otrdiena, 2017. gada 14. marts

Visums izpilda visas vēlēšanās. Tu tikai paprasi…

https://dieviete.lv/visums-izpilda-velesanas/

Vai tu kādreiz esi aizdomājusies par to, ka visas mūsu vēlēšanās piepildās? Jā, jā, piepildās VISAS vēlēšanās. Cita lieta ir tā, ka daudzi no mums nepareizi formulē savas vēlēšanās, vai arī vispār neko nevēlas.
Saprotams, pirmā tava reakcija uz šo apgalvojumu varētu būt šāda: „Nav tiesa! Es nedomāju par avāriju, par slimību un vispār nenojautu, ka būs tādas problēmas. Es vienmēr esmu sapņojusi par laimi, veselību un labklājību…”
Šajā pasaulē, gribam mēs tam ticēt vai, nē, viss ir dzīvs. Dzīvas ir arī mūsu domas. Visums fiksē mūsu domas kā enerģētiskus impulsus un stingri pieturas pie to izpildes. Visums izpilda mūsu vēlēšanās, bet mēs „barojam” to ar savu mīlestību. Notiek spēcīga ķēdes reakcija, un, ja viens posmiņš plīst, plīst arī cits.
Lieta tāda, ka Visums nesaprot tādus vārdus kā „jā” un „nē”. Viņam neeksistē tādi emocionālie jēdzieni kā „pozitīvs” un „negatīvs”, „bailes” un „prieks”. Viss ir atkarīgs no tā, kādu enerģijas daudzumu mēs ieliekam savā domā.
Bieži gadās tā, ka mēs iedomājamies par kaut ko un drīz vien no tā nobīstamies. Bailes ir tik spēcīgas, ka tās Visumam sūta spēcīgu signālu. Un Visums to sadzird kā pavēli, kuru nevar neizpildīt.


Piedomā pie tā, kā tu domā. Piemēram, bieži vien tu noteikti domā, lūk, tā:
„Pašlaik ir sarežģīts laiks. Grūti iekārtoties labā darbā, grūti sakrāt dzīvoklim, un vispār jau to nav iespējams nopirkt.” Un tā tās žēlabas iet savu iemīto taciņu… Lamājam savus vīrus, sievas, radiniekus, viss apkārt ir slikti un ne tā, kā mēs to vēlamies.


Visums jums dos to, ko jūs „pasūtījāt”. Precīzāk – „sarežģīts laiks”, „grūti iekārtoties”, „grūti sakrāt”, „nav iespējams nopirkt”. Iedos jums radiniekus un partnerus, kuri visu dara nepareizi… Tā kā… Tu pati sastādi sev dzīves programmu, pēc kuras pati arī dzīvosi.

Tad, ko darīt, lai mainītu savu dzīvi uz labo pusi?

Atbildi sev godīgi uz jautājumiem:
Ko tu patiesi vēlies?
Kas tev liks dzīvot laimē un harmonijā?
Ja tev būtu burvju nūjiņa , ko tu sev uzburtu?
Iztēlojies savu skaisto, jauno nākotni.
Par ko tu sapņo?
Ko tu vēlētos savā dzīvē pēc gada?
Un atceries, Visums izpilda tavas vēlēšanās apmaiņā pret to mīlestību, kas mīt tavā dvēselē. Un nav svarīgi , pret ko tu to izrādi – pret dabu, dzīvām būtnēm vai darbu. Jo vairāk tevī ir mīlestības, jo ātrāk piepildās tas, ko tu vēlies un, par ko domā.
Bet tagad ļauj sev sapņot. Iedomājies, ka tavas vēlēšanās jau ir piepildījušās.
Pasaki „paldies” savam liktenim, jo tas tevi ir izveidojis tādu, kāda tagad esi. Pasaki „paldies” Visumam, kurš izpilda tavas vēlēšanās, pasakies mammai un tētim par to, ka ļāva tev piedzimt šajā pasaulē un pasakies sev par to, ka esi piedzimusi un eksistē.


Nav, patiesībā, svarīgi, kam tu saki „paldies”. Galvenais, lai tas notiek pēc iespējas biežāk. Atgriez savā sirdī spēju mīlēt.
Iemācies domāt pozitīvi.
Atceries, ka viss ir atkarīgs no tavas nostājas. Tu esi atbildīga par savu likteni un sevi, un tevī ir pietiekami daudz spēka, lai dzīvi mainītu uz labo pusi.

Avots: Cluber.com.ua