otrdiena, 2013. gada 19. novembris

Jaunumi vietne www. sanatkumara.lv

Iesvētīšana no Karmiskās Padomes
 
Mēs piesaucam planētas un Saules Karmisko Padomi un Karmiskās Padomes Galvu. Ir sajūta, ka mums šodien ar viņiem ir jāsavienojas. Domāju, ka tas būs aktuālās tēmas “Jaunā laika paradigmas” turpinājums.
 
Karmiskā Padome: Jā, mēs gribam parunāt par cilvēces uzdevumiem un īpaši par jaunā laika uzdevumiem (jauna karma – jauni cilvēku uzdevumi).
 
Lasīt vairāk...
 

Lidojumi nomodā
 
Šī rīta meditācija noritēja nākošajā dienā pēc raksta uzrakstīšanas par Ladu, Ļeļu un Devanu.
 
Es pamodos astrālajā plānā kā milzīgs ugunīgs ugunsputns, kuram visas zelta spalviņas tik skaidri mirdzēja! Mans putns viss ir precīzs, vienkārši juvelierisks, brīnišķīgs, stiprs un liels. Es ļoti skaidri ieraudzīju savas milzīgās putna ķepas ar nagiem galā. Nezin kāpēc spārni man vienmēr ir izplesti kā ērglim mūsu ģerbonī. Kad savicinu spārnus, tie atstāj aiz sevis uguns banti, kura karājas gaisā. Šeit, augstākajā astrālā, es dzīvoju brīnišķīgā dzimtā ielejā, klintīs, starp kokiem, kalna virsotnē. Es lidoju un priecājos par lidojumu, riņķojot debess augstumos. Šeit ir daudz saules, siltuma un gaismas. Es barojos tikai no saules, citu enerģiju man nevajag. Esmu augstākā astrālā būtne un citu barību nelietoju, izņemot saules gaismu, kuras šai vietā ir pietiekoši. Lejā tek upe, augstās klintis ir klātas ar nelieliem zāles kušķiem.
 
Lasīt vairāk...

Lasīt vairāk...