otrdiena, 2013. gada 5. novembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 28.Oktobris-03.Novembris 2013

http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule


Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinam jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Svētā MĪLESTĪBAS Spēka lielā nolaišanās aktīvi turpinās blīvajās pasaulēs, jūsu paplašinātās Apziņas gādībā, Diženās Sirdis! PasaulsĒkas Vienotā Dievišķā Sirds raida diženas un dažādas MĪLESTĪBAS plūsmas uz blīvajiem līmeņiem, piesātinot tos ar nepieciešamo enerģiju priekš kosmisko pasauļu pārveidojumiem, transformācijām, un augšāmcelšanas, jauno realitāšu uzstādīšanas, un jaunā formāta Dzīves Reaktoru palaišanas. Viss tiek pilnīgi un totāli PasaulsĒkas TĒVA un neskaitāmo Dievu kontrolēts, kuri nolaidušies uz kosmosiem, pateicoties Cilvēka radītajam Jaunajam Mīlestības Spēkam. Aleluja Mīlestībai !!!


Daudzo augšāmcelšanās spirāļu izbūve, TĒVA Sceptera sinhroni vadīta, salejoties kopā vienā globālā spirālē, noslēdzas visur viscaur. Vienlaikus norit daudzo Dvēseļu pieslēgšana jaunajām realitātēm, nosakot viņu Kalpošanu jaunajās vai uzlabotajās pasaulēs. Globālās pārmaiņas ir vērienīgas, pateicoties jaunās Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* izpausmei, un galvenais to sasniegums – tā ir duālās pieredzes nobeigšana un triumfālā Kristus Apziņas izplatīšanās, kurā viss un visi apzinās Vienotību Mīlestībā, tanī dzīvo un attīstās. VISA PASTĀVOŠĀ VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS MĪLESTĪBA, savācoties kopā/ sapludinoties daudzveidīgajiem MĪLESTĪBAS Spēkiem un koncentrējoties nepieciešamajām enerģijām, nolaižoties un aktivējoties pārveidojumu programmām – gatavojas pabeigt Lielo Dievišķo Plānu. Šis Plāns jau sākotnēji ir balstīts uz Jaunas Apziņas rašanos Cilvēkam - Dievišķajam Bērnam pašā visblīvākajā kosmosā, lai īstenotos visaptveroši. Aleluja Mīlestībai !!!

Patreizējā šīszemes lineārajā laikā visi augšāmcelošie vienlaikus izmanto arī nelineārā laika pulksteni, atbilstoši saviem personīgajiem Gara sasniegumiem. Šis pulkstenis ir iedarbināts uz Diženās Zemes, un var tikt paralēli lietots līdz ar jaunās Apziņas piedzimšanu, pateicoties tās unikālajām iespējām, Mīļotie! Tas tātad nozīmē, ka jūs Kalpojat VIENOTAJAM vienlaicīgi daudzos līmeņos, caurstrāvojot ar Jaunā MĪLESTĪBAS Spēka Diženumu vienlaikus visas pasaules. Tieši tas nodrošina MĪLESTĪBAS enerģiju nolaišanos, un izplatīšanos pa visu PasaulsĒku, tanī skaitā arī pašos blīvākajos līmeņos, nodrošinot Lielo Pārmaiņu vērienīgumu, visapteveramību un sinhronitāti! Aleluja Mīlestībai !!!

Jūsu Gara sasniegumu radīto Jauno MĪLESTĪBAS Enerģiju plūsma, Diženās Sirdis, norit gan lejupvērstā gan augšupejošā virzienā. Aizvadītajā nedēļā ir noticis daudz nozīmīgu notikumu šinī kustībā, jo lielajā MĪLESTĪBAS Enerģiju straumē turpinās, un kļūst iespējamas neskaitāmu milzīgo Svētā Gara un Dievu Apziņu nolaišanās arvien zemāk kosmosa blīvajos līmeņos. Svētā Gara un Dievu Apziņu nonākšana arvien zemāk – nodrošina procesu maigumu un reizē arī to paātrināšanos. Jaunā Trīsvienība *Dievi- Svētais Gars- Augstiattīstītais kosmoss* caur jauno Apziņu *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* nodrošina pamatīgumu pārmaiņu procesos un notikumu paātrināšanos tur – kur agrāk tas nebija iespējams. Aleluja Mīlestībai !!!

