiemācās pat šādos apstākļos noturēties uz viļņa. Nesatraucieties un nepadodieties vājumam, ja nevarat to uzreiz izdarīt; tā vietā fokusējieties uz to – ko jūs VARAT izdarīt šinī brīdī.

Pēdējo mēnešu laikā mēs jau tikām piedzīvojuši nopietnas grūtības daudzās mūsu dzīves jomās, daži no mums sastapās ar sevis paša nelaimīgajiem vecajiem fragmentiem. Šie nelaimīgie fragmenti ir mūsu būtības aizejošās daļiņas, kuras sajūtas pamestas. Viņas sauc pēc mūsu uzmanības, lai tādejādi varētu tikt brīvas. Kad viņas parādās – šīs uz dualitāti bāzētās mūsu iepriekšējās esības ‘kabatas’ – tās var piepildīt mūs ar izmisumu un bezcerību. Kad tas notiek – svarīgi ir apzināties, ka šīs enerģijas nav daļa no tā – kas mēs esam patiesībā. Viss, ko mums vajadzētu izdarīt – maigi pateikt tām: „Ejiet, dārgās, projām – jūs vairs neesat mana realitāte, jūs vairs nepārstāvat to, kas es esmu.” Un šādā veidā viņas tiek brīvas.

Oktobris turpina izlīdzināšanos ar ĪSTO LAIKU, ĪSTO VIETU un ĪSTAJIEM CILVĒKIEM. Mēs kļūstam arvien zinošāki un noskaņotāki uz mūsu Vienotās Būtības neaptveramajiem plašumiem. Mūsu būtības konverģē, nesot mūs arvien dziļāk labumā, ko dod mūsu Vienotās Būtības kolektīvais Veselums. Mūsu navigācijas spēja ir padziļinājusies, un kļuvusi par mūsu otru dabu – tādejādi mēs iepeldam tādā jaunā, daudz dziļākas bezbailības realitātē, kādu nekad iepriekš netikām baudījuši. Mūsu bezbailības spēks un Gaismas starojums sagrauj jebkuras ieilgušās barjeras, kādas tik vien varam iedomāties! Mūsu Vienotās Mīlestības patiesums paplašinās, un transformē itin visu.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5107683