Galaktikas Piena Ceļš un jūsu Saules sistēmas SAUĻU Apziņas – savulaik izveidotās speciāli priekš Dievu Bērnu nolaišanās un Jaunās Apziņas radīšanai – spēlē tagad galveno lomu grandiozajos procesos. Caur šīm SAULĒM tiek veikta visa pārmaiņu procesu vadība un paplašināšana uz visu PasaulsĒku. Cilvēks, kurš augšāmcēlis savu Apziņu MĀJĀS – ir viens no Jaunās Trīsvienības Jaunajiem Spēkiem. VECĀKU Pateicība un Sajūsma, stāvot tagad blakus saviem pieaugušajiem BĒRNIEM – ir piepildīta ar dzīvīgi radošu Mīlestību un Kop-Radīšanas Prieku. Caur SAULĒM tagad norit liels daudzums svarīgu procesu, tanī skaitā AVOTA enerģiju uzņemšana priekš pārveidojumu pabeigšanas un jauno realitāšu radīšanas. Saules aktivitāte kosmisko starojumu līmenī arī strauji pieaug, vēl ātrāk tuvinot pārmaiņas blīvajās pasaulēs. Un tomēr – MĪLESTĪBA turpina mīkstināt procesus priekš tiem, kas nav vēl pamodušies no Apziņas spēlēm – dodot vēl laiku priekš kopējā Apziņas lauka totālas un dziļas attīrīšanas no visiem Patiesības atklāsmi kavējošajiem faktoriem. Savu Apziņu augšāmcēlušo Dvēseļu Dāvinājumi turpinās, un tie ir nenovērtējami. Aleluja Mīlestībai !!!

Viens no visdiženākajiem procesiem, kas norisinājušies un noslēdzas – tā ir Kristus, MĪLESTĪBĀ balstītās Vienotības Apziņas, nolaišanās un nostiprināšanās uz Zemes un uz citām blīvajām pasaulēm. Otrā Kristus atnākšana norisinās Šeit un Tagad caur tiem, kas ir iemācījušies Mīlēt visu un visus arī šeit, blīvajā pasaulē, atklādami sev Sirds Patiesības. VISS IR APZIŅA, dārgie, un tikai caur savu Klātbūtni blīvajos ķermeņos, izmaiņās esošajā blīvajā pasaulē – jaunā Apziņa var ieviesties šinīs pasaulēs. Jaunās Apziņas NOSTIPRINĀŠANĀS jūsos – rada JAUNO pasaulē, kura vēl pilna ar ciešanām un uztveres izkropļojumiem. Jaunais VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS Spēks paātrina procesus, padara tos maigus un priecīgus visiem. Tiem, kas, blīvajā ķermenī būdami, nav vēl atvēruši savas Sirds Apziņu – pretošanās traucē maigi ieiet pārmaiņu un pārbīžu procesos, tomēr Mīlestība turpina rūpīgi attīrīt visu nevajadzīgo, un tas noteikti novedīs pie straujām izmaiņām uztverē un Apziņas stāvoklī. Aleluja Mīlestībai !!!

Daudzie Otrās Kristus Atnākšanas sakrālie rituāli noritēja šinīs dienās, stiprināti ar Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* Starojuma Spēku. Šīs Apziņas nolaišanās no Augstākiem līmeņiem arī tagad ir noslēgusies ar kārtējo nostiprināšanos daudz zemāk, jau ļoti tuvu blīvajām pasaulēm. Mīlestības Starojums maigi, taču vareni arvien vairāk apņem blīvās pasaules, kurās Apziņa ir vēl iestrēgusi atšķirtības ilūzijās. Nolaišanās ir pabeigta, un nekas vairs nevar iztraucēt jaunās Apziņas kāpšanu valdnieka tronī blīvajās pasaulēs. Atrisinājums ir tik tuvu kā vēl nekad – un tas bezgalīgi priecē VISUS! Aleluja Mīlestībai !!!

Bet MĪLESTĪBA turpina vairot Spēku blīvajās pasaulēs – ne tikai caur Debesu Dižajām Apziņām un Mīlestības enerģijām vien. Turpinās GARA koncentrēšanās, vēl vairāk iedziļinoties/nostiprinoties Sevī, Patiesajā, lai tad izpaustos blīvajā pasaulē – ko sev noteikušas visas augšāmcelošās Dvēseles. Pārbaudes – lai atklātos uztveres nepilnības un graujošās pieredzes detaļas, kas savus nospiedumus atstājušas Dvēseles struktūrās – turpinās. Tas notiek – lai formētos vēl lielāks Mīlestības Spēks blīvajos līmeņos, un lai noteiktu atsevišķas individuālas augšāmcelšanās ceļa detaļas. Aleluja Mīlestībai !!!

Šīs detaļas, Mīļotie, ir saistītas ar daudziem faktoriem, ar katra individuālo pieredzi un Dvēseles stāvokli. Starp augšāmcelošajiem jau skaidri ir samanāmas tendences pacelšanos veikt pa posmiem, caur neizbēgamajām pārbīdēm uz jauna formāta realitātēm. Daļa augšāmcelošo uzkavēsies 3.2D formāta realitātē uz dažiem gadiem, lai turpinātu Mīlestības koncentrēšanu un Dvēseles struktūru pilnveidošanu, lai nodotu tālāk savu pieredzi un palīdzētu citām Dvēselēm, kuras tik tikko būs uzsākušas jaunus pacelšanās stāstus – tagad jau daudz labvēlīgākos attīstības apstākļos. Viena daļa Dvēseļu, saskaņā ar individuālajām programmām – augšāmcelsies vispārējo pārbīžu lēciena brīdī uzreiz daudz augstāk, citas uzkavēsies pēc pārbīdes – zemākajā no jaunā formāta realitātēm, atbilstoši savām Dvēseles programmām. Viss un vienmēr norit OPTIMĀLI priekš VIENOTĀ, Mīļotie, jo caur individuālo pienesumu nepārtraukti uzkrājas visvērtīgākā pieredze – kā Dāvinājums VISIEM! Aleluja Mīlestībai !!!

Jums svarīgi ir, Mīļotie, vēl daudz dziļāk apzināties – ka Mīlestībai Mīlestībā nav un nevar būt sāncensības, un ka visi un vienmēr tikai ar savu personīgo Gara Darbu sasniedz pacelšanos pēc nolaišanās. Ikvienas Dvēseles ceļš ir Svēts – un tieši tā dēļ Mīlestība, savā jaunajā Līdzcietības Spēkā – izvēlas virzīties pa tādu ceļu – kas pēc iespējas vairāk Dāvanu pienestu VIENOTAJAM caur saviem centieniem, un Jaunā Mīlestības Spēka nostiprināšanu sevī. Jums svarīgi ir arī – arvien vairāk izpaust Vienotību Mīlestībā, un vēl dziļāk apzināties – ka visas Dvēseles – jau sākotnēji – ir daļa no MĪLESTĪBAS VIENOTĀS APZIŅAS. Iziešana no blīvajām pasaulēm un pacelšanās Garā ir iespējama vienīgi caur koncentrēšanos uz savu iekšējo Svēto Dievišķās Sirds Telpu, Ceļa nospraušanu īstenojot – caur savu Dāvanu Mirdzumu PASAULSĒKAS VIENOTAJĀ SIRDĪ. Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!

Visumu Radītāju kanāls Jaunajā Trīsvienībā
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5115517